HomeViestejäLisa ReneeHelmikuu 2011 - Timanttisydän

Helmikuu 2011 - Timanttisydän

TIMANTTISYDÄN

Kirjoittanut Lisa Renee ( www.energeticsynthesis.com)
Helmikuun uutiskirjeestä 9.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas perhe,

Planeettalogoksen uudestisyntyessä (logos = laki joka hallitsee muotoa tähtikehossa, ks. viime kuukauden uutiskirje) tässä ajankohtaisessa syklissä, joka on kiihtynyt marraskuusta saakka, planeettamme ja kehomme käy läpi systemaattista koko hermojärjestelmätoiminnan uudelleenjohdotusta. Hermojärjestelmämme on täysin vastuussa siitä toiminnasta, pystymmekö ottamaan vastaan, välittämään ja tulkitsemaan korkeamman taajuuden impulsseja ja lisäksi maadoittamaan ne planeettakehon käyttöön. Jos nämä taajuudet ovat käytettävissä ja kulkevat planeettaverkoston läpi, ihmiset ympäri maapalloa pääsevät niihin paljon helpommin käsiksi. Jos aivo- tai hermojärjestelmämme vahingoittuu, emme vastaanota tai kanavoi näitä taajuuksia. (Huomatkaa, että lääkealan, rokotteiden, kemiallisten jäänteiden, geenimanipuloitujen siementen, säilöntäaineiden, aspartamin ja ajanvietehuumeiden tarkoituksena on vahingoittaa hermoja ajan kuluessa jatkuvassa altistuksessa ja turruttaa ihmisen korkeampia aistikykyjä.)

Huumeilla saavutetun astraalitasotietoisuuden hohto ei ole valaistunutta tietoisuutta. Sitä pidetään oikopolkuna, mikä on perimmiltään oman vastuun pakenemista. Tämä on yleinen psyykkinen puolustusmekanismi sekä manipulointia kieltäytyen "näkemästä" totuutta. Jos huumetta käytetään pyhässä rituaalissa tilapäisenä astinkivenä, se voi vaikuttaa tai olla vaikuttamatta. Ilman korkeampaa tietoa ja kurinalaisuutta siitä tulee riippuvuutta aiheuttava kainalosauva, missä mielenvikaisuus ja sielun pirstoutuminen ovat yleisiä sivuvaikutuksia. Tässä on suuri riski joutua "riivatuksi" riippumatta siitä, kuka sanoo sen olevan väylä valaistumiseen.

Lisäksi jos hermojärjestelmäämme puututaan "tukkivalla välittäjäteknologialla", auran valjastamisella tai mielen kontrolloinnilla, se ruuhkauttaa energiavastaanotinantennimme (hermojärjestelmä) valitsemaan "staattista melua", mikä sekoittaa havaintoamme lisää. Jos havaintomme on vääristynyt, se sekoittaa myös aivoprosessointia ja DNA:ta. Tämä on yksi tapa kuvata, miten olemme päätyneet nykyiseen yhteydettömyystilaamme tällä planeetalla, kun suurin osa käytettävissä olevasta DNA:stamme on sekoitettu ja kytketty irti estämällä hermosynapseja toimimasta tai aiheuttamalla hermovaurioita. Olemme astumassa planeetalla hermojärjestelmän uudistumisaikaan ja voimme osallistua näihin parantaviin taajuuksiin, jos haluamme. Nämä ovat alkua laajamittaisemmille planetaarisille timanttisydänlähetyksille. Mikään ei horjuta perimmäistä luottamusta Jumalan voimaan.

Planeetta-aivot

Termi "planeettalogos" on myös tapa kuvata sitä prosessointitoimintaa, mikä ohjaa viestintää planeetta-aivoihin. (Tämä vastaa tietokoneen keskusyksikköä.) Nämä viestit planeetta-aivoissa vaikuttavat jokaiseen elävään olentoon tällä planeetalla ja kontrolloivat niitä. On viesti-impulsseja, joita on keinotekoisesti ohjelmoitu saamaan aikaan mielenhallintaa, aivojen toimimattomuutta ja hermosynapsitukoksia. Jos olemme tietoisia näistä energiahyökkäyksistä tietoisuuttamme vastaan, voimme kumota ne säilyttämällä sisäisen henkiyhteyden ensisijaisena viestinä, joka otetaan vastaan, ja suojaamalla energia-auramme. Ei ole mitään pelättävää.

Näinä aikoina meidän on kurinalaisesti vapautettava mielemme ja oltava valmis tietämään ja kohtaamaan totuus. Tietämättömyys ei ole autuutta ja siitä on vakavia seuraamuksia pitkässä juoksussa. Meitä ei ole koulutettu siirtymäämme pois tältä planeetalta, kun meitä kontrolloidaan kuolemanpelolla. Ei ole mitään kuolemaa. Kuitenkin on viisasta pyytää sisäiseltä hengeltä henkilökohtaisen evoluution parasta kurssia ja valmistautua siirtymäänsä pois tältä tasolta, sitten kun tulee se aika.

Tällä hetkellä planeetta-aivojen tapa vastaanottaa ja tulkita viesti-impulsseja konfiguroidaan vastaanottamaan ohjeita aktivoidummasta hermoverkostosta. Tämä merkitsee, että aiemmin nukkuvat tai vahingoittuneet hermoverkostot (eli planeettaverkosta irtikytketyt) alkavat taas yhdistyä ja pyörittää noita energiavoimia (kolmiaaltokenttiä tai "kolmisoituja" muotoja) kulkemaan planeetta-aivoissa avautuvia sivuväyliä pitkin.

Ihmisolentoina käymme myös läpi tuon uudelleenjohdotuksen ja koemme monia eri asioita, jotka heijastavat muutoksia fyysisen kehomme ja mentaalikehomme toiminnassa. Kun planeetan aivot muuttuvat, niin muuttuvat myös ihmisaivot ja niiden suhde hermojärjestelmäämme. Kun aivomme ja hermojärjestelmämme konfiguroituvat laajentamaan taajuuskaistaansa (vastaanottaakseen impulsseja "neuraalisemmasta" verkosta), aivojemme nukkuvien osien johdotus aktivoituu. Nämä aivojemme osat konfiguroidaan havaitsemaan sitä tunne- ja aistiälykkyyttä, mitä säteilee sydänkeskuskokonaisuudesta. Sydänkeskuskokonaisuutemme on "sydänaivojen" tunteva älykkyys. Tämä aistikyky kokea ja tuntea energiaa on sielumatriisin toimintaa. Tämä tapahtuma vaikuttaa ajatusprosesseihimme, itsemme tiedostamiseen ja jokaiseen funktioon vasteena kehomme toimintaan.

Kehomuutokset voivat olla intensiivisiä

Monilla meillä on ylösnousemusoireita liittyen sydänaivotoimintaan, kuten sydämenlyönnin muutokset, supistumis- ja laajentumisaistimuksia rinnassa ja keuhkoissa sekä kallo-, aivoprosessointi- ja neurologisia muutoksia. Meitä on myös varoitettu nukkuvan aivojohdotuksen aktivoinnista, mikä saa aikaan myrkynpoistovaikutuksen kehossa. Kuten aina, silloin kun tuntuu "myrkylliselle", maksan, munuaisten ja lymfan tukeminen auttaa veren ja kehon puhdistamisessa, kun ne juoksuttavat läpi parasiittista jätettä ja vapautuvat traumasta.

Joissain tapaukissa tämä saa aikaan traumaattisia muistokokemuksia, jotka tulevat pintaan aivo- ja hermojärjestelmämuistista, ja indigoperheemme on puhdistanut paljon näitä aivojohdotuksesta aiheutuvia solumuistojuuria. Joskus kun kehomme tuntuu sairaalta, pelästymme ja ajattelemme sen olevan jotain, mitä se ei ole. Sen oppiminen on erittäin tärkeää, miten kommunikoidaan kehon kanssa ymmärtäen, ettei mikään ole sattumanvaraista ja teillä on voima parantaa itsenne.

Tämä muuttaa lääketieteellisen järjestelmän orjuutususkomusta, missä oma voima annetaan "Lääketieteen jumalalle", joka on suunniteltu puristamaan ensin maksu terveysongelmista ja sitten auttamaan parantumisessa, jos se sopii mukavasti järjestelmälle. Et voi antaa arvoa järjestelmälle, joka ei arvosta sinua. Emme kuitenkaan voi taistella suoraan sitä vastaan, koska se on valtavan byrokraattinen järjestelmä, joka pitää ihmisen kollektiivisen ajattelumuodon uskomassa äärimmäisen tehokkaaseen mielenhallintaan. Kulkutautiohjelma (nälänhätä, sairaus) on niiden Kontrolloijien valttikortti, jotka toimivat aktiivisesti tästä kulmasta kontrolloidakseen kehoamme kontrolloimalla terveyttämme. On viisasta olla informoitu, kuitenkin neutraali ja ylläpitää mahdollisimman korkeaa värähtelyä. Kuunnelkaa ensin sisäistä opastustanne. Puhukaa kehollenne kuin vanhempi pienelle lapselle ja oppikaa kuuntelemaan tuomitsematta, mitä se tarvitsee.

Pystymme mitätöimään paljon helpommin menneen traumamuistin sen tullessa pintaan kehossa, jos ymmärrämme, mitä tapahtuu. Kun katselemme tarkkailijatietoisuudella mallia kehossamme ja samanaikaisesti olemme valmis päästämään siitä irti anteeksi antaen, tuskallinen malli vapautuu useimmiten välittömästi. Kyse voi olla mallista, joka tapahtuu yhtäkkiä ja äärimmäisellä voimalla, kuiteinkin helpotus puhdistamisen kautta tulee aivan yhtä nopeasti. Jujuna on pysyä neutraalina ja poissa mielen levottomuus- ja pelko-ohjelmista eli "mitä minulle tapahtuu???" Olet ylösnouseva ihminen - sitä tapahtuu! Tämä on lahja, jonka voimme saada niiden yhtenäisyystukiarkkitehtuurin uusien tasojen kautta, jotka ovat käytettävissä planeettakentässä nyt. Tämä tekee energiapuhdistuksesta paljon helpompaa.

Polunraivaajat ja prototyypittäjät

Jotkut meistä ovat ylösnousemuksen biologisia prototyypittäjiä ja meillä on enemmän fyysisiä oireita kuin toisilla. On tärkeää olla tuomitsematta tätä prosessia ja oppia olemaan mahdollisimman rentona. Monilla jotka ovat geneettisiä polunraivaajia tai ylösnousemusprototyypittäjiä, huono itsetunto ja itsearvostus voi kiusata mieltä, kun miettii, miten sairaana oleminen ja olonsa sairaaksi tunteminen auttaa ylösnousemusprosessissa. Monet meistä jotka tekevät tätä tehtävää, kokevat uutta mallia, jota rakennamme ihmiskunnan tulevaisuutta varten. Useimpien meistä joilla on tämä tehtävä, on kehityttävä mestariksi kärsivällisyydessä, sinnikkyydessä ja kestävyydessä sisäisen luottamuksen ja itsekurin kautta. Tämä edustaa oppimistilaisuutta, kun ihmiskuntaa vaaditaan muuttamaan täysin se, miten suhtaudumme fyysiseen kehoomme ja mitä määritelmä terveydestä todellisuudessa merkitsee.

Muuttaaksemme vääristynyttä lääketieteellistä yhteisöä, jotta se alkaa sopeutua muutoksiin, jotka tukevat ihmisiä eivätkä tapa heitä, meidän on rukattava lääketieteellistä tietoisuuttamme ja ohjelmoitava se uudelleen. Monilla meistä jotka olemme geneettisiä tienraivaajia, on voimakas miasma-perhe ja puhdistamme sukupuuta liittyen traumaattisiin aikajanatapahtumiin (kuten sotamuistot, kansanmurha tai joukkotuhotapahtumat, kristittyjen ristiretket, Atlantiksen luonnonmullistus jne.) Tämä merkitsee, että olette sopineet parantavanne sukupuun ja aikajanan, mihin tuo muisto on tallennettuna siinä geenimateriaalissa, missä olette. (Se on fyysinen kehonne!)

Toisten on suunniteltu kokevan terveysongelmia voidakseen luoda korkeampaa tietoisuutta terveyden ja lääketieteen kentille ja siihen, miten terapeutiikkaa tulevaisuudessa käytetään. Monet tästä ryhmästä ovat tutkijoita tai korkeasti koulutettuja lääketieteen kentällä. Sitten heidän on hylättävä se ja yhdistettävä ne palaset, mitä he ovat oppineet. Tämä on lääketieteellisen järjestelmän polariteettiyhdistäjä ja edustaa 3D-tietoisuuden koulutuksen fuusioitumista ja siirtymistä korkeampiin oktaaveihin, mikä syntetisoi ihmisen sielukokemuksen lineaarisen järjestyksen. Ylösnousemalla opimme, etteivät tutkijat ruoki eivätkä paranna sielua. Kun ylösnouseva ihminen muuttuu saavutetusta selkeydestä omassa tervehtymisprosessissaan, hän pystyy luomaan innovaatioita ja ajattelutapamuutoksia omassa ikäryhmässään lääketieteellisessä yhteisössä. Tämä on valtava kehitysaskel, mistä olemme mitä kiitollisimpia tuolle ryhmälle.

Kaikkea mitä tapahtuu kehossa, voidaan lähestyä kausaalitasolta, kun on vapaa pelosta ja valmis parantumaan sielusuunnitelmasta käsin. Ei ole kuolemaa. Parantaminen on ei-lineaarista ja ei-sanallista. Jos mieli pyrkii kontrolloimaan omista peloistaan käsin, se menee parantumisen tielle. Harmonisen tasapainon saavuttaminen yhdistyen sisäisen henkiälykkyytemme kanssa on ainoa tapa saavuttaa täysin integroitunut parantumisasetelma. Muuten ongelma jää kiertämään ja ilmestyy myös tulevaan sukupolveen jossain muodossa, joko psyykkis-tunteellisena vääristymänä tai sairausmallina.

Teemme työtä tuodaksemme lisää fyysistä tukea palveluohjelmamme kautta "Avatar of ascension.com":ssa. Geneettisen tienraivaajan ylösnousemuskurssimateriaali on esittely kehon ymmärtämisestä tiekarttana energiataajuuteen ja tunne-henkiseen älykkyyteen. Suhtautuminen kehoon henkisenä energiaälykkyytenä on avain tasapainoon ja harmoniaan kehotoiminnassa. Jos emme paranna ristiriitaa sisällämme, emme pysty parantamaan ristiriitaa, joka aloitti sairausmallin.

Timanttisydänlähetys

Tämä jatkuva, uskomaton tapahtuma muuttaa planeetta-aivoja, jotta ne eivät lähetä viesti-impulsseja niihin ihmistietoisuuskenttiin, jotka ovat peräisin keinotekoisesti ohjelmoiduista keskusyksikköaivoista (mielenhallinta-arkkitehtuuri) ja jotka on suunniteltu palvelemaan ei-inhimillisiä etuja, ja ne yhdistyvät taas sydänaivoälykkyyskenttään, joka palvelee Jumallähdeyhteyttä yhtenäisen logostietoisuuden saavuttamiseksi. Nämä sydänaivot ohjaavat myös Jumallähteen elämänvoimaa säteilemään uudestisyntyvästä timanttisydälogoksesta, kun se yhdistyy taas planeettamme ydinkeskukseen.

Nämä sydänaivot ovat Äitikaaren timanttisydämen planeetta-arkkitehtuuria, joka palaa taas kierrättämään kolminaisuuselämänvoimansa ikuista Jumaljakelua. Reilut 5000 vuotta planeettamme on toiminut suljetulla kaksoisaallolla, käänteispolariteettijärjestelmässä. Tämä merkitsee, ettei kolminaisuusaaltoa tai Kosmista äitiä ole ollut tässä planeettakentässä tuolla aikajanalla. Suljettu järjestelmä merkitsee "rajallista energiajakelua".

Rajallisessa energiajakelussa toisten energioiden kuluttaminen ja loissuhteet lisääntyivät massiivisiin määriin. Nämä syöttölinjat ovat ryhmittyneet ja luoneet monia infektioita universumiin ja koko planeetan aikamatriisiin. Näitä infektioita kutsutaan haamumatriisiksi tai kuolleiksi tiloiksi. Näiden kuolleiden tilojen oli ruokittava itseään jollain ollakseen olemassa. Tai ne ovat kuin kuolleita jäte- ja saastekasoja nurkassa, aivan kuin ne massiiviset kaatopaikat ja muovipullot, jotka roskaavat maata ja meriä. Näihin haamu- tai kuolleisiin tiloihin Kontrolloijavoimat imevät planeettaenergiaamme. He tekevät tämän manipuloimalla kaksoisaaltopolariteettikenttiä ja elektronihiukkaskiertoa pakottaen energiaa virtaamaan epäsuhtaisissa kanavissa, jotka syöttävät heidän tarkoittamaansa lähdettä.

Tämä on aiheuttanut paljon vahinkoa hermojärjestelmässämme ja planeetta-aivoissa. Niitä puristetaan lisääntyvässä määrin ulos tältä alueelta ja ne ovat menettämässä syöttölähteitään, kun Äitikaarinapaverkosto alkaa toimia. Nämä Äitikaarinavat palauttavat kolmoisaallot tai kolminaisuuskentät takasin planeetalle. Kolmoisaaltomallia tarvitaan hiukkasrakenteessamme pyörittämään Jumallähteen ikuista jakelua kehomme ja planeettamme läpi.

Kun Kosminen äitikaari palaa planeettaytimeen, sen kaarinapaportteja aktivoidaan systemaattisesti planeettakehon verkostoissa ja aivoissa. Nämä kaarinapaportit aktivoivat timanttisydämet (kristallirykelmäverkostot) maaverkossa, mitkä ovat olleet keinotekoisesti ohjelmoituja, nukkuvia tai irrotettuja. Tämä merkitsee, että ne kristallikehot maan verkostossa, jotka (ennen Matelijainvaasiota ja niiden geneettistä manipulointihistoriaa) säteilivät aiemmin elämää antavaa praanavoimaa ihmistietoisuuskenttiin raviten kaikkia elämänmuotoja, ovat taas tulossa systemaattisesti takaisin toimintaan. Näitä sydänkristalleja (joita on eri muodoissa sekä maapallolla että ihmisten omissa valokehoissa) ohjelmoidaan systemaattisesti kykeneväksi välittämään kosmisen Jumaläidin taajuuksia planeettaamme ja ihmiskehoon.

Viime vuosina ympäri maapalloa on tehty systemaattisia aktivointeja pienissä paikallisissa indigoporukoissa, jotka asettivat malleja planeetan timanttisydänlähetystä varten. Nämä mallit ja ohjeet aktivoi monadiyhdistyminen ja pysyvä siemenatomi, joka sijaitsee korkeammassa sydänkeskuksessa, kateenkorvachakrassa. Nämä ovat timantteja korkeammassa sydämessä, jotka aktivoivat kristallilootuksen tai kristallisydänmatriisin ihmisessä. Nuo ruumiillistetut ohjeet välittävät nyt yhteyden Äitikaaren ja sen lähettiläiden välillä tällä planeetalla. Kollektiivinen ruumiillistettu indigotimanttisydän on nyt timanttisydänlähetys, joka uudestisynnyttää planeettalogoksen ja planeetta-aivot. Tämä sallii planeettakehomme tulla planeettasydänaivoiksi, jotka pystyvät yhdistymään ja kiertämään kosmisen äidin sydämen kanssa. (Palaamme takaisin Jumalan sydämeen.)

Paljon ylistystä ja kiitollisuutta tulvii indigotähtisiemenperheillemme sekä kaikille valotyöntekijöille, jotka ovat tehneet tästä tapahtumasta mahdollisen ja avanneet uuden tapahtumahorisontin ylösnousevalle ihmiselle.

Energiajakelumuutoksia

Perimmiltään planeettamme aivot ja sen bio-hermostosuhde, joka kontrolloi ihmiskehon päätoimintaa (ja sen kykyä yhdistyä sielukehoon), on täysin konfiguroitu uudelleen. Timanttisydänlähetysten on tarkoitus poistaa ne komento-ohjeet, jotka kontrolloijavoimat ovat epäorgaanisesti ohjelmoineet aivoihimme ja hermojärjestelmätoimintaamme ja näin fyysiseen lihaamme. Kun planeettalogokseen/-aivoihin tukeuduttiin, ihmiset sidottiin vääriin lakeihin, jotka epäinhimilliset intressit olivat laatineet haluten luoda orjaolentorodun, joka toimisi niiden elämänvoimaenergian jakelussa.

Energiajakelun manipulointi saavutettiin monin tavoin. Yksi erityinen tapa oli pakottaa reinkarnaatiokierto, missä olennot kierrättäisivät fyysisiä elämänmuotoja purkaakseen kumuloitunutta energiajätettä. Osaa reinkarnaatiokierrosta ovat käyttäneet väärin Matelijakontrolloijat manipuloidakseen olentoja purkamaan päällekkäisiä karmakuormia toisilta maan ulkopuolisilta ryhmiltä, jotka yleensä julistautuivat geneettiseksi eliitiksi. Jotkut näistä ryhmistä joita on toisissa ulottuvuuksissa, pitävät itseään kaikin tavoin parempina kuin maan ihmiset ja siksi ovat pitäneet itseään oletettuina jumalina. Väärät jumalat joita ihmiset on mielenhallinnalla ohjelmoitu ylistämään "helvetin tuli ja tulikivi" -teologian kautta, vetoavat tuomitsemisessaan uskoon synnin seuraamuksista. Tämä on vääristynyt oppijärjestelmä, mitä levitetään ristiinnaulitun jumalan pelastusmallin kautta. Solutetut oppijärjestelmät on suunniteltu erottamaan ihmiset luonnonmukaisesta yhtenäistietoisuudestaan.

Syrjintähaava

"Niin ylhäällä kuin alhaalla" ja näemme tämän uskomuksen ja sen kontrollointiarkkitehtuurin täydessä vauhdissa planeetan väestön keskuudessa. Aivan kuin on maan ulkopuolisten olentojen vääristymä geneettisestä eliitistä, se on ihmisegon uskomusjärjestelmässä, missä arvoa annetaan tuolle tietylle ja parempana pidetylle geenisukupuulle. Planeettamme kontrolloivat pääsukulinjat pakottavat tietysti agendojaan tämän tavoitteen kautta. Tämä tavoite (kuten väestön vähentäminen hyökkäämällä geneettisesti epämiellyttäviä kohtaan) on perimmiltään matelijapohjainen, ei inhimillinen ajattelumuoto. Kaikki agendat jotka palvelevat tätä geenielitismin ajattelutapaa, ovat käänteisiä ihmisen DNA:n varsinaiselle tarkoitukselle ja toiminnalle, mikä on suunniteltu syntetisoimaan joukko universaalia geenimateriaalia täydellisen universaalin kehomallin luomiseksi.

Siksi syrjintä planeetallamme on niin valtava inhimillinen haava - Kontrolloijat ovat pakottaneet mielenhallinnalla rodullemme ajattelumallinsa luodakseen "hajota ja hallitse" -strategian. Jos olisimme jakautuneita, emme koskaan toteuttaisi alkuperäistä suunnitelmaamme, mikä on syntetisoida geenit ja yhdistyä peilivastakohtamme kanssa (maskuliini- ja feminiiniperiaatteet pyhässä avioliitossa, sekä sisäinen heijastus että ulkoinen ilmentyminen).

Kun olemme valtavan syrjintätuskan kohteena värimme, rotumme, sukupuolemme tai muiden tekijöiden vuoksi, se kaikuu DNA-mallimme ytimeen. Jos uskomme tämän haavoittuneen mallin olevan totta, se tuhoaa DNA-mallimme ja lopulta todellisen mallimme kudoksen ja luonteen. Tämä rikkoo kirjaimellisesti sielumme sirpaleisiin. Siksi maiden, rotujen ja hallitusten erottaminen syrjinnän avulla on niin tehokasta ylläpitämään kontrolloija-agendaa, hallitsemalla "heikompaa" tai syrjittyä vihollista.

Emme ole näin enää ihmisolentoja ja osallistumme omaan tuhoutumiseemme Matelija-ajattelumuodon riivaamana. Kun jatkamme tätä käyttäytymismallia ja uskomusta, muutumme Matelijoiksi ja muukalaisvoima omistaa kehomme ja kontrolloi sitä. Saadaksemme takaisin ihmisyytemme meidän on saatava takaisin tunneluontomme ja todellisen Jumalmallimme sydänälykkyys. Kosminen äitimme enteilee tätä muutosta timanttisydämensä kautta ja se tapahtuu nyt!

Australia on Äidin prototyyppi

Tällä hetkellä tapahtuu paljon asioita, mitkä muuttavat Australian mannerta Kosmisen äitikaaren taajuuksia säteilevän alkuprototyypin keskuksena. Australian sydän, Uluru, on Äitikaarinavan pääportti, joka on yhteydessä planeettaytimeen. Queenslandin alueella on brutaali historia tunkeutumisesta Aboriginaali-ihmisten alueille ja heidän esoteerisen tietonsa ja voimansa ottamisesta, joka on tallennettuna maahan. "Kuningatar" (=queen) on kirjaimellisesti ottanut maasta.

Niin paljon kuin meillä onkin sydämessämme rakkautta, voimaa ja parannusta näille rakkaille Australiassa, jotka käyvät läpi näitä vaikeita sääkatastrofeja, tarvitaan tätä puhdistumista, jotta nämä verkot voidaan konfiguroida timanttisydäntaajuuksiin. Kuten tavallista, silloin kun jollain planeetan alueella on massiivisia muutoksia, on useita kilpailevia agendoja. Toivomme ja rukoilemme, että Kosminen äiti pitää sylissä ja antaa lohtua kaikille, joihin vaikutetaan Australiassa - sydämemme on kanssanne. Lähetämme kiitollisuutta valoperheessämme kaikille, jotka ylläpitävät taajuutta Australiassa vakauttaakseen ja suojatakseen kenttiä.

Gizan sydän vuotaa verta

Ne jotka lukevat tätä uutiskirjettä säännöllisesti, ovat hyvin tietoisia siitä, että Gizan tasanko lähellä Kairoa on 4D-tähtiportti ja astraalienergian keskus planeetallamme. Kerran se majoitti Liiton arkin portaalina Siriukseen ja sitten Andromedalle, koska se oli kuljetusasema. Tämä alue oli pääkanava sydänchakran 4D-energialle (praanaelämänvoima), jota suunniteltiin generoitavan planeetalle ihmisten terveyttä ja hyvinvointia varten.

Pyramidit ovat sen kosmisen sydänelämänvoiman massiivisia generaattoreita, mitä kerran säteili niiden huipuista. Kun meihin tukeuduttiin, tämä loppui ja monet planeetan pyramidigeneraattorit irrotettiin näistä taajuuskanavista. Kun planeettamme käy läpi muutoksia planeetta-aivoissa ja muuttaa sydänkanavien toimintaa, tällä alueella esiintyy fyysistä kaaosta. Tietoisesti tai alitajuisesti ihmiset huutavat, että heidän sydämensä ja sieluluontonsa palautetaan heille, että heidän todellista luontoaan sallitaan ilmaistavan ja että väärät tyrannikuninkaat poistetaan asemastaan.

Gizan sydänchakra on muuttumassa, kuin myös tuon alueen patriarkaalisen hallinta-arkkitehtuurin monet muodot. Giza ei seiso enää yksin, kun tämän timanttisydänlähetyksen monet kanavat säteilevät jokaisesta prismasta, mitä se koskettaa, ja rakennamme monia sydänkanavanapoja planeetalle. Planeetastamme on tulossa yhdistynyt sydän ja meidän on muututtava.

Kiitos.

Seuraavaan kertaan saakka, pysykää avatarasydänpolkunne loistossa! Olkaa lempeitä sydämestänne ja toisillenne.

Rakkautta aina, Lisa

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >