HomeViestejäLisa ReneeJoulukuu 2010 - Pienellä präntätty teksti

Joulukuu 2010 - Pienellä präntätty teksti

PIENELLÄ PRÄNTÄTTY TEKSTI

Kirjoittanut Lisa Renee ( www.energeticsynthesis.com)
Joulukuun uutiskirjeestä 9.12.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas perhe,

No, juuri nyt tarvitsemme kaiken huumorin ja keveyden, mitä voimme koota kasaan. Jos olet herännyt indigo tai tähtisiemen, se mitä henkilökohtaiseen elämääsi on ilmestynyt, saa sinut ajattelemaan, että elät Harry Potter -juonen seuraavaa "galaktista" sukupolvea.

Kaiken sen perusteella, mitä sinulle on heitetty päivittäin, olet ehkä kiireisesti lähettänyt useita empaattisia vetoomuksia Taivaalliselle johtoportaalle pyytäen maatehtäväsopimuksen uudelleenneuvottelua. Kun kaikki tekniset vempaimesi ovat joko kuluneet tai sammuneet tai toimivat puuskittain, olet ehkä palannut savumerkkeihin saadaksesi vähän huomioita tänne. Kun heität kätesi ylös kohti taivaita anoen suoraa väliintuloa ja selkeyttä tarkoituksiisi, näet auki rullatun pergamenttikäärön, jonka otsikkona on "Tähtisiementehtävän päivitys - Huom.: katso liitteen klausuuli", laskeutuvan kruunuchakraasi. Kun tunnet uuden informaatiolatauksen tulevan aivojesi hermosynapseihin, sammut ahnaan innostuneena lattialle tai sohvalle integroitumaan. Päivien (viikkojen?) päästä, kun pystyt taas seisomaan muutaman tunnin saadaksesi vähän johdonmukaisuutta, alat käsittää varsinaisen sisällön. Ja huudahdat ääneen: "Haluatte minun tekevän MITÄ????"

Olemme astuneet planeetalla evoluutiovaiheeseen, mihin Suojelijat viittaavat palauttamisaikana (ks. viime kuun uutiset). Meistä on tulossa täysin uusi olento, kun ruumiillistamme Kristus-älykkyyskentän laittamalla auktoriteetiksi ensisijaisesti Jumallähteen ja luopumalla kaikesta pelon ja egoitsen edistämisestä. Tässä ajassa on kyse vapautumisesta valheiden ja petoksen siteistä ja palauttamisesta totuuden valoon. Tästä on todisteena runsaasti uusia henkisiä työkaluja ja aistikykyjä. Olemme nopealla oppimiskäyrällä tällä hetkellä valmistautuaksemme seuraavaan valtavaan risteykseen, joka tulee maaliskuussa 2011. Massiivista yhdistymistä ja henkikehon aktivoitumista (kuten monadiin yhdistyminen) tapahtuu tähtisiemen- tai indigoperheessä hyvin spontaanisti ja hyvin nopeasti.

Tiedän, että olemme joulukuussa ja se on "hilpeysaikaa", rakkaat ystävät, mutta ei puhuta joulupukista. On aika lukea pienellä präntätty teksti.

Pienellä präntätty teksti:

I. Jumalainen tahto suuntautuu toisten palvelemiseen ja uutta suunnitelmaa ja lakia vahdinvaihtoon otetaan nyt käyttöön.

II. Kyse ei koskaan ollut "sinusta". Luulit vain niin jonkin aikaa. Kehosi kuuluu Jumallähteelle ja se on Kristus-älykkyyden kulkuneuvo. Olet maan päälle palaava Kristus-älykkyyden ruumiillistuma.

III. Kristus-älykkyyden kulkuneuvona sinua vaaditaan tekemään asioita, joita egopersoonasi ei halua tehdä. Toimitat perille ryhmäsieluja vapauttamalla heidän siteensä pimeyteen valon totuuden voimalla. Olet Jumalan suunnitelman ja Logoksen, Jumalan sanan lähettiläs ja suojelija.

IV. Sinun on määrä oppia suuntautumaan täysin toisten palvelemiseen ilman henkilökohtaisen tahtosi tyrkyttämistä. Sinua vaaditaan olemaan kiinnittymättä palvelusi lopputulokseen. Oma etu viedään nyt takapenkille suuremman kokonaisuuden palvelemiseksi.

V. Sinua rangaistaan energeettisesti, jos pidät kiinni ilmentämisestä voimien manipuloinnin kautta, henkilökohtaisten tavoitteidesi tai egotahtosi halun lisäämiseksi mukaan. Sinun on hallittava jumalaisen innoituksen voimat henkilökohtaisten pyrkimysten yli. Sinua testataan raskaasti muodostamaan tämä erottelukyky, nyt tapahtuvan "pimeiden taitojen koulutuksen" kautta.

VI. Kuluttavat mallit ovat valmiita lakina tällä planeetalla. Siksi kaikki energiat tai henkikehot joita on ohjattu väärin tai käytetty toisten kustannuksella, tuodaan takaisin täydelliseen voimatasapainoon. Tapahtuu palauttaminen oikeutetulle omistajalle. Kuitenkin se on vaadittava Jumalassa ruumiillistuneen Kristuksen auktoriteetilla.

VII. Olet hyväksynyt tämän klausuulin ruumiillistumalla fyysisesti tähän ylösnousemusaikaan. Joko lähdet kehostasi jatkaaksesi tätä koulua tai jäät palvelemaan toisia. (Tehtäväselonteon loppu)

Tehtävän päivitysasemat, joihin värvätään nyt

Tässä kohtaa yhdistämme polariteettivoimat ykseyskoodimalleiksi kaikilla mahdollisilla ja mahdottomilla tavoilla muodostamaan prototyypin uusista älykkyyskentistä, sillan rakentamiseksi turva-alueille, yhdistymiseksi harmonisiin portteihin tai kolmoismuotojen luomiseksi planeetalle. (Äitikaaritaajuuden ja kaarinapaportin järjestelmäaktivointi on osa planeetan uuden Jumalalinkkiteknologian tukea, luomaan kolmiaaltokentän, mikä vaaditaan kommunikointiin Lähdevarannon kanssa.)

Tätä tapahtuu maskuliinisuuden tai feminiinisyyden uusien suhteiden koodaustehtävässä (henki ja aine (rod ja staff) -työs kera Salomon kilven), planeettaverkkotyössä, sielujen takaisinhakemisessa, monadien suunnanvaihdon polariteettijakautumisen mitätöinnissä, eri kiertojärjestelmien irrottamisessa ja tuhoamissa, joita on käytetty sielukehojen ansana, käänteisten ja muukalaisten kidutuslaitteiden purkamisessa (kuten mielenhallintaohjelmat), kuolleiden tai negatiivisten muotokehojen poistamisessa muukalaisten syöttölinjoilta, siirtämisvaljaiden poistamisessa, J-sinettien poistamisessa monadiyhdistymisen ja violetin liekin koodauksen kautta ja miljoonissa muissa asioissa, joita kaikkia tapahtuu yhtä aikaa. Olemme äärimmäisen kiireisiä!

Langenneen haamun nälkäiset kummitukset

Samaan aikaan meillä on toinen kehittyvä aikajana (langennut rinnakkaismaa), joka on luonut paljon haasteita ajankohtaisten energioiden luovimiseen, kun planeetan kollektiivikentän paine on ollut valtava. Nämä energiat saavat paljon aikaan kaaosta, häiriöitä, tukoksia ja sekaantumista. Tämä lisää täysin toisen "villi kortti" -tekijän päivään. Ei koskaan tiedä, mitä tapahtuu seuraavaksi, ja toimitaan vain hetkestä toiseen. Jos kuuntelette opastustanne, teitä kehotetaan selvästi pysymään kotona tai olemaan paikallanne, eristäytymän ja on erittäin tärkeää, että kiinnitätte tarkasti huomioita tähän viestiin, kun se tulee. (Silloinkin kun lähellänne olevat ihmiset suuttuvat teille sen vuoksi.)

Lokakuusta saakka ja saavuttaen huippunsa 3.11. vampyyriolennot ja aaveet ovat ikään kuin kiertäneet planeetallamme etsien ihmiskehoja, joihin tunkeutua tai jotka ottaa haltuunsa. Tämä johtuu siitä, että monilla näistä langenneista haamuolennoista on nälkä, kun musta magia ja muut langenneet verkkojärjestelmät eivät syötä niitä niin kuin ennen. Tämä johtuu myös sitä, että monilla näistä langenneista olennoista ei ole ollut suoraa pääsyä tähän ulottuvuuteen niin kuin nyt.

Koska ihmiskehoissamme on niin paljon miasmajätettä ja sieluvammoja, monet näistä olennoista yrittävät tarttua ikivanhoihin haavoihimme tai ikivanhaan tuskaamme. Useimmat meistä eivät tiedosta, että tämä tuska on osa ihmiskollektiivia ja harvoin henkilökohtaista. Olkaa tarkkana tästä, koska vaaditaan itsensä mestaruutta, jottei menetä kehonsa kontrollia tai joudu tunteiden ylikuormittamaksi. Tietäkää rajanne ja vetäytykää, kun teidän tarvitsee tasapainottua ja toipua. Tämä antaa meille tilaisuuden tarkistaa sisäiset tai ulkoiset energiavuodot ja olla sallimatta minkään kiinnittyä meihin tai imeä valokehoamme.

Kuten tavallista, silloin kun nälkäinen haamu näkee valon, se yrittää ottaa sen valtaansa tai manipuloida sen pois oikeutetulta omistajaltaan. Se käyttää pelkoanne ja valheitanne sen tekemiseen. Näette monien ihmisten putoavan lisää tähän kuoppaan ja sallivan näiden pimeiden tietoisuusvoimien vaikuttaa tai ottaa vallan. Epätoivo, kriisit ja kärsimys ovat teemana ja monet ihmiset ympärillänne voivat yrittää manipuloida henkilökohtaista heikkouttanne saadakseen teidät antautumaan ja ruokkimaan heitä tai nälkäistä haamuaan. Joskus kun "haamu" ei saa haluamaansa, se ryhtyy henkilökohtaiseen hyökkäykseen tai herjaaviin syytöksiin.

Olkaa myötätuntoinen ja irrallaan, mutta suojelkaa kuitenkin sisäistä valoanne ja energiakenttäänne raivokkaasti. Määrätkää omasta tilastanne ja täysivaltaisuudestanne Jumalan auktoriteetilla. Joinain päivinä olette taistelussa, joten älkää ottako sitä henkilökohtaisesti, vaan pysykää neutraalina, valppaana, tarkkana ja tietoisena. Tämä on pimeiden taitojen koulutustanne. Ei ole mitään pelättävää, kuitenkin pelko ympäristössä ja kollektiivikentissä lisääntyy nopeasti. Ja tietysti tämä voi olla uuvuttavaa, joten teidän on ehkä tarvinnut levätä ja nukkua paljon viime aikoina. Nämä energiat ovat haaste myös sappirakkomeridiaanille, mikä on pääenergialinja astraali- ja hienoenergiakehon välillä fyysisessä kehossa. Se antaa teille myrkyllistä astraalimönjää, mikä tuntuu kehossa. Tämä voi olla rankkaa ruuansulatuksellenne, joten syöminen hyvin vähän tai maksa- tai sappirakkonne puhdistaminen voi auttaa tuntemaan olonne paremmaksi.

Häntäluun sikiöaikaisten solujen uudelleenharmonisointi

Jotkut meistä alkavat kantaa uuden miespuolisen 12:12-sähkömallin (ja sen fyysisen prototyypin) lähetystä ja meillä on ollut hiljattain hyvin fyysisiä ylösnousemusoireita. Tämä uudelleenharmonisointi häntäluun sikiöaikaisissa soluissa muuttaa sitä, miten maadoitumme sähköisesti planeettaverkkoon. Pääasiassa viime viikkojen oireet säteilivät häntäluun ja peräaukon alueelta (ja meillä naisilla kohdunkaulan ja sukuelinten alueelta). Alaselkäkipu ja iskiaskipu jotka säteilivät selkärankaa pitkin niskaan saakka, liittyivät samaan, selkänikamien rakenteellisen kranio-sakraaliyhteyden vuoksi. Koko selkärankarakenteeseen vaikutetaan. Meillä on ollut kaikkia tyypillisiä sähkömagneettisäteilyn ylialtistusoireita, kuten äärimmäistä nestevajausta, elektrolyyttien vähyyttä, huimausta tai pyörrytystä, maksavärinää ja/tai ruuansulatus- ja suolistovaivoja, painautuneet silmät, kuivat limakalvot, hiukset tai iho sekä kummallista, satunnaista kipua alemmilla alueilla. On saatettu kokea suuremman sähköenergian keskittymistä oikealle puolelle ja energian "huuhtoutumista" ja "kipinöintiä".

Häntäluu on alue, missä kahdeksan sikiösolua sijaitsevat eteerisessä aurasuunnitelmassamme ja ne kontrolloivat kundaliini-energioita ja niiden planetaaristen voimien liikettä, kun ne kulkevat henkilökohtaista meridiaani- ja nadi-järjestelmää. Tämä alue on useimmilla ihmisillä hyvin haavoittuva, koska moniin meistä on istutettu "matelijahäntä", joka estää tai imee energioita juurichakran alueelta sekä maachakrayhdistäjästä, joka on noin 15 senttiä jalkojemme alla. (Ylösnousemus-avatara) Aurora-ristikkoenergioita on kryptattu tällä alueella uudelleen aurakentässämme yksilöllisesti jonkin aikaa ja nyt ne ovat toimineet suuremmissa ryhmäkentissä.

Tämän ylösnousemusavataraprojektin elementaalien uudelleenkryptausprosessi osana Aurora-Suojalijaperheitä, on säätö, mikä muuttaa itse asiassa syntymäsuunnitelman ja sen geenileiman koordinaatteja lihassa. Kun inkarnoiduimme 3D:hen, meidän oli otettava vastaan valtava miasmapaketti, mikä liittyy ihmisen kollektiiviseen mentaalikehoon tällä planeetalla. Näitä kutsutaan negatiivisiksi muodoiksi tai varjo- tai haamuaurinkokehoksi. Nämä haamukehot yhdistävät ihmiset (911) "alfa-omega" -agendan tai negatiivisen muukalaisagendan aikajanaan.

Tämä transduktiojärjestys on määritelmä siitä, milloin Jumalkipinä yhdistyy ydinilmentämiskehoon (12-puuverkko), mikä heijastaa fyysisen elementaalikehon. Kuten tiedämme, ylösnousemusavatara-Auroran pääprojekti on kryptata uudelleen kehomme elementaalirakenne sekä ankkuroida arkkitehtuuri rakentamaan ykseyslähdekoodialusta. Tämä muuttaa väärää 911-aikajana-arkkitehtuuria ja tämän yhteisön työnä on laatia malli ykseydenlain ylösnousemusaikajanalle. Paremman ymmärryksen saamiseksi ykseydenlain tietoisuusfysiikasta ehdotetaan tutkimaan "Keylontic Science" -materiaalia (azuritepress.com).

Kaupunkineliö tai Uusi Jerusalem jatkuu

Tähtisiemen siniset säteet ovat rakentaneet ja kutoneet uutta ykseyskoodiarkkitehtuuria maatasolle, ruumiillistamalla fyysisesti Jumalan 144000 arkkityypin kosmisen kuutiomatriisin suunnitelman. Tämä suunnitelma voidaan majoittaa vain Kristus-kehoon ja siihen voi päästä ja sitä ohjata vain Jumalvoiman sisäinen ja ikuinen henki. Eikä mikään olento joka keskittyy ulkoisen ympäristön antielämänvoimaan tai uskoo egon harhaisiin kontrollointi- ja valtamekanismeihin, voi havaita tai nähdä sitä.

Kosminen kuutio ylläpitää Jumalan lakien suunnitelmaa rakentamalla kaupunkineliöarkkitehtuuria. Tämä edustaa aineen neljää tasoa universumimme neljässä kvadrantissa. Tämä edustaa myös neljää raaka-aine-elementtiä, jotka muodostavat aineen tasot (ilma, tuli, vesi, maa). Nämä neljä elementtiä muodostavat DNA-koodimme kemiallisen päärakenteen ja Aurorat kryptaavat niitä uudelleen kristallivirran avulla.

Kaupunkineliö on paikka, missä kristallivirta kulkee ja sitä edustaa kultaisen kaupungin arkkityyppi, joka palauttaa Jumalan lait takaisin tähän luomiseen. Ajankohtaisten arkkitehtuurimuutosten vuoksi minua opastetaan kertomaan yhteenveto henkisen evoluutiomme vaiheista alla olevan mukaisesti. Useimmat meistä jotka lukevat tätä uutiskirjettä, saavuttavat neljännen tason, missä on kyse planeetan tilanhoidosta tai johtajuudesta. Tämä merkitsee, että opettelemme hallitsemaan evoluutiovaiheita niin, että voimme tukea monia lisää massoista aloittamaan heräämisen ensi vuonna. Viitatkaa seuraaviin henkisen evoluution neljään tasoon nopeana viittauksena ja muistakaa: johtajien tai tilanhoitajien on opittava energeettinen erottelukyky ja hallitsemaan energeettisesti alemman ja korkeamman (Kristus) itsen pääpolariteetit.

Henkisen evoluution neljä vaihetta

Ensimmäinen vaihe - evoluutiopolku ja "koeaika"

- paljastuu ja kehittyy älykkyys ja tietoisuus suuremmasta aistihavainnosta
- vastakaikua tietoisuuteen kokonaisuudesta ja sen tarkoituksesta ryhmässä, mitä kutsutaan ihmiseksi tai ihmiskunnan kysymyksiksi (planeettatietoisuus)
- tietoinen mieli oppii ottamaan kontrollin ja käyttää mielen fokusta persoonatoimintojen kontrolloimiseen (eli Salaisuus - vetovoimanlaki)
- pyydetään henkistä apua Jumalalta/Lähteeltä (halukkuus luopua henkilökohtaisesta tahdosta ja egon tarpeesta olla oikeassa)

Toinen vaihe - Oppiminen kunnioittamaan Jumalan tahtoa vapaan tahdon yli (harmonisoituminen Jumalan suunnitelmaan - kosmiseen täysivaltaisuuslakiin, joka on voimassa kaikilla)

- rakkauden ja sydänkeskuksen ominaisuuksien kehittäminen, henkikehon ensimmäisen tason aktivoituminen (4-5-6 ulottuvuus)
- mieli keskittyy valaistumiseen ja tekee työtä saavuttaakseen suurempia valaistumistasoja "olemiseen" (solutelepatia)
- vastakaikua moniulotteisen tietoisuuden kysymysten tiedostamiseen
- tietoisuus suuremmasta kokonaisuudesta kosmisen ja universaalin rakenteen tarkoituksissa
- mieli luovuttaa kontrollin "valaistumiselle", mikä kehittyy sielutoiminnan intuitiivisista puolista, kun sielu ruumiillistuu

Kolmas vaihe - Siirtyminen 3D-karmapyörän tuolle puolen, vihkimys

- jumaluutta ilmaistaan luomisvoimana fyysisen kulkuneuvon kautta (ilmentää sielutarkoituksen)
- kaikkien arkkityyppien ja säteiden synteesin saavuttaminen (eli chakrayhdistyminen ja energiakenttien hallitseminen seitsemän keskuksen kautta)
- vastakaikua kaiken keskukseen, ylittää ulottuvuudet
- ilmentää Jumalan tahtoa toiminnassa, tahtoa Jumalaan (tahtoa hyvään, monaditason toimintoihin)

Neljäs taso - Planeetan johtajuus tai tilanhoitajuus

- sopimus edistää asioita vuorovaikutteisesti ykseyden kosmisen täysivaltaisuuslain kulkuneuvona (universaali Jumalan suunnitelma toiminnassa)
- kehittynyt korkeampi aistihavainto energiapuumerkkien ja ryhmätavoitteiden lukemiseen
- soturikoulutuksen loppuunsaattaminen siinä polariteetti/kaksinaisuustietoisuudessa, mikä vallitsee alemmissa muodon maailmoissa (ymmärrys harhasta ja itsepetoksesta)
- transformaatio ykseyden kosmisen täysivaltaisuuslain ohjaamana (universaali Jumalan laki toiminnassa)
- vapautuminen kärsimyksestä luopumalla kiinnittymisestä

Henkisen heräämisen alkuvaiheet - testejä henkilökohtaisesta mestaruudesta ja huomiosta tietoisuutenne ohjaamisessa:

1. Pyydä ja kysy sielusi tietä ja sen tarkoituksia.
2. Kuuntele, opettele sielun kieli ja ryhdy toimeen sielusi opastuksen mukaan.
3. Kehitä sisäistä yhteyttäsi sieluun, mikä korvaa kaiken luottamisen ulkoisiin yhteyksin tai havaintoihin todellisuudesta.
4. Elä johdonmukaisesti sielusi ja sen tarkoitusten kanssa niin, että se palvelee esimerkkinä toisille.

Johtajien tai tilanhoitajien on opittava energeettinen erottelukyky ja hallitsemaan energeettisesti alemman ja korkeamman (Kristus) itsen pääpolariteetit:

1. Vaistokeho vs. intuitiivinen keho ja sen toiminnat (toisen ja neljännen ja korkeampien chakrojen järjestelmät)
2. Alempi mieli vs. korkeampi mieli
3. Halukehon impulssit vs. henkiset impulssit sielu/Jumalaälykkyydeltä
4. Itsekkäät motiivit tai itsekäs tavoittelu vs. jumalainen innoitus ja ryhmätietoisuus

Olemme parhaassa ajassa ja pahimmassa ajassa. Älkää horjahtako pelon harhaan. Muistakaa, että turvallisin paikka missä voitte aina olla, on sisäinen yhteytenne Jumalaan. Keskittykää siihen ja pysykää siinä.

Seuraavaan kertaan saakka, pysykää avatarasydänpolkunne loistossa! Olkaa lempeä sydämeltänne ja toisillenne. Lähetän rauhoittavia ja palauttavia toivotuksia ja jumalaisia siunauksia meille kaikille lahjaksi puumme alle. Lopetan tähän ja takaisin sänkyyn!

Rakkautta aina,
Lisa

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >