HomeViestejäLisa Renee11.11.2011 - Aikamuurin läpi

11.11.2011 - Aikamuurin läpi

AIKAMUURIN LÄPI
 
Kirjoittanut Lisa Renee ( www.energeticsynthesis.com)
Uutiskirjeestä 11.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas perhe,
 
Planeetan aika-avaruuden energia-arkkitehtuuri on muuttunut, mikä on sallinut pääsyn yhteen universaaliin porttiin lokakuusta saakka. Olemme tunkeutuneet yhden muistikerrososuuden läpi - ajan ulottuvuusromahdus. Tämä romahdus on peräisin traumaattisesta tapahtumasta, mikä tallentui alimaailman aikajanoihin. Kun olemme astuneet tästä aukosta toiselle pelikentälle, sen mukana tulee myös mahdollisuuksia kohota uuteen luomiseen. Tämä alkaa peräkkäisillä porttiavautumisilla 11.11.11 ja se jatkuu. On kuitenkin edelleen paljon vastustusta näiden negatiivisuuksien voittamiseen. Luonnollisesti nämä uudet luomismahdollisuudet kulkevat käsi kädessä oman vastuumme kanssa hyväksyä tai kieltää henkilökohtainen täysivaltaisuutemme Jumalan elävöittämänä moniulotteisena olentona. Elävöittäminen on Jumalankaltaisuuden toteuttamista, olotila joka säteilee Kristus- tai kristalliälykkyyden hyveitä. Kun ruumiillistamme Kristus- tai kristallimallin, se on taivaallinen Jerusalem (hengen ja aineen liitto), mikä voi palauttaa tasapainon planeetalle ja rauhan ihmisille.
 
Kristalliälykkyys muodossa tai ruumiillistunut Kristus on ykseys. Kun säteilemme Jumalan elävää valoa ja ehdotonta rakkautta, meiltä loppuu tarve imeä valoenergiaa muista. Lakkaamme käyttämästä henkilökohtaista tahtoa ilmentämiseen tai meiltä loppuu tarve kontrolloida muita. Kun meistä tulee Jumalan kanssaluoja muodossa, elävä kolminaisuus, meille annettaan nyt pääsy luojatarkenttään. Tämä generoidaan ykseystilasta, mikä on pakollinen alusta seuraavalle universaalille syklille.
 
Luojatarkenttä on osa ääretöntä spiraalia, mikä on alfassa ja omegassa, alussa ja lopussa. Kaikki on ääretöntä liiton keskipisteessä Jumallähteen kanssa. Tämä ääretön älykkyysspiraali synnyttää ykseyskentän Linnunradan universaalin ytimen ja Andromeda-galaksin välille. Se valaa perustan uudelle luomissyklille ja on osa uutta alkua, joka johtaa seitsemään korkeampaan taivaaseen. Tähän aika-avaruuden uuteen luomiseen päästään ykseydestä ja siihen viitataan "luojattarena". (Se on viittaus alkuun, joka on vain lopussa.)
 
Avataksemme tämän ulottuvuusoven olemme päässeet aikajanamuistoihin siitä, että koko ihmiskunta on kulkenut läpi "tulirenkaasta", mikä vuorostaan kulki läpi aikamuurista. Jotkut meistä ovat olleet kauhistuneita viime kuukaudet ja ehkä yhdistyneet tähän tuntemukseen uhkaavana tuomiona. Se on muistikenttä, minkä lopultakin muistamme, eikä tämän tragedian tarvitse ilmentyä planeetalla tässä avoimessa aikaikkunassa.
 
Suuri kärsimys
 
Tämä ulottuvuusovi on tulvinut uusia taajuuksia, latauksia ja muistoja integroitavaksi planeettaverkkoomme ja omaan fyysiseen kehoomme. Kun integroimme rotuevoluutiomme historiassa ihmisen kadotettujen kokemusten energiapolariteetit, on mahdollista, että voimme päättää "syntetisoida" nämä matalammat taajuudet korkeammalla värähtelevään malliin. Nämä mallit luovat itsensä uudelleen ajankohtaisissa puitteissa, perhedynamiikoissa tai muissa ihmisten välisissä suhteissa. Voimme valita, miten toimia sen sijaan, että reagoimme näihin intensiivisiin muistoihin ja niiden energiavaikutukseen.
 
Voimme lopettaa suuren kärsimyksen ja surun koko ihmiskunnalta käyttämällä myötätuntoa katsoessamme näiden poistumista aikajanalta.
 
Tästä ulottuvuusovesta planeettatietoisuutemme on läpäissyt verhon, millä on suuri vaikutus ihmisten tulevaan kehittymiseen täysivaltaisena ja vapaana olentona. Kärsimyksen lopettaminen on osa täysivaltaiseksi ja vapaaksi tulemista. Tähän evoluutioon osallistuminen on kaipausta tulla Jumalan mysteerien tietäjäksi. Lopettaakseen kärsimyksen on kohdattava itsensä rehellisesti. Jokainen olento tekee tämän valinnan omasta tietoisuuskohdastaan. Kun kuljemme tämän aikamuurin läpi, meidät pakotetaan kohtaamaan itsemme ja toisemme. Pelkojen, haamujen ja harhakuvitelmien on pudottava pois, kun kohtaamme tuskalliset muistomme omasta erillisyyskokemuksestamme ja ei-ykseysharhamme. Tämä on ihmisen suuren kärsimyksen henkinen ydinpelko, kun ryhmäsielumme pirstottiin ja laskettiin pimeyteen tässä tapahtumassa. Meitä on terrorisoinut uskomus, ettei meitä koskaan pelastettaisi tai emme olisi koskaan enää kokonainen. Tämä henkinen pelko hahmotetaan kuolemana ja sen jälkeisenä totaalisena tuhoutumisenamme.
 
Haamukuolema henkiinheräämiseen
 
Voimme kohdata tämän uskomusjärjestelmän tai elää uudestaan kokemuksen omasta tuhoutumisestamme pääsemiseksi totuuteen ikuisesta luonteestamme. Tämä on haamukuolema. Harhakuva ajassa on, että kuolemme. Jumallähteen sisäisen hengen ruumiillistaminen on kuoleman ylittämistä ja kaikista kuolemahavainnoista tulee kiistanalainen asia. Kun feenix nousee oman kuolleen kehonsa palavasta tuhkasta, tietoisuus herää henkiin elääkseen uudessa ikuisessa kehossaan.
 
Henkilökohtainen ja suora yhteys Jumallähteeseen sisälläsi on ainoa suhde, jolla on merkitystä. Tuossa suhteessa KAIKKI asiat pelastuvat. Ympärilläsi ei "kuole" mikään, mikä koskettaa henkilökohtaista ympäristöäsi, silloin kun tuot Jumalsilmäsi ykseyteen - muistaaksesi ne täydellisenä. Tämä on UPEAA TYÖTÄ! Kaikilla olennoilla on tämä vaihtoehto ulottuvillaan koska tahansa. Heidän on kuitenkin ylitettävä mielisairautensa ja järjettömyytensä ruumiillistaakseen sisäisen henkensä tasapainon. Kaiken ikuiselle tarkkailijalle ei teeskennellä. Pelastus ei ole mielessä. Se on puhtaassa sydämessä ja ykseydessä Jumalan sydämen kanssa.
 
Olemme nyt voimakkaasti ruumiillistumassa Jumalan kanssaluojiksi elävöittääksemme kaiken, mikä on ollut kuollutta monissa muissa elämissä. Luoja muistaa sen, mikä on vaikuttanut meistä kuolleelta eri aikajanoilla, ja herättää henkiin ikuiseen elämään. Nämä luomukset elävöitetään laitettavaksi seuraavan universaalin syklin luojattareen, seitsemään korkeampaan taivaaseen.
 
Monilla meistä lisääntyvät selvät unitilat, jotka ovat osa elävöittämistä tai pirstoutuneiden mielen muistojen hologrammiosien puhdistamista. Näiden aikajanakalvojen häviämisen myötä unitilan ja valvetilan erosta tulee epäselvempi. Älkää antako tämän pelottaa itseänne. Olemme jättämässä kolme lähetyskanavaa ja integroimassa lisää kanavia. Moniulotteinen tietoisuus, selvät unet, kahdessa paikassa oleminen unitilan kautta - joko hereillä tai unessa - vahvistuvat. Voimme osallistua uneksimaan uuden universumin ilmentymään luojatarkenttäaukon kautta.
 
Aurora-kristallitähtivalot seuraavasta universumista ovat myös palanneet vaatimaan näiden osien (kehojen) uudelleenelävöittämistä uuteen universaaliin sykliin. Olemme niiden fyysinen kanava maahan, tarkoituksenamme elävöittää taas se neljän elävän olennon verkko, mikä muodostaa kollektiivisen ihmistietoisuuden ja elementtikehon. Neljä elävää olentoa (leijona, kotka, härkä ja ihminen) ovat planeettaverkkojen suojelijatietoisuuden pyloniverkostoja, joista suureen osaan negatiivisuus oli soluttautuneena. Ihmisen neljät kasvot herättävät 12 suojelijaa neljän elävän olennon yhdistymisen avulla (ks. en.wikipedia.org/wiki/Tetramorph)
 
Nämä suojelijat suojelevat luomakuntaa ilmentämällä yhteyden jokaiselle aika-asemalle. Kun heräämme ihmislihan elottomasta savesta, sytytämme Jumalan tulen sydämessämme (Auroran kautta) elävöittämään lihamme ikuiseksi kehoksi. Meistä tulee sitten auringon uudestisyntyneitä lapsia, luomisen ruumiillistuneita suojelijoita.
 
Sisäinen aurinkotemppeli
 
Tämä prosessi on sisäisen aurinkotemppelimme uudelleenrakentamista omassa sydämessämme sytyttämään taas sisäisen valtaistuimen, Jumalan sisäisen valotulen liekkeihin! Aivan kuten ikivanhassa vertauskuvassa feenix-linnusta, keho kuolee ja jäännöksen palavasta tuhkasta se palaa auringontemppeliin (Heliopolis) ja istuu Jumalan valtaistuimella. Valtaistuimelta se herätetään henkiin uudeksi kehokseen ikuisena loistavana olentona, isäprinsiipilleen (RA) omistetussa sakramentissa.
 
Monet meistä muistavat tämän myytin Egyptistä, kun kuljimme yhdessä myös noina aikoina. Voimme tunnistaa, että henkinen lähde yhdistyy ihmisiin arkkityyppimyyttien kautta ja että nämä ilmentymät voivat elävöityä fyysiseen maailmaan alkemiarituaalin avulla. Egyptiläiset tunsivat tietysti tämän prinsiipin. Jumalan lupaus on, että silloin kun Kristuksen on aika palaa tälle planeetalle, kuolleet herätetään henkiin ja elävöitetään taas ikuiseen elämään. Olemme astuneet tuohon aikaan. Aurinkotemppeli käynnistetään taas maan päällä sen lasten sydämen kautta. Noita auringon lapsia kutsutaan käynnistämään auringontemppelit ja omat "aurinkotaulunsa" - niin ylhäällä kuin alhaalla.
 
Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssasi, sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat. (Psalmi 23)
 
Universaali radio
 
Me kaikki ihmiset saavutamme kohtalossamme lopulta kohdan, missä henkinen evoluutiomme ja ylösnousemuksemme toteuttaminen on koko olemassaolomme tärkein asia. Kun laajennamme tietoisuuskapasiteettiamme tämän ylösnousemusjakson aikana (henkisen vihkimyksen luonnonmukainen prosessi, mikä aktivoi sisäisen ydintaajuutemme lisäämään henkilökohtaiseen aurakehoomme säteilevän valolaajennuksen), saavutamme suoran aistikokemustason, joka ylittää alemman egomielemme lineaarisen todellisuushavainnon. Sytytetty valokeho (yhdistynyt sielu/monadi) aktivoi energeettiset älykkyysreseptorit, jotka tulkkaavat fyysisen kehomme solutietämyksessä. Aktivoidusta kehosta tulee massiivinen radio, joka pystyy virittymään monille eri ulottuvuusoktaavikanaville universaalilla taajuusasteikolla.
 
Monet meistä ylösnousemuspolulla yrittävät tulkita näitä radiokanavia, kun solumuistomme yhdistyvät suhteeseen identiteettimme nykyaseman kanssa. Joskus tämä muistaminen voi tuntua pelottavalta valmistautumattomalle keholle ja mielelle. Joskus emme tulkitse viestiä selvästi ja hämmennymme pelosta. Tämä on osa henkisen ylösnousemuksen ruumiillistamisprosessia - polariteettien synteesi sallimaan integroitumisen, jotta korkeammat valotaajuudet ovat planeetan ja ihmisrodun ulottuvilla. Tätä muuntumisprosessia kuvaa sana "polariteetti-integroija" ja monilla tähtisiemenillä on määrätietoinen tehtävä tehdä juuri tuota työtä maaplaneetalla ollessaan.
 
Tätä tehtävää pitää kunnioittaa ja arvostaa, kun pystymme ymmärtämään sen välttämättömän arvopaikan henkisen ylösnousemuksen ruumiillistamisessa. Kaikki asiat jotka mahdollisesti ilmentyvät millä tahansa aikajanalla, on "ruumiillistettava" fyysisen aineen tasolle. Ilmentääkseen ylösnousemus- tai sisäistymiskokemuksen tähtisiemenet ruumiillistavat tämän prosessin prototyyppeinä antaakseen tälle planeetalle ja rodulle pääsyn ohjekenttään tässä tiheydessä. Meistä on tulossa ylösnousemustähtiportti. Näin olemme kollektiivisesti ylösnousemusavatara.
 
Polariteetti-integroijan tehtävä
 
Esimerkkinä arkkityyppien ja artefaktien käyttämisestä kontrollien ilmentämiseen, pimeät voimat (negatiivinen polariteetti) ovat käyttäneet ruumiillistumisprinsiippiä aineellisen maailman kontrolloimiseen aionien ajan. Voidaan katsoa arkkityyppejä, mestarilukukoodeja, "taikakuvioita" (sigil) ja artefakteja, joita on kaikkialla järjestäytyneissä 3D-kontrollirakenteissa - rahoituksen, koulutuksen, uskonnon, lääketieteen ja muissa järjestelmissä. Kaikki nämä rakenteet käyttävät koodattuja arkkityyppejä, joilla on energeettinen merkitys ja jotka vaikuttavat ihmisen alitajuntaan. Useimmat ihmiset eivät tiedosta niiden merkitystä, kuitenkin he reagoivat solutasolla näihin artefakteihin jatkuvan ulkoisen aivopesun ja mielenhallinnan kautta. Kontrolloijat ovat käyttäneet näitä luomiskoodeja. He kaappasivat tai käänsivät niiden energeettisen suhteen ja ovat onnistuneesti manipuloineet planeettaa ja ihmisten todellisuutta pitkän aikaa. (Täysi negatiivinen polariteettihyökkäys tapahtui arviolta 5500 vuotta sitten tässä tiheydessä alueelle Egyptin ja Iranin väillä, aiemmin sumerialainen ja mesopotamialainen kulttuuri.)
 
Kun elävän valon tähtisiemenarkkitehdit tarkkailevat ja kokevat näitä koodikäännöksiä (tämä tapahtuu fyysisessä aineessa ja esi-ilmennetyissä matriiseissa), he pystyvät kumoamaan keinotekoisen koodin, alkuperäisen luomisen ja aikomuksen elävällä koodilla. Tämä on planeetta-arkkitehtuurin yhdenmukaisuuden palauttamista Jumalan luonnonlakeihin ja ykseydenlakiin.
 
Tähtisiemenen (tai minkä tahansa olennon) on hahmotettava äärettömyys ollakseen ykseydessä, tietoisuustilassa mikä avaa oven ykseydenlakiin. Näin monissa tapauksissa tähtisiemen altistuu negatiivisen polariteetin järjestelmille ja ns. negatiivisille kokemuksille mitätöidäkseen tuhon aikajanan sekä lähdesyyn sillä aikajanalla, missä tuhoisalla tapahtumalla on suhde ajankohtaisiin tulemiin. Se palaa ykseyteen mitätöimään polariteetissa aikaansaadun tuhon.
 
Nopea prosessi aikajanan mitätöintiin polariteetin tähtisiemenintegroijalle on:
 
* Tarkkaile kokemusta.
* Pysy neutraalina Jumalan myötätuntoisena silminnäkijänä.
* Syntetisoi vastapolariteetit rakastamalla niitä tasavertaisesti.
* Yhdistä sisäisesti kehossasi soveltamalla hyväksyntää ja anteeksiantoa.
* Jos pyydetään, päästä irti mielen kahlemuistista (sielun takaisinhaku, POO*)
* Tapahtuu yhdistetyn kokemuksen soluruumiillistaminen.
* Rauha ja tasapaino palautetaan kiitollisuudessa.
 
*POO = palautus oikealle omistajalle. Komento joka tehdään Jumalan auktoriteetilla ykseydenlaissa.
 
Tästä syystä on viisasta olla koskaan tuomitsematta toisen ihmisen polkua ja olla aina myötätuntoinen ja rakastava toisia kohtaan. Monta kertaa ylösnousemusyhteisö on vihamielisin sellaista tähtisiementä kohtaan, joka tekee uskomattoman suurta palvelusta planeetalle polariteetti-integroijana. Tämä rooli on hyvin väärinymmärretty tällä planeetalla ja henkilön ikätoverit hyökkäävät hänen kimppuunsa ydinolemustehtävän vuoksi. Pelko ja itsensä epäileminen ovat myrkkyä tähtisiemenen aktivoimalle tehtävälle ja heikentyneet ihmiset joilla on hallitseva ego, "kaapataan", mikä mutkistaa, hämmentää tai estää suoran tiedon alemman egon draamojen ja ennakkoasenteiden kautta. (Heikentynyt ihminen on sellainen, joka alistuu egonsa peloille ja ohjelmille sen sijaan, että valitsee myötätuntoisen rakkauden toiminnassa.) Tämän egokuopan ylittämiseksi mielen ja tunteiden kurinalaisuus on kriittistä.
 
Orionin kontrolloijien ja maan ulkopuolisten sympatisoijien tiedetään tähtäävän valjastamaan tähtisiemeniä, jotka ovat polariteetti-integroijia. Läpipääsemättömyys niiden tunne- ja mielihyökkäyksille on mahdollista. Myötätuntoisen silminnäkijän neutraalin voiman ylläpitäminen on prosessi sen viisauden saavuttamiseksi, mitä vaaditaan ollakseen rento niiden edistämässä kaaoksessa ja hämmennyksessä.
 
Metafyysisen tapahtuman mielen tulkinnan (kirjaimellinen) ja varsinaisen ruumiillistamisen välillä on perustavaa laatua oleva ero. Jos meillä on liian suuri henkilökohtainen asemoituminen jossain uskomusjärjestelmässä, se estää aistikokemusta ja suuntaudutaan ego-linssien kautta. Tästä syystä neutraalisuus ja tasapaino ovat avain todellisen ylösnousemuskokemuksen integroimiseen. Ilman tasapainokorostusta elämässämme emme pysty integroitumaan kehoomme ja meillä on vaarana pirstoutua tai "skitsoontua". Emme voi ruumiillistaa solutietoa saamatta suoraa kokemusta. Niinpä tarkkaillessamme toisia tuskassa tai käymässä läpi tiettyjä negatiivisia kokemuksia on parasta kunnioittaa heitä ja olla rakastava. Monet negatiiviseksi hahmotetut henkilökohtaiset kokemukset ovat hyvin väärin ymmärrettyjä ja ne tuomitaan huonoiksi ja tämä kumpuaa tapahtuman väärästä hahmottamisesta.
 
Niille harvoille jotka todella ruumiillistavat ylösnousemuskokemuksen, se lakkaa olemasta teoriaa tai filosofiaa ja se on todellinen olemassaolon tila. Silloin kun saavutamme oman sisäisen henkemme ruumiillistumisen korkeamman tilan, alempi 3D-mentaaliprosessi lakkaa hallitsemasta meitä. Tämä sallii aistikokemuksen mitätöidä egomielen hahmottamisen ja sitten voimme hyväksyä kaiken, mitä on tuossa hetkessä. Päästäkseen tähän näkökulmaan auktoriteettiongelman täytyy olla ratkaistu ja on oltava peloton ulkoisten voimien tuomitsemiselle tai hyökkäykselle.
 
Tämä 3D-todellisuus on vihamielinen niille, jotka yrittävät tuoda vapautta planeetalle ja sen ihmisille. Sen tietäminen, että tämän planeetan oletettujen johtajien enemmistö (kontrolloijat) on mieleltään häiriintynyttä, auttaa niitä, jotka tulivat toisilta planeetoilta omistautumaan henkisen ylösnousemuksen dynamiikalle. Monille meistä sosiopaattijohtajuuden käsite on esitelty vasta tällä planeetalla. Pohjimmiltaan tähtisiemenelle on kriittistä ymmärtää ja hyväksyä tämä tosiasia ollakseen tehokas tässä maailmassa. Ei voi koskaan odottaa, että kohdellaan reilusti, oikeudenmukaisesti tai ystävällisesti, koska ulkoinen nykyjärjestelmä ei perustu siihen. Tästä syystä olemme inkarnoituneet tänne haastavaan tehtävään, joka sisältää paljon kunnioitusta ja vastuuta.
 
Historia toistaa itseään
 
Sitten kun meillä on tarkka arvio universaalista hologrammitodellisuudesta (sellaisena kuin se on levinnyt muistin eri ulottuvuusaikajanoihin), voimme alkaa ymmärtää, että historian mallit toistavat aina itseään. Pelaajilla on ehkä ollut eri muotoja ajassa, mutta tapahtumien ydinsyy (alkuperäinen vääristymä, miasma tai karmamalli) toistaa itseään jatkuvasti eri aikajanoilla, kunnes tapahtuma ylitetään valitsemalla korkeampi tietoisuus. Tähän tosiasiaan kontrolloijat "uskovat", kun he ovat onnistuneet kontrolloimaan väestöä pitämällä sen muistinmenetyksessä. Jos emme muista, kuka olemme tai mistä tulemme, meidät voidaan helposti laittaa talutushihnaan ja johtaa. Koska tämä on kontrolloijien manipuloinnin päävaikutusvoima, he eivät halua mitään tutkimuksia, filosofioita, tietoa tai tietoisuutta hologrammista tehtävän julkiseksi. Jos pystyisimme pääsemään tähän informaatioon vapaasti, käsittäisimme, miten hologrammitodellisuus on ohjelmoitu mielenhallintaan ja energian valjastamiseen näkymättömillä (meidän valoasteikollamme) vangitsijoilla. (Valjastaminen on energian ja keho-osien vangitsemista imemään tai ohjaamaan uudestaan, mikä syöttää matelija- tai Orion-lähteiden kontrolloimia haamutiloja.)
 
Yksi tällainen esimerkki toistuvista tapahtumista historiassa ovat monet joukkomurha- tai kansanmurhamuistot, joita on iskostettu yhteen kautta aikain. Kaikki sellaiset ihmisten joukkomurhatapahtumat on sidottu läheisesti yhteen värähtelymuistilla sekä monimutkaisen sielu/monadimatriisinverkoston ja sen mielen orjuuttamisen kautta. Nämä tapahtumat ylittävät monia planeetan muistirajoja, mikä yhdistyy solaariseen, galaktiseen ja universaaliin muistiin.
 
Tästä syystä ymmärrys kätketystä galaktisesta historiastamme maan ulkopuolisten kanssa ja sen suhteesta nykyisin planeetalla toimiviin agendoihin saa nämä mallit tapahtumaan nykymaailmassamme - kristallikirkkaasti. Taustamotiiveista, motivoivista pyrkimyksistä tai omistamisyrityksistä toisten kontrolloimiseksi tulee selviä.
 
Rotukonflikteja (sota Jumalasta genetiikan ja veren kautta) tapahtuu fyysisessä aineessa matalimmassa värähtelytiheydessä, jotta alkuperäinen konflikti voidaan lopettaa ja ratkaista korkeimmasta muistitiheydestä. Nämä konfliktit ovat miljoonia vuosia vanhoja ja ne saatetaan loppuun tässä syklissä maaplaneetalla nyt! Kaikki muistot ja informaatio on tallennettuna pienimmästä hiukkasesta suurimpaan tähteen ja ne pyörivät ja kopioivat itseään laajentuessaan fraktaaliuniversumeihin ( en.wikipedia.org/wiki/fractal_cosmology). Monet näistä muistoista ovat "avaruusolentoimplantteja" ja keinotekoisia. Kontrolloijat ovat ohjelmoineet ja holograafisesti lisänneet ne.
 
Saalistaja ja uhri on sidottu samaan vampyyrimatriisiin, mikä perimmiltään pirstoo ja vääristää olennon. (Tämä on uhri-hyväksikäyttäjäpolariteetin arkkityyppi, mikä luo lopulta mielenvikaisuutta.) Koska nämä toistuvat tapahtumat ovat kamalia kokea, sielu pirstoutuu ja laskeutuu alempien astraalitasojen mielenvikaisuuteen, kyvyttömänä kerätä itseään takaisin eheyteen. Koko ajan nämä sen pirstoutuneet osat, jotka olivat ennen ihmisiä ja eläviä olentoja, ovat eksyneenä energiansa vampyyrimäiseen käyttöön. Tämä energiasato korjataan ja syötetään haamutiloihin niille, jotka päättävät kiusata, hallita ja orjuuttaa tai tappaa toisia omien motiivisensa palvelemiseksi. Tämän ylösnousemusajan vaarana on se pysähtyneisyyden ja "kiirastulen" tila, minkä se luo pirstoutuneelle sieluitselle. Tämä on yksi erityissyy, miksi suojelijat puuttuvat tänä aikana asiaan ja keräävät näitä olentoja/kehoja näistä haamutiloista, joihin ne ovat jääneet ansaan - sekä fyysisille että korkeammille tasoille. Emme unohda heitä.
 
Oodi Zecharialle
 
Historia toistaa itseään. Nämä muistot tulirenkaan läpikulkemisesta, kuten muinaisihmiset ovat kertoneet, ovat tulleet taas pintaan planeettakentässä. Käymme läpi tätä muistamisjakso tällä hetkellä ja se on ollut suuren hämmennyksen lähde niille, jotka ovat herkkiä näille taajuuksille. Monissa tapauksissa se on tuottanut ennustuksia uhkaavasta tuomiopäivästä ja profetioita mullistuksesta ja tuhosta planeetallamme. Tämä on ollut kuin katsomista aikajanakuvastimeen ymmärtämättä, mitä katsoi. Se on menneen historiamme muistikenttä.
 
Se on meille tuttu juttu galaktisesta historiastamme: täydellinen tuhoutuminen Niburu- (Marduk) ja Tiamat-planeetan törmäyksestä. Herra Sitchin oli hyvin tietoinen historiasta ja jaksojen toistumisesta. Opastetun havainnointinsa ja massiivisen tutkimusmateriaalinsa avulla hän teki monta kirjaa löydöksistään, jotka olivat peräisin Sumerian kulttuuriartefakteista. Ihmisenä joka oli koodattu 10. portin genetiikalla (hän syntyi tämän planeetan verkkolinjalla, jota tiede pitää sivilisaation kehtona ja joka sijaitsee planeettamme 10. tähtiportin lähellä), hän jätti planeetalle perintönä paljastuksen ihmisen alkuperän maan ulkopuolisesta historiasta. Hän tavoitteli sielutarkoitustaan huolimatta aikalaistensa ivasta ja akateemisen uransa ja persoonahahmonsa herjaamisesta. Vaikka historiallisessa materiaalissa on vääristymiä, hän esittää objektiivisen kuvauksen kokemuksistaan, jotka tulkitsevat sumerialaisia piktogrammeja, nuolenpääkirjoituksia ja monia muita historiallisia artefakteja, jotka liittyvät Annunakiin. Hänen työnsä on monumentaalinen tuki maan ulkopuolisten historiakuvauksiin ja muinaiseen avaruusolentoliikkeeseen ( en.wikipedia.org/wiki/Zecharia_Sitchin).
 
Muutokset planeetan kenttäkokoonpanossa ja sen verkkolinjoissa jotka sisältävät muistoja Kairo-Irak-Iran-alueella (kaapatun Feenix- ja kotkaverkon kautta), ovat vapauttaneet massiivisen määrän Nibiru-törmäykseen liittyviä muistoja planeettakenttäämme. Tämä törmäys tapahtui vuosituhansia sitten 5D-planeetan kanssa, joka oli Jupiterin ja Marsin välillä ja johon viitataan feminiiniprinsiipin Tiamat-tähtenä. Tämä törmäys oli katastrofaalinen ja se katkaisi Tiamatin ja sen "kuupuolison" (Kingu) tietoisuusyksiköt, mitkä levitettiin asteroidivyön palasiksi. Tämä asteroidivyö muutti aurinkokuntamme sisä- ja ulkoplaneettojen kiertoratoja. Planeetan irrotetut kappaleet ja tietoisuus imettiin haamumatriisiin ja sen fyysiset jäänteet syöstiin laskeutuvalle kiertodadalle 3D-tiheyteen, missä nyt olemme. Se on osa tätä planeettaa, minkä pinnalla nyt olemme.
 
Meillä kaikilla on solukehossamme tämä traumamuisto. Koemme tämän tuntemuksen eri tavoin riippuen tietoisuuskehityksestämme ja korkeammista aistihavainnoistamme. Se on uskomaton muisto planeettaelämän tuhoutumisesta, mullistuksesta ja hävityksestä. Kontrolloijat pyrkivät manipuloimaan samaa muistoa ihmisrodussa luodakseen uudestaan tuo kauhun ja mullistuksen tälle planeetalle tänä päivänä. Silloin kun ymmärrämme motiivin, vapaudumme sen manipuloinnista. Meidän EI tarvitse toistaa tätä sykliä taas ja olemme vapaita - jos valitsemme niin!
 
Muisto-oireita
 
Ne jotka toimivat planeettaverkkotyössä tai ruumiillistamisen prototyyppeinä, ovat alttiimpia tuntemaan näitä aistimuksia. Nämä ovat olleet kohtalaisia tai vakavia oireita, joten pysyminen neutraalina ja rauhallisena ja samalla kehostaan huolehtiminen tukee integroitumisprosessissa. Huomatkaa, että kun tämä liittyy ensisijaisesti planeetan tähtiportteihin 4-7-10 ja niitä vastaaviin verkkoihin, ne resonoivat osaaottavasti noihin ahdistuspaikkoihin fyysisessä kehossamme. Haamuverkostojen kasvainosuudet puretaan ja tuhotaan 10. porttikokonaisuudessa, joka juoksuttaa 10:10-käänteisvirtausta.
 
Tämän luomia oireita ovat: irtikytkentä, hermokihelmöinti ja tunnottomuus, äärimmäinen lihas- ja hermouupumus joka johtaa raajojen raskauteen - jalkaterät, käsivarret ja kädet - äärimmäistä puhdistumista oksenteluna tai ripulina, limakalvojen allergiaa ja tulehdusta, ontelo- ja kallopainetta, erityisesti vasemmalla puolella korvan takana tai päässä tai silmien alueella, "kömpelö" tunne aivojen keskellä (käpylisäke-, hypotalamus- ja aivolisäkemuutokset), säteilevät energiasykkeet tietyissä keho-osissa tai elimissä, sydänkipu tai -värinä, sisäinen elinten arkuus ja herkkyys, nivelsärky ja synnytys (matkii raskautta) ja epätavallinen kuukautiskierto tai PMS-oireet.
 
Tällä tavalla fyysisen kehon on pudotettava traumaattisten muistojen tiheys, kun ne tulevat pintaan hermojärjestelmässä, aivoissa ja muissa kehon muistoja sisältävissä kokonaisuuksissa. Nämä muistot vapautetaan planeettakehon suurempaan kenttään ja sitten suodatetaan meihin maaplaneetan yksittäisinä hermosoluina. Aikajanamitätöintisekvenssin (TOS) käyttäminen sekä AOA-puhdistusmeditointi, joka annettiin syyskuun uutiskirjeessä, auttaa polariteetin tähtisiemenintegroijien kehoa puhdistumisessa ja näistä tuskallisista muistoista irtipäästämisessä. Silloin kun voi osallistua tuskallisen muiston lähteeseen, se puhdistaa ja muuttaa oireita helpommin ja nopeammin.
 
Seuraavaan kertaan saakka, pysykää avatarasydänpolkunne loistossa! Olkaa lempeitä sydämestänne ja toisillenne.
 
Kiitos herra Sitchin ja kaikki ne rohkeat olennot, jotka ovat kestäneet uskomatonta vastustusta totuuden tuomiselle esiin maan ulkopuolisten osallistumisesta planeetallamme.
 
Rakkautta aina, Lisa
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >