HomeViestejäMarlene Swetlishoff10.3.2013 - Viesti Hilarionilta

10.3.2013 - Viesti Hilarionilta

VIESTI HILARIONILTA
 
Kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com )
10.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Monet teistä havaitsevat, että olette hiljaisen pohdiskelun ja rauhallisten hetkien jaksossa. Viimeisimpiä energialatauksia sisäistetään, kun jatkatte jokapäiväistä elämäänne. Monia asioita työstetään, vaikkei se ole ehkä heti selvää teille. Olemuksenne transformoitumista tapahtuu monilla tasoilla ja muutokset ulottuvat syvälle. Tämä tuo esiin monia ajattelu- ja käyttäytymismalleja, jotka voivat olla melko yllättäviä ja kummallisia, koska ne näyttävät epätyypillisiltä teille. Kun solunne ovat jalostuneempia, tämä prosessi laantuu.
 
Elämän tahti nopeutuu taas ja huomaatte tuntevanne, että kykenette saattamaan loppuun vanhat projektit ja aloittamaan uusia. Luovuusvirta lisääntyy ja monia upeita töitä ilmentyy fyysisesti. Nämä tuovat suurta iloa ja onnistumisen tunnetta. Nauttikaa näistä, kun ne tulevat syvemmistä osistanne, ja tietäkää, että lisää on tulossa. Kaivo on täynnä ja sieltä voidaan ammentaa tahdonalaisesti.
 
Kun elätte jokapäiväistä elämäänne, muistakaa, että energiakenttänne ulottuu kauemmas, mikä on ilmeistä, joten yrittäkää ylläpitää rauha ja tasapaino sisällänne, kun energianne vaikuttaa ympäröivään ilmapiiriin. Rakastava läsnäolonne voi kohottaa sydämiä kokonaisessa rakennuksessa, mikä on täynnä ihmisiä, ja tietoisella aikomuksella voidaan tehdä syvempi vaikutus, mikä muuntaa noita elämiä hyvin positiivisesti. Siunatkaa kaikkia ihmisiä kaikkialla, minne menette - riippumatta siitä, oletteko tekemisissä heidän kanssaan henkilökohtaisesti vai oletteko vain heidän "seurassaan".
 
Näinä aikoina on hyvä seurata sisäisen opastuksenne suuntaviittoja ja kehoelementaalienne fyysisiä yllykkeitä. Mitä tahansa tapahtuu sisällänne, se vaatii huomiotanne vihjatulla tavalla, kuten suurempi määrä unta ja lepoa, erilaisten ruokien syöminen ja suuremman puhtaan vesimäärän juominen. Joskus on tärkeää, että te ette lähde suuren väkijoukon keskelle, jotta te ette ime energioita, jotka ovat yleisiä tuolla hetkellä. Kuunnelkaa opastusanne ja kaikki on hyvin. Jos tunnette suurta haluttomuutta tehdä jotain tai olla jossain, on parasta noudattaa tuota tunnetta.
 
Yhdistykää niihin syviin ilontunteisiin, joita nousee spontaanisti sisältänne. Kirjoittakaa runoja, maalatkaa kauniita kuvia, laulakaa, lukekaa innostavia ja kohottavia kirjoja, istuttakaa kukkia, työskennelkää puutarhassa, tehkää mitä tahansa, mikä täyttää teidät ilolla - ja tehkää tätä usein. Palkitkaa itsenne näillä positiivisilla ja elämää parantavilla toimilla niin usein, kuin voitte, sillä ne pitävät teidät niiden kosmisten energioiden harmonisessa virtauksessa, joita tulvii ilmakehään. Antakaa sydämenne valosäteilyn kasvaa ja kuvitelkaa tämän tapahtuvan usein. Kultainen sydän joka hehkuu kirkkaasti sydäntilassanne, voi imeä enemmän valoa, mikä voidaan sitten jakaa ympärillänne olevien kanssa.
 
Olkaa ilossa, rakkaat ystävät, ja olkaa rauhassa.
 
Seuraavaan viikkoon …
 
Olen Hilarion.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >