HomeViestejäMarlene Swetlishoff27.7.2014 - Viesti Hilarionilta

27.7.2014 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 27.7. - 3.8.2014

Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Sisäinen paine lisääntyy, kun kosmoksesta tuleva energia voimistuu. Puhdistaminen tehostuu elämän kaikilla alueilla. Kukaan tai mikään ei pääse pakoon maaplaneetalla. Kaikki ovat yhtenä ohikulkevan kosmisen myrskyn silmässä. Energiaherkimmät joukossanne huomaavat siirtyvänsä matkansa seuraavaan askeleeseen upeilla ja odottamattomilla tavoilla. Hätkähdyttävällä äkillisyydellä löydätte itsenne siunatusta paikasta, kun löydätte kaivatun sisäisen rauhan. Kun tämä harmonisoituminen ja uudelleenkalibrointi tapahtuu taas kerran, astutte uuteen parantumisvaiheeseen ihmiskäyttöjärjestelmässänne. Parantumisesta tulee merkillepantavaa päivittäisessä elämässänne, kun jatkatte velvollisuuksianne. Lävitsenne virtaa enemmän energiaa ja teillä on energiaa luoda kaikki, mitä haluatte elämässänne. Kyky pysyä keskittyneenä tavoitteisiinne parantuu selvästi.

Planeetan jokaisella sielulla valintatilanteet risteyksissä jatkuvat ja se voi olla vaikeaa monille, kun välirikkoja tapahtuu perheissä ja ystävien kesken. Monta kertaa nämä välirikot ovat väliaikaisia, koska ne jotka ovat hämmentyneitä siitä, mitä tapahtuu, tai täysin tietämättömiä siitä, lähtevät pois torjuen heränneet sielut. Pysykää lujana ja keskittyneenä omaan totuuteenne. Jokainen ihminen on maan päällä vastuussa omista valinnoistaan ja päätöksistään koko ajan ja hänen on hyväksyttävä niiden seuraamukset. Ne jotka loukkaavat tai vahingoittavat toisia, huomaavat tuon energian tulevan takaisin lukuisilla tavoilla, mikä jatkaa heillä tarvetta katsoa sisäänpäin selkeästi ja rehellisesti, kunnes he ymmärtävät, että se energia mitä he antavat universumiin, tulee takaisin samalla mitalla riippumatta siitä, onko se positiivista vai negatiivista.

Ennen tämän energian ilmentyminen ihmisen elämään vei aikaa, joskus vuosia, mutta nyt keskittyneen ajatuksen ilmentyminen alkaa tapahtua nopeammin, joten on viisasta tulla kurinalaiseksi ajatusprosessissaan, jotta teille tulee vain hyvää. Silloin kun huomaatte toistuvia ajatuksia, jotka tekevät teistä onnettoman ja surullisen, antakaa niiden pudota pois ja korvatkaa ne välittömästi voimaannuttavilla ajatuksilla tai ideoilla. Kun harrastatte tätä säännöllisesti, elämä saa lisähohtoa, kun alatte nähdä elämän ilon, kauneuden ja tyytyväisyyden linssin läpi. Ihmiset alkavat kaikkialla tehdä asioita toisten hyväksi pelkästä mielihyvästä tuoda iloa toisille. Ympäri planeettaa kukoistavat spontaanit ja sattumanvaraiset ystävälliset teot. Rakkauden henki, energia ja voima kohottaa monien ihmisten sydäntä ja mieltä, kun he tuntevat näitä rakkausaaltoja tulevan ilmakehään ja maahan ja maasta.

Nyt päivittäisessä elämässä kangerteleva ja kaoottinen varjoenergia tasapainottuu sekä jokaisessa ihmisessä että ulkoisessa maailmassa. Jokainen ihminen näkee sielunsa silmin jokaisen energiapanoksensa lopputulokset ja pysyy välittömästi korjaamaan minkä tahansa teon, ajatuksen tai käyttäytymisen, mikä voisi tuoda hänelle onnettoman kokemuksen. Kun tämä jatkuu, tulee itsemestaruutta olemisen kaikilla tasoilla ja se avaa tietä korkeamman ydinolemuksen lisälataamiselle ihmisen fyysiseen käyttöjärjestelmään. Valaistuneemmat olennot joita kulkee planeetalla, luovat valaistuneempaa yhteiskuntaa ja sivilisaatiota. Tätä tapahtuu jo ja se vain voimistuu, kun jokainen sielu tuo sisään korkeamman ydinolemuksensa, sielunsa korkeampia aspekteja.

Rakkaus on universumin suurin voima ja tällä voimalla on vaikutuksensa planeetan sisällä ja pinnalla. Näkymättömästä tulee näkyvää ja se avaa uuden kokemus- ja aisti-ilonäkymän kaikille, jotka ovat saavuttaneet tämän taajuustason. Kun useammat ihmiset saavuttavat tämän tason, se viitoittaa tietä ja tekee muille helpommaksi nousta tietoisuuden ja ymmärryksen laajemmille tasoille. Terran kulta-aika nousee muistetussa ja eletyssä loistossa ja majesteettisuudessa.

Seuraavaan viikkoon ...

Olen Hilarion.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >