HomeViestejäMarlene Swetlishoff12.8.2012 - Hilarion - viikkoviesti

12.8.2012 - Hilarion - viikkoviesti

VIIKKOVIESTI
 
Hilarionia kanavoinut Marlene Swetlishoff (www.therainbowscribe.com )
12.-18.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
On ollut ja tulee jatkumaan monia, monia energia-, informaatio- ja aktivointilatauksia niin, kuin se on resonanssissa kunkin ihmisen turvallisen integroimiskyvyn kanssa. Huomaatte, että joka päivä teissä tapahtuu muutoksia nopeasti ja huomaatte tuntevanne enemmän elinvoimaa, selkeyttä ja voimaa, kun viikot ja kuukaudet jatkuvat. Se mitä sisällänne on vielä sellaista, mistä teidän on päästettävä irti, tulee esiin tarkastelemista, ymmärtämistä ja valoksi muuntamista varten.
 
Kaikki minkä on ollut matalampaa tiheyttä, on poistettava olemuksenne joka solusta eikä ole mitään pakotietä, paitsi tämän puhdistumisprosessin läpi. Ne jotka ovat tehneet työtä, tuntevat suurempaa keveyttä ja iloa pidempiä aikajaksoja. Tämä on merkki, että olette oikealla polulla ja kaikki on hyvin.
 
Kautta aikain on ollut tietojärjestelmiä, mitä annettiin niille, jotka etsivät totuutta siitä, kuka he olivat, ja olemisensa tarkoitusta maan päällä. Tätä tietoa annetaan nyt vapaasti kaikille, jotka ovat valmiita vastaanottamaan sitä, ja ihmiskunnan heräämisessä tehdään suuria harppauksia.
 
Päivän joka hetki muutoksia tapahtuu planeetallanne ja sen ympärillä ja niitä on nyt niin lukuisasti, että tuntuu hätkähdyttävältä mielen yrittäessä käsittää kaiken tämän mysteeriä ja ihmettä. Ihmiskunta ei ole eksynyt, se on löytämässä lisää olemassaolonsa syystä ja kun jokainen palapelin pala osuu kohdalleen, kysymyksiin vastataan ja totuuksia annetaan lisää.
 
Seiskää selkä suorassa, kun näitä muutoksia tapahtuu, sillä olette ansainneet oikeuden olla uuden kultaisen ajan etujoukoissa maan päällä. Menkää syvälle sisäänne yhdistyäksenne Jumalaan ja seuratkaa sydämenne yllykkeitä. Viettäkää enemmän aikaa ulkona luonnossa ja vain antakaa itsenne OLLA.
 
Pitäkää mielessänne päällimmäisenä visioita uudesta maailmasta, joka sarastaa. Naurakaa usein, etsikää kauneutta, mitä maailmassanne on runsaasti, ja nauttikaa jokaisen pienen yksityiskohdan hienosta täydellisyydestä. Luoja on suunnitellut ja tehnyt kaiken ihmeellisesti ja se vaatii vain huomiotanne. Vaalikaa kiitollisuuden ajatuksia ja muuttakaa jokainen pintaan tuleva matalampi ajatus kauneuden ja voimaantumisen ajatukseksi.
 
Hoivatkaa itseänne enemmän, rakastakaa itseänne enemmän, sillä ilman tätä ette voi rakastaa muita. Olette olleet tällä polulla monta, monta elämää ja nyt näinä aikoina havaitsette, miten todella suurenmoisesti teidät on tehty ja miten voitte käyttää voimaanne suurimman parhaan tekemiseksi kaikkien hyväksi.
 
Harmonisoitukaa tarkoituksella päivittäin, jopa tunneittain suureen "minä olen" -olemukseenne, Kristus-valo-olemukseenne. Olette alkemisteja, jotka luovat itsensä uudelleen alkuperäisen ja täydellisen jumalaisen suunnitelman mukaisesti, hioen puhtauttanne ja kirkkauttanne moitteettomaksi timantiksi. Tuntekaa rakkautta luomistanne/luomakuntaanne kohtaan joka päivä, sillä se on hyvä.
 
Olette tiellä vapauteen harhojen, vääristymien ja toimimattomuuksien maailmasta ja jokainen päivä tuo teitä lähemmäs todellisen suurenmoisuutenne ja niiden tähtien muistamista, joista tulitte. Kun jokainen DNA-, RNA- ja LNA-säikeenne valaistuu ja syttyy, lisää tietämistä tapahtuu. Teidän tarvitsee vain seurata totuutta sydämessänne ja kaikki on jatkuvasti hyvin.
 
Muistakaa, että te ette koskaan kulje yksin koko tämän prosessin aikana. Kerääntykää yhteen suurina joukkoina työstämään korkeinta visiota rauhan, harmonian ja tasapainon maailmasta kaikissa asioissa.
 
Seuraavaan viikkoon,
 
Olen Hilarion.
 
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >