HomeViestejäMarlene Swetlishoff30.12.2012 - Hilarion - viikkoviesti

30.12.2012 - Hilarion - viikkoviesti

VIIKKOVIESTI
 
Hilarionia kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com )
30.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ilma on täynnä ihmetystä ja taikaa. On läpitunkevaa odotuksen tunnetta jonkin upean tulemisesta. Olette saapuneet määränpäähänne ja nyt asetutte. Muutokset tapahtuvat sisällänne ja henkilökohtaisessa elämässänne hienovaraisesti, eivät dramaattisena siirtymisenä täysin uuteen todellisuuteen. Näin pitäisi olla, jotta niillä joiden kanssa kuljette tässä seikkailussa, on aikaa huomata ero ja tulla tietoiseksi, että jotain syvällistä on tapahtunut.
 
Näitä muutoksia tapahtuu jatkuvasti teidän jokaisen sisällä. Energialatauksissa on rytmejä ja aaltoja, jotta sopeutuminen voi tapahtua ennen seuraavaa tulvaa. Tulkaa tietoiseksi tämän prosessin aaltoilusta ja se auttaa teitä tietämään, milloin odottaa nyt jo tuttuja aktivoitumis- ja sopeutumisoireita. Kuunnelkaa kehoelementaaleja näinä aikoina ja seuratkaa sisäisiä yllykkeitä. Monet tuntevat lisääntynyttä uneliaisuutta päivän aikana ja se auttaa, kun kunnioittaa tätä tunnetta menemällä pitkäkseen tai istumalla hiljaa vähän aikaa, salliakseen integroitumisen tapahtua suhteellisen vaivattomasti.
 
Tätä prosessia missä olette parhaillaan, voidaan verrata kotelovaiheeseen perhosen elämänkierrossa. Tapahtuu suurempaa integroitumista jumaluutenne korkeampiin aspekteihin ja tämä vaatii kaikkien aistienne käyttämistä, erityisesti intuitiivisten kykyjenne. Opettelette seuraamaan sydämenne sisäisiä yllykkeitä sen sijaan, että kuuntelette mielenne jatkuvaa papatusta, kun se yrittää kontrolloida omaa aluettaan, mikä on pitänyt teitä kahleissa vuosituhansia. Saattaa olla suuren epämukavuuden ja selittämättömän levottomuuden jaksoja. Tarkkailkaa ajatuksia, joita tulee esiin, ja ymmärrätte, että kokemuksianne menneisyydestä jotka on jo koettu ja jotka ovat nyt poissa, marssii eteenne viimeistä tarkastelua varten.
 
Pelkästään katsokaa, sallikaa ja tunnustakaa, että nämä kokemukset ovat auttaneet teitä pääsemään siihen kohtaan, missä olette. Tässä kohdassa todella opitte, kuka olette. Kauan kunnioitetulla ajatuksella "tunne itsesi" on suuri merkitys nyt. Olette kaikki erottamassa sen, mitä olette (jumaluus), kaikesta siitä, mitä ette ole, saavuttaaksenne suuremman sisäisen harmonian. Tämä hautomisjakso vaihtelee yksilöittäin sen mukaan, miten tietoisuus tulee kullekin. Kaikille sieluille annetaan tilaisuus tunnistaa kaikki, mikä ei enää toimi heillä, ja luoda uusi malli, mikä vie heidät siihen uuteen suuntaan, jonka he haluavat luoda.
 
Antakaa itsellenne tämä kokemus tuomitsematta tai kyseenalaistamatta, sillä kaikki mitä olette kokeneet, oli välttämätön osa paljastumistanne. Ennen kaikkea, rakkaat ystävät, rakastakaa itseänne ehdottomasti, kaikkien henkilökohtaisten oikkujenne ja ilmaisumallienne kera. Kaikessa mitä olette kokeneet, on lahja itsellenne ja ympärillänne oleville. Niistä käyttäytymismalleista irtipäästäminen, jotka eivät enää palvele valitsemaanne polkua, kiihdyttää matkaanne tuntemattomalle alueelle, mikä "roikkuu" sydämeenkäyvästi edessänne. Rakastakaa toisianne, niin kuin Yksi rakastaa teitä, niin kuin me rakastamme teitä. Kaikki on hyvin!
 
Seuraavaan viikkoon …
 
Olen Hilarion.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >