HomeViestejäLee Carrol - Kryon24.2.2019 - Ohjeita parantajille

24.2.2019 - Ohjeita parantajille

OHJEITA PARANTAJILLE
 
Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
24.2.2019 Santa Fe, New Mexico
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun siirrymme uusiin energioihin ja uusiin toimintamalleihin tällä planeetalla, metafysiikkatyöläisten työkalujen täytyy muuttua. Tämä on kiistanalaista, koska monet tuntevat, että nämä työkalut ovat täysin kehittyneitä ja ne toimivat aina, koska ovat aina toimineet. Kryonilla on uutisia siitä …
 
Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.
 
Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Santa Fessä.
 
********
 
Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta. Kun katsotte planeetan eri paikkoja, joissakin niistä on hyvin erilaiset energiat. Sitä on vaikea selittää, koska ette näe niiden energioita, mutta voitte todellakin tuntea ne. Monta kertaa Gaian tietynlainen yhteistyö ihmisten kanssa voi luoda taskuja, joissa ihmiset kerääntyvät ja asuvat, koska niiden energia tehostaa sitä, mitä he tekevät. Metafysiikkaan liittyen olette yhdessä noista erityispaikoista nyt.
 
Tämä Santa Fen kaupunki on tunnettu satoja vuosia – jo ennen teidän kulttuurinne saapumista – parantavana paikkana. Se on mielenkiintoinen ilmiö, jossa Gaia tukee ihmistä parantamistyössä, yhdistäen maahan syvällisillä energioilla. Ympäri planeettaa on tällaisia taskuja, ja mielenkiintoista teille on, etteivät ne ole aina turmeltumattomissa paikoissa. Jotkut ovat tavallisissa paikoissa, joissa on poikkeuksellinen energia. Niinpä haluan tässä kanavoinnissa puhua metafysiikkatyöläisille – niille jotka löytävät itsensä näistä paikoista ainutlaatuisten ongelmien kera.
 
Parantajia kerääntyy usein yhteen näille alueille. Näin ei ole vain teidän maassanne, vaan ympäri planeettaa. Siis haluan puhua erityisesti niille, jotka tekevät tätä työtä. Tämän planeetan moniulotteiset energiat muuttuvat. Osa valon ja pimeyden suhdetta muuttuu, ja siitä olemme puhuneet aiemmin tänään. Energia alkaa vaihtua, ja valon ja pimeyden suhde alkaa muuttua, ja se vaikuttaa kaikkeen täällä. Olemme "raapaisseet vain pintaa" – kuten sanotaan – yrityksessämme kuvata niitä monia muutoksia, joita alkaa tapahtua tämän vuoksi. Aloimme puhua tietoisuusmuutoksesta ja siitä, miten ihmiset alkavat ajatella eri tavalla, mutta on paljon muutakin.
 
Eilen kuvasimme, miten ne eri heijastukset joita teillä saattaa olla menneisyydestänne, voidaan nyt muuttaa. Teidän ei enää tarvitse elää vaikeisiin muistoihin liittyvän surun ja kärsimyksen kanssa pelkästään siksi, että ne syöpyivät mieleenne. Sen sijaan teillä on uudenlainen kontrolli näihin asioihin, valon ja pimeyden uuden tasapainon vuoksi. Rakkaat ystävät, ihmismenneisyys on ollut usein todella vaikeaa. Se oli vaikeaa, koska pimeys näytti aina voittavan, ja niin tilanne on ollut melkein kaikilla valotyöntekijöillä, parantajilla, tulkitsijoilla ja välittäjillä. Kulku on ollut vaikeaa vuosisatojen ajan.
 
Melkein jokainen parantaja täällä tai kuuntelemassa ääntäni on luultavasti tietoinen sen jatkumisesta, jota kutsun "ilmaisumuodoksi". Minäpä selitän. "Ilmaisumuoto" on sielun paluumatka Maahan (reinkarnaatio). Kerron teille, että se mitä koette nyt, ei ole ainoa kerta, kun olette tehneet tätä. Olette heränneet valotyöntekijänä monta kertaa tässä maailmassa. Akaasiassa näyttää luontaiselta, että shamanismi tai ymmärrys moniulotteisista energioista purjehtii verhon läpi ja astuu ihmisolennon seuraavaan elämään uudestaan ja uudestaan. Siis parantajat synnyttävät parantajia, ja heistä tulee jatkuvasti viisaampia jokaisen elämän myötä. Huono uutinen kuitenkin on, että akaasiassa on muisto tai heijastus "ajoista jolloin homma ei toiminut" vanhan energian vuoksi, kun teitä vainottiin sen vuoksi, kuka olitte. Monien teistä täytyi paeta maasta tai pahempaa.
 
Oli ilmaisumuotoja, jolloin teidät poltettiin roviolla, koska pelättiin teidän kantamaanne energiaa, jonka tiedätte tänä päivänä olevan vain valoa ja rakkautta. He pelkäsivät, koska energianne oli yksinkertaisesti liian voimakasta pimeässä paikassa ja se tulkittiin väärin vaaraksi heille. Niinpä monet teistä parantajista jotka kuuntelette minua nyt näissä planeetan erityispaikoissa, tiedätte, mistä puhun. Valon ja pimeyden tasapaino alkaa muuttua planeetalla, ja tämä aiheuttaa monenlaisia reaktioita. Haluan puhua vähän tästä.
 
Numero 1
 
Tämä planeetta tarvitsee teitä. Teillä on parantamisen, meditoimisen ja edesauttamisen sukulinja, ja saattaisitte olla ns. rukoussoturi, jolloin meditaationne muuttavat asioita ympärillänne. Ymmärrätte yhtenäisenä olemisen planeetan kanssa. Teissä on hyvin monia, jotka tekevät monia erilasia asioita, jotka auttavat tätä planeettaa tämän kaltaisissa paikoissa. Olette ainutlaatuinen, ja teille puhun nyt – tämän Maan ainutlaatuisille energiatyöntekijöille. Olette niitä ainutlaatuisia sieluja, joilla on nämä lahjat nyt ja on ollut aioneita.
 
Joskus parantaja herää ja hänestä tulee taas parantaja, ja sitten hän etsii ystäviä ja perhettä. Kuitenkin useimmiten parantaja herää parantajana, ja hänestä tulee erakko. Syy tähän pitäisi olla selvä. Se johtuu siitä, että homma ei toiminut aiemmin ja mitä enemmän ihmisiä on ympärillä, sitä pienempi mahdollisuus on selviytyä. Myös heimoaikoina parantaja astui kylän ulkopuolella ja heimon jäsenet tulivat näiden parantajien luo yksitellen. Valitettavasti olitte jotenkin yhteydessä myös säähän. Jos sää ei muuttunut oikeaksi oikeana aikana, heimon ihmiset tulivat jonossa luoksenne kertomaan, että olitte vaikeuksissa sen vuoksi.
 
Siis kaikki se oli sekaisin vanhempien energioiden ja suuremman pimeyden aikoina. Se vaikutti myös, kuka olitte tuolloin, mitä teitte ja miten hyvin teitte sen. Nämä olivat vanhempia aikoja, mutta noita energioita kannatte edelleen mukananne. Asia on melko hyvin oikaistu nyt, mutta akaasiassa on edelleen pelkoa, pimeyttä ja muistoja asioista, joita teille tapahtui.
 
Ensimmäisenä haluan sanoa teille, että tänä päivänä on valoa siellä, missä ei ennen ollut. Myös akaasiassa jota kannatte ja jota pelkäätte, voi olla nyt valoa siellä, missä oli ennen pimeyttä. Toisin sanoen, synkistä muistoista on eri muisto ja havainto, koska tänä päivänä teillä on viisautta käydä niissä uudestaan viisaammalla tavalla. Voitte nyt sanoa noille synkemmille muistoille: "Se oli vanhaa energiaa eikä edusta minua tänä päivänä. Se ei edusta voimaani tänä päivänä. Tänä päivänä minulla on viisautta palata takaisin ja nähdä nämä synkät asiat valossa." Se on hyvin erilaista kuin muutama vuosi sitten, sillä tähän saakka olette voineet palata takaisin ja nähdä vain sen kamalana asian, joka vaikuttaa teihin joka päivä.
 
Viisaus on tällaista. Voitaisiin sanoa, että viisaus on pehmeää valoa, joka peittää kaiken ja sallii nähdä tilanteet ja tapahtumat eri tavalla. Tänä päivänä voitte tehdä pehmeitä päätöksiä, jotka perustuvat viisaampaan käyttäytymiseen. Ei ole automaattireaktioita. Tänä päivänä pystytte sanomaan oikeita asioita ja olemaan niin viisas, että puhutte omalle akaasiallenne ja omalle elämällenne. Tämä on uusien energiaparantajien lahja. He alkavat nähdä eri valossa, keitä he ovat. Tämä on ensimmäinen asia, jonka haluan antaa teille. Parantajana, välittäjänä, rukoilijasoturina, edesauttajana tai ihmisten auttajana teillä on aina ollut tämä. Nämä taidot kantautuvat verhon läpi, elämästä toiseen. On kuitenkin aika jättää tuo menneisyys, joka on haitannut tulevaisuuttanne. Tämä on vasta ensimmäinen asia. Valonne antaa teidän luoda eri tavalla hahmotetun menneisyyden. Se keventää taakkaa.
 
Numero kaksi
 
Puhun valotyöntekijöiden ja vanhojen sielujen ryhmälle, joiden kyvyt kohta räjähtävät tällä planeetalla. "Räjähtäminen" merkitsee, että heitä ei ainoastaan huomata, vaan heitä etsitään, koska se toimii, mitä heillä on. Se on alku todelliselle toimintamallimuutokselle, jossa myös lääketieteen yhteisö sanoo: "On asioita, joita emme ymmärrä vielä tai pysty selittämään, mutta näemme, että ne toimivat, ja hyväksymme sen." Tietyissä maissa alkuperäiskansojen johtajia kehotetaan jo etsimään heimonsa parhaat parantajat lääketieteen valtavirtainstituutioihin. Heitä tulee sairaaloihin, ja he ovat tervetulleita! Syynä on, että homma toimii.
 
On tärkeää muistaa, että lääkärien, hoitajien ja auttajien ydin on siellä, missä ihmiset vuotavat verta. Tämä on heidän intohimonsa – auttaa ihmisiä, jotka ovat sairaita ja loukkaantuneita. He haluavat myös saada aikaan parannusta. Joskus sairaanhoitoteollisuus saa huonon nimen kaiken politiikan, kemian ja kaikkien muiden toimimattomien asioiden vuoksi, joita kulkee sen mukana, mutta ydintasolla sairaanhoidon ammattilaiset haluavat auttaa ihmisiä. Niinpä silloin kun vaihtoehtoparantajia alkaa ilmestyä paikalle ja parantaa ihmisiä odottamattomilla tavoilla, nuo lääkärit ja hoitajat panevat sen merkille.
 
Vanhempi toimintamalli kertoo teille, että he sanovat ehkä sen sijaan: "Hetkinen, et voi tulla tänne! Et ole pätevä, emmekä ymmärrä, miten tee sen, mitä teet." Uskokaa minua, että sitten kun he näkevät tuloksia uudestaan ja uudestaan, he sanovat: "Tulkaa tänne työskentelemään näiden ihmisten kanssa! Puhumme myöhemmin siitä, miksi menetelmänne toimivat." Sille saatetaan rakentaa jopa oma siipi sairaalaan! Asennemuutosta tapahtuu, koska monet parannustekniikkanne toimivat. Tämä on tulossa, rakkaat ystävät, mutta sitä ei ole täällä, ennen kuin räjähdätte tähän uuteen ja upeaan kykyyn, joka alkaa herätä kaikissa teissä.
 
Minulla on monia ehdotuksia, mutta ensimmäisenä kuulette minulta: luopukaa menneisyyden pelosta. Sanokaa itsellenne: "Se oli silloin, ja tämä on nyt." Kerroin juuri teille, että teidän aikanne on täällä. Kerron juuri myös teille, että seuraavassa elämässänne jatkatte parantajana, jos valitsette niin, ja jatko on hyvin erilainen, mitä olette kokeneet nyt.
 
Seuraavassa elämässä heräätte muistaen, miten tehdään poikkeuksellisia asioita. Tiedätte luonnostaan, miten työskennellään moniulotteisen energian kanssa, jota toiset eivät pysty vielä käsittämään. Mutta te käytätte sitä päivittäin. Se on alku vanhan sielun vallankumoukselle, jossa nämä parannusominaisuudet nähdään ensin, ennen kaikkea muuta mitä teillä saattaa olla.
 
Ajatelkaa sitä: tätä suuri yleisö haluaa! Jos monet alkavat tehdä sitä välittömän kommunikoinnin ajassa, tuhannet tietävät siitä ja tulvaportit avautuvat parantamiselle, joka on uutta ja tehokasta. Kuvitelkaa olevanne potilas, joka kertoo parantajalle näistä tulevista ajoista. Hän ei ainoastaan tasapainota kehoanne, vaan itse sairaus alkaa tihkua ulos soluistanne! Sillä ei ole vaihtoehtoa, koska keho saa ohjeet sen poistamiseen. Voitteko kuvitella sitten, että myöhempinä vuosina katsotte peiliin ja oivallatte, että te ette ikäänny yhtä paljon! Terveys ja tasapaino tekevät sen!
 
Sitten alatte oivaltaa, että kehonne ei ainoastaan parantunut – se sai ohjeita pomolta (teiltä)! Moniulotteinen parantaminen on melkein kuin tietoisuushomeopatiaa, jossa keho saa informaatiota prosessoida asiat itse. Moniulotteiset energiat puhuvat myös sielun akaasialle ja yksilön luontaiselle. Koko kehon parantaminen ei merkitse ainoastaan kaikkia elimiä ja mentaaliprosesseja – se merkitsee myös havaintojen käsittelemistä menneisyydestä. Kuvitelkaa sellaista! Tämä on se voimatekijä, jonka kerron olevan niissä, joille puhun nyt, ja jotkut teistä hymyilevät, koska odotitte sitä. Mutta te toiset, kuunnelkaa.
 
On pienempi ryhmä hyvin syvällisiä parantajia, jotka ovat lakanneet parantamasta. Olette lakanneet parantamasta, koska ette saa sitä signaalia enää. Kun sanon "sitä signaalia", vain parantaja ymmärtää tämän. Parantajat, kuunnelkaa: on tietty moniulotteinen havainto tai tunne, kun lähestytte jotain tilannetta tai potilasta. Se on tunne, jossa on erityinen henkilökohtainen energia, yhteensulautuminen oman tietoisuutenne kanssa. Silloin yksinkertaisesti tiedätte, mitä tehdä. Se on tietämistä, lahja. Toiset eivät ymmärrä tuota tietämistä, koska heillä ei ole samaa havaintokykyä kuin teillä. Tämä ymmärryksenpuute oli eilispäivän historiallinen ongelma. Suuri yleisö ei ymmärtänyt teitä, ja teidät hahmotettiin synkällä ja pelokkaalla tavalla. Tämän päivän ymmärryksenpuute on nyt vastuussa hyväksymisestä ja toivottamisesta tervetulleeksi. Osaatte parantaa, ja se on hyvin haluttua. Ihmiset haluavat taikaanne. Ei ole pelkoa. Mutta mitä jos tuo tietäminen loppuisi?
 
Monilla parantajilla tietäminen hävisi vain yhtäkkiä jostain tuntemattomasta syystä. Ei ole enää yhtenäisyyttä universumin kanssa. Monet kutsuivat sitä "yhteydeksi universaaliin ydintotuuteen", mikä salli tietämisenne toimia ja parannuskykynne olla aina läsnä. Sitten se loppui.
 
Joillekin parantajille se oli pelottavaa ja masentavaa, sillä se on kaikki, mitä teette. Mitä seuraavaksi on? Joillekin teistä jotka olette vielä nuoria, se tuntui ajalta jäädä eläkkeelle! Mutta se on tapahtunut kaikille samaan aikaan, vain muutaman kuluneen vuoden aikana. Näytti siltä, että kun valo tuli tälle planeetalle, lahjanne katosivat. Siis jos tämä olet sinä, kerron tässä sinulle jotain, ja puhun suoraan sinulle. Puhun niille, joille tämä on tapahtunut tai tapahtuu ja jotka kuuntelevat ääntäni tai lukevat tätä tällä hetkellä.
 
Kerron teille yksinkertaisen perustotuuden: rakkaat ystävät, tuon tietämisen taajuus muuttui! Kuten vertauskuvassa radioasemasta, jota kuuntelette, kommunikointi vaihtoi taajuutta. Olette virittyneet väärään asemaan tai ette mihinkään asemaan. Monet teistä tunsivat, että olitte tehneet jotain väärin, tai kenties nykyinen parantaminen alkoi hävitä planeetalta. Kuunnelkaa, sillä totuus on hyvin paljastava.
 
Vertauskuvallisesti se taajuus jota nyt lähetetään parantajalle tällä planeetalla, on paljon laajemmalla asteikolla, kuin vanha. Se on valtava! Mutta jos ette ole valmis virittymään tuohon valtavuuteen, luulette sen loppuneen. Ymmärrättekö? Se ei lainkaan loppunut. Se pelkästään siirtyi ja siitä tuli suurempaa. Siis teille jotka kuuntelette ja luette minua nyt, annan nämä ohjeet. Jos haluatte jatkaa, haluan teidän menevän meditointitilaan – viisauden ymmärtämiseen johon vain te voitte mennä – ja sanokaa universumille tai hengelle tai esi-isille tai kenelle tahansa, kenen ajattelette kuuntelevan: "Olen valmis uuteen taajuuteen, joka tekee paremmaksi kaikkea, mitä on sisälläni. Aion jatkaa työtäni vanhana sieluna tällä planeetalla. Antakaa minulla ohjeet ja viisautta sallia tämä muutos itsessäni." Sitten odottakaa sitä!
 
Tässä palataan suoraan takaisin vapaaseen valintaan, eikö vain? Siinä palataan myös siihen tosiasiaan, että pelko voi pysäyttää teidät. Menneisyyden pelko, nykyisyyden pelko, tulevaisuuden pelko – kaikki ne voivat pysäyttää teidät. Olette ihminen kuten kaikki muutkin, ja pelko on osa kaksinaisuutta. Te olette kuitenkin ihminen, jolla on erityiskykyjä ja joka voi aistia ulottuvuuksia. Voitte aistia ja työskennellä asteikon kanssa, joka on niiden neljän normaalin ulottuvuuden ulkopuolella, joissa ihmiset elävät. Katsotte moniulotteista energiaa, joka puhuu ihmisen solurakenteelle, ja työskentelette sen kanssa. Se te olette, ja se on kaunista.
 
Tämä oli toinen asia, jota halusin käsitellä. Ensimmäinen asia oli kyky keventää menneisyyttä tämän uuden päivän viisaudella ja ymmärryksellä. Se on kyky ymmärtää, miksi jokin tapahtui vanhassa energiassa, jotta voitte siirtyä eteenpäin. Vaaditaan luopumaan pelosta katsoa sitä tai uskomisesta, että se saattaa tapahtua jälleen. Ei tapahdu. Olette uudella polulla.
 
Numero kaksi oli se ymmärrys, että tietäisenergia ei koskaan loppunut. Se vaihtoi vain kanavaa. Nyt pyydämme teitä pääsemään oikealle kanavalle, eikä se ole vaikeaa, koska teillä on apua. Teillä on sisällänne luontainen, joka tuntee teidät paremmin, kuin mikään muu, ja se on huutanut teitä vaihtamaan kanavaa, kun olette olleet masentunut ja eläkkeellä (parantajana). Se on teidän valintanne. Ja nyt kolmas kohta – selonteko.
 
Numero kolme
 
Ymmärrättekö, että suhde siihen energiaan johon olette aina luottaneet, on nyt erilainen? Suhde siihen energiaan johon olette aina luottaneet, on nyt erilainen. [Kryon toistaa] Tämä merkitsee, että ne prosessit, menettelyt ja tavat joita teillä oli ennen minkään muutoksen tapahtumista tällä planeetalla, ovat ehkä muuttuneet. Ette voi viedä niitä uuteen energiaan ja odottaa, että kaikki on samalla tavalla.
 
Tämä on kiistanalaista ja on aina ollut. Näin on, koska on aina niitä, jotka sanovat: "Henki, Jumala, miten sitä kutsutaankin, on sama eilen, tänään ja ikuisesti. Siksi, herra Kryon, en aio muuttaa mitään, koska Jumala ei koskaan muutu. Nuo prosessit ovat pyhiä eivätkä nekään koskaan muutu."
 
Olen kanssanne samaa mieltä, rakkaat ystävät. Luovan lähteen rakkaus on puhdasta eikä se ole koskaan muuttunut eikä koskaan muutu. Mutta teidän suhteenne tuohon lähteeseen muuttuu aina, ja suhde luojaan on parantajan työkalusetti. Teidän täytyy muuttaa tapojanne ja ajatuksianne siitä, miten työskennellään energian kanssa. Ymmärrättekö tämän? Kaikki mitä olette tehneet koko parantajauranne ajan, perustuu vanhaan pimeyden ja valon tasapainoon.
 
Niinpä ensimmäisen asian jonka kerron teille, pitäisi olla paras uutinen, mutta se on myös vaikein asia: lopettakaa se, mitä uskotte tarvittavan vanhan pimeys-valo-suhteen vuoksi. Kuunnelkaa: teidän ei tarvitse puhdistaa huonetta. Teidän ei tarvitse puhdistaa työkaluja. Teidän ei tarvitse kuluttaa aikaa täällä ja tuolla tai olla kasvot tiettyyn suuntaan voidaksenne päästä harmoniaan. Kaikkea tuota tosiaan tarvittiin vanhemman energian vuoksi, jossa pimeyttä oli kaikkialla. Nyt sielunne merkaba puhdistaa sen automaattisesti. Te menette huoneeseen, ja pimeys lähtee! Mitä pidätte tästä tähän mennessä?
 
Haastan teidät testaamaan tätä. Te jotka aistitte energiaa, testatkaa se. Se ei kuitenkaan toimi, jos kannatte mukananne pelkoa. Jos olette avaamassa tuon oven ja testaamassa sitä ja sanotte: "Voi, toivon että tämä toimii", se ei toimi. Sen sijaan avaatte oven ja odotatte sitä. Avatkaa ovi ja vaatikaa sitä. Se on melkein kuin: "Pimeys, häivy! Et kuulu tänne." Sitten tietäkää, että se on puhdas, ja jatkakaa siitä.
 
Tänä päivänä kehittyy uusi energia, joka on teille, vanha sielu. Teillä on myötätuuli ensimmäistä kertaa kaikissa elämissänne. Olette saapuneet planeetalle, joka muuttuu, ja siinä on teidän nimenne. Tämä johtuu siitä, että kannatte tuota taakkaa jonkin aikaa. Sen jälkeen ihmiset alkavat nähdä, mitä te voitte tehdä – ja he näkevät. On todellinen ymmärrys siitä, että prosessinne on totta eikä "vaihtoehtoparannusta" – se on yksi pääparannushaara. Monet alkavat opiskella menetelmiänne. Olette opettajia ja mentoreita. Lopulta monet ihmiset pystyvät olemaan oma terveysintuitiivinsa.
 
Tämän päivän sairaudet eivät ole huomisen sairauksia. Kerroimme teille tuon mahdollisuuden aiemmin, ja syyt ovat hyvin erilaisia, mitä odotatte. Oivallatteko, mitä tapahtuu, kun solurakenne alkaa värähdellä korkeammalla yksilön tietoisuuden vuoksi? Vastaus on, että vanhan energian sairaus ei voi kiinnittyä korkeammalla värähtelevän ruumiin rakenteeseen. Siksi joitain sairauksia jotka tapaavat teitä tänä päivänä, ei ole edes olemassa huomenna. Tämä johtuu siitä, että ne eivät pääse sisään. Se on hyvä uutinen.
 
Tietysti on niitä, jotka nauravat tälle ja sanovat: "Kuulitteko, mitä Kryon viimeksi sanoi? Keräännytäänpä porukalla nauramaan." Niille sanon: "Puhun teille 10 vuoden kuluttua." Se on aina vastaukseni, rakkaat ystävät. Ihmiskunta alkaa nousta, hitaasti. Toiset paikat tuntevat sen nopeammin kuin toiset. Tällä planeetalla on paikkoja, jotka pysyvät pimeinä melkein viime hetkeen. Löydätte pimeitä taskuja, melkein kuin matalaa tietoisuutta täytyisi olla jossain viime hetkeen saakka, jolloin se puhdistuu. Kerroin kumppanilleni jokin aika sitten, että hänen seuraava elämänsä on yhdessä noista taskuista – ja hänen tehtävänsä on auttaa tuossa puhdistamisessa.
 
Numero neljä
 
Tässä on viimeinen asia parantajille: kun menette sessioon, teillä on taipumusta odottaa niitä tuloksia, joita olette aina saaneet. Kuitenkin niin hyviä kuin ne ehkä ovat olleetkin, odotuksenne rajoittavat tuloksia. Haluan teidän katsovan, mitä teette, ja odottavan sen kaksinkertaistuvan. Haluan teidän odottavan sen kaksinkertaistuvan, koska se kaksinkertaistuu. Tarkoitan tällä sitä, että tehokkuus tai lopputulos on paljon, paljon parempi. Haluan teidän näkevän kaiken kaksinkertaisena, koska se on tämän hetken potentiaali tällä planeetalla.
 
Vanhojen sielujen jotka voivat nähdä moniulotteisia energioita ja jotka ovat parantajia ja lääkinnällisiä intuitiiveja, näkyvyys räjähtää. Kaksinkertaisuus on tälle päivälle, kymmenkertaisuus myöhemmin, ja se saa sairaaloiden huomion. Tähän tulevaisuus on lopulta menossa. Jonain päivänä sairaaloissa on allopaattinen ja metafyysinen yhdessä riippuen siitä, kumpi toimii kenellekin. Kaikki se on hyväksyttävää, koska on ymmärrys, että se toimii. Eikä ole myöskään niitä, jotka juoksevat ympäri yrittäen kumota sen, koska tulokset eivät ole marginaalisia. 
 
Tämä on tulevaisuus. Allopaattinen lääketiede ei lopu, koska sille on paikkansa. Hyvälle lääketieteelle ja lahjomattomille lääkäreille on paikkansa, ja myös keskinäiselle tasapainolle. Kaikki voi yhdistyä tasapainoisella tavalla, mikä on uusi toimintamalli sen sijaan, miten nyt ollaan pikkuruisissa laatikoissa, jotka kilpailevat keskenään siitä, kuka on oikeassa ja kuka väärässä.
 
Rakkaat ystävät, kaikki tämä tulee kera oivalluksen, että te ette voi pysyä samanlaisena. Teille jotka olette juurtuneet vanhoihin tapoihin, sanomme, että ympärillänne olevat yksinkertaisesti porhaltavat ohitsenne ja enkelit ympärillänne katsovat teitä ja pyytävät menevän mukaan! Teidän täytyy käsittää, että te ette voi jäädä yhteen paikkaan yhden todellisuuden ja idean kera, kun kaikki on muuttunut ympärillänne. Pelkästään se että teillä on ollut kaikki se elämässänne, ei ole mikään syy uskoa, ettei se koskaan muutu.
 
Olkaa avoimia asioille, joita ette odota. Katsokaa tulevaisuuden jokaista ovea hyväntahtoisena. Jos menette ovesta ja siellä tapahtuu jokin ei-hyväntahtoinen asia, käsitelkää se rakkaudessa. Te kannatte valoa. Pimeät asiat kipittävät pois, kun näytätte niille valoa. Kerron teille tässä sitä, että tänä päivänä on ratkaisuja asioihin, joihin ei ollut ratkaisua menneisyydessä. Näin on, koska kannatte enemmän valoa, kuin koskaan ennen, ja valo on viisautenne nähdä asiat eri tavalla. Se on nimetyn vanhan sielun valoa.
 
Ette ole tämän planeetan uhri. Ette ole järjestelmän uhri. Tietoisuutenne luo todellisuuden. Kun kuljette jostain ovesta, odottakaa asioiden olevan niin, kuin haluatte niiden olevan. Olen kertonut teille tämän aiemmin. Kun korkean tietoisuuden valotyöntekijä menee johonkin paikkaan ja odottaa hyväntahtoista tulosta, se on kuin ruuan tilaamista universaalin energiaravintolan ruokalistalta. Vaaditte sitä, koska ympärillänne oleva enkelimaailma on aina kertonut sen olevan mahdollista.
 
Monet ehkä sanovat: "No, uskon Kryonin viestin tietoisen osan, mutta miksi siihen täytyy aina tuoda henkinen osuus?" Tuossa kysymyksessä on ennakkoasenne. Näettekö sen? Ihmiset sekoittavat usein kauniin hyväntahtoisuuden ja myötätunnon tämän päivän uskontoon. Laitatte nämä ajatukset omiin ennakkoluulolaatikkoihinne. Totuus on tämä: mitä korkeampi ihmisen tietoisuus on, sitä lähempänä luovan lähteen ymmärrystä hän on. Mitä viisaampi ihminen, sitä ohuemmaksi verho tulee ihmisen ja hengen välillä. Kaiken tämän henkinen komponentti on tietoisuusmuutoksen kiihdytin tällä planeetalla, koska kun ihmiset näkevät, mitä he voivat tehdä, he ymmärtävät. Ei voi koskaan erottaa luovaa lähdettä sen luomuksesta.
 
Ja niin se on.
 
Kryon
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >