HomeViestejäLee Carrol - Kryon14.4.2020 - Uutta informaatiota

14.4.2020 - Uutta informaatiota

UUTTA INFORMAATIOTA
 
Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
14.4.2020 Maailmanlaajuinen kanavointiretriitti
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tässä on kanavointi Maailmanlaajuisesta kanavointiretriitistä. Se ei ole kaikille, vaan paremminkin esoteerisille vanhoille sieluille, jotka alkavat kokea moniulotteisuutta.
 
Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.
 
Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka suoratoistettiin Maailmanlaajuiseen kanavointiretriittiin.
 
*******
 
Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Adironnda [joka kanavoi juuri ennen Kryonia] puhuu hyvin viisaasti, rakkaat ystävät, samanlaisia asioita joita me opetamme: kanavoinnissa pitäisi olla yhtenäisyyttä kanavoijien välillä, koska he kanavoivat samassa energiakentässä. Se on kenttä täynnä rakkautta, myötätuntoa ja hyväntahtoisuutta siitä Luovasta lähteestä, jota jotkut teistä kutsuvat Jumalaksi.
 
Voitaisiin sanoa, että kanavointia tulee hyvin monista lähteistä, mutta täsmällisiä ja totuudenmukaisia ovat ne, jotka ovat täynnä Hengen rakkautta ja myötätuntoa. Tämä kenttä on myös jotain muuta: se on moniulotteinen mahdollisuuslähde tällä planeetalla, koska se sisältää kaikkien sielujen koko tietoisuuden täällä. Se ylittää sen, mitä kutsutaan verhoksi, ja koskettaa Luojan kasvoja. Täältä informaatiomme tulee, rakkaat ystävät, ja jos kuulette kanavointia, joka on täynnä pelkoa tai egoa tai pyytää teitä tekemään sopimattomia asioita tai noudattamaan tiettyjä sääntöjä, varokaa! Nuo viestit eivät tule tästä kentästä.
 
UUTTA INFORMAATIOTA VANHOILLE SIELUILLE
 
Tämä kenttä josta puhumme, alkaa olla yhtenäisempi ja vanhojen sielujen tunnistettavissa. On niitä, jotka katselevat nämä kolme päivää [viitaten Maailmanlaajuiseen kanavointiretriittiin] ja jotka ovat hyvin vanhoja sieluja tällä planeetalla. Niillä jotka olisivat kiinnostuneita tulemaan koko päivän mittaiseen meditointi- ja kanavointitapahtumaan, on usein henkisiin asioihin liittyvää kypsyyttä, jota toisilla ei kenties ole. Se on kypsyyttä, jota tulee kokemisesta, koulutuksesta, opettamisesta ja oppitunneista monissa elämissä.
 
Tämä ei tee vanhasta sielusta parempaa ihmistä kuin nuori sielu, vaan se merkitsee ainoastaan, että hänellä on enemmän kokemusta. Se on vain samanlaista, kuin tarkasteltaisiin niitä, jotka ovat käyneet koulun, ja niitä jotka eivät ole. Kaikki ovat kauniita ja älykkäitä ihmisiä, mutta niillä jotka ovat valmistuneet, on enemmän kokemusta. Nämä ovat niitä, jotka monet tunnistaisivat ja joita he konsultoisivat viisauden vuoksi. Nämä ovat vanhoja sieluja ja yleensä niitä, jotka osallistuvat tähän konferenssiin tällä hetkellä.
 
Haluan kertoa teille jotain, mikä alkoi itse asiassa useita vuosia sitten, mutta jolla on suuri merkitys tänä päivänä. Se on jotain, mitä olemme odottaneet, mutta mistä emme ole puhuneet aiemmin: tätä on katselemassa monia sellaisia sieluja, jotka pitäisivät itseään kanavoijina, intuitiiveina ja parantajina. Tosiaankin te olette, ja se on osa kypsyyttänne. Osassa niistä asioista joita opettaja Marilyn sanoi tänään [Marilyn Harper, joka kanavoi Adironndaa], on kyse siitä, keitä te olette, koska olette käyneet läpi monia tilanteita entisissä elämissä sen sijaan, että teidän täytyy oppia ne tässä elämässä. Hän antoi selonteon teille, jotta tunnistaisitte itsenne hänen opetuksessaan.
 
Kenties pitäisitte itseänne sellaisena, joka vastaanottaa informaatiota tällä hetkellä? Se on yksinkertainen tapa sanoa, että intuitio joka generoidaan kentästä nyt, tulee teille moniulotteisella tavalla ja täyttää teidät potentiaalilla ja informaatiolla. Se on eri asia kuin muistiinpanojen tekeminen luennolla, eikö vain? Teissä on niitä, jotka avautuvat nyt informaatiolle, jonka tunnette olevan uutta, kaunista, syvällistä ja sellaista, mikä maailman täytyy tietää. On niitä, jotka istuvat täällä ja sanovat: "Miten Kryon voi tietää tämän? Juuri niin minä tunnen." Tiedän sen, koska kyse ei ole vain sinusta, rakas ystävä. Tämä on jotain, mikä on tapahtunut vanhoille sieluille maailmanlaajuisesti. Se on asia hyvin monissa, jotka katselisivat planeetalla tällaista tilaisuutta. Saatte informaatiota, jota ette ole koskaan nähneet kirjoitettuna yhteenkään kirjaan. Olette aloittamassa uuden informaation asteittaisen "lataamisen" tätä aikaa varten.
 
Osa informaatiosta jota vastaanotatte, tulee ns. valokielellä. Osa informaatiosta on käsitteellistä, ja se on ulottuvuudessa, josta kukaan ei ole vielä puhunut. Alatte nähdä hyvin uutta informaatiota ihmisestä. Jotkut näkevät ihmiskehon uusia chakratasapainoja ja -alueita paikoissa, joita olette tutkineet koko elämänne. Nämä uudet piirteet menevät kauas niiden paikkojen yli, jotka ovat normaaleja chakra-alueita.
 
Kenties olette sellainen, joka näkee ensimmäistä kertaa tuon laajentuman, ihmisen merkaban? Se on havaintotavan laajentumista vanhalla sielulla. Merkaba on energiakenttä ihmisten ympärillä, joka on tunnettu vanhoista pyhistä kirjoituksista saakka (toinen kuninkaiden kirja), jolloin Elia paljasti sen Elisalle. Tämä näki sen ja kirjoitti muistiin sen niin nopeasti, kuin pystyi: tältä se näyttää, tätä se on. Elisa itse asiassa pyysi tätä kykyä – "tupla-annosta" siitä, mitä Elialla oli.
 
Kun Elia ylösnousi [näennäisen sovitusti], Elisa näki valtavan valkoisen valoenergiakentän, joka oli kahdeksan metriä leveä. Elia näytti ajavan siinä, kun hän nousi taivaaseen.
 
Monet jotka kuuntelevat ja lukevat tällä hetkellä, alkavat saada tämän saman havainnon. Miltä se näyttää? Mitä kuvioita on? Mitä värejä on, ja miksi noita värejä ei voi helposti nähdä ihmissilmin? Mitä ovat uudenlaiset taajuudet tai ominaisuudet, jotka noudattavat ääni- ja valomallia, ja tämä aikaansaa energiatanssin merkabassa, jonka harvat ovat koskaan nähneet?
 
Katsokaa sitä! On liikettä, rakkaat ystävät, koska se ei ole muuttumaton. Se on aina liikkeessä, ja jotkut teistä näkevät sen ja alkavat kertoa siitä. Jotkut teistä näkevät sen, kääntyvät sisäänpäin ja tunnistavat jotain, mitä ette odottaneet: osa siitä kuuluu Maan energiaan. Näette merkabassa Gaian ensimmäistä kertaa, kaikkine kerroksineen. Joillekin reaktio on istua hiljaa Gaian kanssa ja meditoida, sillä löydetään uudelleen muinaista informaatiota: Maa [luonto] on ihmisrodun merkittävä toimiva osa. Kysykää keneltä tahansa alkuperäisasukkaalta tätä, ja hän täyttää teidät informaatioperinnöllään juuri tuosta tosiasiasta.
 
KOSKETUKSEEN PÄÄSEMINEN
 
Joskus kritisoidaan niitä, jotka meditoivat ja kanavoivat pitkiä aikoja joka päivä. Moni sanoisi: "Mitä hyötyä siitä on kenellekään?" Itse kysymys sisältää väärinymmärryksen tuosta prosessista. Meditointi ei kohenna vain tuota yksilöä. Kriitikot eivät ymmärrä, että tämä on vanhan sielun energiaa, joka menee suoraan planeettaan, ja planeetta reagoi, koska se on osa meditoijan merkabaa. Mutta se ei ole lineaarinen reaktio. Muutama tätä tekevä voi nostaa koko alueensa värähtelyä, koska teitä on niin monia, jotka ovat valmiita istumaan hiljaa ja tietämään tämän.
 
Tämä on uuden näkökyvyn alku. Nämä ovat asioita, joista olemme puhuneet aiemmin, paitsi ettemme ole koskaan kohdistaneet tätä informaatiota tarkkaan noihin vanhoihin sieluihin, jotka heräävät. Tämä on uusi silta. Se on silta, joka on nyt hyvin ylitettävissä ja joka avautuu.
 
HUOMASITTEKO?
 
Mitä tapahtuu, kun tämä planeetta alkaa olla hiljainen eikä ole toimintaa, ja on hyvin vähän saasteita? Sitä tapahtuu tällä hetkellä. Kaikki toiminta ja melu on nyt hiljentynyt hetkeksi. Tuossa hiljaisessa tilassa kaikki nämä uudet intuitiiviset asiat voivat virrata vanhalle sielulle, mikä ei olisi voinut päästä aiemmin läpi. Alatteko tunnistaa ja ymmärtää perusteluja sen taustalla, mitä tällä planeetalla tapahtuu ja miksi se on hiljennetty? Tätä on vain jonkin aikaa, rakkaat ystävät, ja se menee ohi. Mutta tällä hetkellä tässä tilassa, jossa kaikki on pysähtynyt, vanhan sielun intuitio alkaa lentää verhon läpi monien teidän tietoisuuteen.
 
Käpylisäke alkaa vanhassa sielussa olla hyvin aktiivinen ja antaa näkyjä niille, joilla on kyky nähdä tällä tavalla ja jotka ovat astioita ja kanavia sille. Uusia prosesseja alkaa tapahtua myös parantajille, jotka ovat tehneet tätä 40 vuotta ja enemmän. Monet parantajat istuvat sanoen: "Voi hyvänen aika, menikö se minulta ohi? Miten tämä tapahtui?" Rakkaat ystävät, tätä tapahtuu, kun hiljennytte. Alatte katsoa omaa työtänne ja nähdä, että se saattaa olla vielä suurempaa, kuin ajattelitte. Se on kaunista. Se on, kuin vaihtaisi radiokanavaa taajuudesta toiseen, ja alatte oppia enemmän virittymällä uuteen taajuuteen.
 
MITEN LINEAARINEN OLET?
 
Rakas ihminen, joka olet kokenut näitä asioita, haluan antaa sinulle esoteerista informaatiota. Olet edelleen lineaarinen ihminen, joka elää vain muutamassa ulottuvuudessa. Jotkut sanovat, että olette 4D:ssä, sillä neljäs ulottuvuus on tieteen mukaan aika. Siis kuljet 4D:ssä kaikkien muiden rinnalla, ja tämä on todellisuutenne planeettana. Vanhana sieluna alat kuitenkin tuntea laajemmin ulottuvuuksia ja siirtyä niihin.
 
Jotkut ovat saattaneet kertoa sinulle, että planeetta on nyt siirtymässä ulottuvuuteen viisi. Siinä saattaisi olla järkeä, jos liikkuisitte lineaarisesti, mutta te ette liiku. Alat nyt laajentaa havaintonne kaikkiin ulottuvuuksiin, vähitellen. Tätä on vaikea selittää. Ajattele tätä. Sanotaan, että tulet mustavalkoisesta maailmasta. Värit ovat tulossa, mutta maailmasi ei yhtäkkiä vain "napsahda väreihin". Havaintotapasi alkaa vähitellen nähdä hillittyjä värejä, matkalla täysiin väreihin jonain päivänä. Siis 4D-olemassaolosi on mustavalkoista. Mutta väreihin siirtyminen ei merkitse, että saat yhden värin kerrallaan. Sen sijaan menet vähitellen kaikkiin väreihin. Näin ulotteisuus toimii. Sitten kun ohitat lineaariset ulottuvuudet, lakkaat laskemasta.
 
UUSI TAPA OMAKSUA INFORMAATIOTA
 
Tiedostakaa tämä. Joillakin teistä jotka saavat tällaista informaatiota, on taipumus vastaanottaa se vain teoreettisesti. Tätä tarkoitan: sanotaanpa, että vien teidät kaupunkikierrokselle. Sen aikana sanon teille: "Katsokaa tätä moniulotteista rakennusta. Katsokaa tätä, katsokaa näitä kauniita värejä. Haluaisin kertoa teille siitä." Hyvänä oppilaana kirjoitatte sen muistiin, teette piirroksia siitä ja sanotte: "Se on kaunis! Näen toisen tuolla. Kerro minulle lisää."
 
Kierros jatkuu, ja sanon: "Okei, täällä on toinen rakennus. Katsokaa tätä toista täällä, koska se on myös moniulotteinen rakennus ja siinä on kaikkia näitä ominaisuuksia ja muotoja, joita ette ole koskaan ennen nähneet." Sitten on vielä lisää. Teistä tulee informoitu ja teette paperitolkulla muistiinpanoja. Sitten lepäätte ja sanotte: "Tämä on minun panokseni planeetalle. Nyt voin nähdä ja tietää tuon uuden värin, joka on tulossa planeetalle."
 
Näin on aina ollut. Kuulette siitä, ja sitten opetatte sitä, ja sitten tarkkailette vähän lisää. Esoteerisia ihmisiä kritisoidaan usein siitä, että he eivät ole maadoittuneita tai heillä ei käyttökelpoisia tapoja auttaa muita ihmisiä. Sen sijaan he vain istuvat meditoimassa tai puhuvat näkymättömistä asioista pysyen omissa piireissään.
 
Minäpä kerron teille, miten tämä muuttuu.
 
ON AIKA MENNÄ NOIHIN RAKENNUKSIIN
 
Jokaisen teistä jotka olette tulleet siihen johtopäätökseen, että on tosiaankin enemmän nähtävää ja valokieli ja kaikki asioissa näkemänne uusi moniulotteisuus ovat totta, tarvitsee tietää tämä: haluan kertoa teille, että jokaisen tällaisen uuden havainnon kera tulee lisäinformaatiota, joka leijuu alla kerroksina. Näin moniulotteisuus toimii. Se ei ole enää lineaarista informaatiota. Voitte yksinkertaisesti siirtyä seuraavalle oppimistasolle ja sanoa: "Miten kaunista", tai piirtää sen kirjaan tai istua meditoimaan sitä. Jokaisen tällaisen uuden havainnon kerta tulee – oletteko valmis? – toimintaa! Jokainen uusi havainto on toteutuskelpoinen. Se ei ole vain tiedettäväksi. Se on käytettäväksi ja koettavaksi.
 
Kierros jatkuu: "Tässä on kaunis rakennus … tässä ovat nyt suunnitelmat sen rakentamiseen!" Ette odottaneet sitä, ettehän? Jokaisella visiolla joka teillä on, on jotain, mikä täydentää sen, ja se on toimintaa ja kokemista teille. Tämä ei ole lainkaan asioiden vanha tapa. Se ei ole niinkään tietoa, kuin uuden ajattelun paljastamista. Näette kuvan, näette käsitteen, näette värit ja kuulette ja maistatte sen. Sitten alatte etsiä datan alta ymmärryskerroksia. Kun "menette rakennukseen", se on vertauskuva informaation sisään katsomisesta.
 
Jonkin henkilökohtaisen ja toteutuskelpoisen asian kauneus tulee jokaisen kerroksen myötä, jonka näette ja opetatte. Toteutuskelpoinen asia merkitsee "jotain, minkä mukaan toimitte". Uusi moniulotteinen informaatio on virittynyt teihin – teidän kenttäänne – ja on käytettäväksenne. Se on sinun käytettäväksesi vanhana sieluna ja sitten opetettavaksi tai näytettäväksi esimerkillä. Tämä on kaikki uutta ja saattaa olla hämmentävää joillekin teistä, jotka vasta alatte kokea tätä.
 
Rakkaat ystävät, ette saa katsoa toista kertaa sikisi, että olette kiva vanha sielu. Saatte katsoa toisen kerran, jotta voitte opettaa sen! Niin on, jotta voitte puhua ja kirjoittaa siitä ja selittää sen.
 
Palataanpa lopuksi Elisaan, henkiseen työntekijään ja Elian oppilaaseen.
 
Elia kävelee kenttään ja muuttuu valoksi. Ihmisen merkaba nähdään ensimmäistä kertaa. Se loistaa ja menee ylös, ja sitten on hiljaisuus. Kuvitelkaa olevanne Elisa. Kaikki on hiljaista. Hänen mestarinsa on poissa. Mitä juuri tapahtui? Pitäisikö teidän kertoa siitä? Kuka uskoo sen? Mitä se merkitsee? Miten teidän pitäisi kutsua sitä henkisyyden kulkuneuvoa, jonka juuri näitte?
 
Tosiaankin, hän kertoi siitä, nimesi sen ja hän matki kaikkea, mitä hänen mestarinsa oli ja mitä hänen mestarinsa opetti. Hänestä itsestään tuli mestari!
 
Tässä on toinen aalto, ja se on vanhoille sieluille.
 
Mikä on merkaba? Mitä varten se on? Mitä teette sillä? Miten käytätte sitä? Mitä siinä on? Sen sijaan, että pelkästään kerrotaan, miten kaunis se on, siitä tulee toteutuskelpoinen asia opetettavaksi. Mikä muoto sen ympärillä on? Mikä geometria sen ympärillä on? Voisiko se sisältää kaiken, mitä on?
 
Rakkaat ystävät, on opettajia, jotka ovat jo vuosia alkaneet opettaa vastauksia näihin kysymyksiin. Kun opettaja Peggy Phoenix Dubro [joka esiintyi aiemmin] näki kosmisen hilan ensimmäistä kertaa sielunsa silmin, hän ei pelkästään nähnyt sitä ja pannut jotain taiteilijaa piirtämään tai animoimaan sen ja sitten siirtynyt eteenpäin. Sen sijaan hän näki siinä toteutuskelpoisia asioita. Seuraavaksi tuli opetusvaiheita ja –tasoja siitä, mikä se oli ja miten sitä käytetään.
 
Teille joille annetaan näitä uusia havaintoja, rakkaat ystävät, kerron nyt, että teidän pitäisi tietää jotain: etsikää kapseloitua viestiä jokaisesta intuitiivisesta havainnosta. Mikä on toteutuskelpoinen asia? Miten käytätte sitä? Mitä se merkitsee? Saitteko vain uuden kerroksen rakkautta tai myötätuntoa tai sellaista, mikä sanoo teille: "Istu tähän rakastettavaksi"? Se on toteutuskelpoista! Oivaltaminen on toimintaa ja alkaa selittää termiä, jonka olemme antaneet monta kertaa aiemmin: myötätuntoinen toiminta.
 
On asioita tehtävänä tai oivallettavana jokaisen toisen näkymän myötä, jonka saatte – jokaisessa värissä, muodossa, kielessä ja valossa. Se on vanhan sielun tehtävä tänä päivänä. Ensimmäinen asia on tietää se, toinen on löytää toteutuskelpoinen kerros ja kolmas on paljastaa se toisille.
 
Nämä ovat asioita, jotka ovat uusia tänä päivänä siitä, mitä alatte intuitiivisesti havaita ja mikä on erilaista kuin eilen tai edellispäivänä. Nämä ovat asioita, jotka kuuluvat niille, jotka lukevat tai katselevat tätä ohjelmaa ja enemmän. Ette olisi täällä muuten.
 
Olen Kryon Magneettipalvelusta. Olen rakastunut ihmisiin hyvästä syystä. Tervetuloa muutokseen, todelliseen muutokseen. Vuoden päästä kenties, tai myöhemmin, haluaisin kokoontua kanssanne jälleen ja voitte kertoa minulle, mitä opitte, rakkaat ystävät. Se ei ole sattumaa, että olette täällä – se ei ole sattumaa.
 
Ja niin se on.
 
Kryon
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >