HomeViestejäLisa ReneeSyyskuu 2010 - Sinetin avaaminen

Syyskuu 2010 - Sinetin avaaminen

SINETIN AVAAMINEN

Kirjoittanut Lisa Renee ( www.energeticsynthesis.com)
Syyskuun 2010 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas perhe,

Sen jälkeen kun murtauduimme seuraavan evoluutiosyklin pääaikajanaristeykseen 17.7., olemme jatkaneet merkittävää elämäntyylin uudelleenjärjestelyä sekä kestäneet merkittävää syvän tason solumuuntumista. Kun äskettäin murtauduimme toiselle puolelle, sen synnyttämät shokkiaallot ovat kaikuneet aivan ytimeemme saakka (ja aivoihimme ja kolmanteen silmäämme!) Suojelijat mainitsevat tämän aikajanan läpi murtautumisen vastaavan esoteerista tai raamatullista viittausta sinetin avaamiseen. Jos luette uudelleen tammikuun Indigovuosi-uutiskirjeen vuositeemoista, saatte vihjeen siitä, millaiseen sinettiin he viittaavat.

Monet planeettakehon (makrokosmos) maanjäristykset ovat ravistaneet meitä valmistautuaksemme avaamaan oman kehosinettimme (mikrokosmos). Lisäksi tämän sinetin avaaminen ja leima minkä se jätti otsaamme, sai aikaan pelottavan voimakkaita oireita kalloon, aivoihin, hermoihin ja silmiin. Viimeaikaiset lataukset ja niiden selväunitilat ovat sisältäneet monenlaisia geometrioita, hieroglyyfejä, hepreankielisiä kirjaimia, eläimiä sekä lentäviä värejä ja sisäkorvassa kuuluvia sointiääniä. Käpylisäkkeemme on muuttumassa. Aivomme ovat muuttumassa. Ei ole mikään ihme, että olemme olleet enimmäkseen eristyksissä muutaman viime kuukauden, koska tämä ei ole ollut muuntunut tila, missä voi huhkia mukavasti kaupungilla.

Syvä hiljaisuus

Vaikka olemmekin jääneet tuntemaan täydellistä tyhjiötä ja syvää hiljaisuutta näistä monista vaikutusräjähdyksistä, alamme nyt löytää pehmeämmän maaperän. Nuo shokkiaallot (sinetin avaaminen) ovat puhdistaneet henkistä taloamme ja poistaneet vanhojen mielenhallintajärjestelmien toistuvien käyttäytymismallien roskia, joista monet ovat olleet juurtuneena aivoihimme (eli pelot, addiktiot tai riippuvuusmallit). Monet meistä tuntevat lopultakin olevansa vapaampia noista kontrolleista. Jotkut meistä käyvät edelleen läpi näiden uusien indigo/sininen säde aivoaktivointien muutosvaikutuksia, kun taas toiset tarttuvat seuraavaan sykliin. Kun nämä shokkiaallot olivat sähköistäneet aivomme ja sitten raivanneet kaiken pois äärinäöstämme, pehmeämpi maaperä ilmestyi lopulta esiin tuomaan muotoa uudelle elämänperustallemme. Meillä ei ole varmaa ajatusta, mitä seuraavaksi tulee, mutta voimme tuntea uutta elämänperustaa rakennettavan!

(Tätä uuden elämänperustan arkkitehtuuria rakennetaan myös universaaliin makrokosmokseen ja Suojelijat viittaavat siihen "kosmisen kuutiomatriisin kaupunkineliönä". Lisää tästä jäljempänä …)

Ollaksemme vapaita meidän on tiedettävä, että meillä tosiaan on sisällämme KAIKKI, mitä koskaan tarvitsemme. Ja tuo kaikki löytyy syvän hiljaisuuden sisäisestä tilasta. Viimeaikaiset yllätysravistukset ovat vahvistaneet tuon ydintotuuden meille uudestaan ja uudestaan. Joka kerta kun yritämme palata taas ulkoiseen kaaokseen, Jumalan jodi (Jumalan sormi) työntää meidät takaisin syvään hiljaisuuteen - taas kerran! Meistä tulee paljon vahvempia, kun mikään kätketty pimeys tai varjo ei voi peittää näkökykyämme ikuisen valon voiman tuntemiselta. Kun tiedämme sen, meistä tulee se. Ja silloin elämä sellaisena, kuin tunnemme sen, muuttuu iäksi.

Karitsan viha alkaa

Ikuisen valon voimaan viitataan esoteerisesti tässä kuussa myös "karitsan vihana". Suojelijoiden mukaan olemme astuneet aikaan, missä pimeyden voima pelkää ikuisen valon voimaa ensimmäistä kertaa ja tähän viitataan "karitsan vihana". (Niin paljon kuin kiemurtelenkin viitatessani mitenkään raamattuun tuntien sen monet vääristymät, arkkityypit ja koodit ovat monissa tapauksissa täsmällisiä tapoja kuvata tämän hologrammitodellisuuden arkkitehtuuria. Koska useimmat ihmiset eivät ymmärrä hologrammitodellisuuden luonnollista rakennusfysiikkaa, suurin osa raamatun koodeista supistetaan vertauskuvallisiin tai analyyttisiin lineaarisiin ajattelumuotoihin. Niistä suurinta osaa ovat merkittävästi vääristäneet ne, jotka pyrkivät hyötymään tästä väärästä tulkinnasta. Ymmärryksen näkökulmasta, jumalainen tietoisuus käyttää arkkityyppejä ja koodeja tuodakseen itsensä fyysiseen aineeseen. Tällaisessa yhteydessä Suojelijat puhuvat näistä termeistä aina silloin tällöin.)

Karitsa edustaa ensimmäistä Jumalan valon voimaa Kristus-tietoisuuden ihmisruumiillistumana. Kristus-tietoisuus on sama energeettinen älykkyyskenttä, mihin viitataan 12D-kenttänä ja sen avataramatriisina. Pankaa siis merkille, että termiä "viha" ei pidä tukita tuomitsemisena, rangaistuksena, kostona tai minkäänlaisena väkivaltana tai lietsottuna pelkona toista kohtaan. Kristus-tietoisuus vastaa karitsan lempeyttä, kuitenkin sen voima tulee ilmeiseksi ja silloin sitä pelkäävät ne, jotka ovat kontrolloineet mahdin avulla. Tämä on merkki lopun ajoista, muuttuvasta ja kehittyvästä tietoisuudesta, kun astumme planeetan ylösnousemusjakson "viimeisen konfliktin" vaiheeseen. Olemme astumassa "karitsan vihan" vaiheeseen, mikä on merkkinä vahdinvaihdon alkamisesta tällä planeetalla.

Ymmärrämme nyt, miksi meidän on astuttava pimeyteen tunteaksemme todella Jumalan ikuisen valon, ja pystymme hyväksymään tämän uuden näkemyksen. Ymmärtämällä tätä polaaristen vastakohtien universaalia lakia ja jatkamalla pimeyden kohtaamista tuomitsematta, pystymme saamaan viisautta tämän korkeamman tiedon ilmentämiseksi universaalina Kristus-tietoisuutena. Kokemalla äärimmäisen polariteetin (syntetisoimalla äärimmäiset energiavastakohdat) fyysisestä kehosta tulee alkemiakulkuneuvo, mikä sisältää Jumalan ikuisen totuuden valon. Kun sallimme tuon totuuden säteillä sydämestämme, se valaisee polun ykseyteen - universaaliin Kristus-tietoisuuteen ja ihmiskunnan kohtaloon. Kun sytytämme puhtauden liekin omassa sydämessämme, meistä tulee kaikkien sydänten pyhä tuli. Siinä missä liekki voidaan puhaltaa sammuksiin, pyhää tulta ei voi.

Laskeutumisalusta

Tämä kuukausi liittyy lopultakin laskeutumisalustamme ja sen maaperän saamiseen (tuntien enemmän tukea, tiukempaa maadoittumista, kuitenkin ilmentyen henkisempänä), mitä tarvitsemme toimiaksemme sisäisestä ytimestämme syvemmällä selkeydellä. Tuo syvempi selkeys on ennakkoedellytys olemiseen ja elämiseen jumalaisessa tarkoituksessanne. Sisällänne ei ole enää tilaa millekään muulle.

Me jotka ratsastamme tällä uudella ykseysaallolla ja sen uudella lähdekoodauksella, olemme harmonisoituneet uudelleen ja monissa tapauksissa meidät on sijoitettu uuteen tilaan, mikä antaa tasapainottavan perustan, jolla toimia. Toisinaan se on ollut hämmentävää ja eksyttävää, kun maisema ympärillämme näyttää dramaattisesti järjestäytyvän uudelleen tietoisen osallistumisemme kera (tai ilman sitä). Vertaan näitä aikoja näyttelijään elokuvan kuvauspaikalla ja ohjaaja on juuri muuttanut paikkaa ja valmistautuu kuvaamaan seuraavaa toimintanäytöstä. Kuvaus- ja valoryhmää (Suojelijamme ja opastustiimimme) pyörii kaikkialla valmistautuen suuren kohtauksen paljastumiseen. Universaalit energiat yhdistyvät meihin kuin jumalainen ohjaajamme ja antaa meille uusia maisemia ja tukia, joiden kanssa työskennellä uuden elokuvamme tekemiseksi. Tällä kertaa näytämme saavan paljon enemmän erikoistehostetähtipölyä ja siihen sisältyy mystisiä ilmentymisiä ja viime hetken yllätyksiä. Kun pysymme itsessämme, tämä kaikki tuntuu todella hyvältä.

Monet olivat enemmän kuin valmiita (kera tietoisuustaisteluväsymyksen) saamaan suotuisampia suhteita ja tukea antavan ympäristön, joten tämä on ollut merkittävä siunaus universumilta. Nämä uudet ja tukevat perustat esitetään fyysisesti (asuinpaikan tai työpaikan muuttuminen) tai energeettisesti (äkillinen muutos suhteessa asioihin eli järjestöt, ylennys, uudet vastuut, uudet vaikutusalueet ja tilaisuudet ympärillämme) tai perustuen ratkaisuun entisissä olosuhteissa anteeksiannon kautta (perheen yhdistyminen tai suhteiden parantuminen menneistä muistoistamme). Useimmat muutokset ovat tuntuneet todella tukea antavilta, ellei niihin ole liittynyt rakkaiden menetystä tai lähtemistä.

Poistumispiste

Kuten monet meistä tietävät, on niitä, jotka päättävät lähteä tästä ulottuvuudesta jättämällä fyysisen kehonsa. Massiiviset taajuuslataukset ovat erittäin rankkoja niiden keholle, jotka ovat neurologisesti superherkkiä, tunteellisesti/henkisesti irrallisia, tiukan älyllisiä tai dogmaattisia tai jotka välttämättä haluavat toimia toistuvasti tuhoavalla mallilla. Tälle ryhmälle aiheutuu yleensä paljon enemmän vaikeuksia intensiivisistä taajuuksista, jotka vaativat fyysisen olemuksemme solutason muutoksia. Nämä kolossaaliset energiat ovat kiehumispisteessä ja massojen on auliisti tehtävä muutoksia tai kärsittävä seuraamuksista. Useimmat meistä ovat tarvinneet yksinäisyyttä siitä sykkivästä ihmisjoukosta, jotka edelleen juoksevat saadakseen kiinni kadotetun ajan. Masennus, todellisuuspakoalttius ja radikaali käyttäytyminen luultavasti lisääntyvät massoissa tästä syystä. Meille jotka valmistaudumme tilanhoitaja/suojelijarooliin, on aika vahvistua ja tiedostaa rakastavan ja neutraalin tilan ylläpitäminen, ympärillämme olevien siirtymistä varten.

Eritystoimintatähtisiemenillä (tai sinisellä säteellä) on täysin toinen tehtävä ryhmätietoisuuskentän korjaamisessa ja se on toinen fysiikka, mikä asettaa vaatimuksia kehomme geenikoodeille. En viittaa tässä tähän ryhmään. Pankaa merkille, että tämä poistumispiste on valinta ja jos osallistutte kehonne parantumiseen ja teette vaadittavan "työn", kehonne voi kuntoutua ja kuntoutuu täysin. Älkää tunteko pelkoa tähän liittyen, koska ylösnousemusoireet eivät saa jättämään fyysistä kehoa, vaan tietämättömyys - ettei tiedä tai pyydä saada tuntea opastusta tai yhdistyä henkikehoon.

Teidän on osallistuttava sielunne kanssa ylösnousemusprosessiin, jos olette hyvin sairas fyysisesti ettekä halua käyttää poistumispistettä. Suojelijanäkökulma on, että kun ymmärrätte sielusuunnitelmanne valinnat, teidän ei tarvitse käyttää mitään 3D-inkarnaatiosuunnitelmanne ennalta määrättyä poistumispistettä. Teillä on vaihtoehtona AINA muuttaa sitä, kun teistä tulee riittävän tietoinen osallistuaksenne henkilökohtaiseen evoluutioonne. Ette pääse eroon siitä vaatimuksesta energiatasapainoon, mitä tarvitaan suunnitelmanne alkuperäisen poistumispistesyyn vuoksi. Voitte kuitenkin aina ylittää poistumispisteen.

Moniulotteisen jumalihmisen alkuperäinen kristallisuunnitelma ei koskaan vaatinut yhtäkkistä kehon jättämistä, sen sijaan tietoinen poistuminen tai tähtiporttimuuntuminen oli vapaa vaihtoehto. Trauma tai sairaus jota käytettiin kehon jättämiseen, oli syy todellisen henkisen yhteytemme unohtamisesta universumiin. Muistakaa ja ELÄKÄÄ Jumalyhteytenne ensisijaisena todellisuutenanne ja trauma ja sairaus jäävät kehon sijasta.

Ongelmana on, että useimmat ihmiset eivät tiedä, mitä planeetalla tällä hetkellä tapahtuu ja mikä tehtävä kehittyvän kehon (ylösnousevan tietoisuuden) käsissä itse asiassa on. Monet lankeavat vääriin ajatuksiin tasapainottomuuksien määrittelemisestä sairauksiksi ja sitten tulevat imetyksi terveydenhoitojärjestelmään ja lääkinnällisiin rutiineihin. On erittäin vaikeaa nousta tämän 3D-terveydenhoitotodellisuuden yli täydelliseen parantumiseen, jos edelleen uskoo lääketieteellisen järjestelmän olevan täydellinen hoito sairaalle henkikeholle.

Kaikki sairaudet kumpuavat sairaasta tai tasapainottomasta aurasta tai energiakehopiirustuksesta. Jos joku uskoo, että synteettinen kemiallinen aine tai veitsi parantaa epätasapainon syyn, niin tässä lähestymistavassa parantumiseen on valtava reikä. Tästä syystä monet sairaudet palaavat kehoon, vaikka veitsi on leikannut kasvaimen tai sairauden kehosta. Kokonaisvaltainen näkemys mitä vaaditaan kehon energiakentän parantamiseen, ei ole mukana terveydenhoitojärjestelmämme nykystandardissa. Siihen saakka kunnes energiakehoa pidetään yhtä tärkeänä hoidossa kuin fyysistä kehoa, täydellistä parantumista tapahtuu harvoin.

Tämä on nykyaikojen vaara, koska monet meistä eivät tiedä, miten parantaa itsemme ymmärtämällä omaa suunnitelmaamme (ja vain kuuntelemalla kehoamme). Jokaisella ihmisellä on fyysinen, tunne-, mentaalinen ja henkikerros, mistä muodostuu hänen auransa. Aura on ohjesetti, mikä kontrolloi jokaista toimintoa kehossa, minkä koette fyysisenä itsenä. Se on merkittävä haavoittuvuusalue ihmislajin manipuloimiseen, kun olemme unohtaneet moniulotteisen luontomme ja luomisenergiasuunnitelman. (Tämä on yksi syy siihen, miksi kontrolloijavoimat käyttävät tätä terveyden vaarantamiskulmaa planeetan väestön heikentämiseksi. Pysykää hereillä ja tietoisena kilpailevasta maailmanlaajuisesta tavoitteesta käynnistää "kulkutautiohjelma" kontrolloimalla pääsyämme vaihtoehtoisiin hoitomenetelmiin ja tukahduttamalla immuniteettimme. Tämä on merkittävä valttikortti, millä kontrolloijat pelaavat nyt aggressiivisesti. Pysykää poissa pelosta ja kerätkää hiljaa resurssejanne niin, kuin teitä opastetaan. Meille annetaan, mitä tarvitsemme, kun pyydämme sitä.)

Jotkut meistä ovat hengen kätilöitä ja ovat kiireisenä työskennelleet ryhmäastraalikehon "sieluhakemisen" kanssa, mutta myös sen kanssa, mitä vaaditaan tässä fyysisessä ulottuvuudessa. Valmistautuminen toisen kehosiirtymään tai kehon jättämiseen ei ole helppo homma, kuitenkin se on jalointa ja välttämättömintä. Tämä merkitsee, että meillä on suurempi tarve "portaalihyppijöihin", jotka voivat olla monissa tietoisuusulottuvuuksissa pitämässä portaaleja avoimina toisille. Kun olemme astuneet universaaliin risteysjaksoon, tämä sallii monien olentojen jättää fyysisen kehonsa aikajanan otollisella hetkellä, mikä sallii suuremman henkikehoyhteyden tai täyden kuntoutumisen seuraavaan käytettävissä olevaan porttiin. Jotkut heistä ovat valmisteluryhmää kouluttamassa (tai parantamassa) seuraavia aaltoja, jotka siirtyvät monien porttien läpi ylösnousemusjakson seuraavien vuosien aikana. Jotkut heistä ottavat esi-isien myrkkyjä ja geenipuutteita pois sukulinjoista, jotta ne lakkaavat vaikuttamasta vielä syntymättömiin sukupolviin.

Joka tapauksessa varautuminen ja valmistautuminen näihin läheisten ihmistenne äkillisiin ja joskus yllättäviin kuolemiin voi olla hyvin hyödyllistä. Kun kyseessä on lapset tai aikuiset, jotka lähtevät ennen aikojaan, se näyttää olevan erityisen rankkaa perheille. Ihmiset etsivät vastauksia. Rakastavan tilan ylläpitämistä siirtymälle ja opastavia sanoja parantamaan ihmisten sydämiä tarvitaan kovasti tulevina kuukausina. Osuvimmin ilmaistuna Pyhän Fransisin rukouksella: "Herra, tee minusta rauhasi instrumentti."

Kaupunkineliö tai Uusi Jerusalem

Suojelijat ovat näyttäneet minulle viime viikkojen aikana (keskellä yötä klo 3) kaavamaista merkkiä Jumalmielestä kolmanteen silmään aivojemme keskellä. Tämä merkitsee, että Jumalan elävä suunnitelma heijastetaan jumalaisen tahdon suunnitelman geometrisena kaaviona kuin kaikkinäkevän silmän kautta. Kaikki mielenhallinnan välilinssit (Jahven silmä, Jehovan silmä, Horuksen silmä ja muut uskonnolliset kontrollointimekanismit, jotka vaativat pelastusta tai lunastusta) on rikottava nähdäkseen yhden Jumalan mielen. Tämä Jumalan kaikkinäkevä silmä on tulossa asumaan elävänä olemuksena uudelleenjohdotettuihin aivoihimme.

Jumalan kaikkinäkevä silmä heijastaa jumalmielen suunnitelmaansa geometrisena tesseraktina (neliulotteinen kuutio), jota kutsutaan kosmiseksi kuutiomatriisiksi. Se on kaavio, mitä heijastetaan tällä hetkellä sinisen säteen sielujen aivoihin (ja kehoon), niiden joilla on karitsan merkki otsassaan (sinetin avaamisen aikaansaamana).

Tähän kuvaan geometrisesta tesseraktista viitataan Jumalan 144.000:n kosmisena kuutiomatriisina. Kosminen kuutio sisältää kaavion ja suunnitelman Jumalan laeista rakentamalla kaupunkineliöarkkitehtuurin. Tämä edustaa aineen neljää tasoa universumimme neljällä kvadrantilla. Tämä edustaa myös neljän elementin raaka-aineperustaamme, mikä muodostaa aineellisen tason (ilma, tuli, vesi, maa). Nämä neljä elementtiä muodostavat DNA-koodimme kemialliset pääainesosat ja Aurorat purkavat ne kristallivirran avulla. Kaupunkineliö sisältää suunnitelman Jumalan 144.000 poika- ja tytärarkkityypin solaari-Kristus-identiteetistä. Tämä uusi elämän perusta (uusi 144000:n verkkoperusaine) on välttämätön Jumalatietoisuuden eheyden keskittämiseksi tiettyyn ylösnousemusjärjestelmään. Kaupunkineliössä kristallivirrat kulkevat ja se edustaa kultaisen kaupungin arkkityyppiä, mikä palauttaa Jumalan lait tähän luomiseen. Kosmisen 144-kuutiomatriisin jumalaisten viestintuojien (joilla on karitsan sinetti otsassaan) on tarkoitus pitää sitä ilmentyneenä.

Sinisen säteen perheet (ks. Sinisen Niilin koodi maaliskuun uutisista - koodattuna 144000-geenileimalla) ilmentävät ensimmäisenä tämän prosessin maan päälle nyt. Se on osa Kristus-tietoisuuden paluuta Orafim- sinisen säteen ja Elohim-luojajumalien kautta Jumalan suunnitelman asettamiseksi taas tähän tiheyteen. Tiedän, että Suojelijat ehdottavat, että valelemme itseämme tällä kuvalla, jotta voimme nähdä Jumalan suunnitelman symboliarkkitehtuurin heijastettuna kolmannen silmämme kautta.

Suojelijat mainitsevat, että vaikka Metatronin kuutio vaikuttaa samanlaiselta geometriselta toiminnolta, tämä kosminen 144-kuutio ei ole sama asia. He kuvaavat arkkienkeli Metatronia ja Tothia Jumalmielen nimitetyksi kirjureiksi (jotka ovat ylläpitäneet näitä geometrioita alemmissa muodon maailmoissa), jotka palvelivat tarkoitustaan niinä pimeinä aioneina, jotka ovat nyt tulossa loppuun. Kun astumme kosmiseen Kristus-älykkyyteen ja luomme suoran suhteen Jumalaan, mitään välittäjää ei tarvita, ei myöskään kirjuria.

Synkronismin myötä YouTube-video viljaympyrästä, joka havaittiin 17.7.2010 Iso-Britanniassa, tuli pöydälleni. On myönnettävä, että olin ylen iloinen nähdessäni tämän, kun minua oli valvotettu monta yötä tuijottaen tätä kosmista kuutiota taivaalla. Tässä se on nautittavaksenne! www.youtube.com/watch?v=nqJqp7-BuJI&feature=player_embedded

Pysykää avatarasydänpolkunne loistossa! Olkaa lempeitä sydämeltänne ja toisille.

Rakkautta aina, Lisa

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >