HomeViestejäLee Carrol - Kryon25.5.2019 - Valaistunut kello

25.5.2019 - Valaistunut kello

VALAISTUNUT KELLO
 
Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
25.5.2019 Pico, Azorit, Portugali
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Joskus Kryon antaa vertauskuvia, jotka pysyvät kanssamme erittäin pitkään. Tämä on yksi niistä. "Valaistunut kello" on vertauskuva siitä, keitä olemme, kun "teemme palapeliä" ja kun "emme tiedä palapelistä". Voisiko olla suunnitelma, johon sisältyy meidän kaikkien työskenteleminen yhdessä tällä planeetalla myötätunnon ja suotuisan muutoksen puolesta? Miltä se näyttäisi? Onko meillä "sanamme sanottavana", kun palaamme?
 
Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.
 
Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Azoreilla.
 
*******
Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Tämä on kymmenes ja viimeinen kanavointi Azorien sarjassa. Olemme pienellä Picon saarella. Tämä oli tapahtumarikas päivä, jolloin monet kokivat iloa ja autuutta ja tunsivat yhteyden delfiineihin ja valaisiin. Meri oli tyynempi, aurinko paistoi ja Gaia todella kukoisti hyvin monille.
 
Yhdeksässä kanavoinnissa näillä saarilla olemme puhuneet monista eri asioista. Olemme puhuneet yhteydestä, joka teillä on näihin saariin, entisistä Lemurian esi-isistä sekä Maasta. Olemme puhuneet verkon puhtaudesta tällä alueella ja siitä, miten hyvin monet tuntevat sen. Olemme antaneet informaatiota, jota emme ole antaneet aiemmin, delfiineistä ja valaista ja siitä, miksi ihmiset alkavat yleisesti ottaen kunnioittaa ja suojella niitä siellä, missä niin ei ollut edes 50 vuotta sitten. Olemme puhuneet myös yhteydestänne akaasiseen tiedostoon ja siitä, miten sekin saattaa liittyä delfiineihin ja valaisiin. Olemme maininneet monia asioita, mutta tämä kanavointi on erilainen, hyvin erilainen.
 
Te jotka olette kokeneet henkilökohtaisen yhteyden näihin eläimiin, tiedättekö, että tapahtuu jotain paljon suurempaa? Ajattelitteko, että kenties on jokin suurempi kuva? Kun sanon näin, tarkoitan, että se mitä olette kokeneet näinä päivinä, saattaa olla pelkästään yksi osa jotain paljon, paljon suurempaa. Mitä jos se uskomaton tietoisuus, jota olette kokeneet näiden eläinten kanssa, on enemmän kuin järjestelmä. Kenties kyse on suunnitelmasta? Olette kokeneet yhteyden, ja teille on kerrottu, että näillä eläimillä on tietoisuus, joka on erilainen kuin millään muilla eläimillä maailmassa. Voisiko se olla henkinen? Voisiko se olla vain fyysinen? Mikä tahansa se onkin, te rakastatte sitä! Se on uskomatonta! On niitä, jotka haluavat kokea sen uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.
 
Mutta oletteko oikeasti istuneet ajattelemaan, onko tämä ilmiö ehkä yksi pikkuruinen ratas universumin tai ihmiskunnan tai aurinkokunnan kauniissa kellossa, ja se on hyvin erityislaatuinen? Te täällä näitte vain tämän yhden erityisasian. Voisiko olla lisää? Voisiko tämä olla vain pikkuruinen osa suurempaa todellisuutta?
 
Tämän kanavoinnin teema liittyy kysymykseen: miksi kenenkään pitäisi kuunnella tämä kanavointi? On monia, jotka törmäävät ääneeni [tai kirjoituksiini], kenties ensimmäistä kertaa, ja he saattavat kuunnella hetken ja sanoa: "No, tämä ei ole minua varten. Tässä ei ole mitään minulle." He saattavat ajatella: "Minulla on hyvä elämä. Tunnen tietäväni, mitä teen. Tietysti elämässä on ollut ongelmia, mutta olen päässyt niistä läpi. Minä selviydyn. Kaikki on hyvin." Ja siihen se loppuu. Heillä ei ole mitään syytä jatkaa kuuntelemista. He uskovat olevansa valmiita. Rakkaat ystävät, Maan vanhemmassa energiassa useimmilla ihmisillä oli tuo asenne vuoteen 2012 saakka.
 
Sitten on toisia, jotka saattaisivat sanoa: "En tarvitse informaatiotasi, Kryon, koska olen mukana organisoidussa henkisessä järjestelmässä." Kerrottakoon teille, rakkaat ystävät, ettemme puhu organisoiduista uskonnollisista järjestelmistänne – ei lainkaan. En puhu uudesta organisoidusta järjestelmästä. Organisoitu uskonto voi antaa teille sääntöjä, "tee ja älä tee" -asioita ja miten eletään tuossa uskomuslaatikossa, mutta se ei anna teille todellista ydintotuutta, miten asiat toimivat. Sen sijaan se antaa teille tietyn yksityiskohtaisen oppijärjestelmän. Emme puhu lainkaan siitä.
 
On hyvin monia, jotka sanovat, että kaikki sellainen mitä te teette ja mikä haiskahtaa esoteeriselta tai new agelta, on ehdottomasti omalaatuista. He sanovat teille: "En halua siitä mitään. Olen kuullut joitain asioita, joihin uskot, enkä minä halua mennä siihen. Miksi kenenkään pitäisi kuunnella näitä Kryonin outoja sanoja?"
 
Jos olet yksi näistä, kysyn sinulta: kuullessasi ensimmäistä kertaa siitä uskomusjärjestelmästä, johon kuulut, muistatko, kun sinulle kerrottiin empaattisesti, että sinun täytyy tehdä tätä tai tuota, tai muuten sinua rangaistaan? Mukana on heti valtava pelkoaspekti, kuitenkin sinä kuuntelit, eikö vain? Vaivasiko sinua koskaan, että rakastava Jumalasi kiduttaisi sinua ikuisesti, jos et tekisi jotain, mitä tuo organisaatio kehotti sinua tekemään? Ihan vain tiedoksi, että olen puhunut 30 vuotta samasta rakastavasta, luovasta Jumalasta enkä ole koskaan maininnut: "Teidän täytyy tehdä tätä tai tuota." En ole koskaan antanut mitään pelkoskenaarioita. Sen sijaan on kehotus löytää suurempia, täydellisempiä ja loogisempia totuuksia. Olen kehottanut teitä "löytämään itsenne".
 
"Kryon, mitä se merkitsee, "löytää itsensä"?" Haluaisin kertoa teille, rakkaat ystävät, että on suunnitelma – valtava, rakastava suunnitelma – teille ja kaikille, jotka saattaisivat etsiä. Ei ole vain järjestelmää, vaan on suunnitelma. Tässä suunnitelmassa osat toimivat yhdessä, ihmiskunnan ja jokaisen yksittäisen ihmisen yhteiseksi hyväksi. Se on paljon enemmän kuin järjestelmä. Se on suunnitelma, se on universaali suunnitelma, ja se on rasvattu Luojan [Jumalan] rakkaudella ja myötätunnolla tavalla, jota ette pysty alkuunkaan ymmärtämään. Ette voi oikeasti nähdä, miltä se näyttää, jos seisotte ulkopuolella katsomassa sisään.
 
Henkisyys ja sen tutkiminen sallii teidän löytää asioita, joita ette tiedä olevan siinä. Ellette ole valmis katsomaan, kuuntelemaan ja tutkimaan sitä puhtaalla tietoisuudella, ette näe sitä. Se joka sanoo: "Minulla menee hyvin. Minulla on ollut vaikeuteni, mutta kaikki on hyvin. Minä selviydyn", on selviytymismoodissa. Rakkaat ystävät, onko se tavoite? Onko teille ok, että selviytyminen on tavoitteenne? Saatatte tehdä myös henkistä selviytymistä oivaltamatta sitä. Monet teistä mukautuvat pelossa.
 
Kulttuurinne sanoo ehkä: "Okei, se on selviytymistä, ja myönnämme sen. Mutta oikeasti ei ole muuta! Löydämme onnellisuutta sieltä, mistä voimme, ja selviydymme tässä vaikeassa maailmassa. Se on elämää." Jos se on teidän mantranne, niin ette oikeasti tiedä, mitä on ulottuvilla tai mikä "ydintotuus" oikeasti on. Tämä on hyvin matalavärähteisen energian lineaarinen ja yksinkertainen lähestymistapa siihen suurenmoiseen elämään, joka teillä on – suurenmoiseen! Elämänne on Boeing 747, ja te olette päättäneet kruisailla planeetan kiitorataa edestakaisin – ja sitten kerrotte minulle, ettei ole muuta!
 
Tämä suunnitelma josta puhun, antaa teille tietoisuuden siitä, mitä ympärillänne on sellaista, mitä teillä ei ole tällä hetkellä, ja siihen liittyy rohkeus ja avoimuus kysyä: "Rakas Henki, onko enemmän, kuin minulle on kerrottu? Voiko olla niin, että olen osunut uskomusmuuriin enkä ole koskaan oikeasti tutkinut asioita, jotka menevät tuntemani todellisuuden ulkopuolelle? Onko mahdollista, että on jokin elegantti tie, parempi polku, johon sisältyy esoteerisia asioita? Onko mahdollista, että olisin voinut ns. väistää elämäni ongelmien luoteja, jos olisin tiennyt enemmän itsestäni? Onko mahdollista, että voin tietää enemmän siitä, mitä tehdä, kuin tiedän nyt? Onko mahdollista, että elämäni voi muuttua tai laajentua, jos tietäisin tuosta polusta?"
 
Olen käyttänyt aiemmin esimerkkiä, että kuljetaan pimeässä pelkästään tunnustellen omaa tietään, ja kun kompastutaan, noustaan ylös. Mutta te selviydyitte, eikö vain? Olette ylpeä siitä. Mitä jos teillä kuitenkin olisi valo, eikä teidän tarvitsisi kompastua? Tämä on itsen tutkiminen.
 
Vertauskuvallinen kello
 
Haluan teidän visualisoivan nyt hienon kellon. Se voi olla suuri tai pieni, kuten haluatte, mutta sanotaan, että voitte laittaa itsenne siihen ja katsoa, miten kaikki toimii. Sanotaan, että teistä tulee pienenpienen muurahaisen kokoinen ja katselette kaikkea ympärillänne. Olette hämmästynyt! Tämän kellon täsmällisyys on uskomatonta. On selvää, että tekijä on käyttänyt aikaa jokaiseen osaan, ja se tekee kellon katsomisesta hyvin hauskaa. Osat toimivat niin moitteettomasti yhdessä, että ne ovat melkein valaistuneita, kuin ne olisivat tietoisia osista ympärillään. Ne ovat melkein kuin eläviä, kun näette "käämit" ja tikityksen, joka tapahtuu täysin synkronissa. Yksi osa liikkuu ja sallii toisen kytkeytyä. Se on kaunista! Sitten tietyssä ajankohdassa, monen tikityksen jälkeen, jotain tapahtuu, ja se tehdään uudestaan ja uudestaan. Se on hyvin täsmällistä ja kaunista! Siinä on suunnitelma, rakkaat ystävät, ja voitte nähdä sen selvästi. Kuka tahansa tekikin tämän kellon, hänen täytyy rakastaa sitä hyvin paljon.
 
Nyt esittelen toisen kellon. Jos nimettäisiin tuo ensimmäinen kello, se olisi valaistunut kello. Toinen kello ei ole. Toinen kello on selviytymiskello. Sitä on tunteellisesti vaikea katsella, koska jokainen osa tekee parhaansa, mutta osia ei ole muotoiltu aivan oikein. Osa ei näytä tuntevan itseään tai sitä, että se on osa suurempaa suunnitelmaa. Se ei edes tiedä olevansa kellon osa, mutta se toimii silti ja se selviytyy silti. On mielenkiintoista katsella, kun osat toimivat yhdessä, tai eivät. Jos ne eivät ole tietoisia toisistaan eivätkä ne tunne kellon suunnitelmaa, ne törmäilevät toisiinsa hyvin usein.
 
"Kryon, miten jokin kellon osa törmää toiseen osaan? Eivätkö ne hammastu mekaanisesti yhteen?" Kuvitelkaa, että tämän kellon rattaat eivät ole aivan oikean muotoisia ja ne rikkoutuvat helposti sen vuoksi. Sen sijaan että ne kytkeytyisivät toisiinsa täsmällisesti, ne törmäävät, hankaavat ja lopulta rikkoutuvat. Jotkut saattavat tuhoutua ja pudota. Toiset ottavat niiden paikan, ja sitten käyvät läpi saman asian. Siis tuo kello on olemassa ja näyttää toimivan, mutta hyvin huonosti. Eikä vain tämä, vaan on stressaavaa pitää se toiminnassa. Kun osat eivät tiedä, keitä ne ovat tai mitä ne tekevät, ne vain selviytyvät parhaan kykynsä mukaan. Mutta kello jatkaa tikittämistä ja toimimista – huonosti kenties, mutta se jatkaa. Luulen, että tiedätte, mistä puhun.
 
Henkilö joka löytää itsensä, katsoo esoteerisia asioita mahdollisuutena, että tuntemattomista asioista tulee tunnettuja. Tämä on henkilö, joka päättää matkustaa paikkoihin, jotka ovat sen ulkopuolella, mihin hän on tottunut. Hänen pitää haluta tehdä tämä matka. Joskus on spontaania tiedostamista, koska hänet laitetaan tilanteeseen, jossa hänen on melkein pakko katsoa ja löytää. Toisilla kerroilla hän on vain valmis ja kuuntelee, kuten te kuuntelette tätä viestiä.
 
Jos tämä olet sinä, kenties seuraava kysymys olisi: "Miten minä etenen? Miten saan selville, onko enemmän, kuin minulle on kerrottu?" Tämä on sen prosessin kauneus, josta olemme kertoneet teille aiemmin. Kun alatte etsiä, sielunne tietää sen ja alkaa toimittaa. Ihmisen vapaan valinnan määritelmä on "vapaus etsiä tai olla etsimättä". Se on yksinkertaista. Se on teidän valintanne. Jos ette halua etsiä, selviydytte tai ette, mutta teillä on elämä. Jos alatte etsiä, rakkaat ystävät, näette polkuja, jotka perustuvat tietoon, jota teillä ei vielä ole, mutta jonka löydätte pian. Tämä on tuota esoteriaa. Oliko teillä entinen elämä? Olitteko tekemisissä toisten kanssa, jotka ovat nyt myös täällä? Mitä se merkitsi? Miten se vaikuttaa tähän elämään? Mitä se on näyttänyt teille? Voitteko käyttää intuitiota löytääksenne paremman polun, joka on selvempi teille? Voitteko parantaa intuitiotanne, jotta se osaa paremmin opastaa teitä?
 
Iso kysymys: voitteko kontrolloida sattumaa? Odotatteko synkronismia? Toisessa kellossa muut kertovat teille, että ne sattumat kun tapaatte oikeita ihmisiä, jotka auttavat teitä elämässä, ovat tuuria. Tiesittekö, että se onkin osa ensimmäisen kellon tapaa toimia? Se on suunnitelma! Se ei ole sattumaa. Olenko jo saanut kiinnostuksenne?
 
Tarina sieluista
 
Haluan viedä teidät paikkaan mielessänne. Se ei ole todellinen paikka, se on vertauskuvallinen paikka lähdettyänne tältä planeetalta. Eikö olekin mielenkiintoista, että melkein kaikki ihmiset uskovat jossain muodossa kuolemanjälkeiseen elämään? Sitten kun kuolette, on välittömästi jonkinlainen kokoontuminen. Eikö teistä ole mielenkiintoista, että organisoidut uskonnolliset järjestelmät sekä hyvin esoteeriset järjestelmät näkevät teidän yhdistyvän jollain tasolla elämän jälkeen? Tiesittekö sen? On aina havainto jonkinlaisesta kokoontumisesta, joka paketoi asiat.
 
Joissain järjestelmissä tästä kokoontumisesta tulee tuomio, jossa sieluanne kidutetaan ikuisesti, jos se ei yllä tietyille odotustasoille eläessään. Muuten, sanon sen taas: tuo ajatus ei ole yhteismitallinen sen rakastavan Jumalan kanssa, joka teki teidän sielunne. Sitä ei ollut kellon suunnitelmassa – se ei koskaan ollut eikä tule koskaan olemaan. Se on lasten tarina. Se tulee Jumalan inhimillistämisestä ja universumin Luojan panemisesta käyttäytymään kuin häiriintynyt ihmisisä. Se tulee ihmisen alemmasta pelkoluonnosta. Se on humanismia, ei myötätuntoa.
 
Jokainen ihminen odottaa jotain tapahtuvan kuoleman jälkeen. Mennäänpä siihen. Mennään siihen vertauskuvana tällä matkalla. Katsotaan sieluanne kokoontumisessa elettyänne tämän elämän.
 
Suuri kokoontuminen
 
Tässä kokoontumisessa olette muiden sielujen kanssa ja se on iloinen tapahtuma – se aina on. Olette eläneet taas maan päällä, ja tämä on juhla, jossa teillä on suunnittelusessio niiden kanssa, jotka tunnette hyvin.
 
Valo on sytytetty. Tarkoitan tällä sitä, että ymmärrätte nyt kaiken, ja istutte tämän kauniin pöydän ympärillä. Kutsutaan tätä pöytää "taivaaksi", jos haluatte, tai Jumalan myötätuntoverhoksi. Istutte siinä kauniina sieluna, ja keskustelette siitä, mitä tapahtui viime inkarnaatiossanne.
 
Te ja muut suurenmoiset sielut keskustelette pöydän ympärillä kaikista asioista äskettäisessä entisessä elämässänne, ja teillä on paljon aikaa, sillä siellä ei ole aikaa, missä olette. Kuuntelette toisia, ja kuulette keskustelut.
 
"Miten sinulla meni?" yksi sielu kysyy.
 
"No, nimeni oli Frank, enkä löytänyt sitä", toinen sielu sanoo.
 
Hänen sanoissaan on surua, mutta kaikki ymmärtävät, mitä Frank tarkoittaa. Frank kulki elämän läpi taas kerran katsomatta selviytymiskellon ohi. Frank ei etsinyt itseään tai esittänyt mitään esoteerisia kysymyksiä universumista. Hän ei kysynyt: "Elänkö ikuisesti? Mikä on sielun tarkoitus? Onko enemmän, mitä minulle on opetettu? Voisiko kaikessa olla kauneutta, joka on mennyt minulta ohi?"
 
Sen sijaan Frank sanoo oppineensa jo varhain, että hän syntyi likaisena ja kärsimyksen odotettiin hyvittävän sen. Hän ei päässyt koskaan kärsimyksen yli.
 
Frank sanoo yhtäkkiä: "Tuskin maltan odottaa takaisinpääsyä, koska tiedän, että maan päällä on nyt uutta energiaa, ja kun olen taas ihminen, tuskin maltan odottaa palapelin tekemistä. Koska nyt tiedän, mistä sen löytää. Tiedän, että osaan tehdä oikean valinnan."
 
Tämän pöydän ympärillä kaikki sielut olivat kuolleet ihmisenä noin edellisenä maapäivänä, ja useimmilla heistä oli samoja tai samanlaisia tarinoita. Sitten yksi sielu saa oman vuoronsa: "Nimeni oli Sally, ja minä löysin sen."
 
Voi, sitä hurrataan paljon! Sielut olivat hyvin tyytyväisiä! Sitten Sally kertoo oman tarinansa.
 
"Aloin etsiä. En ollut nuori silloin, ja olin käyttänyt suurimman osan elämästäni lasten kasvattamisen. Minulla oli kiirettä. Mutta pian elämäni keskikohdan jälkeen aloin herätä ja esittää kysymyksiä, koska tulin uteliaaksi. Voisiko olla enemmän? Ja oli. Opin, että entisten inkarnaatioideni energiat olivat luoneet mahdollisuuden niihin ongelmiin, joita minulla oli tässä elämässä sieluna, joka kulkee maan päällä. Tein palapeliä, ja hitaasti sain iloa elämääni kärsimyksen sijasta. Kykenin löytämään paremman polun, jolla ei ollut noita sudenkuoppia, joita minulla oli ollut aiemmin. Löysin suunnitelmani. Löysin tuon luovan paikkani, jonka aina tiesin voivan olla. Löysin itseni. Osasin kirjoittaa, osasin maalata – en koskaan vain ollut ajatellut sitä. Minulla oli hyvä intuitio, joka johdatti minut hyvin ihmisten ja ystävien luo – ja voi, se ei ollut mitään sattumaa! Elämäni oli siunattu, koska sain selville, että olin suurenmoinen Luojan silmissä."
 
Pöydässä oli hiljaista. Jokainen sielu pohti hänen matkaansa omaan paikkaansa tuossa kauniissa kellossa. Sitten yksi sielu sanoi: "Minun nimeni oli John." Kaikki luulivat, että John kertoisi oman tarinansa, mutta ei tänään. "Sally, haluaisin tavata sinut seuraavassa elämässämme, mitä tahansa sukupuolta oletkin. Voisimmeko tehdä sopimuksen, että ensi kerralla mennessämme alas olen sinun kaupungissasi? Vapaan valintani avulla tapaan sinut intuitiivisesti. Siinä on synkronismia. Sitten Mary tai Sarah tai John, kuka ikinä oletkin – tehdään sopimus: kerrot minulle tuosta suunnitelmasta. Lupaan tunnistaa sinut ja kuunnella."
 
Tämä oli uutta. Sielut pöydän ääressä tunnistivat, että uutta energiaa oli saatavilla maan päällä. Se sallisi tuollaisen järjestelyn, ja he nauroivat ja nauroivat ja iloitsivat tuosta ajatuksesta, että sielut voisivat sopia etukäteen menevänsä menneisyyden normaalin vanhan kellon ulkopuolelle ja siirtyä suoraan valaistuneeseen kelloon. Nämä sielut tosiaankin tapaisivat.
 
Yhteenveto
 
Minäpä paljastan jotain teille, rakkaat ystävät: ette voi mennä taaksepäin tietoisuudessa elämästä toiseen. Ette voi mennä taaksepäin tietoisuudessa siirtyessänne elämästä toiseen. Jos teillä on ollut shamaanikokemus yhdessä elämässä, rakkaat ystävät, ette ehkä ole shamaani tänä päivänä, mutta jollain tasolla muistatte, että on jotain enemmän. Tämä työntää teitä etsimään, ja kaikki jotka ovat löytäneet sen, löysivät ensin itsensä niin, että he aloittivat tiedostamis- ja löytämisprosessin.
 
Jokaisesta joka on ollut shamaani aiemmin, ei tule shamaania. Jokainen joka löytää itsen, ei ole kiinnostunut metafysiikasta. Jotkut ovat pelkästään kaappivalotyöntekijöitä, kuten kutsun heitä. He ovat ihmisiä, joilla on suurempi tinkimättömyys ja ymmärrys. He ovat elämänvalmentajia ja oma-apuohjaajia. He ovat osa valaistunutta kelloa, koska se on selvää ja intuitiivista. Heillä on iloa. Tämä on uusi ihminen. On kaikkien havaittavissa, että he ovat suurenmoisia.
 
Tarinassa jonka kerroin juuri teille, yksi sielu sanoi: "Tule kanssani. Tehdään sellainen sopimus, että tullessani takaisin löydän sinut. Löydän sinut jollain tavalla ja kuuntelen sinun puhuvan ja oivallan, että haluan sen ilon, jota sinulla on."
 
Tämä on tuo varsinainen suunnitelma, rakkaat ystävät, ja jotkut teistä tässä ryhmässä tietävät sen. Tästä syystä kerroin teille tarinan. Jotkut teistä eivät usko sitä, mutta oman vapaan valintanne avulla olette kuulleet, miten se toimii. Miksi luette? Onko sisällänne jotain, mikä pyytää teitä katsomaan? Onko mahdollista, että asiat eivät ole aina, miltä näyttävät?
 
Siis palaamme kysymykseen: miksi jonkun pitäisi kuunnella tämä kanavoitu viesti? Syy? Kuulitte juuri tarinan lopun – se on syy. Se on osa tätä turmeltumatonta ja tietoista kelloa, joka toimii melkein itsestään, koska se tietää, että te olette suurenmoisia. Oliko sinulla sopimus lukea tämä viesti tähän saakka? Kehottaako mikään tässä sinua katsomaan itseäsi? Ajattele näitä asioita.
 
Ja niin se on.
 
Kryon
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >