HomeViestejäLisa ReneeElokuu 2010 - Shokkiaaltoja

Elokuu 2010 - Shokkiaaltoja

SHOKKIAALTOJA

Kirjoittanut Lisa Renee ( www.energeticsynthesis.com)
Elokuun 2010 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas perhe,

Tämä uutiskirje palaa taas kuukauden poissaolon jälkeen, mikä on aiheuttanut vähän julkista hämmennystä, ja haluaisin selittää sitä nyt. Näiden uutiskirjeiden kirjoittaminen vaatii paljon henkilökohtaista energiaani ja keskittymistäni ja tuota tilaa ei ole yksinkertaisesti ollut käytettävissäni viime viikkojen aikana. Hiljattain
planeettapalvelusopimukseni on radikaalisti laajentunut, mikä merkitsee, että henkisen ja fyysisen terveyteni on otettava etusija. Olen hyvin omistautunut palvelutehtävälleni, kuitenkin on selvää, että minun ja Energetic Synthesis -nimellä tunnetun järjestön työ ei voi jatkua entisellään. Minulla ei ole aavistustakaan, miltä se näyttää, kun jatkamme eteenpäin. Olemme täydellisen mysteerin ja epävarmuuden ajassa.

Useimmilla meistä entistä tapaamme elää järjestellään dramaattisesti uudelleen. Kun näitä syviä uudelleenjärjestelyjä tapahtuu minulle ja Energiasynteesityössä, arvostan kärsivällisyyttänne ja myötätuntoanne kritiikin sijasta. Lähetän vilpittömät kiitokset ja tunnustukset meille kaikille tässä tietoisuusperheessä, jotka olemme työskennelleet uskomattoman kovasti viime viikkojen aikana. Tiedän, miten rankkaa on ollut monilla meistä, kun olemme kokeneet viimeaikaisten järistysten shokkiaaltojen pakottavan meitä muuttumaan. Monet meistä joiden on määrä ruumiillistaa ja tuoda näitä muutoksia esiin, ovat huippuväsyneitä. Nämä shokkiaallot jatkavat väreilemistä lävitsemme tällä uudella jaksolla, kuitenkin tämä ajaa meitä kohtaloomme olla eheä ihmisolento.

Tämä ei ole ollut helppoa aikaa niille, jotka ovat sitoutuneet henkiseen transformaatioon tärkeimpänä asianaan, ennen mukavuutta - ollessaan samalla hajoavassa 3D-rakenteessa. Ylösnouseminen ei ole mukavaa ja monet meistä on pyöräytetty täysin uudelle kokemustasolle siinä, mitä se itse asiassa merkitsee ihmisitsellemme. Kiitos teille kaikille ylösnousemusaallossamme ja indigotiimeissä, koska te ylläpidätte rohkeutta unelmoida unelmaa muun ihmiskunnan puolesta. Ylläpitämällä unelmaa antamatta koskaan periksi, olette lupaus siitä, ettei tämä unelma koskaan kuole - ja että voimme luoda ja luomme vapaan planeetan ihmiskunnan tulevaisuutta varten. Tulemme elämään oman unelmamme.

Valtava herätys ykseyteen

Yhtenäisälykkyys on tietoisuuskenttä, mikä ei ole polarisoitunut. Siinä ei ole sähköistä tai magneettista varausta, se on neutraali kenttä. Melchizedekin suojelijat (ja monet muut seuraavasta universumijärjestelmästä) ovat osa tietoisuustiimejä, jotka ovat korjanneet verkkorakennetta kumoamalla käänteiskoodeja tällä planeetalla, jotta näihin neutraaleihin kenttiin on voitu päästä, vaikka planeettaamme ympäröi kontrolloijataajuusaita. Nämä aidat ovat mielen kontrollointikenttiä, jotka edistävät ja syöttävät antielämärakenteita ja niiden kiertojärjestelmiä. Ne ovat haitanneet ihmistietoisuuden evoluutiota tuhansien vuosien ajan.

Reikien pistämiseksi näiden aitojen läpi, ne tähän tiheyteen ruumiillistuneista jotka ovat sitoutuneet palvelemaan ykseydenlakia, voivat luoda "kättelynapoja" 12D-tietoisuuskentän kautta. (Ei voi tehokkaasti pyörittää kenttää, jos ei ole harmoniassa 12D-tietoisuuskentän tarkoituksen kanssa, mikä on ykseys.) Tämä merkitsee, että pyörittämällä 12D-kentän pyörteeksi (kun on tehnyt 12D-suojausprosessin) voi ohjata linkkejä kommunikoimaan Suojelijaälykkyyksien kanssa, saamalla kun harmonisoidaan ja tuetaan ympäröivää planeettaverkkoa. "Kättelynapoja" voidaan tehdä yhtenäisälykkyyskentän kanssa ja yhdistää Suojelijaolentoihin, jotka ovat sitoutuneet palvelemaan tietoisuusvapautta. Suojelijatietoisuus on synonyymi yhtenäisavatar-älykkyydelle. Sitä ei voi olla olemassa polaarisissa järjestelmissä.

Polariteetti on olemassa positiivisen ja negatiivisen varauksen äärimmäisyyksissä ja tämä varauskenttä motivoi egotietoisuuden havaintoa. (Ego ja sen persoonallisuusohjelma on bi-polaarinen, joten se ei kykene havaitsemaan tai kokemaan yhtenäisälykkyyttä, koska sen itsetietoisuus koetaan ulkoisesti polarisoituneiden tietoisuuskenttien äärimmäisyyksien kautta.) On uusia kehitelmiä ja linkkejä, joita on tehty planeetan tietoisuusrakenteeseen sallimaan yhdistymisvalinta. Olette ehkä panneet merkille viime aikojen jatkuvan kosmisten asetelmien ja taajuuslähetysten virtauksen, on kyse sitten astrologisesta suurrististä tai valtavista auringonpilkkutsunameista. Ihmiskunta saa nyt valtavan herätyksen.

Minkä pillerin otatte?

Kuten hyvin tiedämme jo tähän mennessä, mitä korkeampi taajuus on ihmiskehomme (sekä planeetan tietoisuusmatriisien) käytettävissä, sitä enemmän polariteetit vahvistuvat ulkoisessa todellisuudessa. Kaikki menee äärimmilleen. On kyse sitten BP:n öljyvuodosta, julkkisten hermoromahduksesta tai muista sensaatiomaisista uutisista, jotka on suunniteltu häiritsemään meitä, voimme silti havaita, miten surrealistisia näistä tapahtumista on lisääntyvässä määrin tulossa. Tämä antaa meille oudon mahdollisuuden katsella "absurdia maailmanteatteria", missä useammat meistä tulevat tietoiseksi tapahtumista, jotka näyttävät aivan liian selvästi, mitä oikeasti tapahtuu.

Esimerkiksi, miten monta lääkemainosta voimme katsoa tiedostamatta, että jostakusta pöydän takana on tullut lääkkeiden huumekauppias? Kenellä on motiivi pitää meidät huumattuna loppumattomalla paraatilla uusia pillereiden ottamisen markkinointikampanjoita? Mitä pillereitä otamme? Kontrolloiko tuo pilleri mieltämme, uskomuksiamme? Nyt kun voimme nähdä "koira- ja ponisirkuksen" taakse, on selvää, että sen takana on kontrollointitavoitteita. Possua ei voi enää kauan kaunisteella punaisella huulipunalla. Possu on possu - ja meidän on nähdessämme sen kutsuttava sitä sen omalla nimellä.

Monet meistä ovat huomanneet, miten surrealistista on katsella ihmisten ympärillämme järkyttyvän, kun he menettävät kontrollinsa. Kadulla kulkemisesta metropolissa missä on paljon ihmisiä, on tullut aina vain kummallisempaa, kun tarkkailee käyttäytymistä ympäristössään. On selvää, että ihmiset ovat kuin sisäisiä painekattiloita, jotka räjähtelevät hyvin turhanpäiväisistä ja väliaikaisista asioista, valtaviin elämää muuttaviin tapahtumiin saakka. Tämä voimistuminen on myös puhdistumista, mikä lisää vääristymien ilmestymistä pintaan ihmisissä, paikoissa ja järjestöissä. Mitään ei säästetä tältä välttämättömältä puhdistumiselta.

Meidän on nähtävä, mikä on pitänyt fasadia pystyssä ja saamme katsoa tietoisesti, mitä kulissien takana tapahtuu. Mikään ei voi pysyä piilossa pitkään näissä yhtenäisarkkitehtuurin uusissa malleissa, koska se muuttaa sitä fysiikkaa, miten energiat ja aika-avaruus paljastuu meille tarkkailijana. Tämä on helpotus monille meistä, joilla ei ole mitään kätkettävää ja jotka todella haluavat päästä eteenpäin. Tämä on alkupiste sillä purkamiselle, mikä antaa monille meistä haluamamme vapauden elää elämäämme, jotta voimme siirtyä uusiin malleihin, joita neutraalit ykseyspuitteet voivat tukea.

Yhtenäisarkkitehtuuri alkaa

Astumme sykliin, missä yhtenäisarkkitehtuurimallit palautetaan tiettyihin paikkoihin planeetan massatietoisuusverkossa. Tämä merkitsee, että useammat meistä voivat päästä "lajin rotumuistiin", tähän yhtenäismalliin ja sen taajuuteen (neutraali tai nollapiste), jos viritymme siihen sisäisestä itsestämme. Tähän päästään sisältänne henkilökohtaisena voimana eikä sitä voi vangita ulkoisesti tai hallita ulkoisena voimana. Tämä sallii kokemukset suuremmasta henkisen itsen oivalluksesta ja sisäinen lähdeyhteytemme merkittävästä parantumisesta.

Tämä myös vahvistaa polariteettia ulkoisessa todellisuudessa, joten se on käsitellyt lisääntyvässä määrin pelkotietoisuuden vahvistumista, kun se taistelee kontrollointinsa puolesta. Tämä kollektiivinen pelkotietoisuus on ollut hyvin aggressiivista viime aikoina, ikään kuin niiden kiusaamisena, jotka se näkee heikkoina tai itseään vahvempina. Monet meistä ovat viime aikoina tunteneet kulkevansa mankelin läpi, kun nämä egon polarisoituneet "kiusaajat" ovat hakanneet meitä kovaa löytääkseen heikkouden, jonka ne voivat räjäyttää jollain tapaa. Ego pitää huomiomme keskitettynä ulkoisiin tapahtumiin, mikä yleensä merkitsee sisäisen äänen ja korkeamman itsen viestien sivuuttamista.

Kaikella on tarkoitus, myös epämiellyttävillä tapahtumilla. Tämä kiusaaminen on yleistä, kun hallitseva ego menettää havaitsemansa kontrollin. Se etsii silloin entistä epätoivoisemmin tapoja kontrolloida tai manipuloida ulkoisia tapahtumia omaksi edukseen. Epätoivoisuus merkitsee antamista periksi epätoivoisesti ja tätä olemme havainnoineet niissä, jotka ovat rajoittuneet egorakenteeseensa. Se ei ole ollut kaunista, vaikkakin se on välttämätön osa kollektiivitietoisuuden transformaatiota.

Yhtenäinen lähdekoodi

Pelkotietoisuus tai antielämänvoimat ovat olleet universaalissa järjestelmässä monin tavoin, kuten olentoina (sekä ihmisinä että ei-ihmisinä, joita nämä voimat ovat "syöneet"), pirstoutuneina ryhmätietoisuuskenttinä, keinotekoisina tai vääristyneinä luomuksina ja fyysisen aineen tiettyinä voimina. Aionien aikana monista näistä voimista on tullut aina vain vääristyneempiä ja ne kehittyivät tavassaan pysyä hengissä ollen vampyyreitä, loisia tai ruokkien itseään toisten energiakeholla. Tämä on infektion kaltainen ilmiö, mikä tapahtuu sekä universumimme mikrokosmisella että makrokosmisella tasolla.

Koska todellisuutemme on luonteeltaan hologrammi, se merkitsee, että infektio on tallennettuna koko rakennepiirustukseen. Tämä merkitsee, että "tietoisuuden omistamista syömisen avulla" voi tapahtua kaikilla tasoilla - ihmisen kehossa, planeettatasoilla, aina universaalin kehotason infektoitumiseen saakka. Tämä "syömismalli" ja/tai sen "tietoisuusomistaminen" on saanut aikaan erilaisia infektioita universaalin luomisen koskemattomaan rakenteeseen. Yhtenäisälykkyys (eli kristalli- tai Kristus-malli) ja sen ikuisen elämän koodi syntetisoi fyysisen aineen näiden voimien polariteetin kautta, jotta ne parannetaan. Ja jotkut niistä eivät halua parantua!

Aika-avaruuskenttämme matriisien ohjekieli vääristyi ja vahingoittui toisten "syömisen" kautta. Fyysisesti ilmennetyllä kristallimallilla tai yhtenäisälykkyydellä on toiminto, joka toimii uudelleensalausprosessorina ja kirjoittaa yli vääristyneet keinotekoiset koodit (kuolema tai antielämävoimat) ja korvaa ne eloperäisellä Lähdekoodilla (ikuinen elämänvoima). Tämä on hyvin samanlaista kuin virustorjuntaohjelman käyttäminen tietokoneen kovalevyllä. Se "skannaa" heikkoutta aiheuttavat ongelmat ja poistaa ne tai kirjoittaa yli virusohjeita, jotka on ujutettu tietokoneen pääkieleen.

Saamme täysin uuden yhtenäisen Lähdekoodikielen tällä kertaa ja sen tarkoituksena on kirjoittaa sen vääristyneen koodin päälle, jota on käytetty toisten "syömiseen". Yhtenäisälykkyyden lähdekoodi on kielialusta sen "syömismallinnuksen" lopettamiseen, mikä on saastuttanut piirustustamme. Tämä merkitsee, että niiden olentojen jotka "syövät" toisia ruokkiakseen itsensä, on vaikeampaa olla olemassa tai käyttää toisten energioita itsensä palvelemiseen. Nämä olennot nääntyvät nälkään ja se on toinen syy, miksi ne ovat epätoivoisia ja taistelevat nyt aggressiivisesti.

Tämä voidaan ilmaista toisin niin, että kosminen Kristus-älykkyys on yhtenäinen Lähdekoodi, jolla on pääsy suoraan Jumallähteeseen. Näin se on ikuinen eikä sen tarvitse kuluttaa mitään ollakseen olemassa. Palatessaan maan päälle ylösnousemusjakson aikana, sen tarkoituksena on inkarnoitua maakehoon palauttamaan Jumalan luonnonlait ja korjaamaan sen piirustuksen takaisin Jumalan luomissuunnitelmaksi.

Jumalan suunnitelma eheästä ikuisesta kehosta

Oli välttämätöntä luoda vastakkaispareja ja polariteettivoimia, jotta voitiin saada aikaan fyysinen aine ja sen tiheä värähtelytaso aika-avaruusmatriiseihin. Jos emme voisi ilmentää Jumalhenkeä tällä 3D-tiheystasolla, luominen supistuisi mineraalipölyyn (perusraaka-aine) paluusyklissä. (Ylösnousemus tai sisäänhengityssykli on nyt käynnissä oleva paluusykli). Polariteettivoimat ovat välttämättömiä täyttääksemme kohtalon luoda elävä universaali keho ja eheä ikuinen ihmisolento (tunnetaan toisin elävänä kristallimatriisina tai Kristus-mallina). Siksi Suojelijatietoisuus kutsuu Jumalahengen ja sen elävän valon ruumiillistamista fyysiseen aineeseen polariteetti-integroinniksi.

Polariteettivoimat on syntetisoitava (siksi hallittava) fyysisessä kokemuksessa sen alkemian aikaansaamiseksi, mitä vaaditaan, että elävä Jumalhenki komentaa lihaa. Muuten lihaa kontrolloi geneettisesti mielen hallintaohjelma ja toistuva reinkarnoituminen samaan tuhoavaan malliin. Se voi vahingoittaa alkuperäistä mallisuunnitelmaa ja tuhota sen. Tämä merkitsee, että on mahdollista pirstoa tietoisuuskeho, jotta se palaa takaisin luomisytimeen (Jumallähteen sisäänhengitys) perusraaka-ainemuodossaan.

Suojelijanäkökulmasta tämä valinta ei ole ihmiskunnan tai planeetan korkein ilmaisumuoto ja näin monet avaruusolentorodut ovat tulleet väliin. Näillä väliintuloilla on ollut vaihtelevia tuloksia, kun ne perimmiltään puuttuvat luomiseen ja evoluution suuntaan. Meillä on planeetalla läsnä kumpiakin tavoitteita tänä aikana ja monet niistä taistelevat aika-avaruuskenttien hallinnasta.

Eheänä ikuisena ihmisolentona (neutraali ykseys) pystymme syntetisoimaan universumin geenimateriaalin, mikä sallii kaikkien olentojen valita Jumallähteen ikuisen luonnon kokemisen. Kristallisen ihmiskehon aktivoidun DNA-mallin kautta kaikkien tietoisuusvoimien sallitaan kokea Jumallähteen kenttä. Monet maan ulkopuoliset älykkyydet ja niiden keho on kehittynyt ulos aistinvaraisten tunteiden kokemisesta.
Tunteen havaitseminen ja kokeminen on ainoa tapa tuntea ja parantua, mikä antaa kyvyn yhdistyä Jumallähteen valoon. Ilman tunnekehoa tai aistihavaintokenttää tietoisuus ei voi kokea itseään osana ikuista Jumaltietoisuutta. Siksi se ei pysty parantumaan tai kuntoutumaan.

Suuri konflikti tässä universumijärjestelmässä on, että monet olennot uskovat, että he ovat Jumalälykkyys mentaalikehon suvereenin ylemmyyden kautta. Ne eivät tiedä olevansa Jumalälykkyyden kokeilukentällä, koska se on olemassa vain yhtenäisälykkyydessä ja eheydessä. Useimmat näistä olennoista ovat menettäneet tunnekokemuksensa ja siksi harmoniansa Jumallähteen kanssa. Ei voi olla harmoniassa Jumalan luonnonvoimien kanssa ja halua orjuuttaa tai "syödä" muita, sillä tässä olotilassa ei ole mitään tarvetta kuluttaa toisen energiaa ollakseen olemassa.

Ihmiskunnan ryhmäsielu valitsi olevansa universaali yhtenäiskeho, salliakseen tämän upean prosessin KAIKILLE olennoille riippumatta siitä, ovatko he unohtaneet, keitä ovat matkustaessaan Jumalan universaalin kehon monissa kolkissa.

Taajuusaidat ovat mielenhallinta-aitoja

Jos meidän on määrä tunnistaa, että tämä planeetta on jäänyt mentaalikehokenttänsä orjaksi ja siksi se on geneettisesti orjuuttanut lihaa niiden järjestelmien kautta, joihin meidät on kontrolloitu mielessä uskomaan, se tulee selväksi. Meidän on päästävä ulos mielen kentistä ollaksemme vapaa. Meidän on vapautettava kehomme mielen kontrolliaidoista ja niiden implanteista. Meidän on lakattava ruokkimasta jakautuneisuuden, erillisyyden, ylemmyyden ja tuomitsemisen matriiseja. Meidän on lakattava ruokkimasta guruja ja auktoriteetiksi julistautuneita, jotka haluavat rahamme, omistautumisemme ja palvomisemme palvelemaan itseä kiinnostavia tai poissulkevia/rajoittavia motiiveja. Meidän on myös mietittävä mahdollisuutta, ettei mikään asia ole voimakkaampi kuin Jumallähde ja puhtaan sydämen virittyminen palvelemaan Jumalan tarkoitusta.

Jumala ei sulje pois ketään.

Sanokaa vain "ei" loanheitolle

Viime aikoina on ilmennyt loanheiton kiihtymistä eri tietoisuusryhmissä, mikä on suunniteltu ylläpitämään pelkoa ja jakautumista näissä ryhmissä, jotta se estää niitä toteuttamasta korkeampia malleja, kuten liittymistä yhteen. Tämä on kurittoman egon tai pelolla kontrolloijien ovelaa manipulointitaktiikkaa, joten olkaa valppaana, ettette ruoki tuota jakautumispeliä. Pysykää irti ja yhdistykää neutraalisti kaikkiin tapahtumiin, joita näette.

Yhtenäisälykkyys ja mahdollisuus ihmisten tulemisesta yhteen on uhkaavaa ego-ohjelmille ja olennoille, jotka kontrolloivat ja manipuloivat pelko-ohjelmoinnin avulla. Parhaillaan tämä ilmentyy niin, että jokin tietoisuusryhmä yrittää vakuuttaa, että he tietävät totuuden ja siihen ei kukaan muu voi päästä itsenäisesti tai muuten kuin seuraamalla heidän erityisopetuksiaan tai olemalla heidän järjestössään mukana. Tämä on hyvin samanlainen tapa, miten monet järjestäytyneet uskonnot luotiin toimimaan ja kontrolloimaan seurakuntalaisiaan. Perimmiltään tämä egomalli kontrolloi jakautuneisuutta, kun tarjotaan opetuksia tai informaatiota, jotka sitten sulkevat pois tai häpäisevät toisen työn tunnistamatta sen luontaista tarkoitusarvoa.

Järjestäytyneiden uskontojen ja niiden itseään Jumalan profeettoina pitämien aika on tulossa loppuunsa, jotka sanovat kontrolloivansa Jumalan teknologiaa (henkisiä tieteitä) ja siksi ihmisten valokehoa ja sen tietoisuutta. Kuitenkin näiden seuraajien on hyväksyttävä vastuu itsestään, luotettava sisäisen ydinolemuksensa rehellisyyteen ja lakattava heijastamasta toista gurudynamiikkaa. Gurun arkkityyppi on vanhaa energia-arkkitehtuuria, mikä ruokkii tietoisuuden orjuusmatriiseja. On aika mennä yli älyllisestä Jumalasuhteesta ja tietää tuntemisen ja kokemisen kautta suhde sisäiseen Jumalaansa.

Jumalan luonnonlakien alkuperäisessä tilassa, universaalin luomisen jumalaisessa suunnitelmassa mikään ei voi omistaa toista, kaikki vain ON. Toisen energiakentän omistamisen aika on tulossa loppuunsa maan päällä ja on luontainen oikeus Jumallähteen valon koskemattomuudessa palauttaa vapaus maan roduille. Näyttää olevan sellainen ihmisrodun valintaristeys tällä hetkellä, valitsemmeko ilmentävämme todellista vapautta tässä todellisuusrakenteessa vai jollain muulla planeetalla.

Tietoisuusvoimanne on teidän

Kun olemme kulkeneet viimeisimmän tulirenkaan läpi heinäkuun puolivälissä, on äärimmäisen syvän ja voimakkaan puhdistumisen aika. Ei ole enää tiekarttaa tai varmuutta näinä aikoina tällä planeetalla. Ei ole enää mitään ulkopuolista informaatiota tai ulkoista lähdettä, minkä meidän pitäisi sallia ohjata meitä sinne tai tänne - ei ole syyttäminen ketään vaikeuksistamme. Meidän on valittava sydämessämme, mikä on harmoniassa ja totta meille, kun universumi poistaa polulta kaiken, mikä estää menemästä sisälle ja yhdistymästä omaan suoraan Jumallähdeinformaatioon.

Henkilökohtainen voima, henkilökohtainen valinta ja sitoutuminen, minne ohjaatte tietoisuutenne, pysyy teillä ja vain teillä. Olette nyt täysin vastuullinen jumalainen ihminen ja teillä on oppitunteja, jotka jatkuvasti sallivat teidän tehdä valintoja saadaksenne täysin tuon oivalluksen. Tätä merkitsee, kun sallitaan Jumalan suunnitelman palauttaminen maan päälle alkuperäisessä muodossaan. Ette voi kontrolloida sitä, omistaa sitä, pakottaa toisille tai vaatia sitä vastaamaan egolle. Mitä enemmän sallitte asioiden näkemisen tuomitsemattomuuden kautta ja antaudutte sille, mikä vain on, sitä enemmän sallitte Jumaltietoisuuden olla peräsimessä ja aloittaa uudelleenharmonisoitumisensa hologrammiin. Tämä muuttaa radikaalisti henkilökohtaista havaintoa todellisuudesta sekä ihmisiä ympärillänne, joiden kanssa jaatte samanlaisen värähtelyn. Näin alamme mennä polariteettiajattelun yli suoraan tietämiseen, mikä kumpuaa kyvystä ylläpitää täydellinen neutraalisuus ulkoisia tapahtumia kohtaan. Saamme massiivisen määrän harjoitusta omien elämänkokemustemme kautta nyt. Saadakseen suoran tiedon on saatava todellisuuskokemus tuosta informaatiosta suoraan.

Ei voi tietää järjen, kirjan tai jonkin ulkoisen lähteen kautta, joka kertoo teille aidon totuuden. Jää vain tunneaistimukset ja se on kaikki, mitä meillä on jatkaaksemme luotettavasti tänä aikana. Tällä hetkellä olemme jättämässä totuuden älyllisen tavoittelun ja tulossa suoraan universaalin totuuden tietämiseen. Tämä merkitsee, että teillä on solumuistissa uskomaton määrä informaatiota suoraan saatavilla planeetasta - kuitenkin on täysin "värähtelyvastuullanne" tuntea energiapuumerkki sen taustalla, mitä jokin ulkoinen lähde kertoo. Tämän planeetan massatietoisuuskentät vastaanottavat ja ohjaavat nyt energeettistä älykkyyttä (älykkyyden taajuuskentät) tällä tavalla ja jos kiinnitätte huomiota ulkoisiin tapahtumiin, alatte "nähdä" tämän mallin muuttuvan, mikä saa aikaan liikettä planeetan hologrammin todellisuuskentissä.

Ja kun lähdemme uuteen seikkailuun yhdessä, kiitos itsenne jakamisesta kanssanne. Syvässä rakkaudessa ja kiitollisuudessa niitä väsymättömiä tukijoita kohtaan, jotka suojelevat ihmishenkeä, rakkaus on Jumalan voima, joka palauttaa ihmiskunnan suunnitelman. Kun paranemme ja tulemme immuuniksi sille myrkylle, joka motivoi henkilökohtaisia tarpeitamme, halujamme ja toisiin heijastettua tuskaamme, meistä tulee rakkauden palvelijoita.

Kiitos kasvavalle ja laajentuvalle Suojelijaperheelle, joka on aulis olemaan kurinalainen ja riippumaton ilmentääkseen ykseyden voimaa kaikkien puolesta.

Energiasynteesiporukalle, kiitos tuestanne ja paljon rakkautta yhteisöllemme kaikilla prosessitasoillaan. Rakastan teitä.

Pysykää avatarasydänpolkunne loistossa! Olkaa lempeitä sydämellenne ja toisille.

Rakkautta aina, Lisa

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >