HomeViestejäMarlene Swetlishoff7.9.2014 - Viesti Hilarionilta

7.9.2014 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 7.9. - 14.9.2014

Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Pelaatte nyt odottamispeliä, ette vain pysty erottamaan odottamisenne tarkoitusta. On aika astua matkanne seuraavalle tasolle. Odotatte muistavanne sen suurenmoisuuden, mikä olette. Tämä muistaminen on koodattuna sisällenne ja se liittyy tapahtumaan elämässänne, mikä tulee tapahtumaan tai on jo tapahtunut. Tiedätte omanne aktivoitumisen siitä tunteesta, ettei vanhassa maailmassa ole enää mitään, mikä kiinnostaa teitä. Olette enemmän kuin valmis jättämään taaksenne kaikki vanhat ohjelmat ja uskomukset, jotka eivät oikeasti koskaan olleetkaan teidän. Tämä valmius voidaan joskus kokea masennuksena, uneliaisuutena ja apatiana - tunteena ettei mikään koskaan tule paremmaksi jokapäiväisessä elämässänne ja ympärillänne on vain kaaosta ja purkamista. Tietäkää, että kun koette tätä, siirrytte pian korkeampaan oktaaviin ja taajuuteen.

Nyt kutsutaan vaalimaan kiitollisuuden ja ylistyksen tunnetta päivittäisen elämänne joka hetkestä. Löytäkää jokaista mitätöivää ajatusta kohti elämästänne 10 asiaa, joista olla kiitollinen, ja ylistäkää itseänne jokaisesta niistä. Joka kerta kun jokin lannistava ajatus tulee syvältä pintaan, tehkää luettelo 10 asiasta, mitkä ovat hyviä ja toimivat elämässänne, vaikka ne näyttäisivät teistä arkisilta. Pointtina on kouluttaa mieli ajattelemaan vain voimaannuttavia ja kannustavia ajatuksia, jotta vedätte puoleenne kaikkea, mitä haluatte kokea jokapäiväisessä elämässänne. Nyt tehtävänä työnä on rakastaa ja kannustaa itseänne. Jokainen teistä on erittäin hyvä, jopa erinomainen antamaan toisille, mitä he tarvitsevat, mutta nyt on aika tehdä päivittäin hyvää itsellenne. Tämä saattaa näyttää taakalta ensin ja teistä tuntuu, että se on typerää ajanhaaskausta, mutta vakuutan teille, rakkaat ystävät, että teidän on kriittistä jatkaa.

Jotta elämänne voi olla taianomaista, teidän täytyy OLLA taikaa ettekä te voi OLLA taikaa, jos ette rakasta ja kunnioita itseänne ensin. Vaaditaan tervettä itserakkautta unelmienne elämän luomiseen. Teidän täytyy tietää ja tuntea, että ansaitsette parhaan elämän. Teidän on myös aloitettava tuolla polulla ja lakattava odottamasta, sillä olette odottaneet itseänne - jumala sisälläsi kokee elämää SINUNA! Teillä on kaikki tarvittavat resurssit sisäänne ja niitä täytyy hyödyntää. Tämä vaatii päivittäisiä, hiljaisia paikallaanolojaksoja, jotta voitte yhdistyä ydinolemukseenne. Jo viisi minuuttia hiljaisuudessa meditoiden tuo teille monia hyötyjä ja tämä harjoitus myös nostaa taajuustasoanne, mikä täytyy ylläpitää, jotta voitte siirtyä vielä korkeammalle tasolle.

Universumi palkitsee päivittäin ylläpidetyn fokuksen ja sitoutumisen. Kun kukoistatte elämänne joka osassa, syyn ja seurauksen väli lyhenee ja elämäänne ilmentyy iloisten tapahtumien virta ruumiillistamanne taian kautta. Kun annatte aiempien rajoitustenne pudota pois, päästätte irti vielä yhdestä alueesta, mikä sallii suuremman elämänvoiman täyttää teidät, ravita teitä ja elättää teidät. Tässä jatkuvassa irtipäästämis- ja puhdistumisprosessissa sallitte korkeamman itsenne, sielunne, vaikuttaa voimakkaammin sisällänne ja jokapäiväinen elämänne alkaa säteillä todellista upeuttanne kaikin puolin. Tämä tapahtumien käänne tuo lisää kiitollisuutta ja ylistystä, enemmän vilpitöntä innostusta ja intohimoa kumpuaa sisältänne ja pian löydätte itsenne jatkuvasta ilon ja autuuden tilasta.

Hyvä tuulenne kannustaa teitä pysymään tällä polulla ja ajatus palaamisesta alempaan tiheyteen on täysin vastenmielinen teille. Se sallii myös voimakkaan ja iloisen luomisenergian täyttää teidät ja toimia teidän kauttanne. Lahjat joita olette kantaneet DNA:ssanne, aktivoidaan ja käynnistetään ja alatte jakaa lahjojanne toisten kanssa. Saatte mielen selkeyttä, mikä tiedostaa sydämenne kuiskaukset, ja tiedätte aina, mitä teidän on oikein tehdä. Nämä ovat joitain alkuavautumisia, joita nyt tapahtuu, ja ne johtavat vielä suurempiin kykyihin, kun niitä prosessoidaan. Odottakaa korkeinta lopputulosta kaikessa, mitä teette, ja mitkä tärkeintä, USKOKAA itseenne.

Seuraavaan viikkoon.

Olen Hilarion.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >