HomeViestejäMarlene Swetlishoff9.11.2014 - Viesti Hilarionilta

9.11.2014 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 9.11. – 16.11.2014
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Olette kaikki saaneet suuren energiatulvan kuluneella viikolla ja nyt on aika alkaa sisäistää se ihmiskäyttöjärjestelmäänne. Tämä korkeampi energia saa aikaan suurempaa puhdistumista ja tuo menneisyydestä muistoja ja laukaisijoita, jotka saavat teidät reagoimaan, pohdiskelevan toiminnan sijasta. Kun tätä tapahtuu, käsittäkää, että se on osa kehojärjestelmänne integrointi- ja sisäistämisprosessia, ja antakaa anteeksi itsellenne ärsyyntyneisyys ja kärsivällisyyden puute vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Pärjäätte hyvin, joten älkää sättikö itseänne liikaa siitä, ettei teillä ole tarpeeksi kärsivällisyyttä tunnistaa vanhoja käyttäytymismalleja, ennen kuin reagoitte toisiin, jotka ovat laukaisseet vanhat ja kuluneet mallit. Tiedätte, että on parempi tapa nähdä tilanne ja toimia siinä, mutta toimitte kuitenkin samalla vanhalla mallilla. Tämä vaatii teiltä itsenne tarkkailua noina hetkinä, jotta voitte ilmaista aikomuksen toimia eri tavalla seuraavalla kerralla.
 
Kun jokainen DNA-säie aktivoituu, se tuo tässä elämässä esiin kaikki kumuloituneet "jutut" edellisistä elämistä ja myös esi-isienne sukulinjasta. Jokainen ihminen jonka kanssa olette vuorovaikutuksessa, on tullut elämäänne, jotta voitte auttaa toisianne parantamaan kaiken, mikä täytyy tunnistaa ja tasapainottaa. Tätä tapahtuu jokapäiväisessä elämässänne juuri nyt. Huomenna on uusi päivä ja uusi alku. Menee paremmin kuin tänään. Jokainen teistä on pioneeripolulla, mitä eivät kovin monet ole kulkeneet aiemmin, eikä henkiinheräämistä fyysisessä kehossa ole yritetty aiemmin. Ottakaa jokainen päivä sellaisena, kuin se tulee ja mitä se tuo teille, ja yrittäkää saada takaisin tasapainonne niin nopeasti kuin voitte. Tästä mestaruuspolussa on kyse – itsemestaruuden saavuttaminen, irrottautuminen ihmispersoonan perspektiivistä ja näkeminen ja toimiminen korkeammasta perspektiivistä.
 
Rekisteröikää päivittäin kaikki upeat läpimurrot, joita on tapahtunut mielessänne, tunteissanne ja fyysisessä kulkuneuvossanne. Niitä on monia ja jos rekisteröitte ne ja tunnustatte muutokset, se auttaa teitä pysymään korkeimman aikomuksenne ja visionne raiteilla. Kutsumalla oppaita ja enkeleitä tämän prosessin keskellä joka päivä, teitä autetaan niin, kuin on tarpeellista. Kun ollaan näiden muutosten ja transformaatioiden kourissa, voi olla hyödyllisintä pyytää kohottamista korkeampaan, positiivisempaan ja voimaannuttavampaan energiaan. Enkelioppaat jotka ympäröivät teitä, eivät tuomitse mitään kiihkeistä purkauksistanne, kun niitä tapahtuu – ne ympäröivät teidät vain rakkaudellaan ja parantavalla energiallaan. Muistakaa lähettää rakkauttanne ja myötätuntoanne sille, joka laukaisi vanhan reaktion, ja pysyä voimaantuneena sisäisessä tilassanne.
 
Siirtykää eteenpäin, sitten kun pystytte, ja uudistakaa aikomuksenne olla valon, rakkauden ja parannuksen majakka toisille, ja aloittakaa taas polullanne. Askel kerrallaan on tapa liikkua tällä matkalla korkeampiin ulottuvuuksiin. Mielenne on rakentaja, joten teidän on parasta pitää ajatuksia, jotka keskittyvät siihen, mitä haluatte luoda ja kokea elämässänne. Perheenjäsenillenne on hämmentävää nähdä tuliset hetkenne ja he yrittävät välttää niitä laukaisijoita, jotka ärsyttivät teitä. Hermostonne kantaa suurta energiakuormaa ja se auttaa, kun teette tämän prosessin aikana jotain, mikä saa teidät rentoutumaan. Näiden energioiden saaminen järjestelmäänne on kuin korkeajännitteen kytkemistä ja siihen saakka kunnes fyysinen kehonne on integroinut ja sisäistänyt ne, on suositeltavaa olla mahdollisimman lempeä itsellenne. Ne jotka eivät ympärillänne ymmärrä nyt, ymmärtävät tulevaisuudessa.
 
Viettäkää joka päivä aikaa hiljaisessa mietiskelyssä, hiljaisuudessa ja meditaatiossa. Auttaa, kun harmonisoidutte korkeampien aspektienne ja sen korkeamman elämänvisionne kanssa, mitä haluatte itsellenne, kaikille rakkaillenne ja kaikille planeetalla. Jo 10 minuuttia harmoniassa aikomuksen kanssa voi vaikuttaa kovasti. Puhukaa meille, oppaillenne, ja antakaa meille päivitys siitä, mitä käytte läpi, ja pyytäkää apuamme. Olemme aina kanssanne ja haluamme auttaa aina vain enemmän. Ajat joita koette nyt ja tulevaisuudessa, asettavat mallin kaikille muille, jotka seuraavat, joten tuemme innokkaana teitä kaikin tavoin, millä voimme.
 
Seuraavaan viikkoon …
 
Olen Hilarion.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >