HomeViestejäMarlene Swetlishoff12.10.2014 - Viesti Hilarionilta

12.10.2014 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 12.10. - 19.10.2014

Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Tulevan energiavirran mukana meneminen on hyödyllisintä tulevina päivinä. Kaikki mitä tulee tietoisuutenne pintaan, pitäisi kohdata rakkaudella, myötätunnolla, ymmärryksellä, kärsivällisyydellä ja suvaitsevuudella. Myös rakkaanne ovat heräämässä korkeammalle valolleen ja he tarvitsevat kärsivällistä ja rakastavaa tukea, kun he alkavat nähdä maailman entistä selkeämmin. Teidän ehkä täytyy vetää monta kertaa syvään henkeä, ennen kuin reagoitte niihin ainutlaatuisiin tapoihin, joilla herääminen tapahtuu heissä. Muistakaa, että jokaista ihmistä planeetalla vedetään oman tietoisuutensa ja sietokykynsä äärirajoille tänä aikana eikä näkyvissä ole hengähdystaukoa siitä jatkuvasti lisääntyvästä kosmisesta valosta, mitä tulee aaltoina maapallolle. Kaikkien on käytävä läpi sopeutumis-, integrointi- ja tasapainotusprosessi ihmiskäyttöjärjestelmässään.

Te jotka luette tätä, olette jo käyneet läpi valtaosan tästä prosessista ja roolinanne on ylläpitää korkeampaa visiota muulle ihmiskunnalle. Monet teistä ovat jo päässeet läpi vihkimystulista toiselle puolelle, iäksi muuttuneena määrittelevällä ja voimaantuneella tavalla. Kuljette nyt maan päällä sydän nöyränä ja muistatte hyvin koettelevat ajat ja sen, miten vaikeaa oli nousta kaaoksen yläpuolelle, luoda korkeampi visio ja pitää se korkealla. Niillä jotka tulevat perässä, on helpompaa kuin teillä oli ja näin on jumalaisen tarkoituksen ja suunnitelman mukaisesti. Olette rohkealla esimerkillänne asettaneet riman korkealle ja niillä jotka ovat transformaation kourissa, on turvallisempi polku seurattavana ja monia opasteita tien varrella. Olette uutterasti pyrkineet jumalaiseen kutsumukseenne ja useimmat teistä ovat nyt tai pian valmiita olemaan suureksi avuksi etsiville sieluille.

Sydämenne valo ja rakkaus säteilee niin kirkkaasti nyt, että se muistuttaa auringonvaloa. Korkeammasta perspektiivistämme sen erottaa helposti ja jokainen teistä on helppo paikantaa planeetalla. Sielupuumerkkinne tunnetaan valostanne ja kirkkaudestanne. Kun vanha antaa tietä uudelle, luottakaa, että universumi kehittyy juuri niin, kuin pitäisi, ja olette oikeassa paikassa näitä aikoja varten. Joskus asemanne uhraaminen jollekin ongelmalle ja sen näkeminen toisesta suunnasta tuo valaistumista. Olette kaikki uudestisyntymässä uudeksi henkiseksi tietoisuudeksi ja tutkimassa alkemiaprosessia, missä muunnutaan ja luodaan uusia muotoja ja uusia kehoja, jotka ovat vähemmän tiheitä ja valontäyteisempiä. Teistä on tulossa valaistuneen sielun ruumiillistuma.

Kun annatte periksi muutoksille, joita tapahtuu sisällänne, elämässänne ja maailmassa, oivallatte, miten vapauttava koko prosessi oikeasti on. Huomaatte hyppäävänne tuntemattomaan luottaen, että ilmestytte esiin uudistuneena ja virkistyneenä, kun vanha antaa tietä uudelle. Olette valmis ottamaan uuden paikkanne uudessa maailmassa innostuneena, halukkaana, intohimoisena ja itseenne luottaen. Polku edessänne on selvitetty uuden ilmentymiselle. Jatkakaa valonne säteilemistä majakkana muille, jotta voitte auttaa heidän tiensä valaisemisessa kotiin. Olkaa kiitollisia siitä valaistumisesta, mitä olemuksessanne nyt on, tuossa olemuksessa joka on sielunne aitoa valoa ja kauneutta.

Tuntekaa iloa siitä oivalluksesta, että olette riittävä ja teillä on aina riittävästi - valoa, yltäkylläisyyttä, hyvinvointia, luovuutta, energiaa ja ihmeitä. Olette rikkaita hengen lahjoissa ja olette oppineet, miten niitä ilmennetään elämäänne ja jaetaan toisten kanssa ympärillänne. Ottakaa aika antaa tunnustusta ja olla kiitollinen kaikesta, mitä olette kokeneet ja saavuttaneet, tietäen, että se on auttanut teitä siirtymään korkeammalle tiedostamistasolle, missä on uusi kirjo rajattomia mahdollisuuksia elämällenne. Juhlikaa hetkeä!

Seuraavaan viikkoon ...

Olen Hilarion.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >