HomeViestejäLisa Renee7.5.2011 - Yhteydestä vahvistukseen

7.5.2011 - Yhteydestä vahvistukseen

YHTEYDESTÄ VAHVISTUKSEEN
(tai uskonyhteydestä konfirmaatioon)

Kirjoittanut Lisa Renee ( www.energeticsynthesis.com)
Uutiskirjeestä 7.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Olemme astumassa suuren juhlan aikaan, kun ylösnousemussyklin palauttamisvaihe on jatkunut viime marraskuusta. Tässä kuussa Suojelijat käyttävät uskonnollisten ja teologisten menojen yleissanoja, jotka eivät ole nykyelämäni kokemuksia, koska en ole saanut raamatullista tai uskonnollista koulutusta. Kuitenkin he kuvaavat, että monet näistä termeistä joita käytetään järjestäytyneiden uskontojen seremonioissa (ja muissa vallan kontrolloijien rituaaleissa, kuten Illuminatin ryhmissä), itse asiassa viittaavat henkilökohtaiseen ja planetaariseen (kollektiivinen) henkiseen valokehoomme ja käyttävät osia siitä. He puhuvat myös siitä, miten näitä rituaaleja käytetään rakentamaan energiatilanteita (joita kutsutaan laukaisutapahtumiksi), jotka ilmentävät tiettyjä maailmantapahtumia haluttuun lopputulokseen maailmanlaajuisesti. Olemme astuneet tällaiseen aikaan, missä yritetään maailman hallintaa reaktiona siihen viimeaikaiseen avoimen arkkitehtuurin edistymiseen, mikä on muuttanut tuntemaamme planeettapeliä.

Tänä vuonna on monia tulevia taajuustapahtumia, jotka liittyvät universaalin ykseyslogosarkkitehtuurin (talo jonka Jumala rakensi) yhdistymiseen loukatun planeettalogoksemme kanssa (planeettalogos = ihmisen kollektiivinen kehopiirustus ja ihmisrodun kruunuchakra). Tähän planeettalogoksen uudestisyntymään sisältyy seremoniallisen taikuuden seitsemännen, violetin säteen uudelleenkoodaus (mikä muuttaa sitä, miten rituaali/loitsu/kirousenergiaa on käytetty maagisissa riiteissä planeetallamme), feminiinisen Melchizedekin Kristus-äitiprinsiipin uudestisyntymä ruumiillistamaan kruunuchakralogoksen (muuttamaan vääristyneet elektronikentät ja parantamaan miespuolisen mentaalikehoprinsiipin) ja Kristuksen haavojen verilinjan/sukupuun parantaminen (miasmainfektio mitä pidetään kehossa).

Kristuksen haavat ovat karmallinen verimiasma planeetan ja yksilön kehossa niistä vääristymistä, jotka on juurrutettu valheellisina ristiinnaulitsemisinserteinä logokseemme/ryhmäkehoomme. Nämä insertit ohjasivat väärin ja varastivat planetaarista praanaenergiaamme ja hengelle kuuluvia keho-osia (eli auraenergiakehot). Nämä valheelliset ristiinaulitsemisinsertit olivat tapa, millä planetaariseen kollektiivimieleemme tunkeuduttiin ja saatiin heijastamaan itseään ristiinnaulitun jumalhahmon pelastusmallin kera, mikä tarkoitti ihmiskunnan orjuuttamista kierrättämään sielujaan karmallisesti sidotuista fyysisistä kehoista ja vääristyneestä verestä. Näitä ristiinnaulittuja ryhmäkehoja käytettiin syöttämään keinotekoisia luomuksia tai haamutiloja, joita kontrolloijat olivat tehneet palvelemaan omia tavoitteitaan.

On oleellista, että nämä termit tulevat nyt pintaan koodattavaksi uudelleen harmoniaan Jumalan tarkoituksen kanssa - pois niiden ryhmien väärinkäytöstä, jotka kävivät uskonnollisia sotia ja käyttivät valtaa toisiin menneisyydessä (mitä tapahtuu myös nykyaikana). Tämä palauttamisaika on Kristus-älykkyyden ottamista takaisin ja sen henkikehojen palaamista planeetalle ja oikealle omistajalle.

"Todistaja" kumoaa vääristymän

Nämä ovat energia- ja älykkyyskehoja, jotka voidaan palauttaa ja palautetaan meille tällä palauttamisjaksolla, kun vaadimme koko sydämestämme niitä harmonisoitavaksi haluumme saada suora yhteys Jumalhenkeen. Tämä on sykli, missä taianomaiset parantumiset ovat mahdollisia, kun ollaan täysin läsnä oleva todistaja menneille historioille - koska ne ovat kehon soluihin tallennettuja muistoja. Nämä muistot voivat olla tuskallisia, joten kun tarkkailet niitä rakastavan neutraalisti, sinulla on voima poistaa ne kehostasi.

Tämä parantuminen ja vastaava puhdistuminen tapahtuu ei-lineaarisella, ei-verbaalilla, ei-mentaalisella kehotasolla. Sinun on oltava nyt-hetken tajunnassa ja täysin rentona päästäksesi tähän sisäisen henkesi tietoisuusvoimaan. Tarkkailijatasolta, tuomitsematta sitä, mitä "todistat", tietoinen voimansi neutralisoi ja siten puhdistaa vääristymät kehostasi ja näin muuttaa tulevaa tallennettasi muuttamalla tietoisuusvärähtelyäsi. Näin aikajanoja kumotaan ja monet tähtisiemenet ja indigot opettelevat ja harjoittelevat nyt tätä kokemusta elämässään. Pysyminen nyt-hetkessä, oman tilansa "komentaminen" ja oleminen ottamatta asioita henkilökohtaisesti on taito, mitä vaaditaan mestaruuden saavuttamiseen todistajana pysymisessä.

Puhdas ja kevyt sydän

Näinä myrskyisinä aikoina prioriteettinamme ja kurinamme on oltava palvella sisäistä Kristus-valoamme yli alemman egoluonteemme ja on täysivaltainen polkumme ja jumalainen oikeutemme, että Jumala vahvistaa/konfirmoi valomme. Tätä sanaa "konfirmaatio" ei ehdottomasti ole tarkoitus käyttää toisten tuomitsemiseen.

Oleminen yhteydessä Kristuksen kanssa ja Jumalan konfirmoima/vahvistama on mitta sille puhtaan ja kevyen sydämen taajuusharmonialle, mitä kannetaan rakastavan ihmisen sisällä.

Mikään ihmisen perustama järjestö ei voi kontrolloida tai mitata tätä suhdetta. Yhteys Jumalhenkeen ei mitenkään liity älykkyystasoon, kaanoniin perustuvaan uskonnolliseen lakiin tai rahan maksamiseen elämän jälkeisestä paikasta tai pelastuksesta. Jotta Jumalhenki vahvistaa ja suojelee, on pyrittävä tulemaan enemmän Kristuksen kaltaiseksi, koska tämä on Jumalan kuva fyysisesti ilmentyneenä. Valinta on aina meidän ilman mitään tuomitsemista. Kuitenkin "luonnonlakien" sivuttamisesta on seuraamuksena energiatasapainottomuutta.

Se minne ohjaat tietoisuusvoimasi, on vastuusi sillä lain tasolla, mistä olet tietoinen. Kun sinusta tulee tietoisempi, vastuu on suurempi, kun lain tulokset vahvistuvat huomattavasti energiaälykkyyden jokaisessa korkeammassa oktaavissa. Maaplaneetalla toimivat lait käyvät nyt läpi muutosta, mikä ilmentyy poikkeavana käytöksenä, jota ei aiemmin näkynyt. Se mikä on ollut piilossa, paljastuu lain muuttuessa. Jumalan luonnonlakien tukema suojelu on selvä. Kun opit vapauttamaan mielesi pelosta, koet tämän suojelun sisäisenä rauhana riippumatta mistään ulkoisista lähteistä. Keskity puhtaaseen ja kevyeen sydämeesi.

Jumalan luonnonlakien mittaus

Tällä vuodella on vakavat seuraamukset ihmisrodulle, henkilökohtaisen kehityssuunnan värähtelyvalinnan tekemiseksi. Tämä tapahtuma on tulevan kohtalomme määräävä tekijä tässä elämässä ja sen yli. Tätä on vaikea ilmaista kielellä, koska olen katsellut, että tämän mittauksen tulos viittaa planeettakentän arkkitehtuuriin eivätkä sanat riitä. Suojelijat kuitenkin viittaavat siihen, että tällä toukokuun puolenvälin ylösnousemusaallolla ja sen sähköhuipulla on planetaarisen mittauksen uusi laatu. Me joko aloitamme kehomme kehittymisen sisäisen Kristus-valon ykseyskenttään tai meidät tuhotaan kiihtyvissä kollektiivisen mentaalikehon pelko- ja ahdistusohjelmissa, jota työnnetään ajankohtaisissa maailmantapahtumissa. Meidän on oltava pelottomia yhteydessämme Jumalaan kuin elävänä esimerkkinä Kristuksesta. (Omistaudu joka päivä kontrolloivan pelon puhdistamiseen sinusta tai kehostasi, äläkä horju rakkaudessasi itseäsi ja toisia kohtaan. Valitse rakkaus, rakkaus ja lisää rakkautta.) Tämä on todella vuosi elää tässä maailmassa, muttei olla tästä maailmasta.

Suojelijoiden mukaan tämä vuosi merkitsee rajakohtaa, joka erottaa ne, jotka valitsevat olla Jumalan elävän valon kanssa, niistä jotka eivät valitse. Jumalhenki jättää oven auki, mutta kynnys on ylitettävä elävään valoarkkitehtuuriin. Uuden ykseysarkkitehtuurin tukema suora suhde sallii "kiertävän ja kehämäisen" yhteyden Jumalvoimaan ja valokenttämme mittausta ja valvontaa tapahtuu henkilökohtaisella, kollektiivisella ja planetaarisella tasolla. Tämä planeetta astui maaliskuussa uuden arkkitehtuurin ankkuroimisen myötä sykliin, mikä vastaa nykyisen identiteettitilamme mittausta, ja sen elämänvirtaa valvotaan. Tämä ei liity mitenkään valomme tuomitsemiseen, se merkitsee kuitenkin vapautumista sisäiseen valoomme käytetystä ristiinnaulitsemisesta. Tämä "merkki" poistetaan sielustamme. Meidät "palautetaan" näiden Jumalan luonnonlakien planeetallemme palaamisen mittaamisella.

Vapaaksi siteistä

Jokainen ponnistus tehdään joko kuntouttamiseksi tai niiden poistamiseksi, jotka vastustavat muutosta sen kustannuksella, että tietoisesti vahingoittavat tai käyttävät hyväksi toisia itseään palvellen. Tämä aikomus vahingoittaa on "tietoisuusvoimamitätöinnissä" niillä joukoilla, jotka puolustavat Jumalan lakia maan päällä ja jotka ovat piittaamatta siitä. Tämä on viimeinen sykli, missä vapaata tahtoa voi käyttää Jumalan luonnonlakien hyväksikäyttämiseen ja tämä pimeän kontrolloinnin aikakausi on loppumassa noista syistä. Kun se tuhoaa itsensä, se yrittää viedä mahdollisimman monta sielua mukanaan, sitoa sielut tuskaan ja lisäsirpaloitumiseen. Siksi tänä vuonna on kriittistä ylittää nämä massatietoisuusyritykset, joita käytetään lietsomaan pelkoa, tuskaa, kidutusta tai itsepetosfantasiaa ihmisrodussa. Et voi uskoa näitä ulkoa syötettyjä valheita, jotka vievät sinut pois sisäisen totuutesi voiman omistamisesta.

Kun olemme läsnä tarkkaillaksemme menneitä historioita (ja käytettyjä rituaaleja) noustaksemme yli noiden mallien toistumisesta uudestaan tulevaisuudessa, voimme muuttaa sitä, miten näitä "kehoja" (ja niiden termejä) on käytetty ja sidottu maagisissa riiteissä. Meistä tulee tietoisuusteknologiaa mitätöimään tuskalliset historiat ja puhdistamaan ne planeetan solumuistista, kun niitä on toistuvasti iskostettu vahingoittavalla tai manipuloivalla tarkoituksella. Kun aiomme vapautta ja täysivaltaisuutta kaikille ihmisille eläen Jumalhengen tietämiskokemuksen kanssa, toimitamme menneet mallit ja toisten siteet vapautettavaksi Jumalan luonnonlakien voimassa. Avoin arkkitehtuuri (ykseyslähdekoodi) joka ankkuroitiin planeetallemme maaliskuussa, on suunniteltu tukemaan tätä perustaa, mikä luo tämän energeettiseksi ja ilmentyneeksi todellisuudeksi maan päällä.

Luottamus loppuu, tietäminen alkaa

Olemme odottaneet aionien ajan todistaaksemme tämän tapahtumista ja tämä on iloista aikaa monille, jotka jo näkevät tämän muutoksen planeettamme energia-arkkitehtuurissa. Meillä on uskomaton tilaisuus nyt ja tänä vuonna kokea, mitä merkitsee olla vapaa. Se on vapautta elää kevyenä sydämenä, konfirmoituna suoraan suhteeseemme Jumalan ja Kristuksen kanssa tietäen, että olemme yli luottamuksesta ja yhdistyneet aitoon tietämiseen. Aito tietäminen vaatii suoran kokemuksen solutunnistamista - tunteakseen ja aistiakseen elävän valon älykkyyden sekä yhdistyäkseen siihen. Aidon tietämisen myötä luottamusta ei tarvita. Siinä kun luottamus rajoittuu mielen uskomuksiin, tietäminen säteilee ikuisen elämän loistoa koko kehossa. Kun sisäinen valo valaisee, se mitätöi kaiken tarpeen mielen rakenteisiin, uskomuksiin ja välittäjiin, jotka kertovat, mikä on oikein ja mikä on väärin tavassa yhdistyä Jumalhenkeen.

Myrkky(ehtoollis)maljan käytön lopettaminen

Kun Jumalhenkikehot palautetaan järjestyksessä oikealle omistajalle, se on myös niiden välittäjien käyttämisen lopettamista, jotka ohjaavat ja käyttävät henkivalokehoamme (myrkytetty (ehtoollis)malja) pääsemiseksi lähemmäs Jumalaa. (Termiä "myrkkymalja" käytetään asiasta tai tilanteesta, mikä vaikuttaa hyvältä jonkun saadessa tai kokiessa sen, mutta sitten siitä tulee tai sen havaitaan olevan huono. Tähän ajatukseen viittasi Nursian Benedict yhdessä manauksessaan, mikä löytyy Pyhän Benedictin muistolaatasta: Lähde Saatana! Älä koskaan houkuta minua turhuuksillasi! Se mitä tarjoat, on pahaa. Juo myrkky itse!)

Pelastus- ja lunastusmallit ovat loppuun saatettuja. Monet näistä Jumalan välittäjistä ovat käyttäneet väärin tietoaan ja valtaansa, yli lupauksen palvella ihmisiä Jumalan nöyränä palvelijana. He ovat tulleet humalaan myrkkymaljasta. Silloin kun egoluonne ottaa hallinnan ja manipuloi lopputuloksia, jotka tyydyttävät henkilökohtaisia tavoitteita Jumalan tahdon yli, käytetään mustaa magiaa. Silloin kun valitsemme palvella henkilökohtaisen vallan, ahneuden tai aineellisen varallisuuden tavoitteita, mätänemme helposti juomalla jatkuvasti myrkkymaljasta.

Toisten energioiden kuluttaminen ja käyttäminen on ollut tapa, millä monet ihmiset (ja ei-ihmiset) ovat käyttäneet väärin massojen energeettistä tietoisuusvoimaa orjuutusohjelmiin ja halveksuntaan geneettisesti epämieluisia olentoja kohtaan. Syrjintähaavat perustuvat tähän malliin, kun se saa aikaan jatkuvan vihollis- ja sotamallin, mikä jakaa ihmisrodun. Geneettisesti epämiellyttävää pidetään niiden orjana, jotka julistavat itsensä isännäksi ja jotka tuputtavat karmalastiaan toistuvasti orjalle. Tämä on temppu, mitä pimeät kontrolloijat ovat tehneet ihmisten kaikilla tasoilla ainakin viimeiset 5000 vuotta. Valitettavasti tämä mielenkontrolliajatusmuoto jota välitettiin sukupolvelta toiselle, muuttaa ihmisen DNA:ta jatkamalla piittaamattomuutta rotusyrjinnästä ja sen tarttumisesta maailmanlaajuisiin yhteiskuntarakenteisiin. Kun pidetään sydämessä Kristus-mallia aikomuksesta ykseyteen Jumalan - ja koko ihmiskunnan - kanssa, tämä syrjintämalli parantuu. Näiden inspiraatioiden myötä lopetamme myös ne monet tavat, joilla myrkkymalja on vaikuttanut elämäämme. Sillä juomme kohta toisesta maljasta …

Eukaristi/ehtoolliskeho

Monissa kristillisyyteen perustuvissa perinteissä on monia uskomuksia liittyen tähän termiin ja sen käyttöön maagisena riittinä pääsemiseksi yhteyteen Kristuksen kanssa, Jumalan konfirmoimiseksi.

Wikipediasta: Eukaristia, jota kutsutaan myös pyhäksi ehtoolliseksi, alttarisakramentiksi, Herran illalliseksi ja monilla muilla nimillä, on sakramentti tai riitti, mitä kristityt juhlivat sen ohjeen mukaisesti, että Uuden testamentin mukaan Jeesus antoi viimeisellä illallisellaan opetuslapsilleen leipää sanoen "Tämä on minun ruumiini" ja viiniä sanoen "Tämä on minun vereni".

Tämä on riitti, joka kuvaa ihmisen suhdetta Kristuksen ruumiiseen ja yhteyteen, josta tehdään elävä Kristuksen verellä. Suojelijoiden mukaan tämä "eukaristia" on itse asiassa Kristus-älykkyyden "ruumis" - yhtä lailla ryhmäkeho ja henkilökohtainen valokeho. Uudessa arkkitehtuurissa on tuettu sen ilmentymistä todellisena elävänä kehona tällä planeetalla. Tämä Kristus-keho voi nyt ilmentyä "Jumalan rakentaman talon" kautta, mihin viitataan myös "Pyhänä peilisalina".

Tätä kehoa edustetaan kahdella fyysisen toiminnan ja kehitysvaiheen tasolla - kehorakenne ja verilinja/sukupuu. Elämän verellä on oltava rakenne, mitä kantaa ja kierrättää, ja tätä edustaa malja. Kultainen malja (Kristuksen veren pyhä graali) on kultainen sydän, mikä kierrättää Jumalan pyhää verta sydämeen, Kristuksen verilinjaan. "Eukaristiakeho"-malja annettuna planeettasydämeen (sekä monille alueille, joista tulee planeetan timanttisydänkeskuksia) sykkii ensimmäistä kertaa Gizan 4D-tähtiportissa. Tämä muuttaa nopeasti maan ja ihmisten tunnekehoa, kun syviä muistoja tulee pintaan parannettavaksi, sekä se avaa sydäntoimintoja kumoamaan 4D-astraalisydänvääristymiä. (Jos haluat nähdä kuvia maljasta Egyptin yllä, lähetä rakkautta ja kiitollisuutta Carmen Boulterille (pyramidcode.com) näiden suurenmoisten kuvien vangitsemisesta. Tilaa hänen uutiskirjeensä ja saat pääsyn hänen henkilökohtaisiin kuviinsa.)

Eukaristiarituaalin Kristus-kehoa edustetaan ottamalla leipää, mikä edustaa uutta ykseysarkkitehtuuria sinä luurankorakenteena, mikä majoitta Kristus-kehon maan päällä. Kun "veri" voi nyt antaa elämän "ruumiille", monet meistä kokevat muutoksia omassa veressämme ja luissamme. (Olemme makrokosmoksen mikrokosmos ja tähtisiemeninä meidän on suunniteltu ruumiillistavan prototyyppi ensimmäisenä.) Luurankomme ja luuydin edustavat uusien punasolujen tuotantoa ja ydinluurankomme (luumatriisi) muuttuu nyt majoittamaan uuden "ruumiin". Veren ja luiden muuttuminen on antanut monille meille uuden merkityksen sanonnalle "väsynyt luihin asti"! Kuukausia olemme nyt nukkuneet ja maanneet yli kaiken ymmärryksen. Niin syvälle kuin veri ja luumatriisi menevät kehoomme, siinä on nyt täysin järkeä. Indigot ja tähtiolennot jotka kehittävät tätä "eukaristiaruumiin" prototyyppiä, kokevat kumpaakin ääripäätä riippuen omasta vastuullisuudesta puhdistaa eteerisesti tukkeutunutta energiaa kehosta ja aurakentästä.

(Meditoi ja käytä työkalujasi kehosi puhdistamiseen päivittäin, jos tämä on vaikuttanut sinuun ja olet sairas. Lähetä sähköpostia (englanniksi) osoitteeseen mentors@energeticsynthesis.com ja lähetämme sinulle ilmaisia työkaluja tai liity yhteisömme kuukausittaisiin Suojelija-puhdistuksiin. Älä pelkää, vain tee puhdistuksesi ja tiedä, että sinulla on voima parantaa kehosi.)

Marraskuusta lähtien on Kristuksen haavojen puhdistamisesta ja ristiinnaulitsemistukosten poistamisesta ilmentynyt verisairauksia ja muita vastaavia oireita. Sydän, veri, verenkierto ja niiden puhdistuselimet, kuten maksa ja munuaiset, tarvitsevat ekstrahuolehtimista. Tämä Kristuksen verilinjapuhdistus on ollut aktiivisena tajunnassani vuodesta 2008 saakka. Monet indigolapset puhdistavat nyt näitä implantteja ja muistoja ja heillä on paljon helpompaa kuin aikuisella indigolla. Jos tunnet niin opastettavan, olen liittänyt mukaan lisää "Kristuksen haavoista" vuodelta 2008, mikä käy läpi toista massiivista puhdistustasoa nyt planeetalla. Tämä on vapauttaa rodullemme, kun meidät vapautetaan tästä siteestä, kun niin päätämme olevan! Sitoudu meditointiin ja henkisiin harjoituksiin päivittäin!

(Tässä on audiopäivitys vuodelta 2008 www.energeticdownloads.com/ES_update_9.22.08.mp3)

Huomaa, että useimmat renessanssimaalaukset kuvaavat Kristuksen haavaa, mikä on lävistetty ja vuotaa hänen oikeassa kyljessään. Minusta on mielenkiintoista, että Suojelijat sanovat tämän olevan peilikuva ristiinnaulitsemisen hologrammi-insertistä (inserti on muisto, joka on ohjelmoitu tietoisuuteemme) ja että keihäshaava on symboli Kristuksen veren tahrimisesta karmalla ja se edustaa implanttia, mikä on laitettu seitsemännelle meridiaanille (violetti liekki). Se sai aikaan pernan kyvyttömyyden toimia henkisessä tarkoituksessaan. Omaksu vain informaatio, mikä tuntuu olevan harmoniassa kanssasi henkilökohtaisesti. Jaan tämän kanssanne vain saadaksenne informaatiota oman erottelukykynne käyttämistä varten.

Verilinjan myrkynpoisto voi aiheuttaa seuraavia oireita:

- verisairaudet (anemiasta leukemiaan)
- maksan ja pernan "lepatusta" ja vastaavia ongelmia
- ruuansulatusongelmia
- ihottumaa (yleensä maksan ylikuormasta)
- muutoksia ja sameutta näkökyvyssä
- ripulia tai muutoksia suolen toiminnassa
- väsymystä ja suurta unentarvetta
- esi-isäpuhdistusta (sukulaisten ilmestymistä yhtäkkiä jne.)

Haluat ehkä käyttää ydinsielusuojarukousta tai negatiivisen muodon puhdistamista ja omistautua sen puhdistamiseen esi-isiltäsi ja sukupuustasi.

Lisää kohtalonkeihäästä: en.wikipedia.org/wiki/Spear_of_Destiny

Beltaine-rituaali merkitsee petoaikajanaa

Vastauksena eukaristiakehon onnistuneeseen ankkuroimiseen planeetalle kontrolloijat ovat kiihdyttäneet petoagendaansa säilyttääkseen itse julistamansa hallinnan maapallolla. Tietyt osat planeettaa missä "petokoneisto" pitää tukikohtaansa, ovat olleet alttiita kauhulle niistä "soturiverkkotyöntekijöistä", jotka ovat sitoutuneet puhdistamaan tällä teknologialla planeetan ja vaikutetut ihmiset noilla alueilla.

Huhtikuun 29. päivä meillä on alkanut maailmanlaajuisesti toinen laukaisintapahtumasarja, minkä ovat järjestäneet kontrolloijat ja heidän ihmissätkynukkensa, jotta osallistuttaisiin "petokoneiston" aikajanaan. Toukokuun 1. päivä Anti-Kristus-mallipojan uhraamisesta tehtiin julkista (Osama bin Ladenin muodossa, joka ilmeisesti oli jo kuollut) ja sitä käytettiin rituaaliuhrina syöttämään energeettisesti tietoisuutta (vastuussa tuhansien kuolemasta ja sidottu tuohon 911-petoagendaan) ja ohjaamaan sitä vaaditun voiman jatkumiseksi "petoaikajanalle". Ritualisoitujen satuhäiden valtava voima-aalto Iso-Britanniassa (11. tähtiportti), miljoonien osallistuminen Paavi Johannes Paavalin autuaaksi julistamiseen Vatikaanissa Roomassa (5. tähtiportti) ja samanaikainen ilmoitus planeetan vihatuimman ja etsityimmän miehen kuolemasta merkitsi laukaisintapahtumien alkamista Beltaine-rituaalissa, mitä käytetään antamaan voimaa "petokoneistoagendalle".

Toukokuun 1. päivä tämä ilmentyi planeetalla kuolemamerkkeinä tai pedonmerkkinä, jotka ovat kuin kirouksia, loitsuja, taikoja ja väärennöksiä, mitä "suihkutettiin" miljooniin ihmisiin. Tämä oli epätoivoinen yritys saada valta niihin moniin vapautuviin sieluihin, jotka olivat pimeyden kontrolloijien taajuuden ulottumattomissa. Nämä pedonmerkit ovat implantteja, jotka toimivat kuin kiroukset - ne on suunniteltu luomaan uskomatonta negatiivisuutta sinuun ja elämääsi. Älä pelkää tätä. Jos tämä tapahtuma on vaikuttanut sinuun, yhdisty henkeesi ja pyydä tämän merkin/kirouksen/loitsun poistamista. Voit käyttää "palaa oikealle omistajalle" -komentoa Jumalan auktoriteetilla ja Kristuksen nimissä (marraskuun 2010 uutiskirjeestä), jos tunnet tarvetta lisäopastukseen siitä, miten pyytää puhdistamista. Nämä ovat merkkejä yrityksistä pakahduttaa ihmiset negatiivisuudella, jotta heidät voidaan ottaa valtaansa. Älä horju Jumalan rakkaudessasi ja yhteydessäsi sisäiseen henkeesi, mikä on vastalääke tähän hyökkäykseen ihmiskuntaa vastaan. Älä sitoudu negatiivisuuteen, anna sen hävitä neutraaliin tarkkailuusi.

Kiitän koko sydämestäni niitä soturivalotyöntekijöitä ympäri planeetan, jotka auttoivat puhdistamaan "pedon kuolemanmerkin" kentästä, ja Suojelijatukea väliintulosta. Jos olit "kanveesissa" toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna ja ensipäivinä, olet ehkä antanut tukesi Jumalvoimille implanttien poistamiseksi kentästä ja henkiperhekehostasi. Aistimus oli kuin eristämistä kummalliseen energiasumuun, mikä oli suunniteltu suojaamaan näiden voimien soluttautumiselta auraasi.

Olemme parhaimmissa ja pahimmissa ajoissa - valitse sydämesi koko valollasi.

Seuraavaan kertaan saakka, pysykää avatara-sydänpolkunne loistossa! Olkaa lempeitä sydämestänne ja toisillenne.

Rakkautta aina, Lisa

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >