HomeViestejäLisa ReneeHuhtikuu 2010 - Äitikaari

Huhtikuu 2010 - Äitikaari

ÄITIKAARI

Kirjoittanut Lisa Renee ( www.energeticsynthesis.com)
Huhtikuun 2010 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas perhe,

Niille meistä, jotka osallistumme 2012-ylösnousemusaikajanaan heränneinä tähtisiemeninä tai indigoina, tämä "galaktisen alimaailman" viime jakso on ollut kiihkeän transformatiivinen, tuodessaan kohonneen tiedostamisen seuraavan tason näkyväksi tiedoksi. Viime marraskuusta saakka sisäiset paljastukset ovat lisääntyneet ja pintaan on tullut paljon informaatiota, mikä on jatkuvasti testannut henkilökohtaista erottelukykyämme kaikin tavoin. Useimmat meistä ovat tunteneet ylikuormaa tai ylivoimaisuutta, kun jotkut merkittävät elämänoppitunnit ovat yrittäneet saada meitä täydellisemmin hyväksymään tulevat transformaatioenergiat. Nämä tulevat energiat ylittävät kaikki evoluutiotaajuusaallot, joille planeettamme ja ihmiset ovat koskaan altistuneet. Näiden magneettisten työntöaaltojen sarja on sitä luokkaa, että se pakottaa meidät lajina transformoitumaan, sopeutumaan ja kehittymään - muuttuaksemme sisältä käsin.

Joulukuun keskivaiheen elämää muuttavasta tapahtumasta saakka (tämä muutti rakennetta maan päällä ikuisesti), joka alkoi romahduttaa väärän valkoisen valon 4D-verkkoa ja sen väärää naparakennetta (tämä oli eloton reinkarnoitumisrakenne, mikä oli kiinnittyneenä valokehon ryhmäsielukerrokseen ja minkä avautumisportaaliin päästiin Gizassa Egyptissä), viime vuosineljännes on ollut haastavaa meille astraalitason siivousjoukossa. Tämä on merkinnyt sitä, että "alimaailmaenergioiden" astia (epänormaalit astraalitason olennot ja vastaava jäte) on läikkynyt jatkuvasti yli suurempiin planeetan 3D-tietoisuuden todellisuuskenttiin.

Tämä merkitsee sitä, että useammat ihmiset joko tuntevat nämä energiat ja toimivat tiedostamatta niiden mukaisesti tai valitsevat tietoisesti puhdistavansa niitä, sallimalla negatiivisten energioiden hallita itseään. Hyvä uutinen on, että uudet voimat ovat vahvoja, joten ollessanne vuorovaikutuksessa niiden kanssa, voitte puhdistaa valtavan määrän negatiivisuutta helpommin kuin menneisyydessä. Olette ehkä kuitenkin panneet merkille ulkoisen maailman ihmisissä, että monet eivät käyttäydy parhaan tapansa mukaisesti, näiden energioiden aikaansaaman valtavan sisäisen paineen vuoksi. Koska suurimmalla osalla ihmisistä ei ole taustaa siihen, mitä planeetalla tapahtuu tai miten tehokkaasti käsitellään stressiä, valtava määrän ihmisiä toimii tiedostamatta tuhoavilla tavoilla. Riippuvuus ja ajattelun pakkomielleohjelmat ovat kiihtyneet niillä, jotka eivät ole vielä oppineet, miten käsitellä näitä mekanismeja. Nämä energiat tuovat massoissa pintaan pirstoutuneisuutta ja vääristymiä ja on välttämätöntä tuoda pintaan se, mikä on "todellista", ongelman kieltämisen sijasta, jotta voidaan kohdata yhdistävä parantumisprosessi. Tämä on muuttavaa energeettistä mutkikkuutta, mitä tapahtuu yksilön ja kollektiivin kentässä.

Kun useammat meistä valmistautuvat olemaan ruumiillistunut olento, joka on "tyyneys joka kulkee myrskyn keskelle", käsitätte, että tämä on herätyssoitto ottaa itsensä hallinta ja se on kriittinen oppitunti itsensä energiamestaruudessa. Meitä kutsutaan tuomaan harmoniaa konfliktin siemeneen näissä ulkoisissa olosuhteissa. Sisältämänne rakkaus ja rauha tekee Lähdekentälle mahdolliseksi harmonisoida ulkoista ympäristöä fyysisen olemuksenne kautta. Älkää ottako mitään henkilökohtaisesti.

Planeetan 9D-merkabapuskurikenttä

Olemme galaktisen alimaailman kuudennen yön keskellä, mikä vaihtuu seitsemänteen päivään marraskuussa 2010. Uutta pohja-arkkitehtuuria vaaditaan planeetallemme ja monien ulottuvuuksien Suojelijaryhmät ovat valmistelleet huolellisesti sen yhdistämistä planeetan valokehoon.

(Suojelijaryhmät ovat kaikilla tietoisuustasoilla sopineet ylläpitävänsä valovoimaansa keskittyneen tietoisuuden yhdellä tasolla - "ylösnousemusvapautus kaikille". Tämä toteutetaan jokaisen olennon vapaan tahdon valintoja kunnioittaen, vaikka jokainen olento vastaa valintojensa seuraamuksista. Geneettistä kuntoutusta ja lakien koulutusta, jotta voitaisiin elää harmoniassa universumin kanssa, jaetaan vapaasti kaikille vilpittömille etsijöille. Suojelijat ovat ruumiillistuneet fyysisiksi ihmisiksi sekä muiksi lajeiksi ja roduiksi, jotka ovat kaikki sitoutuneet palvelemaan "ykseyden lakia". Nämä ovat Jumalan luonnonlakeja, luomisen mekanismeja ja sitä matemaattista fysiikkaa, mikä hallitsee aika-avaruuskenttiä universumissamme. Ne eivät ole ihmisen keksimiä tuomitsevia uskomusjärjestelmiä.)

Tämä tehtiin siksi, että planeettakeho pystyy käsittelemään näitä uusia voimia, jotka yhdistetään käyttöömme tällä tiheystasolla. Sillä on myös erityistarkoituksena puskuroida kosmisia energioita, kun ne suodattuvat, jotta ne luovat minimaalisen määrän stressiä mannerlaatoissa ja maan pintakuoressa. Ei ole mikään yllätys, kuten olemme tienneet pitkään, että silloin kun magneettikentät muuttuvat merkittävästi, se saa aikaan monia säätilan ja ilmaston poikkeavuuksia. Planeetallamme ovat lisääntyneet säätilamuutokset (tulvat, kuurot) sekä vulkaaniset ja maanjäristysmuutokset hyvin nopeasti viimeisen vuosineljänneksen aikana.

Jotkut meistä jotka ovat planeetan verkkotyöläisiä, ovat toimineet energiapaikanpitäjinä (kuin planeettakehon akupunktiopiste) tälle 9D-merkaba-järjestelmälle, kunnes se vakiintuu planeettakehon merkaba-rakenteeseen maaytimen kautta. Tämä on kuin korkeaoktaavisemman merkaba-rakenteen ymmärtämistä - 9D-kvadramerkaba-arkkitehtuuri on laitettu (DNA-sidottu) planetaariseen valokehoomme (tai sen energiapiirustusarkkitehtuuriin).

Kultainen malja

Tämä merkitsee huhtikuussa, että meidän pitäisi saada tauko varjopuhdistusten suureen kiihkeyteen ja alkaa tuntea uuden energia-alustan tukevan perustaamme, jottei tämän ryhmämme tunne niin kovaa energiataakkaa omassa kehossaan. 9D-chakraan on viitattu Jumalan suuna ja sen aukko on täsmälleen niskan takana, siinä missä kallo lepää selkärangan yläpäässä. Se yhdistyy ydinjatkokseen sekä aivojen ja selkäytimen verkostoon. Tätä aluetta on esoteerisesti kutsuttu kultaiseksi maljaksi, sillä se on takaraivokuppi, joka sisältää kosmista älykkyyttä tai viisautta. Se on aivojen kirjaimellista uudelleenjohdotusta (henkikehoaktivointia), universaalin tiedon kultaisen maljan sisältämiseksi ja vastaanottamiseksi.

Monet meistä ovat tulossa tietoiseksi, että meitä yhdistetään toiseen "kieleen", toiseen oktaaviin, tiedon toiseen ulottuvuuskerrokseen. Meitä "kiihdytetään" aalloittain tähän henkikehokehitykseen, että pääsemme universaaliin tietoon kultaisesta maljasta, kun se aktivoi prosesseja aivojemme pohjassa. Emme ehkä ymmärrä sitä aivan vielä, koska siihen liittyy koodi-, syntaksi- tai arkkityyppikieli. Kuitenkin aistikyvyt tiedostavat jotain, mikä muuttaa "kenttää" ja suhdettamme kaikkeen siinä.

Tieto ja viisaus mitä vaaditaan ollakseen vastuussa tästä tiedosta, tulee suuren tulipuhdistumisen myötä. Tämä puhdistava tuli on järjestelyt solujamme uudestaan ja joillakin meistä se on ilmentynyt pää- ja ontelotulehduksen oireina, kurkun ja keuhkojen tukkoisuutena ja muina fyysisinä vaivoina. Tiheyden pudottamisvaatimus on tuntunut hyvin voimakkaalta, jotta kehomme valmistellaan sisältämään sen, mitä seuraavaksi tulee.

Monet meistä ovat olleet yksin ja erityksissä sekä nukkuneet paljon viimeisen vuosineljänneksen aikana ja rakentaneet hyvin kiireisenä tätä rakennetta sekä muuntokenttiä, jotka toimivat piirilevyinä korkeampien taajuuksien muuntamiseksi ja lieventämiseksi näissä monissa energiakierron mutkikkuuksissa. Tämä on myös niiden Suojelijaprojektien 9D-portaalialue, jotka kuntouttavat mies/Mikael-tietoisuusverkkojen mentaalikehosirpaleita. Nyt on menossa valtava määrä muutoksia.

Äitikaari

Tästä on viime aikoina ollut todisteita, kun planeetan keho tärisee ja järisee asettuakseen täysin uuteen magneettikenttäverkostojärjestelmään 13. pilarin uusien tasojen tai äitikaaren käynnistämiseksi.

Suojelijat kutsuvat tätä sinivihreän äitisäde-energian puolta - magneettivoimaa joka käynnistää asioita maamme ytimessä (9D-kvadramerkaba-rakenteen vastakytkettyjen tasojen kautta) - äitikaareksi. Tiedostamien sekä useiden vanhentuneiden kontrollointiarkkitehtuurien systemaattinen purkaminen planeettakentästä on sallinut tämän tulla esiin. Voi ajatella, että olemme tökänneet reiän mielen kontrollitaajuusaitaan ja yhdistyneet kättelemään äitikaarta. Äidin täydellisen protonisiemenen (tai kosmisen munan) kautta luomakunta voi parantua alkuperäiseen jumalaiseen suunnitelmaansa.

Uusi "äitikieli"/värähtely ja sen siemenkoodit aloittivat siirtymän planeetan vasta-aktivoidusta Australian portaaliverkostosta ja sen horisontaaliseen "kultainen kotka" -verkkojärjestelmään yhdistyneistä osista. Ihmisen näkökulmasta näitä siemenkoodeja kutsutaan universaalin isoäidin kilpikonnakoodeiksi. Näitä koodeja ovat ilmentäneet, suojelleet ja piilotelleet maan aboriginaalit ja alkuperäiskansat aionien ajan. Nämä ovat kuin "Jumalarokote" ja yllätyspaljastus siitä, mitä alkaa tulla esiin tietoisuuskentissä - tapahtuma mitä ei ole paljastunut koskaan aiemmin luomishistoriassa! (Ei voida liikaa korostaa, että Jumaltietoisuudella on yllätyksiä hihassaan, joita välitetään meidän kehojemme kautta, kun viimeisen konfliktin lähtölaskenta jatkuu.)

Australian itäinen merenpohja Brisbanesta Uluruun (Ayerin kallio) toimii yhtenä pääportaalina, magneettiparistogeneraattorina, joka saa latauksen päämagneettinavastaan Ulurun monumentilla. Suojelijat selittävät, että Uluru on samanlainen kuin monet muut planeetan pyramidirakenteet - se osoittaa osoittaa planeetan pääportaalijärjestelmän portin. (Samalla tavalla pyramidit eivät olleet vain kunnianosoitus kuolleille faaraoille, vaan ne olivat erityisportteja, joista päästiin toisiin ulottuvuuksiin ja jotka näkyivät ulkoavaruudesta.) Uluru on nukkuvien tai passiivisten muinaisporttien, -järjestelmien tai -napojen maailmanlaajuisen verkoston voimapiste ja sen sijoittivat sinne merkiksi tämän järjestelmän Luojajumalat. Universaalin aikamatriisin luomisarkkitehdit ja suojelijat tunnettiin Kuningaslohikäärmesukuna ja monet Aurora-kentät syntyvät lohikäärmelinjoista, kuten ne esoteerisesti tunnetaan.

Sanotaan, että Ulurun sijoittivat paikalleen seuraavan universumin lohikäärmerotu. (Tätä ei pidä sekoittaa Orionin lohikäärme- tai matelijarotuun.) Tätä käytetään pääasiassa käynnistämään kaariporttijärjestelmien uusi taso planeetalla. Tämä käynnistys on oleellinen äitikaarelle (13. pilarin magneettinen sinivihreä-äitiliekki), mikä käynnistää Gizan pyramidin ja siihen liittyvän kiertoverkkojärjestelmän. Vaikuttaa siltä, että aktivointi käynnistyy kesäkuun päivänseisauksessa.

Äitikaaren magneettikenttä (luomisen alku- ja loppu takaisin nollapisteeseen) yhdistyy varaamaan magneettisesti Ulurun, mikä käynnistää Gizan pyramidin toiminnan Egyptissä. Tämä toiminta vastaa sellaisen generaattorin käynnistämistä, jonka tehtävänä on käynnistää nämä nukkuvat pyörteet/verkkopisteet.

(Pietsosähköjohdin - selitetään, että planeetalla tapahtuu "puristumisvaikutus" siitä supistuksesta, mikä vaaditaan käynnistämään magneettivarausmuuntaminen ja työntämään sitä. Tämä vaikutus saa aikaan kaikki nämä maanjäristykset kentässä, kun mannerlaatat järjestäytyvät uudelleen sisältämään näitä uusia varauksia ja kenttiä, mitä ne luovat. Ks. en.wikipedia.org/wiki/piezoelectricity)

Vaihe joka nyt alkaa, on kuin uusi vuosi, kun astumme kohonneeseen tilaan, mikä on ulottuvilla marraskuusta saakka tapahtuneiden alimaailma lisäpuhdistusten vuoksi. Halleluja, sillä hän on syntynyt!

Mikael-/miesprinsiippitietoisuuden puhdistuminen jatkuu

Kuten kaikki tiedämme, se vanhan energian arkkitehtuuri joka haittaa uusien tietoisuusrakenteiden yhdistymistä, on hajoamisprosessissa. Sen tuloksena myös sielusirpaleet ja solumuisti puhdistetaan planeettamatriisista. Tämä ei ole mikään taivaalla sauvaansa heiluttavan Jumalhahmon näkymätön prosessi, vaan se on heränneiden tähtisiementen tai indigojen kollektiivin sovittu tehtävä ja elämäntyö. Tämä prosessi voi itse asiassa tapahtua ruumiillistettujen polariteettien yhdistämisen ja pimeiden voimien (valon poissaoleminen ja tietämättömyys laeista) kuntoutuksen kautta. Tämän vuoksi meidän on kohdattava pimeys ja voitettava omat pelkomme, kun sitoudumme palvelemaan Jumallähteen ruumiillistuneina edustajina ollaksemme ylimpiä alkemisteja. Polariteettien yhdistäminen on alkemiaa. (Tämä on yksi new age -tietoisuuden sekavimmista uskomuspiirteistä - että kiellämme pimeyttä olevan olemassa. Kieltäminen lisää petosta ja sitten juuri niiden voimien manipulointia, joita kielletään olevan olemassa.)

Suurin osa tästä ilmenee holograafisella suunnitelmatasolla antihiukkaskentissä. (Näemme lisää näitä muutoksia ilmentyvän aineellisessa maailmassa erityisesti seuraavien kahden vuoden aikana.) Koskaan ei tuomita sitä, mitä rakenteita hajotetaan tai kuntoutetaan, jotta ne olisivat tinkimättömämmässä harmoniassa Jumalan luonnonlakien kanssa. Vain se jää seisomaan totuutena, mikä sisältää Lähteen ikuisen ja elävän valon vilpittömyyttä.

Kun tässä kuussa on annettu informaatiota välttämättömyydestä rakentaa uusi yhdistäjä planeetan 9D-merkabarakenteeseen, sama Suojelijoiden portaali- ja ulottuvuusalue kuntouttaa niitä mies-/AE Mikael-tietoisuuden mentaalikehosirpaleita, joita kuvattiin viime kuussa. Tämä jatkuu selvästi niiden ykseystietoisuuskenttien yhdistämiseksi, joissa patriarkaalista hallintaa on levitetty vääristyneiden tai kontrolloitujen hologrammiohjelmien kautta. (Muistakaa, että "kontrolloitu" merkitsee epäorgaanista - se merkitsee, että todellisuuden ulkopuolinen tietoisuus on päättänyt sekaantua asiaan ja manipuloida lajin luonnollista ja orgaanista evoluutiota.)

Olemme nähneet miessukupuun systemaattista puhdistamista ihmisrodun 12 geneettisen siemenheimon kautta siitä lähtien, kun AE Mikael aloitti geneettisen muistin purkamisen ja puhdistamisen 3-6-9-ulottuvuuskentissä. (Kuten mainittiin viime kuussa, näiden sukulinjojen miespuolisilla tai energeettisesti nimetyillä miespuolisilla on ollut radikaaleimpia oireita esi-isien ja polunraivaajien puhdistamisesta.) Näitä sukupuuhistorioita mallinnetaan uudelleen ja puhdistetaan "kolmikkoina", jotka ovat peräisin Mikael-tietoisuusperheestä maskuliinisuuden patriarkaalisena tai isoisäsukulinjana. Kuningasten huone alkaen kuningas Davidista, on ollut erityisen huomattavana mukana planeettahistorian solumuistikenttien puhdistamisessa. Davidin huone on erityisen tärkeä nyt Suojelijoille, koska kolme kuningasta Davidin huoneessa - Saul, David ja Salomon - ovat viimeinen sukupuu, mikä sisältää oikeutettua pappi-kuningassuopeutta. He ovat viimeiset ruumiillistuneet kuninkaat, jotka pitivät Jumallähteen valtikkaa. Se loppui Salomoniin ja avautuu taas Salomonista, kun Salomonin kilpi on lähdekoodi-ilmentämistyömme isännöivä kilpi tällä planeetalla, nimeltään ylösnousemuksen avatara.


Ylösnousemuksen avatara käynnistyy

Olemme geneettisen "ykseys moninaisuudessa" -kokeilun universaali ryhmätietoisuus, mikä opettelee uudestaan, miten yhdistytään Lähdealkuperäämme. Jotkut meistä toimivat energiapaikanpitäjinä, jotkut meistä tekevät "esi-isäpolunraivausta" ja muuntavat massatietoisuuskenttiä, jotkut meistä ovat syntyvien tai kuolevien sielujen kätilöitä, jotkut meistä ovat opettajia tai parantajia, jotkut meistä synnyttävät uuden tietoisuuden lapsia, jotkut meistä ovat arkkitehtejä, jotkut meistä ovat galaktisia polariteettien yhdistäjiä. Maaplaneetan elävässä valokirjastossa on uskomattoman erilaista geneettistä materiaalia ja ainutlaatuisia energiapuumerkkejä. Ei ole annettu mitään arvoeroja, vaan meidän pitäisi oppia kunnioittamaan jokaista ainutlaatuista roolia ykseyden osana. Olemme "ykseys moninaisuudessa" -ryhmätietoisuus.

Kun olette sitoutuneet ruumiillistamaan Suojelija-tietoisuuden (tai se on suunnitelmanne), teitä saatetaan vaatia esittämään kaikkia rooleja, jos kohtalonpolkunne on olla tilanhoitaja. Uusien tietoisuuskenttien tilanhoitaja- ja johtajarooleja vaaditaan nyt olemaan oman energiansa mestaruuden polulla. Tämä uutiskirje palvelee tuota Ihmis-suojelijatietoisuuden pienempää joukkoa antamalla tietoa ja tukemalla energeettistä yhdistymistä, mikä on välttämätöntä, jotta voi olla totuusvärähtelyn/Jumalkipinän ruumiillistuma. Tämä on taajuusvaatimus, jotta voidaan "osallistua tilanhoitajana, kera isäntäkilven, ylösnousemusavataran avulla". On hallittava itsensä siinä määrin, että ilmennetään sisäistä lähdevakautta fyysisessä todellisuudessa. Mitä ilmentyneempiä tilanhoitajia olemme, sitä helpompi tämä prosessi on tietysti meille kaikille.

Polariteettien yhdistäminen elämänkokemuksen kautta on sielun muuntumisalkemiaa, mitä vaaditaan sisäisen lähdevakauden ilmentämiseksi täysin fyysisesti. On noustava tuomitsemisen yli neutraaliuden avulla, ei olemalla piittaamatta polariteettivoimista. Piittaamattomuus näistä voimista lisää henkisen oikeamielisyyden, väärän loistokkuuden ja demonisen itsepetoksen otetta tietoisuudesta.

Sisäinen lähdevakaus merkitsee, ettei ole mitään tarvetta luoda kiinnityssäikeitä, kontrolloida olosuhteiden lopputuloksia tai olla mukana karmallisissa suhteissa, jotka syöttävät energeettisesti itseään jollain itsen ulkopuolisella.

Tämä merkitsee, että sitoudutte olemaan olematta tunne- tai energiavampyyri/loinen millekään itsenne ulkopuoliselle ja että pidätte omat energianne ja yritätte olla täysin vastuussa niistä.

Planetaarinen ryhmätietoisuutemme on kulkenut alimaailmaenergioiden yhteen syvyyteen (astraalitason portaalin kautta) parantaakseen ja yhdistääkseen planeetan kollektiivisen tunnekehon ja näin parantaakseen ihmisen ryhmäsielun ja sen sydänkeskuksen.

Parantuakseen on pystyttävä tuntemaan. (Tämä selvennetään kyvyksi päästä korkeamman aistihavainnon sielumatriisitoimintaan, mikä tunnistaa solutietoimpulssit, niiden lineaaristen analyysien sijasta, jotka ovat luonteenomaista 3D-mentaalikehotoiminnalle.) Tunnevääristymät (2D- ja 4D-astraalitasovauriot) täytyy ensin oivaltaa ja sitten nähdä, jotta ne voidaan "syntetisoida" korkeampaan taajuus- ja harmoniasopusointuun. Näin yksilön ja planeetan DNA koodataan uudelleen ja parannetaan energiapiirustusarkkitehtuurin kautta - korkeamman valo- ja äänitaajuuden kautta, mikä on järjestetty skalaariaaltojärjestyksen sointuihin. Tämä on Jumalan sävellystä, joka tunnetaan sfäärien musiikkina. Jumalvanhempamme on palannut näyttämään meille, miten luodaan sellaista kauniin harmonisesti järjestynyttä musiikkia, mikä sallii meidän yhdistyä Jumalan korkeampiin valtakuntiin. Näin tulemme harmoniaan universaalien lakien ja itsemme kanssa. (Ks. en.wikipedia.org/wiki/musica_universalis)

Tämä on ylösnousemus-avataran yhtenäiskenttä. Se harmonisoi ristiriidan pitämällä yhden/ykseyden voimaa ydinolemuksessa perimmäisenä totuutena. Se on ryhmätietoisuuskenttä, mikä tukee monia meitä siirtymään korkeammille tietoisuustasoille, jotka ovat olleet rajoitettuja lihaamme haudattujen geneettisten tai esi-isämallien vuoksi. Kyse on ryhmäkentän "uudelleenkryptausprosessin" alkamisesta elementtikulkuneuvotasolla (fyysinen keho), planeetan raaka-ainetasolla, mikä muodostaa fyysisen lihamme. Se alkaa tuoda lihaan mahdollisuuden vapautua siitä geneettisestä manipuloinnista, mikä on kontrolloinut elementtejä tällä planeetalla. Energiasynteesiyhteisön projektit ja kristallimatriisin ja Auroran ylösnousemusisännät tukevat tätä.

Kohtuus

Pitkän lähetyksemme lopussa valitsemme kohtuuden arkkityyppisen periaatteen meditoitavaksi ja palvelemaan muistutuksena päättyvästä aikajanateemastamme. Tässä ajankohtaisessa planetaarisessa siirtymäriitissä vaaditaan paljon taitoa käyttää neutraalisti kohtuutta. Kohtuus on vahvistamisen/verifikaation laki, mikä on huipussaan - merkittävän henkilökohtaisen elämänvalinnan tekemisen ydin, jotta voidaan yhdistyä täysin siihen, mitä on opittu elämänmatkalla. Se vaatii meitä tekemään vaikeita päätöksiä, jotka perustuvat siihen, minkä nyt tiedämme henkilökohtaiseksi totuudeksemme. Karkaisemalla sielua monien haasteiden kautta pystymme lisääntyvästi ruumiillistamaan sielua (Jumalolemusta). Meillä on vaihtoehtona luopua tuosta tietämyksestä pelon kautta ja jos näin on, jatkamme samojen elämänkokemusmallien läpikäymistä, kunnes olemme oppineet. Tuo loppuunsaattaminen (polariteettien yhdistämisen kautta) muovaa teidät alkemisesti Jumalolemuksenne todellisen luonteen ruumiillistumaksi. Tämä on käsillä oleva tehtävä.

Muutamia kysymyksiä pohdittavaksi tässä kuussa. Voitko pysyä polulla siitä huolimatta, että luottamuksesi haastetaan? Mitä sellaista olet oppinut henkisesti, mihin voit yhdistyä neutraalisti ja mitä voit soveltaa käytännöllisesti elämääsi? Oletko halukas hyväksymään, että palvellaksesi Jumalaa sinun on jatkuvasti puhdistuttava? Lisää kohtuudesta en.wikipedia.org/wiki/temperance_(tarot_card)

Henkilökohtaisena huomautuksena, minulle on innoittavaa palvella aitoa ihmisyyttä, mikä on itsenäisyyden syntymäoikeutemme ykseystietoisuuden kautta. Se mitä on tapahtunut tälle maapallolle, ei ole inhimillistä. Haastan ja provosoin jatkuvasti lukijan uskomusjärjestelmät kertomalla suoria kokemuksia Suojelija-tietoisuuden näkökulmasta, siitä mitä on yrittää ihmislinssien läpi elää harmoniassa universumin kanssa. Ihmisolentoni inhoaa konfliktia ja kuitenkin olen oppinut, että tilanhoitajuuteen ja palveluun vastaamiseksi se on vääjäämätöntä. En halua olla ristiriitaisessa tilanteessa, mutta tunnen moraalista, eettistä ja henkistä velvoitetta veljiäni ja sisariani kohtaan siitä, että kerron kaiken, mitä minulle annetaan. Tämä tapahtuu, jotta voidaan murtautua vapaaksi rajoituksista ja kontrolleista, jotka ehkä rajoittavat Jumalkipinän ruumiillistumista. En vanno valaa siitä, että kaikki rakastavat minua - vannon valan rakastaa ja palvella Jumalaa. Tuloksena ne olennot, jotka valitsevat tämän, ovat kiistanalaisia hahmoja, jotka edistävät sekä suurta rakkautta että vihaa tämän vääristyneen hologrammin vahvistuneessa polariteetissa. Ota se, mikä resonoi henkilökohtaisen totuutesi kanssa ja sivuuta muu.

Te joille tämä aineisto on uutta - niin en voi kertoa teille sitä, mitä haluatte kuulla, ja heijata teitä omahyväisiin uniin. Tämä on tinkimätöntä henkisyyttä ja teidän on noustava sisäisen ja henkisen vastuunne tasolle, jotta voitte elää henkenne kaikin tavoin, tai muuten teillä on suuria seuraamuksia. Koko sydämestäni valitsen voimaannuttavani teitä integroitumispolulla, niin ettei sisäisen valonne loistoa voida syödä enää ja että jokainen voi sisältää äärettömän ja ikuisen Jumallähteen syntymäoikeuden. Lukekaa koko uutiskirjesarja alusta saakka, jos etsitte vastauksia kysymyksiin tähän aineistoon liittyen.

Kiitos kasvavalle ja laajentuvalle Suojelijaperheellemme, joka on valmis olemaan kurinalainen ja itseriittoinen ilmentääkseen "yksi kaikkien puolesta" -voimaa.

Olemme tässä yhdessä ja seuraavaan kertaan saakka… Pysykää avatara-sydänpolkunne loistossa. Olkaa lempeitä sydämestänne ja toisillenne.

Rakkautta, Lisa

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >