HomeViestejäMarlene Swetlishoff29.6.2014 - Viesti Hilarionilta

29.6.2014 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 29.6. - 6.7.2014

Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Vaikka useimmat teistä ovat tehneet henkisestä työtä ja harmonisoineet itsensä korkeamman ulottuvuuden perspektiiviin, edelleen solumuististanne tulee esiin paljon tunnustettavaa ja irtipäästettävää. On kyse sen ymmärtämisestä, mitä tapahtuu, koska se auttaa päästämään irti nopeammin pintaan tulevasta, kiinnittymättä taas kerran tunteiden ja mielen myllerrykseen. Se on kuin sienen puristamista, missä on edelleen vähän kosteutta, joten tarvitaan vielä muutama loppupuristus. Teillä kaikilla on jo arsenaali työkaluja ja tekniikkoja, joita olette keränneet auttamaan itseänne siirtymään kaikesta läpi suhteellisen helposti ja sujuvasti. Teillä on, mitä vaaditaan, päästäksenne tästä läpi. Jos tunnette tarvitsevanne lisäapua, on tarpeellista löytää joku terapeutti, joka voi antaa teille apua. On monia hyvin päteviä ihmisiä auttamaan teidät tästä läpi. Pyytäkää henkisiä oppaitanne johdattamaan niiden luo, jotka ovat teille oikeita tietyissä olosuhteissanne.

Ulkoinen maailmanne muuttuu nopeasti, vaikka uutismedianne saisi teidät uskomaan muuta. Valtataistelut monien maailman maiden johtajien välillä ovat merkki, että ne järjestelmät ja rakenteet jotka ovat olleet käytössä hyvin pitkään, tarvitsevat nyt radikaalia muutosta. Monet aavistelevat, että vaaditaan uutta tapaa tarkastella asioita ja uusia tapoja tehdä se, mikä tarvitsee muuttaa, mutta on edelleen niitä, jotka pitävät jääräpäisesti kiinni vakiintuneista valtarakenteista. Maailman ihmiset eivät ole enää tietämättömiä johtajiensa laajalle levinneestä vallan väärinkäytöstä ja he ovat alkaneet laittaa nämä mikroskoopin alle. Merkit ovat selvät - heidän on sopeuduttava ja muutettava, mikä ei toimi, tai siirryttävä sivuun. Huhut kovenevat heidän vaikutuspiirissään.

Se tulee hankauksen ja vastarinnan kera, kuten kaikki muutos. Ihmiskunnan on oivallettava, että sen on tehtävä yhteistyötä tarttuakseen niihin moniin haasteisiin, joita heidän maailmassaan ilmenee. Se vaatii kaikkien hyvien ja vilpittömien ihmisten panosta. On niitä, jotka työskentelevät maapallon verkkojen kanssa. On niitä, joilla on kyky tuoda parannusta ja vakautta planeetan eri alueille. Tiedeyhteisössä on niitä, jotka työstävät ratkaisuja moniin haasteisiin, joita on kohdattava. Lääketieteen alueella on niitä, joiden tarvitsee oikeasti tyydyttää ihmisten tarpeita eikä syöttää lääkefirmojen rakenteita. Heidän täytyy antaa ihmisten valita vaihtoehtoisia ja luonnollisempia vaihtoehtoja terveysongelmiinsa. Yhteiskunnan joka alueella on tarvetta päästää irti omasta edusta ja alkaa toimia kaiken korkeimmaksi parhaaksi.

Kun nämä rakenteet harmonisoidaan korkeamman periaatteen mukaan ja toimimaan koko planeetan korkeimmaksi parhaaksi, suotuisat lopputulokset maailman kaikille kansalaisille luovat vakaamman ja rauhallisen ympäristön. Silloin kun kaikkien maapallon asukkaiden perustarpeet on tyydytetty ja tie eteenpäin rakennettu läpinäkyvällä kommunikoinnilla ja vilpittömällä ja rehellisellä yhteistyöllä kaikkien kansojen ja maailman rakenteiden välillä, heidän tuntemansa elämä muuttuu todella paremmaksi. Pelko ja epäily häviää kaikkien ihmisten sydämestä ja iloisempi ja harmonisempi vuorovaikutus kaikkien maailman kansojen välillä synnyttää valtavia, positiivisia muutoksia.

Sellaisten kuin valotyöntekijöiden ja muiden hyväsydämisten ja hyvää tarkoittavien ihmisten joille tämä toiminta on tuttua, velvollisuutena on jatkaa sen visualisoimista ja aikomista, mitä te tosissaan haluatte nähdä ilmentyvän planeetallenne, ja voiman ja vahvuuden antamista sille. Tätä fokusta pyydetään niiltä, jotka ovat tietoisia ja hereillä sille uskomattomalle tilaisuudelle, mikä on koko ihmiskunnan edessä tällä nyt-hetkellä. Kun maailman ihmiset päästävät irti kaikista itsekeskeisistä haluistaan ja näkevät koko maailman laajasti osana itseään, se sallii heidän korkeampien jumaluusaspektiensa säteillä läpi. Sitten kun ihmiskunta tuntee kutsun toistensa suurempaan palvelemiseen, tämä avaa suuremman, mittasuhteiltaan universaalin kokemuksen.

Seuraavaan viikkoon ...

Olen Hilarion.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >