HomeViestejäMarlene Swetlishoff24.8.2014 - Viesti Hilarionilta

24.8.2014 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 24.8. - 31.8.2014

Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Tuntemanne aika on vaihtelevaa ja monta kertaa tunnette, että aika on pysähtynyt, mikä muuttuu erittäin nopeasti ajan kiihtymiseksi. Olette tulossa kohtaan, missä kehoprosessejanne uudelleenkalibroidaan intensiivisemmin, jotta fyysinen kehonne voi mukavammin muuntua, uudistua ja elävöityä harmoniassa korkeamman ulottuvuuden energioiden kanssa, ylösnousemusprosessinne edistämiseksi. Tämä auttaa teitä imemään enemmän valoa eetterienergiakenttäänne ja lopulta tämä vaikuttaa jokaiseen soluun, koko ihmiskäyttöjärjestelmänne uusiutumiseksi.

On hyödyllistä jokaisen päivän alussa tuntea ja asettaa aikomukseksi virittyminen eheään ja nuorekkaan täydelliseen olemukseen ja tuntea samalla violetin liekin ympäröivän teitä. Käyttäkää niin paljon aikaa, kuin voitte, visualisoiden violetin liekin ympäröivän koko aurakenttäänne. Kun näette tämän sielunne silmin, keskittykää siihen niin pitkään, kuin pystytte. Tämä auttaa valtavasti puhdistumisprosessissa, jos se on päivittäinen harjoituksenne. Visualisoikaa myös hetki maanpallon ympärille kaunis violetti säde, ennen kuin päätätte tämän harjoituksen.

Puhukaa kaikissa asioissa omaa totuuttanne. Valonne kutistamisen aika toisten miellyttämiseksi on nyt ohi. Kyllä, oman totuutenne puhuminen voi loukata joitain, jotka ovat tottuneet miellyttämään toisia saadakseen heidän hyväksyntänsä, mutta nyt on tärkeää ylläpitää oma tinkimättömyytenne olemalla täysin rehellinen itsellenne. Kun olette täysin rehellinen itsellenne, ei ole sijaa hämmennykselle tai harhakuville ja vältätte karikot, missä joudutte sivuraiteille valon palvelemispolultanne. Olkaa uskollinen itsellenne!

Tässä ei tarvitse olla töykeä - voitte puhua sananne rakkaudella ja myötätunnolla toisia kohtaan. Joskus totuus tulee ulos vihaisena energiapurkauksena ja on tärkeää oivaltaa, että puhujaan vaikuttaa transformoiva kundaliinienergia, mikä nousee hänen juuri-chakrastaan, ja tämä energia on todella voimakasta. Siksi neuvomme teitä jokaista maadoittumaan joka päivä, koska se auttaa pitämään teidät tasapainossa. Jos liikaenergia saa olonne tuntumaan jännittyneeltä ja ärsyyntyneeltä, ulkona luonnossa käveleminen tai patikoiminen rauhoittaa ja tasapainottaa aurakenttäänne.

Virittyminen jalkojenne alla olevaan maahan tuo vakautta elämänne kaikille alueille. Silloin kun energiatasot ovat erittäin korkeita, luovan puolenne ilmaiseminen toimimalla voi auttaa teitä pysymään virittyneenä rauhaan ja harmoniaan. Avautukaa kirjoittamiselle, runoudelle, maalaamiselle, kanavoimiselle, musiikin luomiselle, laulamiselle ja hyräilemiselle. Sallikaa luovien energiakanavienne tulla ilmaistuksi - minkä muodon ne ottavatkin - ja löydätte itsenne pian paljon tyytyväisemmästä ja iloisemmasta tilasta. Kun olette iloisessa tilassa, luovia ideoita virtaa tietoisuuteenne inspiraationa, laajentumisena ja ilahduttavana synkronismina. Seuratkaa sisäistä opastustanne ja sisäisiä yllykkeitänne ja tehkää elämästänne ihmeellistä löytämisseikkailua. Maailma on osterinne - etsikää kallisarvoinen helmi!

Ne jotka ovat olleet henkisellä polulla pitkään, alkavat tuntea uudistumista, rauhaa, harmoniaa ja iloa. Jos voitte estää energiakenttänne ottamasta toisten energioita, tämä tila voidaan ylläpitää riippumatta siitä, mitä ympärillänne tapahtuu. Pitäkää sydän ja mieli avoimena ja pysykää keskittyneenä siihen, mitä haluatte luoda ja saavuttaa. Olkaa kärsivällinen ja luottakaa, että olette yhteydessä korkeimpaan värähtelyyn, mikä on turvallisesti mahdollista teille näinä aikoina, pitäkää rakastava asenne ja nauttikaa matkasta, sillä universumi auttaa teitä ilmentämään unelmanne. Sen sijaan, että luotatte toisten sanomisiin, seuratkaa omaa intuitiotanne ja vaistoanne, koska tämä opastus tulee omalta sielultanne. Mikä tahansa este tai haaste on edessänne, tietäkää, että se ratkeaa hyvin teidän kannaltanne. Alkakaa hyväksyä kaikki, mitä olette, sellaisena kuin olette ja näette elämänne transformoituvan täydellisessä ja jumalaisessa järjestyksessä.

Välttäkää joutumasta kiinni ulkoisiin vaikutelmiin ja elämän häiriötekijöihin, etsikää sen todellinen substanssi, todellinen ydinolemus, mitä haluatte, ja hyväksykää, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Olkaa selkeä omissa rajoissanne ja siinä, missä te loputte ja toinen alkaa. Omistakaa omat tunteenne ja antakaa toisten omistaa omansa, sillä on tärkeää saada terve omanarvontunto. Olkaa ylpeä kaikista saavutuksistanne ja juhlikaa jokaista pikkuvoittoa. Tehkää tietoisia valintoja, jotka luovat ja ylläpitävät tasapainoa elämässänne ja jotka luovat myös olosuhteita ja mahdollisuuksia, mitkä johtavat parhaan elämänne toteutumiseen tähän mennessä.

Seuraavaan viikkoon ...

Olen Hilarion.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >