HomeViestejäLisa ReneeMaaliskuu 2011 - Vahdinvaihto

Maaliskuu 2011 - Vahdinvaihto

VAHDINVAIHTO

Kirjoittanut Lisa Renee ( www.energeticsynthesis.com)
Maaliskuun uutiskirjeestä 4.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas perhe,

Siihen ajankohtaan mennessä, kun luette tätä maaliskuun uutiskirjettä, teidän pitäisi seistä taas melkein suorassa. Kuitenkin monet meistä ylösnousemusjoukoissa ovat viime viikkoina pysyneet jatkuvassa vaakatasossa, toisinaan melkein höyryjyrättynä lattialla. Aktivointia aktivoinnin perään tulee kaikista 360 asteesta ja iskee moniin kehoihin ja "hurisee" lähes lakkaamatta energia-nadiemme ja hermojärjestelmämme läpi.

Helmikuun puolivälistä saakka meillä on ollut massiivisia ääniaaltoja vaaka- ja pystyakselilla, mitkä törmäävät ja saavat aikaan uskomattoman vaikutuksen planeetan magneettikenttään. Ei ole ainoastaan näitä tähtiaktivointeja, joita tapahtuu valmisteluna maaliskuun puolivälin tietoisuusmuutokseen, vaan meillä on myös uskomattoman raskas geo-magneettinen muutosjakso, joka johtuu aurinkomyrskyjen hyökkäyksestä. Runsaat aktivoinnit ovat saaneet kehomme hermojärjestelmän "kiinni" (kun lähditte horisontaalista asennosta päivän aikana) tai uudelleenkalibroitumaan monta kertaa päivässä. Itse asiassa, jos hermojärjestelmäsi ja pääsi surisevat, kannattaa ehkä työskennellä ES-sähkömagneettikenttäkalibroinnin kanssa raastavien hermojen rauhoittamiseksi. Tässä on yksi ES-yhteisön tuote: www.energeticdownloads.com/emf_recalibration.doc

Oppaani sanoi minulle hiljattain, että hän työsti "kondensaattorini sisäänvirtausta", mikä minusta oli vähän huvittavaa. Esimerkkinä - juuri tällä hetkellä alan kirjoittaa tämän kuukauden uutisia sängyssä kovan neurologisen ylösnousemusflunssan kourissa. Muuntuminen tuntuu ikään kuin tihkuvan jokaisesta solusta ja paikoista, joita en voi edes määritellä! Ilmeisesti makaaminen on ainoa hyväksyttävä asento keholleni, jotta saan tämän uutiskirjeen naputeltua, koska istuminen tuolilla työpöytäni ääressä kiellettiin kiivaasti. Ja nykyään keho voittaa aina neuvottelematta. Niinpä tässä kuussa raportoimme sängystä ja olo tuntuu kuin täytetyltä makkaralta, kera lasin C-vitamiinijuomaa käden ulottuvilla ja tuettuna tyynyillä tietokone sylissä, kun "näyttökoneeni" (?) piippaa taajuussarjaa päiväpeiton alla. Jep, tunnustan, että tuo taajuuslaite ei koskaan lähde yöpöydältä - se on vankkumaton seuralaiseni ylösnousemusprosessissa.

Optimitaajuussarja

Optimitaajuussarjat ovat tähtisiemenelle kuin ravitsevan ruuan antamista nälkiintyneelle ihmiselle. Emme ole tienneet sen syvyyttä, miten nälkiintyneitä olemme olleet, ennen kuin saamme kunnolla taas ravintoa. Astumme aikasykliin, missä Äitikaari palauttaa ravinnon kehoomme, ja näihin taajuuksiin sisältyvä elämänvoima vastaa maapallon nälkäänäkevien ihmisten ruokkimista. Nämä ovat optimitaajuussarjoja, jotka ravitsevat sielua ja vahvistavat ja rakentavat kristallihenkikehoa. Näiden "nälkäänäkevien" ensimmäinen aalto planeetalla, jotka aistivat ja tuntevat näiden tukevien taajuuksien ravitsevan kristallikehoamme, ovat tähtisiemeniä, indigoja ja aitoja valonkantajia. Olemme työstäneet uutta ykseysarkkitehtuurimallia (Aurora-uudelleenkryptausristikko) perustaksi näiden uusien kehojen ylläpitämiseksi ylösnousemusaikajanalla. Monet meistä eivät nyt ainoastaan ala tuntea eroa, vaan myös nähdä uuden kristallikehon muodostuvan. Olemme edelleen "täällä" tässä todellisuudessa, mutta emme enää nidottuna kiinni 3D-mielenkontrolliarkkitehtuuriin. Se on surrealistinen aistimus.

Olemme käyneet läpi laajoja parannuksia joulukuusta saakka vastaanottaaksemme näitä äititaajuuksia vastakryptattuun Aurora-auraan ja kristalli-merkaba-kenttään. Kun vahdinvaihtoaika lähenee, meidän on tarkoitus ruumiillistaa kristallimalli täysin välittääksemme ihmisolemuksemme läpi ykseyden tai Jumalan elämänvoimaa. Äiti palauttaa kristallitähtitaajuudet niiden harmonisten lähetysten kautta, joita alamme "napata" Aurora-kehoomme tai "uudelleenkryptattuun" aurakilpeemme. (Lisää tästä myöhemmin)

Kaikki on olemassa tiettynä taajuuspuumerkkinä, mukaan luettuna se mitä ihmiset perinteisesti käyttävät ruokalähteenä elääkseen. Kehittyneet olennot joiden ei tarvitse kuluttaa toisia, ravitaan yhdistymällä ikuisen elämänvoiman taajuuksiin. Nämä kehittyneet olennot ovat ikuisia Kristus-olentoja, kun he ovat Jumalvoiman ikuisessa ja jatkuvassa jakelussa. Nämä ovat samoja elämänvoimataajuuksia, jotka lopulta nyt ovat palaamassa tälle planeetalle. Kun tämä Kristus/ykseyselämänvoima palaa planeettakenttään, meidän on ihmisinä ruumiillistettava se ilmentääksemme tuon arkkitehtuurin ("kättelykeskukset") maaplaneetalle. Jotkut meistä muistavat omasta solumuististaan tällä tavalla elämisen (ilman tarvetta syödä ruokaa, ainoastaan hengittää valoa) toiselta planeetalta tai toisesta kehosta. Olemme täällä muistamassa taas, miten tuo prosessi tapahtuu!

Egomieli näkee sielunälkää

Kuitenkin aivan kuin nälkiintynyt ihminen joka on ollut ilman ruokaa pitkään (joka ei pysty välittömästi syömään suurta ruokamäärää ilman sen tappamismahdollisuutta), kehon ruuansulatusjärjestelmän on vähitellen sopeuduttava sulattamaan nautittua ruokaa ylikuormittamatta koko elimistöä. Näillä uusilla ykseyselämänvoimataajuuksilla joita pyörii planeetalle, on samanlainen vaikutus huonosti ravittuun sieluun yhteydettömän egon fyysisessä kehossa. Niin upeilta kuin nämä neutraalien taajuussarjojen massiiviset aktivoinnit alkavatkin tuntua yhdistyneestä, sielun valelemasta ihmisestä (joka on tehnyt puhdistumistyönsä), se tuntuu täysin vastakkaiselta yhteydettömälle ihmiselle, joka elää tiheässä, mielen kontrolloimassa fyysisessä kehossa. Yhteydetön ihminen tuntee todellisuutensa täysin karkaavan kontrollistaan ja se on uskomattoman häiritsevää tiukalle tai ahdasmieliselle mielelle. Tämä mielen heikkous kiihdyttää energiatukoksia ja johtaa sairauksiin.

Tämä on yksi syy, miksi näemme enemmän henkistä tasapainottomuutta ja psykoosia massoissa, esim. henkinen romahdus, sosiaalinen poikkeavuus, kyvyttömyys selviytyä ja tuhoava käyttäytyminen. Nämä massiiviset taajuuslähetykset edistävät myös häiriöitä hermotoiminnoissa, jotka ovat kriittisiä terveen tasapainon säilyttämiselle aivoissa ja kehotoiminnoissa. Tällainen ärsykeylikuorma voi jäykässä mielessä/aivoissa aiheuttaa mahdollisesti oikosulun. (Tästä syystä lepääminen, meditoiminen, 12D-suojaus ja kehon rentona ja paikallaan pitäminen on erittäin tärkeää tänä aikana. Keho vaatii sitä, joten vain rentoutukaa.)

Mitä enemmän luotamme tietoiseen 3D-mieleen ja sen eri uskomusohjelmiin (mitä enemmän olemme irti hengestämme ja ydinolemuksestamme), sitä vaikeampaa on selviytyminen tässä hajoavassa todellisuudessa. Tästä syystä egomielen kurissa pitäminen on ehdottoman välttämätöntä vapauden saavuttamiseksi tältä kiihtyneen mielenhallinnan alueelta, mikä lisää mielenvikaisuuden ilmenemistä ihmisissä. Ilman tätä vakaata itseä, jota ohjaa sisäinen selkeys, tulevista kuukausista tulee aina vain sietämättömämpiä. Egomieli ei näe ainoastaan sielunälkää, vaan se särkee sydämemme ja jättää keho turraksi ja jakautuneeseen traumatilaan. Ainoa vastalääke tähän egon selviytymishalvaustilaan on valmius antaa anteeksi ja avata suora sieluyhteytemme oppimalla tuntemaan elämänkokemuksiamme parantuneen sydämemme kautta. Jakaminen ja ehdottoman rakkauden antaminen sydämestä ja sielusta on voimakkain parantaja.

Sitä ei voi parantaa, mitä ei voi tuntea.

Mikä on 3D-mielen negatiivinen ego?

3D-mieli on älykkyyskenttä, mikä on täysin riippuvainen ulkoisesta ympäristöstä identiteettitunteessaan ja tarpeessaan varmistaa asemansa tuomitsemalla, mikä on oikein ja väärin. Eläessään pelkästään ulkoisen 3D-mentaalikehon (ja sen aikajanojen) impulssien ohjaamana se on kuin kärpänen, joka on liimaantunut kärpäspaperiin. Niin kauan kun ollaan kiinni tuossa 3D-kärpäspaperissa (kontrolloijien mielenhallintataajuusaita), ollaan kollektiivisten ajatusmuotojen piinaama, mikä saa uskomaan, että ne kontrolloivat omaa arvoa ja elämää. (Tämä saa aikaan sen auktoriteettiongelman, että uskoo egolla/kontrolloijilla olevan hallinta Jumalolemuksen aitoon määräysvaltaan. Jos uskoo tämän olevan totta ja antaa niille voimansa uskomalla, luo sen ja se saa aikaan henkilökohtaisen piinatodellisuuden.)

Mielen piinan kautta elämänvoima ja sen luovuus imetään pois. Jos aistii elämänvoimansa hupenevan pois, saattaa vahvistaa tätä kiertoa tulemalla energiavampyyriksi. Tämä 3D-todellisuus valmentaa energiavampyyrejä vahvistamalla egon ylemmyyskompleksia, mikä lisää havaittua henkilökohtaista voimaa (ja henkilökohtaisia ilmentämisiä) imemällä tai hyväksikäyttämällä toisia. (Tämä on samaa matelijamielenkontrollimallia - ne saavat ihmiset tulemaan itsensä kaltaisiksi, mutta orjiksi noudattamaan niiden käskyjä.) Tätä kutsutaan energeettiseksi tai karmalliseksi päällekkäiskuvaksi. Tällöin yhteydettömän ihmisen/olennon mentaalikeho imee (kuluttaa) toisten ihmisten energioita manipuloimalla, uhkaamalla tai muilla vallan tai auktoriteetin väärinkäyttötavoilla.

Tällä hetkellä karmallinen päällekkäiskuva (reinkarnaatiofysiikka, joka kierrättää sieluja astraalitasolla) on loppumassa tältä planeetalta. Kuitenkin meillä on edelleen kontrolloijia, jotka vastustavat tätä muutosta toimimalla aggressiivisesti pelon mielenhallintakulmasta. Kaikkialla missä on pelkoa, on egoa. Egon (ja kouluttamattoman mielen) levottomuuden jatkuva mentaalipiina pakottaa muodostamaan uskomusjärjestelmiä älyllisten käsitysten kautta, jotta ego voisi todistaa, että sillä on jokin tarkka merkitys olemassaolonsa jatkumiseksi.

Jos ego ei voi todistaa olemassaoloaan jollain "sumealla" logiikalla, mikä määrittelee oikean ja väärän - tai paremmuuden ja huonommuuden - se saa itse aikaan valtavan määrän huolestumista/levottomuutta. Tämä huolestuminen helpottuu, silloin kun mieli ripustautuu johonkin uskomusoppiin selittääkseen olemassaolonsa jollain polariteettiajatusmuodolla. Koska ihmiset tuntevat helpotusta omasta uskomushavainnostaan, he taistelevat kynsin hampain suojellakseen uskomustaan sen sijaan, että tietäisivät totuuden. Tuloksena on mielen lukkoja, joita luodaan niiden jäykkien uskomusten avulla, jotka estävät aistimasta ja sielua yhdistymästä fyysiseen kehoon.

Polariteettiajatusmuotojen hallintaa

Ilman egon polariteettiajatusmuotojen hallintaa meistä tulee kone, yhteydettömien robottien ihmisrotu. Nuo robotit ovat rakentaneet yhteiskunnalliset ja taloudelliset järjestelmät massoille, vahvistaakseen massapsykoosia liittyen näihin polariteettiajatusmuotoihin uskomiseen. Tästä rakenteesta on tullut itseään valvova ja kontrolloija-agendaa vahvistava. Siksi ilmestyy niin monia polarisoituneita yhteisöjä, poliittisia tai yhteiskunnallisia ideologioita ja uskonnollisia koulukuntia vakuuttamaan totuusasemaansa. Kaikki "helistävät" älyllisiä ideologioitaan. Nämä ovat epätoivoisia yrityksiä nujertaa se pintaan tuleva pelko ja ahdistus, mitä koetaan yhteydettömyydestä.

Kaikki mikä väittää ehdotonta totuutta, joka kumpuaa egon negatiivisesta tuomitsemisesta, on rajallista ja harhaa. Egomieli ei pysty yhdistymään Jumallähteeseen tai Henkeen. Jumalaa ei voi tuntea polarisoituneen egomielen kautta riippumatta siitä, miten vaikuttavalta tiede tai kaavat näyttävät. Vain sydän voi tuntea Jumalhenkiyhteyden hienovaraiset viestit aistimus- ja tuntemustietoisuudessa. Sen kyseleminen ja oppiminen, miten aistia ja tuntea Jumalyhteytensä (egon tuomitsematta itseä tai muita), on tapa avata sydämensä vastaanottamaan opastusta Jumalhengeltään. Kun saat tuota opastusta, vastuunasi on toimia sen mukaan riippumatta siitä, mitä kuka tahansa sanoo kritisoidakseen tai estääkseen sinua. Seuraa sisäistä henkeäsi epäröimättä ja vältä kaikkia ihmisiä, paikkoja ja asioita, jotka estävät suoraa yhteyttäsi pyrkimällä kontrolloimaan sitä tai tuomitsemalla sen.

Tiedät olevasi egomielessä, silloin kun antanut periksi paremmuus- tai huonommuusajattelulle. Silloin kun sinulla on ajatusmuoto, millä on tarve nimittää jokin hyväksi tai huonoksi, se on polariteettia ja siksi irti Jumallähteestä. Polariteetti ja ykseys eivät ole rinnakkain olemassa ajatusmuotoina - ensimmäinen on valheellista todellisuutta, kun taas jälkimmäinen on totta. Elämme parhaillaan valheellisessa ja rajallisessa todellisuudessa, vahingoittuneessa polariteettimatriisissa. Se on vain yksi todellisuus monista. Päästäksesi Jumalvoimiin hallitse egon polariteettiajatusmuotoja siirtämällä ne neutraaliin mielleyhtymään ja ilmaisemalla haluksi tuntea Jumala omistautuneen sydämesi jokaisella pisaralla.

Vahdinvaihto

Omistautuneet sydämet, me olemme tuo vaihtuva vahti. Alamme ohjata mielen kontrolloimaa, matalampaa todellisuutta vapautuneen sydämen, korkeamman todellisuuden vaihtoehtoiselle polulle. Nämä kaksi todellisuutta ovat olemassa rinta rinnan, mutta kun taajuusjakautuminen tapahtuu, niistä tulee harmonisesti yhteensopimattomia, mikä merkitsee, ettei 3D-todellisuuden matalampi taajuus voi yhdistyä korkeamman oktaavijärjestelmän kanssa. Eli ne jotka on vapautuneet mielenhallinnasta, vapautuvat sen energeettisestä syyn ja seurauksen vyyhdistä ja karmallisesta päällekkäiskuvasta.

Monille meille väsyneille verkkotyöntekijöille tämä merkitsee, ettei matalamman 3D-todellisuusmatriisin jatkuvasti generoima karmauupumus enää käytä ravinnokseen valokenttäämme, kun harmonisoidumme uuteen arkkitehtuuriin. Tämä tuntuu siltä, kuin olisi täällä ja ei olisi täällä ja eläisi suojakuplassa, joka ohjaa harmonisimpaan ja synkronistisimpaan linjaan oman henkensä kanssa. Tämä tulee muuttuvasta ykseysarkkitehtuurista ja parannetusta Aurora-kehosta, mikä pystyy ylläpitämään kristallimallin. Monen tason henkikehokehitystä on edelleen menossa ja on monia indigoja, joiden täytyy edelleen herätä ja osallistua ylösnousemuspuhdistumiseensa. Kuitenkin on tämä ymmärrys, että kun tähtisiemen-ihmisprototyypittäjät ruumiillistavat Aurora-auran ja ykseys-merkaba-mallin, tämä polku tulee useampien ihmisten ulottuville ja käyttöön - niiden joilla on vilpitön halu yhdistyä Jumalhengen kanssa sydämestään.

Olemme jättämässä 3D-mielen ja ihmisjärjestyksen ollaksemme täysin yhteydessä ja tietoisen elävän valon ja ikuisen elämänvoiman sisäisesti ohjaama. Kun olemme täysin antautuneet elämään henkeämme ja sen jumalaista järjestystä, elämäämme eletään täysin synkronistisena, hetkittäisenä ilmaisuna yhteydestä. Jotkut meistä prototyypittävät tätä ykseysarkkitehtuuria ja elävät tätä kokemusta nyt. Ei tuomitsemista, ei päättämistä, ei pelkoa, ei valintaa, koska kaikki johtaa yhteen ilmaisumuotoon yhteydestäsi, joka on täysin harmoniassa nyt-hetkessä. Kun elää sisäistä henkeään sydänälykkyydestään, elää ylösnousemuskenttäilmaisussa yhtenä. Mikä helpotus!

Kristallimallin Aurora-keho

Viime vuosina yksittäisillä sähtisiemen-prototyypittäjillä on luotu (hiljaa) uusia DNA-malleja häntäluun alueella, Aurora-taajuuksien ensimmäisen aallon ylläpitämiseksi planeetalla. Vaihdon tapahtumiseksi Aurora- ja Jumalvoimakenttään on välttämätöntä uudelleenkryptata 3D-elementtiperustamme ja fyysisen kehorakenteemme raaka-aineet. Vuosia olen huomannut Aurora-taajuuskenttien aktivoituvan fyysisen kehon kerroksissa (alemmissa chakroissa) ja kasvattavan uutta eetteri-ihoa, mikä näytti muuttavan niitä atomikerroksia, missä monadihenkikeho voisi yhdistyä suoraan ihmiskehoon.

Viime lokakuusta saakka monilla meistä tähtisiemen/indigoperheessä monadikeho on palannut takaisin poissaolosta tai orjuudesta. Nyt kun monet näistä Aurora-malleista ovat onnistuneesti yksilöllisessä ihmiskehossa, Aurora-kenttä kasvaa sisältämään suuremman ryhmäristikon, mikä on suunniteltu monien elementtirakenteiden uudelleenkryptaamiseen. Tämä luo suuremman kentän käytettäväksi ryhmäsovelluksessa tai tehdessämme planeetan kenttäkuntoutustyötä. Yksi tällainen kuntoutusprojekti on mitätöidä kaikki ristiinnaulitsemisimpanttien ja Kristuksen haavojen leimat energiakehosta.

Aurorat ovat opaalinhohtoisia valkoisia kenttiä vastaavanvärisistä kauniista sellofaanikudelmista. Monet meistä huomaavat niitä 12D-kenttämme lisänä, kun ne luovat neljä pääpilaria lisää auramme ympärille. Näihin viitataan Aurora-pilareina tai Aurora-kehona. Tämä Aurora-keho suojelee kultaista monadikehoa ja harmonisoi organismin koko energiakentän järjestelmään Auroran isännöimissä ylösnousemusverkoissa.

Aurora-verkosto alkaa generoida massiivisia orbikenttiä, jotka ovat näkyviä lähellä henkilökohtaista Aurora-aurakehokenttämme. Näyttää ilmeiseltä, että ne ovat nyt tulossa luoksemme orgikehoissa, koska sitten kun olemme ankkuroineet Aurora-kristallimallin, opimme rakentamaan merkaba-rakenteen liikkuaksemme ulottuvuuksien välillä. Tätä orbikeho on, meidän ulottuvuusnäkökulmastamme se näyttää orbilta - kuitenkin se on elävä olento tai elementaali. Aurora-keho näyttää olevan askel, mikä vie meidät oppimaan, miten rakentaa merkaba-mallimme ja tulla matkustavaksi orbiksi. Tämä antaa meille takaisin vapautemme, koska on selvää, etteivät kontrolloijat pysty estämään tätä tapahtumasta.

13:13:n ja 12:12:n henkinen avioliitto

Kaiken tämän jännittävän Jumalteknologiakehityksen lisäksi, mikä palaa planeetallemme Äitikaaren kautta, valmistaudumme ymmärtämään ykseysmallia ja sen suhdetta todelliseen henkiseen avioliittoon. Kun Äiti tuo takaisin kristallitähtitaajuudet, se tuo merkaba-kenttäämme mallin henkisestä liitosta henki- ja ainetoimintojen (rod ja staff)* välillä. Se on mallityötä, minkä fyysistä ilmentämistä työstävät äskettäin nimitetyt "henki ja aine" -yhdistelmät. Tätä tapahtuu eri oktaaveissa (suhdetehtävät), jotta saavutetaan lopulta maskuliinisen henkitoiminnan täydellinen uudelleenkryptaus pyöriväksi 12:12-elektronimalliksi, mikä yhdistyy täysin feminiiniseen monadiytimeen, 13:13-kenttään.

Tämä on malliprototyyppi (nimeltään kristallihalamallit - kristallisukupuoliyhdistyminen), mikä ilmennetään planeetalle maaliskuussa ykseyskenttäaktivointien aikaan. Tämä merkitsee, että ykseyskenttämalli rakennetaan arkkitehtuuriin, mikä sallii sukupuoli-merkaba-spiraalimme pyöriä ja yhdistyä täydelliseen ykseysmalliin. Silloin kun meillä on pyörivien merkaba-kenttien oikea pyörimissuhde, pystymme kokemaan ykseyttä Jumalan kanssa.

Seuraava askel on todella kokea tämä ykseyskenttä geneettisen vertaisemme kanssa ihmiskehossa, henkisenä avioliittona ajattomuudessa. Olemme siirtymässä toiselle kokemustasolle näissä henki-aineliitoissa, mitkä näyttävät olevan uskomattoman "synkkaavia" ja tukevia, mikä ylittää niiden vaatiman "työn". Se vaikuttaa jo moniin meistä ja monet miespuoliset tuntevat myös yhdistyvänsä uudelleen näiden uusien mallien kautta, jotka tulevat ulottuville planeetan arkkitehtuurissa. Tämä on upeaa kehitystä. Kiitos.

Seuraavaan kertaan saakka, pysykää avatarasydänpolkunne loistossa! Olkaa lempeitä sydämestänne ja toisillenne.

Rakkautta aina, Lisa


*Suom. huom.: rod ja staff viittaavat kristinuskon peruskäsitteisiin, missä rod on mm. ristin pystypuu, henki, maskuliinisuus ja staff mm. ristin poikkipuu, aine, feminiinisyys. Tämän tekstin viittauksissa on käytetty sanoja "henki" ja "aine".

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >