HomeViestejäMarlene Swetlishoff14.4.2013 - Viesti Hilarionilta

14.4.2013 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com )
14.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Olette kaikki taas täydessä virrassa vastaanottamassa ja ankkuroimassa kosmisia energioita planeettanne kristalliytimeen. Olette tottuneet jo näihin rytmeihin jokapäiväisessä elämässänne ja näin palvelette Jumalaa.
 
Kun kukin teistä vastaanottaa näitä energioita ja sallii niiden kulkea lävitsensä kristalliytimeen, täytätte maan näillä laajentavilla energioilla ja näin maapallon ylösnousemus tapahtuu. Valo planeetan keskuksessa laajenee ja se nousee korkeampiin ulottuvuuksiin.
 
Ylösnousseet ulottuvuudet tekevät lakkaamatta työtä tuodakseen enemmän valoa jokaisen kollegamme kautta, joka kulkee planeetalla, jotta hänen valonsa kirkastuu ja säteilee enemmän kuin ennen.
 
Ne jotka ovat valinneet tämän palvelemisen, on strategisesti sijoitettu planeetalle ja he tekevät suurta palvelua ollessaan valmiita käymään läpi ankaran puhdistusprosessin. Ymmärrämme, että se on hyvin usein kaksiteräinen miekka, sillä kun päästätte lisää valoa fyysiseen kehoonne, tekin puhdistutte olemuksenne kaikkien solujen syvemmällä ja syvemmällä tasolla eikä tämä ole aina miellyttävä kokemus omalle järjestelmällenne.
 
Kun matkaatte pidemmälle ylösnousemusprosessia, te myös osallistutte niihin energioihin, joita vapautetaan muuntumista varten, ja teette suuren palveluksen ihmiskunnalle ja maapallolle myös tällä tavalla. Jokaisella on kapasiteettia tämän työn tekemiseen ja olette tehneet sitä ihailtavasti.
 
Haluamme korostaa, että olemuksenne korkeammilla tasoilla ymmärrätte täysin roolinne ja osallistutte siihen innostuneesti. Tämä työ vaatii sinnikästä omistautumista kaikilta kollegoiltamme, joita kulkee planeetalla, ja sitä koordinoidaan teidän kaikkien kanssa lepo- ja nukkumisjaksojenne aikana. Paljon asioita tapahtuu unitilan portaalien ulkopuolella ja kannatte tätä tietoa sisällänne.
 
Monet teistä ovat valmiita siirtymään jalostuneempaan energiakehoon, mitä olette rakentaneet, ja olette päättäneet jatkaa ponnistelujanne ja tuoda ja ankkuroida lisää valoa tälle planeetalle. Tämä on myös osa syytänne ja tarkoitustanne olla täällä tänä aikana ja se tulee teille selvemmäksi, kun lisää ihmisiä herää ja valo laajenee vielä kauemmas.
 
Olette alkaneet siirtyä pysyvämpään rauhan ja tyyneyden tilaan ja tiedätte, että mitä tahansa tapahtuukin ihmisissä ympärillänne, se on prosessia, minkä lopussa te nyt olette olemuksenne jalostamisessa ja puhdistamisessa. Olette valmiita seuraavaan askeleeseen ja uuteen alkuun, mikä on nyt edessänne.
 
Uusi alku antaa jokaiselle teistä tilaisuuden tulla tietoiseksi kanssaluojaksi uudessa maailmassanne. On armon aika, mikä sallii teidän käyttää tätä uutta kykyä vahingoittamatta itseänne tai toisia.
 
Opettelette kontrolloimaan ajatuksianne ja pitämään ne tasapainossa neutraalisti, sillä uusi maailma vaatii tätä itsekuria, jotta luomuksenne ovat aina kaiken korkeimmaksi parhaaksi eivätkä tee vahinkoa. Edessänne on nyt mitä jännittävin seikkailu ja muistutamme teille, että kyse on oppimisprosessista, joten olkaa tietoinen siitä, mitä luotte.
 
Seuraavaan viikkoon …
 
Olen Hilarion.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >