HomeViestejäMarlene Swetlishoff16.9.2012 - Hilarion - viikkoviesti

16.9.2012 - Hilarion - viikkoviesti

VIIKKOVIESTI
 
Hilarionia kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com )
16.-23.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Kutsusta kääntyä sisäänpäin tulee aina vain vaativampi, kun energiat voimistuvat ja aikakausien vaihtuminen etenee vääjäämättä. Edessä on risteyksiä ja päätöksiä ja valintoja on tehtävä. Jokainen teistä tietää, ettei ole paluuta taaksepäin ja että teistä on tullut Luojan lähde-energian eläviä kanavia. Olette jokainen kävelevä kanava Jumalan valolle, mikä ei koskaan epäonnistu, ja tämä oivallus alkaa nyt kolahtaa tajuntaanne. Kaikki mitä teette maallisessa elämässänne, on äärimmäisen tärkeää, koska olette aina valossanne ja tinkimättömyydessänne.
 
Ympärillänne on todisteita tapahtuvista muutoksista ja ihmismassat näkevät tämän, kun päivät kulkevat nopeasti seuraavina kuukausina. Te jotka olette muuntaneet tiheät energiat oman kehonne soluista, värähtelette nyt puhdasta energiaa, mitä virtaa jatkuvasti meridiaanikanavienne läpi. Pidätte yllä tätä valoa kaikille tällä planeetalla ja palvelette puhtaan energian puhtaina kanavina. Kuten tiedätte, tätä puhdasta energiaa tarvitaan kovasti niiden kaoottisten sielujen muuntamiseen lisää, jotka luovat edelleen hämmennystä, pelkoa ja hyvin paljon surua ja onnettomuutta ihmisten sydämiin.
 
Tietäkää, että tämäkin menee ohi ja lähellänne olevat, rakkaanne, ovat saaneet korkeampia taajuuksia, mitä säteilee teistä, ja tämä vaikuttaa moniin muutoksiin heidän tietoisuudessaan ja ymmärryksessään. Tästä tulee selvempää ja selvempää heidän ymmärryksessään siitä työstä, mitä olette tulleet tänne tekemään, ja kaikki jännite ja erimielisyydet joita välillenne on kehittynyt, häviävät kuin taianomaisesti. Toisin sanoen, rakkaat ystävät, he tulevat "laivaan" tulevina päivinä. Hekin ovat valinneet polun ykseyteen ja heidät valittiin seisomaan rinnallanne tukena, kun heidän heräämisensä oli tapahtunut.
 
Ihmiskunnan herääminen etenee täysillä nyt ja ihmiset näkevät turhaksi toimimisen vanhassa järjestelmässä, koska korkeammat energiat eivät enää tue sitä. On sarastamassa uusi suhtautumistapa, mikä kunnioittaa jokaisen sielun luontaista oikeutta seistä suorana omassa voimassaan ja täysivaltaisuudessaan, samalla kunnioittaen samoja oikeuksia veljissään ja sisarissaan. Kun tämä käytäntö oivalletaan täydemmin, monet vanhat toimintamallit jotka ovat pitäneet ihmisiä matalamman tietoisuuden orjuudessa, lakkaavat yksinkertaisesti olemasta. Maailmasta tulee rikkaampi, kun jokainen ihminen ottaa vastuun kaikesta, mitä hän tekee, ja alkaa pyrkiä luomaan parempaa elämää, missä kaikki otetaan mukaan niihin hyötyihin, joita voidaan saada.
 
Jokaisen polun vihittävän velvollisuutena on tarkkailla merkkejä katselemalla lintuja ja eläimiä ympärillään. Silloin kun maanmuutoksia on tapahtumassa, nämä olennot palvelevat varoitusmerkkinä. Katsokaa niitä tarkasti omalla alueellanne ja katsokaa syvälle kaikkeen, mitä on ympärillänne. Lähettäkää niille rakkautta ja vakuuttelua, että kaikki on hyvin. Niiden sisäiset opastusjärjestelmät vioittuvat sähkömagneettivirtausten aikana. Huomaatte, että jotkut linnut jotka tavallisesti muuttavat pohjoisesta lämpimämpään ilmastoon talveksi, jäävät pesäänsä, ja tästä voi tulla yleisempää, kun maapallolle spiraalina tulevat energiat vahvistuvat. Ajatelkaa itseänne agentteina, jotka tuovat jumalaisen järjestyksen kaikkiin asioihin, kun elätte jokapäiväistä elämäänne, sillä todellisuudessa niin on!
 
Seuraavaan viikkoon …
 
Olen Hilarion.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >