HomeViestejäMarlene Swetlishoff15.6.2014 - Viesti Hilarionilta

15.6.2014 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 15.6. – 22.6.2014

Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

On monia, jotka tuntevat inspiraatiota ja mielialansa kohonneen yhtenä hetkenä ja huomaavat olevansa tyhjä, väsynyt, uninen, ärsyyntynyt tai suorastaan vihainen toisena hetkenä. Tätä voi tapahtua, vaikka teillä on mitä parhain tarkoitus pysyä tasapainossa. Näinä aikoina on parasta antaa välittömästi anteeksi itsellenne ja korvata heikentävät tunteet ja ajatukset sellaisilla, jotka kohottavat, inspiroivat ja muistuttavat teille, että olette keskellä suurinta muodonmuutosta, minkä ihmiskunta, maapallo ja kaikki sen valtakunnat ovat koskaan kokeneet, ja että olette päättäneet osallistua siihen. Nämä ovat aikoja, jolloin vaaditaan sopeutuvuutta ja suurempaa joustavuutta ja ennen kaikkea suurempaa ystävällisyyttä itselle. Tarkkailkaa sisäistä dialogianne ja alkakaa muuttaa sitä ankaraa tuomitsemista, mitä teillä on itseänne kohtaan. Olette kaikki paljon lempeämpiä toisille kuin itsellenne. Tulkaa itsenne parhaaksi ystäväksi – sellaiseksi joka tukee, hoivaa ja rakastaa ehdottomasti aina. Tätä annatte toisille, miksi ette itsellenne?

Yksilö ei ole itsekäs kunnioittamalla itseään ensin, sillä ilman itsen tervettä rakastamista ja hyväksymistä ette voi oikeasti palvella toisia. Silloin kun olette onnellinen ja tunnette positiivisesti omista loistavista kyvyistänne, on paljon helpompi tunnistaa samat ominaisuudet toisissa. Silloin kun elämänne tapahtumista näyttää tuleva ylivoimaisia ja vaikeita käsitellä valaistuneella tavalla, on aika pysähtyä, ottaa aikalisä ja tehdä jotain, mikä tuo hymyn kasvoillenne ja naurua sieluunne. Älkää ottako itseänne tai tilannetta niin vakavasti, sillä tiedätte – jos pysähdytte hetkeksi – että teette aina parhaanne joka tilanteessa. Välttäkää itsenne syyttelyä ja ruoskimista, sillä nämä tavat pitävät teidät voimattomalla polulla. Voitte tehdä tämän vain itse itsellenne ja se on tärkeä pitää mielessä. Laatuajan viettäminen yhdistyen todelliseen ydinolemukseenne auttaa energisoimaan ja lataamaan koko aurakenttänne positiivisesti ja suotuisasti.

On tärkeää viitoittaa tietä uusille tavoille olla vuorovaikutuksessa toisten kanssa ja keskittyä siinä jatkuvasti kaikkiin hyviin ominaisuuksiinne. Tämä on todellinen ydinolemuksenne ja totuus siitä, kuka olette! Antakaa itsellenne tilaisuus säteillä kaunista valoa noissa tilanteissa, jotka ennen varastivat jumalaisen voimanne, kun teillä oli tapana soimata itseänne näennäisistä rikkomuksista, jotka eivät kaiken todennäköisyyden mukaan ole niin pahoja, mitä näytätte luulevan. Rakastakaa itseänne – ihmisitseänne ja jumalaista itseänne – sillä olette upea yhdistelmä kummastakin. Tulitte tälle planeetalle juuri tästä syystä ja kun teette tämän, se myös mahdollistaa muille ja voimaannuttaa muita hyväksymään ja integroimaan kaikki aspektinsa.

Jos tunnette olevanne jumissa ja kyvytön siirtymään eteenpäin, harkitkaa jonkin uuden projektin aloittamista, jonkin kurssin käymistä, mitä olette aina halunneet oppia, tai huonekalujen järjestämistä uudelleen kotinne useissa huoneissa. Joskus tämä juurruttaa tunteen uudistuneesta energiasta ja havaitsette luomisvoimanne virtaavan inspiraation ja ilmentämisen kera. Luottakaa ja uskokaa henkeen ja seuratkaa opastusta ja yllykkeitä, mitä saatte, sillä teitä opastetaan siirtyäksenne täydelliseen paikkaan valitsemallanne polulla. Luottakaa omiin kykyihinne, tekemiinne valintoihin, sydämenne opastukseen – luottakaa itseenne. Kaikki energia mitä käytätte tähän tarkoitukseen, on hyvin käytettyä, sillä olette sen arvoinen!

Muistutamme teille, että me hohtavassa maailmassa olemme ikuisesti kanssanne ja aina rinnallanne. Teitä rakastetaan ja teistä välitetään. Ja tämä maailma tarvitsee kovasti teidän rakkauttanne ja teidän välittämistänne. Rakkautenne sisältää parantumispotentiaalin – ei ainoastaan itsellenne, vaan hyvin monille ihmisille vaikutuspiirissänne. Vaatikaa oma voimanne, seiskää selkä suorassa ja vaatikaa se suurenmoinen elämä, mitä olette tulleet tänne elämään.

SINÄ olet voimakas, suurenmoinen ja uskomaton sielu. On aika antaa tuon totuuden tulla vaikutuspiiriisi.

Seuraavaan viikkoon …

Olen Hilarion.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >