HomeViestejäMarlene Swetlishoff3.2.2013 - Olette astumassa taianomaiseen aikaan

3.2.2013 - Olette astumassa taianomaiseen aikaan

OLETTE ASTUMASSA TAIANOMAISEEN AIKAAN
 
Hilarionia kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com )
3.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Olette astumassa taianomaiseen aikaan, mikä avaa monia mahdollisuuksia jokaiselle teistä. Olkaa avoimia synkronismille, mitä tapahtuu nopeammin elämässänne, ja yrittäkää tunnistaa tilaisuudet, joita annetaan teille. Näitä yllykkeitä tulee hienovaraisesti tavoilla, mitkä saattavat näyttää tavallisista teille, ja teidän tehtävänne on erottaa annetut aarteet. Teidän voitaisiin sanoa olevan etsimässä aarretta! Henki tuo lisää palapelin paloja, jotka kokoavat taas Lillerilallerin. Avaimena on olla täysin läsnä nyt-hetkessä.
 
Pysyminen maadoittuneena auttaa teitä toimimaan ulkoisten tilaisuuksien perusteella näissä hetkissä. Nämä tilaisuudet vaihtelevat ja ovat yhtä moninaisia, kuin universumi on laaja. Se mikä on oikein yhdelle, voi auttaa toisia löytämään vinkkejä omaan voimaantumiseensa, joten on tärkeää liittyä yhteen jakamaan oivalluksia ja löytöjä. Muistamispeli on käynnissä. Tehkää siitä seikkailua täynnä intohimoa, jännitystä, viattomuutta ja ennen kaikkea luottamusta, että siirrytte matkanne seuraavaan askeleeseen. Monia ihmeitä voi tapahtua ja tapahtuu tulevina aikoina.
 
Energialataukset korkeammista ulottuvuuksista jatkuvat kierroksina ja useimmat teistä voivat nyt tuntea, kun niitä tapahtuu. Energiakanavina autatte luomaan uuden maatodellisuuden, olemalla valmis sallimaan näiden energioiden virrata lävitsenne, ja ymmärrämme, että tämä voi olla haastavaa toisinaan, koska näyttää siltä, että latausten puhdistusvaikutukset eivät koskaan lopu. Tämä aika vaatii suurta kärsivällisyyttä itsenne kanssa, kun pyritte siirtymään ihmisitsenne transformaation kiihtymiseen. Sitä tapahtuu ja se on voima, mikä valaisee ja aktivoi lisää DNA/RNA-säikeitänne.
 
Henkistä kasvua tapahtuu, kun jokaisen sielun keho ja tietoisuus voi turvallisesti kestää suurempaa energia-, valo-, tieto- ja informaatiosyöttöä. Vähitellen evoluutiotikkaiden jokainen askelma tuottaa monia lisävihkimyksiä, jotka tapahtuvat tavallisesti eetteritasoilla ja tuovat päivittäiseen elämäänne haasteita kohdattavaksi tasapainoisesti. Mestarien tekeminen liikkuu herpaantumatta eteenpäin ja tietysti viittaamme tässä elämän mestaruuteen ihmiskehossa ja -kokemuksessa. Kun tämä tuo menestystä yksilöille, se auttaa myös sen yleisen energiakentän nostamisessa, mikä ympäröi maan ilmakehää.
 
Pyydämme teidän pysymään uskollisena itsellenne, yksilölliselle polullenne ja olemaan koskaan antamatta periksi, kun tie näyttää liian pitkältä. On aina ratkaisu, joka lepää jokaisessa näennäisessä ongelmassa. Luottakaa, että sisäinen opastuksenne tuo teille aina korkeinta hyväänne tavalla, mikä luo lisää iloa ja onnellisuutta jokapäiväiseen elämäänne. Ilmassa kuhisee nyt äärettömästi mahdollisuuksia.
 
Seuraavaan viikkoon …
 
Olen Hilarion.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >