HomeViestejäMarlene Swetlishoff25.5.2014 - Viesti Hilarionilta

25.5.2014 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA 25.5. - 1.6.2014

Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kun energian tuleminen aaltoina jatkuu, niin tulevat myös oireet, joita kehossanne on. Juuri kun luulitte olevanne yli pahimmasta vaiheesta, alkoi uusi kierros.

Olkaa rohkeita, rakkaat ystävät, ja tietäkää, että se tuo sydämen ja olemuksen keveyttä, kun ikivanhat muistot soluissanne tuodaan pintaan käsiteltäväksi ja vapautettavaksi. Kaikki suru poistetaan ja sen paikalle tulee jalostuneempaa valoa.

Tämän liikkeen ja transformaation eturintamassa olevina teette upeaa sisäistämis- ja eliminoimistyötä. Ylä- ja alamäet joita olette kokeneet, ovat osa prosessia. Kuunnelkaa kehoanne ja antakaa sen levätä, silloin kun lepoa tarvitaan, ja joillakin teistä tämä muistuttaa tarinaa Rip Van Winklestä, joka vaelsi vuorille ja nukkui 20 vuotta. Tämäkin menee ohi.

Seuratkaa sydäntänne kaikissa asioissa, sillä se on totuudenmukainen mittari siitä, minkä asian tekeminen on teille oikein tietyllä hetkellä. Monet teistä menevät syvälle sisään koskettamaan olemuksensa ydintä ja oivaltavat, mitä todella haluatte kokea ja luoda elämässänne. Seuratkaa sitä iloa, mitä nämä asiat tuovat sisällenne, ja keskittykää tuohon olotilaan.

Jokaisessa hetkessä on äärettömien mahdollisuuksien siemen ja teidän on hoidettava tuota siementä ja annettava sen itää, kasvaa ja kukoistaa yltäkylläisyydessä. Luovuuden lähde virtaa syvällä sisällänne ja teidän täytyy vain hyödyntää sitä. Yhdistykää sisäiseen lapseen ja tuntekaa innostuneena elämänne ihme ja taika. Sillä ei ole merkitystä, minkä ikäinen olette. Merkitystä on sisäisellä taian ja ihmetyksen tunteellanne alkaessanne kokea unelmia, joita teille on ollut elämässänne aiemmin, kun ne alkavat nyt ilmentyä.

Sallikaa tietoisuutenne laajentua ja seuratkaa iloa. On totta, että monet vaikutuspiirissänne vasta aloittelevat ylösnousemisprosessiaan korkeampaan tietoisuuteen, ja tämä voi joskus pidätellä teitä siirtymästä eteenpäin, kun odotatte kärsivällisesti heidän suurempaa heräämistään. Tietäkää, että teidän on seurattava omaa intohimoanne ja luotettava, että he seuraavat. Teidän on oivallettava, että kanssanne oleminen päivittäisessä elämässä on heille tärkeä osa elämän suurempaa merkitystä. Innostuksenne kohottaa heidän energiaansa ja opastaa heitä oman matkansa varrella. Ette ehkä oivalla sitä, mutta kun etsitte vastauksia kysymyksiinne elämän mysteereistä planeetallanne, inspiroitte heitä esimerkillänne. Teitä ihaillaan kovasti ja matkitaan esimerkkinä rohkeasta ihmisestä, joka elää korkeampien periaatteiden mukaan ja tinkimättömästi.

Ihmisiä herää planeetalla jatkuvasti lisääntyvä määrä ja tällä on vaikutusta kaikkien tietoisuuteen. Ihmiskunta haluaa kokonaisuutena heittää pois kaiken, mikä on pitänyt heitä pimeydessä, ja haluaa kulkea valon teitä. Kaikki mikä oli piilossa, paljastuu nyt kaikkien pohdittavaksi, ottaakseen sen, mikä on oleellista heille, ja heittääkseen pois sen, millä ei ole enää merkitystä. Tämä on loputonta kasvu- ja laajentumisprosessia. Kasvu mitä teissä on tapahtunut kuluneen puolen vuoden aikana, on ihmeellistä katsottavaa ja odotamme henkeämme pidätellen muutoksianne seuraavan puolen vuoden aikana. Tiedämme, ettei kukaan teistä palaisi heräämättömään tilaan mistään syystä, vaikka se merkitseekin, että lisää tämän planeetan elämää koskevista harhakuvistanne pirstoutuu.

Kun henkinen matka kehittyy myriadeina kuvioinaan, ottakaa aikaa kunnioittaa itseänne astumisesta eteenpäin ja vaaditun työn tekemisestä. Taputtakaa itseänne selkään ja juhlikaa usein monia saavutuksia matkan varrella - riippumatta siitä, miten pieniltä ne teistä näyttävät. Ostakaa itsellenne tuoreita kukkia usein ja nauttikaa niiden kauneuden katselemisesta, rikastakaa elämäänne olemalla hyvä itsellenne ja niille upeille olennoille, jotka jakavat elämänne. Kaikki kehittyy jumalaisella ajoituksella ja olette juuri siinä, missä teidän on tarkoitus olla tällä hetkellä. Kiitämme teitä kiitollisuudestanne ja tunnustuksestanne monille meistä monta tulevaa viikkoa ja olemme rinnallanne auttaaksemme joka hetki, kun meitä pyydetään.

Ensi viikkoon ...

Olen Hilarion.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >