HomeViestejäLisa ReneeLokakuu 2010 - Todellisuustarkistus

Lokakuu 2010 - Todellisuustarkistus

TODELLISUUSTARKISTUS

Kirjoittanut Lisa Renee ( www.energeticsynthesis.com)
Lokakuun 2010 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas perhe,

Tässä kuussa ja eteenpäin meitä muutetaan edelleen niin, että energiakehomme (ja tietoisuutemme) on harmoniassa uuden aikajana-arkkitehtuurin sekä uuden energiaperustan kanssa. Kun jatkuvasti käymme läpi mikromuutoksia jokseenkin jokaisella sisäisen persoonamme ja elämäntyylimme alueella, näemme lisää menneiden solumuistojemme malleja ja ilmiöitä tulevan pintaan. Nämä muistot ovat sekä muinaisia että viimeaikaisia henkilökohtaisia muistoja, jotka kumpuavat sekä monista omista kokemuksista (samojen mallien monien ihmisinkarnaatioiden kokemukset) ja uskomuksista, että olemme osa ihmisrotua, jolla on kokemus maaplaneetalla. Lajina meillä on monia käsityksiä tai arkkityyppejä, joiden uskomme olevan totta ja määrittelevän ihmisidentiteettimme. Kaikkia näitä malleja jalostetaan tänä aikana, jotta voimme saada tilaisuuden nähdä, mitä meidän tarvitsee muuttaa tai parantaa sisällämme. Tämä on aikaa, jolloin meidän on opittava luomaan uusi todellisuutemme täysin uudella väripaletilla. Nämä uudet valotaajuudet ovat ykseyskoodiharmonioista, jotka on luonut nyt käytettävissämme oleva uusi energiaperusta ja sen arkkitehtuuri.

Kun tutkii näitä vanhoja malleja, alkaa nähdä niiden iskostuneen vääristymiksi, jotka ovat vaikuttaneet energeettiseen ihmisolemukseemme hyvin monilla tasoilla. Ne mielen pelit ja kontrolliohjelmat, joita tiedostamaton itsemme pyörittää - nuo suuremmat käyttäytymismallit jotka massayhteiskunta on laatinut ja hyväksynyt - tulevat pauhaten tarkasteltavaksi. Meidän on nähtävä, kuka ja mikä pyörittää "melskettä" tiedostamattoman mielen mentaalikehoksi. "Melske" on korruptoitunut mielen ohjelma, joka pyörii tietoisessa tai tiedostamattomassa itsessämme ja joka oikeutta itsensä psyyken suojelemisella sen syvimmiltä ja pimeimmiltä peloilta. Se on erittäin konstikas ja manipuloiva. Kuitenkin pystymme selvästi näkemään tämän "melskeen" pyörimisen, koska uusi energiaperusta ei siedä tai tue sitä. Tämä melske on vastakohta henkilökohtaisen vilpittömyyden ilmentämiselle ja ollaksemme yhteneväinen ydinolemuksen ja todellisen luontomme kanssa meidän on hankkiuduttava eroon tästä melskeestä.

Tämä on todellisuustarkistuksen aikaa, jotta voimme nähdä, mitä vahinkoa on aiheutunut, ja arvioida, mitä meillä on jäljellä, jotta voimme elää ja puhua sillä syvimmällä totuudella ja vilpittömyydellä, mihin kykenemme. Tietoisuutemme tai havaintotapamme sokeat pisteet, joita meillä on toisista ja jotka pitävät meitä kieltämisen tilassa ja petollisissa psykologisissa puolustusohjelmissa (tai tässä mielen melskeessä), eivät voi jatkua. Meidät riisutaan draaman, trauman ja puolustusmekanismien kerroksista, jotka ovat toimineet osana ihmisenä olemista.

Ylösnousemuksen tiennäyttäjien ensimmäisenä osana teemme nyt syvältä tätä puhdistusta. Se voi ilmetä osana suuremman makrokosmoksen tai henkilökohtaisen elämän parantumista, mutta sen mekanismi on kuitenkin sama. Kaikki ihmiset ovat näiden melskeohjelmien kohteena. Tämä prosessi voi olla tuskallinen, koska se vaatii antamaan kaiken "alttarille" - mikään ei pidättele, mikään ei ole sokerikuorrutettua, mikään ei varjosta kykyämme nähdä tai elää tuntemamme totuuden mukaisesti. Meidän on vain luovuttava kaikesta vastustuksesta ja annettava olosuhteiden korjata itsensä, kun me osallistumme katselemalla mallia, kun se muutetaan tai täysin hävitetään. (Tämä hävittää myös kalvot, jotka luovat energiaerillisyyttä sisällemme, jotta voimme olla enemmän eheä sisältä ja siksi myös eheämpi vuorovaikutuksessamme toisten kanssa.) Tämä voi olla meille intensiivistä, joten tarpeellisen aikalisän ottaminen sekä lempeys ja anteeksiantavuus näissä olosuhteissa on oman energiansa mestarina olemista.

Maan rinnakkainen aikajana

Universaalin makrokosmoksen ja henkilökohtaisen mikrokosmoksen tasolta tuodaan nykytietoisuuteemme rinnakkaistodellisuus, missä meillä on varjopuoli, identiteettimme tuskallinen osa. Olemme viime aikoina ehkä tiedostaneet näkevämme synkkiä ja intensiivisiä unia, sota- tai konfliktitilanteita varjo-olentojen kanssa (kuten mustan magian arkkityypit jne.), mitkä tulevat valvetietoisuuteemme ratkaistavaksi ja kuntoutettavaksi. Tämä pahentuu tänä aikana, kun maan 3D-aikajanamme ovat tulleet linjaan ja risteykseen rinnakkaisen 5D-maapallomme tulevien aikajanojen kanssa ja linkittyneet pidemmälle Linnunratauniversumimme 8D-ytimeen.

Tämä vaikuttaa planeetan tietoisuusverkostoihin, minkä tuloksena vapautuu juurtuneita muistoja. Ne jolla on historiaa noissa verkoissa, alkavat aistia, tuntea tai elää uudestaan niitä. Tämä voi matkia jonkin elämän mallin toistumista fyysisyydessä tai selvittämistä unenkaltaisessa tilassa. Nämä energiat vaikuttavat erittäin paljon astraalikehoomme, koska 5D-rinnakkaistodellisuus on osa astraali- ja sielukehoa, missä tunnekeho on altistunut vahingoittumiselle osana ihmisen muinaisia konflikteja.

Tämä tapahtuma vastaa sanontaa, että maan rinnakkaisten aikajanojen aika- ja paikkakentät ovat ristenneet omien aikajanojemme kanssa viime viikkoina. Kuten Suojelijat ovat maininneet viime kuukausina, Matelijoiden tunkeutumisen 5D-muistoja on tullut pintaan, kun lajirotumuistot alkoivat palata planeettakenttämme. Ihmisrotu tietää solumuistin tasolla, että meidän oli tarkoitus olla 5D-olentoja, koska tämä on osa lajirotumuistiamme. Alkuperäinen ylösnousemussuunnitelmamme oli yhdistyä rinnakkaisen 5D-itsemme kanssa ja sitten kyetä kokemaan paljon korkeampi todellisuuskokemus osana ihmisen massaevoluutiota. Monilla meistä on sisäinen tietämys, ettei tätä tapahdu, ja tämä tietäminen, että tulevaan todellisuuteemme soluttauduttiin, on aiheuttanut paljon surujäämää.

Kohtaamme nämä pimeät puolet nyt monin tavoin. Kuitenkin nyt pintaan tuleva taustateema on uhri/hyväksikäyttäjäarkkityypin mielenhallintaohjelma. Se on ydintietoisuustodellisuuden pimeys vs. valo polariteettiohjelma. Tällä uhriohjelmalla ja universaaleissa aika-avaruuskentissä esitetyillä historioilla on ollut hyvin negatiivinen vaikutus ihmisevoluutioon, koska se hajotti tunnekehomme. Siitä seuraava tuska on pirstonut sielumatriisimme ja astraalikehomme - se on todella satuttanut meitä hyvin paljon.

Hyväksikäyttäjän lankeamishistoria

Kun yhdistymme tällä hetkellä rinnakkaisen "lankeamishistorian" aikajanan kriittisen tason kanssa (risteys rinnakkaisuniversumin kanssa), Kontrolloijien agendan aggressiot saavuttavat uuden vahvuustason. Tämä vahvistuminen tapahtuu erityisesti uhri/hyväksikäyttäjäohjelmassa. Olemme jo ehkä aistineet tätä kaaos- ja häiriölaatua maailmassa. Jos tämä on vaikuttanut sinuun, itsestäsi huolehtiminen ja työskenteleminen mielen parannustyökalujen kanssa, jotta voit säilyttää neutraalin yhteyden näihin tapahtumiin, on kriittistä kärsimyksen helpottamisen kannalta. Yritä mukautua siihen ymmärrykseen, että tämä on suurempi makrokosminen tapahtuma, mikä vaikuttaa kehoosi (älä ota sitä henkilökohtaisesti), ja pysy valppaana mielesi pitämiseksi selkeänä.

Monta kertaa fyysinen ja energiakehomme saavuttaa sisäisen paineen intensiiviset tasot (tämä on harmonisoitumista korkeamman valokehon tuomiseksi fyysiseen lihaan), sen alkemisen muutoksen katalysoimiseksi, mikä vaaditaan räjäyttämään tuo vahingoittunut solumuisti kehosta ja puhdistamaan se geenimateriaalista. Rankkoina hetkinä se voi tuntua "juustokankaan" läpi puristamiselta. (On tosiaan transformaatioaikaa kamelin saamiseksi neulansilmän läpi. Tämä on iso juttu.)

Kuitenkin monet meistä jotka olemme virittyneet ylösnousemuksen viimeisimpään ykseysarkkitehtuuriin, tunnemme, että meidät "puskuroidaan" tämän vaikutuksilta massoihin. Tämä on todella totta, koska meitä suojataan tavoilla, jotka ovat olleet käytettävissämme tällä planeetalla vasta viime aikoina. Monet meistä jotka olemme indigo- ja tähtisiemenperheistä, havaitsemme olevamme fyysisesti ruumiillistuneena tällä planeetalla ja kuitenkin tunnemme, ettemme ole varsinaisesti "täällä". Tämä on outo aistimus! Tämä on tulosta muuttuneesta perustasta, mikä on siirtänyt valokehomme toiselle identiteettiasemalle - meidät on poistettu sieltä, mistä käsin useimmat massassa edelleen toimivat.

Jos et ole vielä päässyt uuteen ykseysperustakenttään ja sinulla on edelleen suuria henkilökohtaisia muuntumisoireita, ole rohkea ja tiedä, että olet pääsemässä lähemmäs maaliviivaa. Olemme kaikki ylösnousemusprosessimme eri tasolla, kuitenkin me kaikki teemme työtä yhdessä saman tavoitteen hyväksi. Uusi perusta on täällä, meidän on vain puhdistettava kehomme virittyäksemme jumalaisen "kaavamaisuuden" resonanssiin ja ollaksemme sallimatta minkään (ja tarkoitan todella minkään) päästä meidän ja Jumallähdesuhteemme väliin. Älä anna periksi, koska olet melkein perillä. Kutsu ylösnousemuskaveriasi tai yhdisty ES-yhteisöön saadaksesi lisätukea.

Halkeama aikamuurissa

Tämä jakso määrittelee taajuusjakautumisen niiden todellisuuksien ja tietoisuusvalintojen välillä, joita on tehty kesäkuusta saakka (planeetan kumulatiivinen energiakenttä, mitattuna ovesta 17.7. rinnakkaistodellisuuksiin). Kun on tietoisesti herännyt tarkkailija, se luo surrealistisen kokemuksen kummankin todellisuuden toimimisesta samassa tilassa mutta eri nopeudella (hiukkastaajuuden pyörimisnopeus = muutokset ajassa). Tämä merkitsee, että pystymme tarkkailemaan kahden pääaikajanan (tai useampien) etenemistä, kun ne pyörittävät ohjelmia rinnakkain samalta vaikuttavassa tilassa.

Jos emme ole tietoisia näistä aikajanoista, emme ole tietoisia niistä vaihtoehdoista, joita meillä on tänä aikana tietoisuutemme kehittämiseksi. Jos emme osallistu tietoisuudellamme, planeetan energiakenttävärähtely sovittaa henkilökohtaisen värähtelyasteemme automaattisesti siihen värähtelytodellisuuteen ja aikajanaan, mitä eniten värähdellään. Näin Kontrolloijien suunnitelman on tarkoitus "puhdistaa pelipöytä". Jos ei ole yhtään tietoinen tämän agendan toiminnasta, ei pysty tekemään henkilökohtaista valintaa siitä suunnasta, mihin asettaa oman tietoisuusenergiansa. Oletusarvoisesti meidät pyyhkäistään raikuvimpaan aikajanaan. Hyvin samalla tavalla hämähäkki nappaa kärpäsen verkkoonsa. Jos tietää, miten pysyä verkon ulkopuolella, ei jää kiinni. (Keskittykää sielutarkoitukseenne muodostaen sisäisen yhteyden Jumallähteeseen ja pysykää ulkona uhri/hyväksikäyttäjä-ajattelumalleista.)

911-Kontrolloija-agenda etenee (jatkuvana orjuutuksena velkojen, sairauden, terrorismin, patriarkaalisena hallintana ja ollen harmoniassa epäluonnollisten, kuolleiden ja keinotekoisten todellisuusjärjestelmien kanssa) ja ykseydenlain ylösnousemussuunnitelma etenee (täysivaltaisuutena ja vapautena ja ollen harmoniassa feminiinisen tasapainon ja Jumalan luonnonlakien kanssa). Tämä kahden mahdollisen todellisuuden rinnakkaisuus fyysisessä aineessa eri värähtelynopeudella saa aikaan kummallisen ilmiön, jota heijastetaan henkilökohtaisesta aurakentästä, nimeltään "negatiivinen muoto". Monet meistä kokevat tämän negatiivisen muotomme pimeitä puolia tulevan pintaan, jotta voimme yhdistyä sen samanaikaisiin polariteetteihin toisissa aika-avaruuskentissä. Joissain tapauksissa meidän on täysin tuhottava se ja lähetettävä raaka-aineena yhdistymään takaisin Jumalytimen kanssa.

Negatiivinen muoto

Negatiivinen muoto on sarja keinotekoisia/kuolleita valokehoja, joita Kontrolloijavoimat ovat käyttäneet geneettisen materiaalimme uudelleenluomiseen ja kaappaamiseen hologrammikuvassamme. Jotkut näistä vääristyneistä kehoista ovat lankeamishistoriastamme ja siitä seuranneesta suuresta astraalikehon vahingoittumisesta. On tärkeää olla tuomitsematta tai pelkäämättä tätä informaatiota ja päästä selville ja sen ytimeen, mitä se on ja miksi se on. Negatiivinen muoto on kuin sarja "pesiviä nukkeja", jotka voivat olla kiinnittyneenä hologrammi/valokehoon ja jotka sisältävät väärää informaatiota, mitä tavallisesti muodostuu keinotekoisista todellisuuksistamme (tiedostamattoman henkilön todennäköisiä aikajanatapahtumia) ja yleensä astraalikehovääristymien vuoksi.

Koska rinnakkainen lankeemusaikajana on avannut pääsyn tähän todellisuuteen, tämä kummallinen negatiivisen muodon ilmiö nousee meillä pintaan. Negatiivinen muoto on ollut olemassa pitkään, joten älkää pelätkö sitä. Ymmärtäkää, että se on tietoisuutenne eloton osa, jonka kaikki osat on haettava takaisin (kerättävä kaikki pimeät puolet tai käänteismonadisirpaleet) ja sitten palautettava yhdistymään Kosmisen äidin Jumalytimeen tai sydämeen. Silloin se negatiivisen muodon arkkitehtuuri joka on sitonut ihmisen 3D-leimassa Kontrolloijaverkkoihin (taajuusaidat ja niiden haamutodellisuudet), hajoaa ja tuhoutuu.

Äitikaaritaajuus ja sen napaporttiverkosto on uutta tietoisuusteknologiaa, mikä sallii näiden negatiivisten muotojen välittömän tai nopean parantumisen. Nämä ovat jäämiä, jotka ovat jääneet yli paljosta Perustajien ja Suojelijoiden verkkokuntoutustyöstä, mikä on systemaattisesti poistanut valheellisia valkoisen valon kudoksia ja valheellisia naparakenteita, jotka ovat pakottaneet astraaliin reinkarnoitumiseen ja moniin muihin planeetan orjuutusrakenteisiin. Koska olemme harmonisoituneet rinnakkaistodellisuuteen äskettäin, aina useammat meistä pystyvät aistimaan tai näkemään näitä negatiivisia muotoja. Älkää pelätkö niitä. Olette kosminen vanhempi, joka palauttaa ja parantaa nämä piinatut tietoisuuden osat. (Kutsukaa Äitikaaritaajuutta ja käyttäkää negatiivisen muodon puhdistamista ja AOA-omegapuhdistamista, jotka ovat ES-yhteisön resursseja.)

Lisäksi tämä ilmiö ja äskettäinen taajuusjako ilmentyvät suuremmissa massatietoisuuskentissä todellisena tai huijarina. Tämä on aineellinen ilmentymä polaaristen aikajanojen olemisesta rinnakkain. Ne jotka ovat puhdistaneet suurimman osan näistä negatiivisista muodoista, saattavat havaita lisämuutosta ulkoisessa ympäristössään. Kaksi äärimmäistä vastakohtaa ilmestyy todellisuuteen kerralla ja saatatte kysyä itseltänne: "Miksi tämä ihminen, paikka tai asia ilmestyy näin?" Pystytte aistimaan erilaisia aikajanoja kumpuavan tuosta tapahtumasta tai olosuhteesta. Jos päästätte irti kaikesta tarpeesta kontrolloida lopputulosta ja vapautatte sen Jumalalle, sallitte todellisen version esittäytyä itsellenne. Älkää yrittäkö kamppailla ympäröiviä olosuhteita vastaan tai kontrolloida niitä. Kun päästätte irti tarpeestanne kontrolloida, tilanne korjaantuu itsestään ja löydätte sen sisään kätketyn onnellisemman ratkaisun.

Elektroni-protonitasapaino

Monet meistä jotka olemme päässeet ykseysarkkitehtuurikenttään, sovitetaan nyt peilivastakohdan kanssa (feminiini-maskuliiniyhdistyminen) siirtyäksemme ylösnousemussuunnitelman seuraavaan vaiheeseen. Tämä on oppimista työskentelemään "yhdistymisalkemian" kanssa, hologrammihiukkasrakenteen tämänhetkisen polarisaatiojaon parantamiseksi, yhdistämiseksi ja muuttamiseksi. Olemme oppineet, että myös hiukkasfysiikassa tähän elektronien ja protonien pyörimistasapainoon on tarkoituksellisesti puututtu tässä 3D-todellisuudessa, jotta ihmisrodulle on luotu kontrollointiverkkoja. (Nämä kontrollointiverkot ovat taajuusaitoja, jotka estävät planeetan luonnonmukaisen ylösnousemuksen.)

Ne mitä nykytiede pitää fysiikan luonnonlakeina, eivät ole itse asiassa luonnonmukaista planeetallemme. Tämä merkitsee, että elektronitasapainoa manipuloitiin tietoisuutemme sähköistämiseksi, mikä on pitänyt energiamme polarisoituneena tiivistettyyn alemman mentaalikehon olemiseen. Nämä vääristymät olivat pääasiassa elektronipohjaisia ja siksi vääristynyttä patriarkaalista hallintavääristymävaikutusta oli helppo manipuloida. Tiedostamattomia miespuolisia kehoja jotka pyrkivät hallitsemaan toisia uhri/hyväksikäyttäjäohjelman kautta, on erityisesti palkittu maaplaneetalla. Se piti kontrolloija-agendan pyörimässä tasaisesti.

Ensimmäisen aallon galaktiset olennot työskentelevät ykseysmallien syntetisoinnin kanssa samalla, kun heitä pidetään "henkisen avioliiton astiassa, joka on ajattomuudessa". Jotkut yrittävät siirtää pitkäaikaisia nykysuhteita tähän uuteen toimintamalliin. Ensimmäisiä näitä geneettisesti tasavertaisia sovitetaan tällä hetkellä yhteen tämän "liittomallin" prototyypittämisen aloittamiseksi tällä planeetalla. Tällä on monia eri tavoitteita ja se lisää myös hyvin erilaisen henkilökohtaisen ulottuvuuden mies-naissuhteiden kokemiseen tällä planeetalla. Epäilemättä tämä ei ole ollenkaan selvää kuin pläkki, kuitenkin Suojelijarodut järjestelevät ja valvovat sitä suoraan.

Jos ymmärrämme, että kaikki luominen perustuu feminiiniprinsiippiin (protoni, staff) ja maskuliiniprinsiippiin (elektroni, rod), voimme ymmärtää, että saattamalla nämä tasapainoon voimme parantaa oman energiakenttämme ja näin tietoisuutemme polariteetin vaikutuksista. Massiivista edistymistä voidaan saada aikaan parantamalla elektroniepätasapaino nyt ja näiden liittojen järjestely on osa tuota tavoitetta. Tämä muuttaa myös radikaalisti miesprinsiippiä ja tuo sen todelliseen, sisäiseen "hengenvoimaansa" (rod) irrottamalla ja hajottamalla kaikki mielenhallintaohjelmat, jotka perustuvat patriarkaaliseen hallintaan. Tämän eteneminen jatkuu ja se on erittäin jännittävää planeettamme miespuolisille!

Pysykää avatarasydänpolkunne loistossa! Olkaa lempeitä sydämeltänne ja toisillenne.

Rakkautta aina, Lisa

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >