HomeViestejäSolara2.1.2018 - Tyrskyraportti 2018 - mestaruutemme eläminen

2.1.2018 - Tyrskyraportti 2018 - mestaruutemme eläminen

TYRSKYRAPORTTI 2018 – MESTARUUTEMME ELÄMINEN

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
2.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Katsaus taaksepäin vuoteen 2017

2017 oli hyvin haastava vuosi täynnä kauaskantoisia ja seismisiä muutoksia. Oli paljon mullistusta, järkyttäviä tapahtumia ja konstikkaita tilanteita, kun kaksinaisuuden maailma jatkoi romahtamista meidän kaikkien ympärillä.

Koko vuoden korvennuimme transformaatiotulissa, mikä vaikutti meihin syvästi monilla tasoilla. Monet menettivät kotinsa ja elantonsa maastopaloissa, hurrikaaneissa, maanjäristyksissä ja tulvissa ja ovat nyt pakotettuja aloittamaan alusta. Se valtava paine jota olemme tunteneet, on transformoinut olemuksemme hiilestä timanteiksi.

Koko vuoden tunsimme olevamme kahden hyvin erilaisen todellisuusjärjestelmän keskeltä ja oivalsimme lisääntyvässä määrin, ettemme voi osallistua kumpaakin. Meidän täytyy valita, kumpaan todellisuusjärjestelmään laitamme energiamme, ja ankkuroitua tiukasti siihen. Meidän täytyy harmonisoitua sen kanssa, mikä tuntuu ehdottoman totuudenmukaiselta/aidolta.

Vuoden loppuun mennessä monet meistä olivat uudella, valtavasti laajemmalla tasolla. Tuntui siltä, että olimme saaneet loppuun vaikean syklin, jossa meitä testattiin toistuvasti, ja olemme nyt valmis luomaan elämämme uudelleen sellaiseksi, mikä sen on todellisuudessa tarkoitus olla. Olemme riisutumpia ja aidompia kuin koskaan ennen. Tämä tuntuu äärimmäisen vapauttavalta.

2017 todistimme radikaaleinta vanhojen järjestelmien, rakenteiden ja uskomusten purkamista, jonka voimme muistaa. Alussa syntyi pakahduttavaa kauhua, järkytystä ja reagointia, kun kaikki minkä olimme tienneet normaaliksi tässä elämässä, hajosi luonnollisen ja massiivisen toimintatapamuutoksen vuoksi.

Me jotka olemme selviytyneet vuoden 2017 läpi, emme ole tehneet sitä koskemattomina. Meitä kaikkia on venytetty ja laajennettu yli mielikuvituksemme. Kun opimme olemaan aito itsemme kaaoksen keskellä, meistä tuli aitousmajakoita. Lukuisia rakkaita ihmisiä – ystäviä, perhettä ja niitä, joita ihailimme – lähti planeetalta. Monista meistä tuntui, että kuolimme koko vuoden. Jotkut meistä kehittivät vakavia terveyshaasteita varoitukseksi muuttaa stressaava ja epäterve elämäntapamme, jotta emme kehittäisi enää vakavampia terveysongelmia.

Yhteytemme joidenkin ystävien kanssa syveni, kun oivalsimme yhteisen aidon tarkoituksemme. Samaan aikaan elämäämme tuli uusia ihmisiä, joilla on avaimet tulevaisuuteemme. Opimme arvostamaan elämän arvokkuutta ja hoivaamaan niitä, jotka ovat rakkaita meille. Ja myötätuntomme ulottui sisältämään kaiken ja kaikki.

Melkein kaikki nappulat ovat laudalla nyt paikoillaan. On vienyt pitkän aikaa saada ne sinne. Ihmisiltä on vienyt pitkän aikaa herätä täysin. Ei ole sattumaa, että tietämättömiä ja ahneita on valta-asemassa samaan aikaan, kun hyvin monet ihmiset heräävät. Tämä katalysoi meitä heräämään hyvin nopeasti!

TUKIPISTE/NAPA

Tukipiste/napa: kohta jossa vipu lepää tai jossa vipua tuetaan ja josta se on riippuvainen. Asia joka esittää keskeistä tai oleellista roolia jossain toiminnassa, tapahtumassa tai tilanteessa.

2018 on vuosi, jossa kaikki on vaakalaudalla. Se on yksi kohtalon vuosi, jossa mikä tahansa on mahdollista. Kaikki on hienovaraisesti tasapainossa tukipisteessä, ja vipu voi mennä kumpaakin suuntaan.

Voimme joko ilmentää taivaan maan päälle elämällä avoimesti uudessa todellisuudessa tai voimme jatkaa kaksinaisuuden ruokkimista ja kohdella sitä, kuin se olisi hallitseva todellisuutemme. Jos kaksinaisuus vaikuttaa jatkuvasti meihin, näemme kulkumme tällä planeetalla hyvin haastavana heräämiskouluna. Tai voimme kokea myös helvetin maan päällä. Meillä on vaihtoehtona myös valmistua kaksinaisuuskoulusta sanoen: "Riittää jo!" ja päättää ilmentää täysin uusi todellisuus. Se riippuu täysin meistä. Se mihin laitamme tietoisuutemme ja toimintamme, määrittää, mitä koemme tänä vuonna.

Joka tapauksessa emme voi enää jäädä puolueettomaan tilaan ja istua passiivisesti sivurajalla. Emme voi myöskään teeskennellä, että nämä ovat normaaleja aikoja, ja jatkaa tavallisia toimiamme. Jos teemme tämän, niin oletusarvoisesti jatkamme kaksinaisuusharhan ruokkimista.

Meidän täytyy olla täysin hereillä ja ultravalppaana koko ajan. Meidän täytyy jatkuvasti erottaa, mikä on totta ja mikä valhetta. Meidän täytyy kääntää fokuksemme hyvän, aidon ja uuden ravitsemiseen kaikessa, mitä teemme, runsaan rakkauden ja myötätunnon kera. On aika vetää viimeiset olemuksemme langat pois kaksinaisuuskudelmasta ja kutoa ne ykseyskudelmaan.

Ei riitä, että pelkästään selviytyy näistä ajoista – meidän täytyy nyt palvella kallistuspisteenä, kääntää nurin kaksinaisuus ja synnyttää uutta maailmaa. Yhdessä, yhtenä aitona olentonamme, olemme tukipisteessä – voiman ja päätöksen paikassa – vipuna joka voi vaihtaa meidät uuteen todellisuuteen. Tästä syystä olemme täällä!

Vipumme aktivoimiseksi täytyy astua täysin omaan aitouteemme. Olla aito ja totuudenmukainen joka hetki. Muistaa, miksi olemme täällä. Muistaa, mistä tulemme ja keitä oikeasti olemme.

Tullaksemme aidoiksi ja totuudenmukaisiksi sieluiksi, kaikki sisällämme ja ulkopuolellamme täytyy muuttaa perinpohjin suuremmaksi aitoudeksi. Meidän täytyy leikata itsemme irti joka köydestä, joka pitää meidät sidottuna kaksinaisuuteen, kuin vapauttaisi veneen köysistään, jotta se voi purjehtia valtavan suurelle merelle. Kaikki täytyy siirtää uuden AN-todellisuuden taajuuskaistalle. Ja meidän täytyy haluta tehdä tämä ja tietää, miten tärkeää se on tehdä nyt!

Jotkut köysistä jotka sitovat meidät kaksinaisuuteen, ovat ilmiselviä. Tiedämme, että niitä on, mutta olemme kiintyneet niihin emmekä halua päästää niistä irti vielä. Ne täyttävät elämämme tyhjyyttä ja antavat pinnallisia koristeita peittämään aidon merkityksen puuttetta.

Yksi merkki kaksinaisuuspohjaisista energioista on, että niillä ei ole pysyvää voimaa. Energiat saattavat rakentua kuukausia tiettyyn juhlapyhään tai urheilutapahtumaan, mutta kun se on ohi, se on energeettisesti poissa. Tästä syystä on vaikea kuunnella joululauluja joulun jälkeen, tai ystävänpäivän valtava rakentuminen on yhtäkkiä ohi 15.2. ja kaikki nuo arvokkaat, sydämenmuotoiset karamellilaatikot ovat 50%:n alennuksessa. Rakkauden ja romantiikan keinotekoinen juhla on ohi sen sijaan, että se olisi elämämme luonnollinen osa, joka on kanssamme koko vuoden.

Voimme nähdä myös muita kaksinaisuuskoukkuja, mutta olemme epävarmoja, miten niistä päästetään irti. (Toivomme, etteivät ne ehkä ole niin tärkeitä ja voimme pitää ne vähän pidempään. Asioita joihin olemme kiintyneet, kuten lemmikkimme joulupukin puku ja kallis kenkäkokoelmamme.)

Sitten on kimaltavia glamoursäikeitä, joiden pitäminen on houkuttelevaa. Nämä saavat olomme tuntumaan tärkeältä tai vaikutusvaltaiselta tai kauniilta tai menestyneeltä. Nämä ovat egosäikeitä, jotka toivomme pitävämme mukana mahdollisimman pitkään. (Totta kai haluamme olla aito ja totuudenmukainen, mutta emme halua olla niin riisuttu, että meistä tuntuu merkityksettömältä. Kenties pelkäämme, että ilman oppiarvojamme, muotivaateitamme ja työtitteleitämme emme ole mitään.)

Toiset köydet ovat hienovaraisempia. Jotkut ovat hyvin piilotettuja olemukseemme, kun taas toiset ovat avoimesti alttareillamme – henkiset uskomuksemme ja harjoituksemme! (Emme halua päästää irti näistä, vaikka käsitys henkisen ja aineellisen erosta kuuluu kaksinaisuuteen.) Kenties on aika ottaa alas nuo julisteet ylösnousseista mestareista ja antaa heidän tehdä oma ylösnousemuksensa. Ja otetaan sitten sovittu asemamme uusina mestareina!

Haluammeko keskittyä Jumalatarenergian uudelleenilmestymiseen mieluummin, kuin kaikkien – miesten ja naisten – tuomiseen yhteen aitoon olentoomme? Kyllä, tiedän, että feminiinienergiaa on kauan tukahdutettu ja sorrettu ja se täytyy palauttaa tasapainoon miesenergian kanssa. Mutta teemmekö tämän keskittymällä kokonaisuuden toiseen puolikkaaseen vai ohittamalla tuon askeleen ja tuomalla kaikki ja kaiken ykseyteen? Uusi AN-todellisuus on aurinko ja kuu yhtenä olentona. Ne eivät ole enää erillään, vaan täysin tasapainossa.

Haluammeko sinnikkäästi pitää kiinni rajoittuneista, vanhoista unelmistamme, vaikka ne tulivat kaksinaisuudesta? Vai olemme avoin hurjimpien unelmiemme toteutumiseen – niiden aitojen unelmien, joista emme uskalla puhua? Olemmeko valmis elämään oikean ajan ja oikean paikan tilassa tietäen, että se mikä todella kuuluu meille, tulee täydellisellä ajoituksellaan?

Voimmeko tehokkaasti vetää vipua tukipisteen päällä käsillä, jotka ovat täynnä talismaneja, rannekoruja, suosituskirjeitä, snackeja, kristalleja, kaksinaisuuteen perustuvia rooleja, kultarahoja ja omahyväisyyttä?

Päivänseisaus – joulu voi olla taianomaista aikaa kerääntyä yhteen perheen ja ystävien kanssa ja laulaa "enkelit kumartuvat lähelle Maata", mutta haluammeko oikeasti kaupallistaa sen? Haluammeko levittää kaksinaisuuden epäuskottavaa mytologiaa, joka on täynnä sarjakuvahahmoja, kuten joulupukki ja pääsiäispupu? (Tiesittekö, että alkuperäinen joulupukki (englanniksi Pyhä Claus), Pyhä Nikolaos joka syntyi 270 Turkissa, on perinteisesti käyttänyt vihreitä vaatteita kolmannelta vuosisadalta saakka, ja hänen vaatteensa muutettiin punaisiksi Coca Colan markkinointijuonena 1931?) Haluammeko oikeasti toivottaa uuden vuoden tervetulleeksi menemällä juhliin ja tulemalla humalaan?

Haluammeko jatkaa niiden ahneiden suuryritysten tukemista, jotka myrkyttävät ruokamme ja varastavat vetemme (kuten Nestlé), jotka teettävät älypuhelimemme ja vaatteemme kamalissa olosuhteissa eivätkä maksa työntekijöilleen toimeentuloon riittävää palkkaa?

Vai haluammeko yhdistyä suurenmoiseen aitoon tarinaamme, ikuiseen tarinaamme, oikeaan mytologiaan joka on ajaton puhdas totuus? Olemmeko valmis tekemään tämän? Koska sitä eniten tarvitaan tänä aikana – vetää vipua, joka pyöräyttää meidät täysin uuteen todellisuuteen, täysin uuteen toimintamalliin.

MESTARUUTEMME ELÄMINEN

Elämme äärimmäisen polarisoituneessa maailmassa. Vanha kaksinaisuuden todellisuusjärjestelmä kuolee kaikkialla ympärillämme ja on aina vain epätoivoisempi kontrollinsa säilyttämisessä. Samaan aikaan täysin uudesta todellisuusjärjestelmästä, uudesta todellisuudesta nimeltään AN, tulee jatkuvasti vahvempi.

Kaksinaisuuden demonit yrittävät saada huomiomme ja vetää meidät takaisin siihen, mutta meidän täytyy pysyä vahvana, selkeänä, rakastavana ja aitona. Riippumatta siitä, mitä tapahtuu, meidän täytyy olla lahjomaton, maadoittunut ja peräänantamaton.

Ihmisinä meidän täytyy tulla ultratietoiseksi valinnoista, joita teemme joka päivä. Ruokkivatko valintamme kaksinaisuutta vai vahvistavat uuden todellisuuden värähtelyä? Onko elintilamme harmoniassa kaksinaisuuden vai uuden todellisuuden kanssa? Miten kulutamme rahamme – ylläpitäen kaksinaisuutta vai raviten uutta todellisuutta? Minne laitamme energiamme ja huomiomme? Minkä tyyppisiä elokuvia katsomme? Mitä musiikkia kuuntelemme? Millaisten ihmisten kanssa vietämme aikaa? Olemmeko osa vanhaa toimintamallia vai uutta maailmaa, joka syntyy?

2018 on muutosten tekemisen vuosi. Ja vaikka on loputon luettelo siitä, mitä tarvitsee muuttaa sekä tällä planeetalla että henkilökohtaisessa elämässämme, on tärkeää, ettemme pakahdu sen laajuudesta, mitä tarvitsee tehdä.

Meidän täytyy jatkaa eteenpäin ja meidän täytyy elää aitoudessa. Meidän täytyy puhua totuuttamme tekojemme kautta. Meidän täytyy pysyä maadoittuneena ja samalla rakastaa enemmän kuin koskaan. On kuin siivoamista hurrikaanin tai maastopalon jälkeen – meidän täytyy jatkaa raunioiden poistamista kivi kiveltä. Teemme tätä kaikkien meidän puolesta, ja sitä tarvitaan kovasti.

Ja kun teemme tätä kivi kiveltä, ehkä saavutetaan pian kallistuskohta ja kaikki kääntyy nurin hetkessä … kaikki on mahdollista!

PALVELUN OSAAMINEN

2018 on mestaruutemme elämisen vuosi. Olemme kehittäneet elämien ajan mestaruuttamme, ja nyt on aika ottaa se käyttöön ja soveltaa mestaruuttamme päivittäin. Oleellinen osa mestaruutemme elämistä on palvelun osaaminen, mikä on sen tekemistä, mitä tarvitaan, silloin kun tarvitaan! Tämä on hyvin erilaista kuin palveleminen silloin, kun meistä tuntuu siltä, kun se on mukavaa, tai vain sen tekeminen, mitä haluamme tehdä.

Silloin kun näemme palvelutarpeen, voimme hypätä toimintaan tai etsiä jonkun muun, joka voi tehdä sen. Emme vain kulje ohi ja vaisusti toivo, että joku muu huolehtii siitä. Meidän kaikkien on aika paljastua palvelun mestareiksi – palvellen toisiamme, palvellen yhteisöämme, palvellen ihmiskuntaa ja palvellen planeettaamme tavalla, johon pystymme.

VASTUUN OTTAMINEN

2018 on vastuun ottamisen vuosi. Meidän on aika osallistua aktiivisesti päätöksiin, jotka vaikuttavat meihin ja koko planeettaan. Meidän kaikkien on noustava ylös ja tehtävä, mitä voimme, kääntämään vuoroveden ja tekemään tästä paremman maailman.

Meidän täytyy ottaa vastuu, koska hallitukset ja yritykset eivät enää palvele kansaa. Ne eivät enää suojele ympäristöä. Meidän on aika osoittaa rakkauttamme ja myötätuntoamme kaikille ihmisille, planeetalle ja kaikille eläville olentolajeille. Sovelletaanpa mestaruuttamme kaikessa, mitä teemme, voidaksemme luoda aidon maailman ja synnyttää uuden todellisuuden.

VALOSÄTEEN PITÄMINEN

Kun ihminen, tilanne, maa tai planeetta käy läpi haastavaa aikaa, usein "pidämme valosädettä" sille. Tämä merkitsee, että vahvistamme sen suoraa harmoniaa aitouden kanssa laitamalla sen suoraan ykseyden säteen alle, seisomme sen kanssa yhtenä aitona olentona ja syleilemme jokaista rakkaudellamme. Valonsäteen pitäminen on vahvuuden suuri lähde vaikeina aikoina. Se on tehokas tapa, jolla voimme kaikki palvella toisiamme.

Valonsäteen pitäminen on olemista keskuksessa ja tasapainossa sisällämme. Se on olemista harmoniassa tiedostamis-, läsnäolo-, huomio- ja olemassaolovastuun kanssa. Tässä tilassa ei ole kiinnittymisen, huolen tai pelon lankoja. Olet pelkästään läsnä, tasapainossa ja tietoinen, nojaamatta oikealla tai vasemmalle. Olet keskittynyt sydämeesi ja huout vakautta ja vahvuutta. Huomiosi keskittyy siihen suuntaan, johon sisäinen olemuksesi ohjaa sen. Valosäteen pitäminen tällä tavalla on positiivinen ja luova voima, joka auttaa toisia pysymään valonsäteessä, suorassa harmoniassa ykseyden kanssa. Valonsäteen pitäminen auttaa harmonisoimaan Maan, koko ihmiskunnan ja koko luonnon elämään virittyneenä sydämeen, tietoisuuteen, kunnioitukseen, ykseyteen ja henkilökohtaiseen voimaantumiseen.

Valonsäteen pitäminen toisille tai planeetalle on voimakas osoitus aitoudestamme. Voimme tehdä tämän aina, kun joku käy läpi jonkinlaista kriisiä tai kun on järkyttäviä tapahtumia tai luonnonkatastrofeja, kuten maastopalot, hurrikaanit ja maanjäristykset. Se on kuin vanha rukouspiiri, ainoastaan paljon laajemmalla ja paljon tehokkaammalla tasolla. Tämän vaikutukset tuntuvat välittömästi, koska yksi aito olentomme on paljon voimakkaampi, kuin tällä hetkellä oivallamme.

YKSI AITO OLENTO

Näinä kriittisinä aikoina meidän täytyy jatkuvasti muistaa, ettei meidän tarvitse käydä läpi kaikkea yksin. Harmonia yhden aidon olentomme kanssa kaikkina aikoina on avain selviytymiseemme. Olemme kaikki osa yhtä aitoa olentoamme emmekä ole yksin. On tärkeää, että kutsumme yhtä aitoa olentoamme aina, kun tarvitsemme apua tai parannusta. Tämä on erityisen totta aina, kun on jokin terveyskriisi, mullistus tai luonnonkatastrofi.

Kun yhdistymme yhtenä aitona olentona, pystymme siirtämään vuoria, helpottamaan parantumisihmeitä, lopettamaan sotia ja tuomaan kauaskantoisia muutoksia planeetalle.

Navigoimme onnistuneesti tätä myrskyisää uutta vuotta laajentamalla olemuksemme uuteen todellisuuteen ja pysymällä tietoisesti punoutuneena yhteen yhden aidon olentomme kanssa. Sitten elämme mestaruuttamme palvelemalla ihmiskuntaa täysimmällä rakkaudellamme ja myötätunnollamme.

UUSI AN-TODELLISUUS

AN on Muinais-Egyptin ensimmäinen Jumala, aurinko ja kuu yhtenä olentona. Suuret pyramidit edustavat Orionin vyön kolmea tähteä, jotka tunnetaan astronomiassa nimillä Mintaka, Al Nilam ja Al Nitak tai EL*AN*RA – niiden todelliset nimet. Tähti keskellä on AN, musta aukko tai ulottuvuusovi toisiin multiversumeihin.

AN:n siemenet olivat alussa tällä planeetalla. Ne laitettiin tänne antamaan meille vilaus siitä, mitä oli tulossa. Kirjassani "The Legend of Altazar" puhutaan AN-valtakunnasta, joka sijaitsi Perussa Lemurian ja Atlantiksen aikaan. Tämä on yhtenevä sen informaation kanssa, mitä egyptiläisessä Kuolleiden kirjassa sanotaan: "AN-valotorni sijaitsee maailman yli kuparin peittämissä vuorissa, jotka tunnetaan nimellä AN-tes."

Kun AN-valtakunta tuli sovittuun päätökseensä, AN-energia hävisi maahistoriasta, säästettynä vain muutamalle AN-vanhimmalle – Annutaroille – jotka jäivät ja muistivat … Pikakelauksena eteenpäin, tammikuuhun 1992 ja ensimmäiseen 11:11-aktivointiin, joka teki sillan kaksinaisuuden ja ykseyden välille. Tässä kylvettiin AN:n siemenet – sen uuden todellisuuden, joka oli tarkoitus synnyttää planeetalle. Nämä AN:n siemenet kehittyivät 20 vuoden 11:11-aktivointien aikana, jotka päättyivät 2012. Ja sitten AN:n oli aika ilmestyä esiin …

Tietäessämme tämän Emanaku ja minä ostimme vuosien etsinnän jälkeen hyvin erityislaatuisen tontin neljä vuotta sitten Inkojen Pyhän laakson sydämestä Perussa. Tiesimme, että oli aika ankkuroida AN-energiat taas planeettaan täysin uudella tasolla, jotta uusi todellisuus voisi ilmentyä fyysisyyteen. Neljän vuoden suuren ponnistelun jälkeen AN-sydän on valmis. Olemme luoneet uudestaan AN-valotornin, joka toimii nyt täysin. Se vastaanottaa ja lähettää jatkuvasti uuden AN-todellisuuden energioita ympäri planeettaa.

Vaikka asun AN:n keskellä, minun ei ole helppoa kuvata uuden AN-todellisuuden energioita, pelkästään siksi että ne ovat niin uusia. Voin sanoa vain, että kaikessa on ihastuttavaa kauneutta. AN tuntuu hyvin tutulta, koska se resonoi olemuksemme ytimeen. Olemme aina tunteneet sen sisällämme, mutta emme ole kohdanneet sitä hyvin pitkään aikaan. On syvä viihtymisen tunne – tunne olemisesta aidossa kodissamme. On valtavaa rakkautta. AN-energiat ovat aktiivisia, hyvin luovia ja hyvin värikkäitä. Kaikki on täynnä säteilevää aniliininpunaista valoa. Siinä on puhtautta ja keveyttä. AN on samanaikaisesti voimakasta ja erittäin suloista. Se on kuin hengittäisi uutta ilmaa, jossa on eri ainesosat kuin normaalisti hengittämässämme ilmassa. AN:n ilma on rakkaampaa!

Jos päätämme synnyttää uuden maailman asumalla uudessa AN-todellisuudessa, niin se tehdään lisäämällä uusi todellisuus elämämme kaikkiin aspekteihin. Sillä ei ole merkitystä, missä elämme tällä hetkellä tai mitä teemme. Kun toivotamme uuden todellisuuden tervetulleeksi elämäämme, kaikki transformoituu luonnostaan. Kaksinaisuuskoukut ponnahtelevat pois vanhoista paikoistaan, ja meistä tulee aina vain totuudenmukaisempi ja aidompi.

AJATTOMAT AIDOT MAAILMAT

AN-valotornin aktivoitumisen aikana toukokuussa 2017, ajattomat aidot maailmat lisäsivät itsensä odottamatta AN-sydämeen. Tämä ei tapahtunut itse aktivoinnin aikana, vaan muutama päivä aiemmin, kun jakauduimme työryhmiin valmistautuen aktivointiin. Kun tämä tapahtui, oivalsimme, että ajattomat aidot maailmat olivat lopultakin palaamassa täysin uudella tasolla. Tämä johtuu siitä, että ne ovat uuden AN-todellisuuden tärkeä komponentti.

Ikuinen aito itsemme asuu ajattomissa aidoissa maailmoissa. Ne sisältävät alkuperäiset koodimme. Aina kun koemme ajattomat aidot maailmat, se laukaisee muiston muista ajoista ja muista paikoista, jotka ovat hyvin tuttuja. Ajattomissa aidoissa maailmoissa asuminen on avain siihen, miten eletään uudessa todellisuudessa fyysisellä maapallolla!

Entisaikaan ajattomien aitojen maailmojen energiat olivat näkyvämpiä. Kun elimme kaikki heimoyhteisöissä, olimme uppoutuneet ajattomiin aitoihin maailmoihin seremonioiden, pyhien tanssien, näyn etsintöjen, kasvilääkkeiden ja musiikin kautta. Meillä oli yllämme pyhät vaatteet ja usein naamio tai päähine, mikä mahdollisti meidän siirtyä yli erillisenä yksilönä olemisesta. Tämä yhdisti meidät johonkin äärettömästi suurempaan kuin oma elämämme. Teimme tämän, koska se oli oleellinen osa heimokulttuuriamme ja sitä tarvittiin tasapainon säilyttämiseen maallisen ja henkimaailman välillä. Pienet alkuasukkaiden ja luonnonmukaisten ihmisten ryhmät ympäri maailmaa ylläpitävät edelleenkin tätä yhteyttä ajattomien aitojen maailmojen kanssa.

Koska useimmat meistä ovat kadottaneet heimoryhmänsä, emme ole enää osa perinteistä kulttuuria, joka vie meidät ajattomiin aitoihin maailmoihin. Tämä merkitsee, että nyt meidän täytyy luoda omat menetelmämme niihin astumiselle. Ja meidän täytyy astua ajattomiin aitoihin maailmoihin täysin uudella tasolla.

Monet meistä ovat tämän elämän aikana unohtaneet yhteytensä ajattomiin aitoihin maailmoihin. Vaikkemme ehkä muista tietoisesti niiden olemassaoloa, olemme tunteneet kauan syvän kaipauksen yhdistyä johonkin äärettömästi suurempaan ja aidompaan, kuin fyysinen maailma ympärillämme – eikä kansallismielisyys ja uskonto tee sitä enää meille.

Monet asiat tämän päivän maailmassa estävät meitä menemästä ajattomiin aitoihin maailmoihin. Sellaiset asiat kuin säätiedotukset ja -sovellukset estävät meitä kehittämästä henkilökohtaista suhdetta säähän. Sen sijaan luotamme, että jokin oman tietämyksemme ulkopuolella kertoo meille, mitä tapahtuu. Kello estää meitä saamasta henkilökohtaista tunnetta ajankulusta. Tiukat työ- ja kouluaikataulut estävät meitä harmonisoitumasta luonnon rytmiin. Määrätty aika vaadituille kolmelle ateriallemme päivässä estää meitä kuuntelemasta, mitä kehomme haluaa. Monet maanviljelijät käyttävät nyt sovelluksia kertomaan, milloin ja missä kylvää ja lannoittaa peltojaan, viljelysmaansa kuuntelemisen sijasta. Sellainen elektroniikka, kuin tietokoneet, tabletit ja älypuhelimet, estää meitä yhdistymästä ajattomiin aitoihin maailmoihin etäännyttämällä meidät tästä-ja-nyt.

Ajattomien aitojen maailmojen kutsu tuo ihmisiä vierailemaan muinaisissa, pyhissä paikoissa. Toivomme löytävämme jotain sieltä – puuttuvan elementin joka ei löydy arjestamme. Tämän puuttuvan elementin laukaisee usein uppoutuminen paikkoihin, jotka yhdistävät meidät ajattomiin aitoihin maailmoihin. Tästä syystä monilla on myös tarve löytää shamaani tai ottaa kasvilääkettä – toivoen, että he saavat jotain, mikä yhdistää heidät ajattomiin aitoihin maailmoihin. Kuitenkin nyt on aika löytää tuo yhteys sisältämme, eikä niinkään ulkoisten lähteiden kautta.

Monilla meistä on ollut lyhyitä kokemuksia ajattomista aidoista maailmoista. Kun surffaajat, juoksijat ja taiteilijat menevät "zoneen" (flow, vaivattomuus), puhtaan ja abstraktin energian maailmaan, he astuvat ajattomiin aitoihin maailmoihin. Kun olosuhteet ovat oikeat, ajattomat aidot maailmat paljastuvat. Niitä on kaikkialla ympärillämme koko ajan. Se on näkymättömän näkemistä – sen näkemistä, mitä on oikeasti täällä koko ajan paljon syvemmällä ja aidommalla tasolla, tasolla joka on ajan tai paikan tuolla puolen.

Meidän ja ajattomien aitojen maailmojen välillä on kuin ohut kalvo, joka estää meitä näkemästä niitä. Tämä kalvo on itse asiassa kaksinaisuuden luoma harha. Sitten kun poistumme riittävästi kaksinaisuudesta, tuota kalvoa ei enää ole ja on helppoa päästä ajattomiin aitoihin maailmoihin.

Voimme päästä ajattomiin aitoihin maailmoihin, kun meistä tulee yhtä luonnon kanssa tai osallistumme aitoihin seremonioihin – kuten 11:11-aktivoinnit – tai suoritamme pyhän tanssin koko olemuksellamme. Tähtikieli on upea työkalu avata ovi ajattomiin aitoihin maailmoihin, kuten myös tietynlainen musiikki joka koskettaa olemustamme syvältä.

Voimme astua ajattomiin aitoihin maailmoihin tehdessämme yksinkertaisia askareita, kuten hakata halkoja, hakea vettä, siivota kotia, kylvää siemeniä, rakentaa kivipolkuja – jos teemme sen pyhällä tavalla koko olemuksellamme. Voimme päästä ajattomiin aitoihin maailmoihin myös tilanteissa, joissa elämä on vaakalaudalla ja alkukantaiset elementit ovat vahvoja, esimerkiksi vaarallisen myrskyn keskellä. Aina kun ydinolemustamme kosketetaan tai käyttäydymme sen tiedon kera, että kaikki on pyhää, voimme astua ajattomien aitojen maailmojen ulottuvuuteen.

Ajattomat aidot maailmat eivät ole uusi todellisuus, mutta ne ovat uuden AN-todellisuuden oleellinen osa. Ne antavat meille tärkeän sisäänastumiskohdan AN:ssa elämiseen. Sitten kun pystymme astumaan ajattomiin aitoihin maailmoihin arkielämässämme, voimme asua täysin uudessa AN-maailmassa.

Eläminen ajattomien aitojen maailmojen taajuuskaistalla on luonnollinen olotilamme. Ne ovat ikuinen aito kotimme. Siellä olemme ajattomia, iättömiä, terveitä, ikuisia ja täynnä valoa. Siellä aito parantuminen asuu. Siellä voimme yhdistyä parantaaksemme ja hoivataksemme itseämme ja koko planeettaa. Voimme parantaa maailmaa laulamalla sille ja synnyttämällä uusia maailmoja pyhien tanssien avulla.

Ajattomat aidot maailmat yhdistävät meidät aitoon tarinaamme, joka on ikuinen tarinamme, ei vain sen pieni ja vääristynyt sirpale. Ne harmonisoivat meidät aitoutemme kanssa. Ne poistavat kuvitteellisen kuilun fyysisen ja henkisen väliltä ja siirtävät meidät sen tietämiseen, että kaikki on pyhää ja kaikki on yhtä.

MAAILMAN VAIHTAMINEN

2018 on maailman vaihtamisen vuosi. Tänä vuonna meillä kaikilla on tilaisuus siirtää elämämme kaksinaisuuden taajuuskaistalta äärettömästi aidommalle raiteelle. Meille annetaan nyt ennenkuulumaton tilaisuus luoda aito elämämme uuteen todellisuuteen.

Jotkut meistä ovat jo aloittaneet tämän tekemisen. Ja koko vuoden ajan lisääntyvä määrä ihmisiä astuu pois vanhasta elämästään ja rajoittuneista uskomuksistaan ja harmonisoituu täysin aitojen koordinaattiensa kanssa. Jotkut tekevät tämän vapaaehtoisesti, kun taas toiset saatetaan pakottaa tekemään tämä odottamattomien olosuhteiden kautta.

Kun tämä tapahtuu, oivallamme, että saamme kiinni uudesta ja raikkaasta aallosta, joka on paljon suurempi kuin, millä olemme tottuneet surffaamaan. Heti kun alamme surffata todella suurilla aalloilla, oivallamme, että synnyimme näitä valtavia aaltoja varten! Olemme lopultakin elossa! Tämä tuo meille paljon jännitystä ja ruokkii luovuuttamme.

Meille annetaan lahjaksi 11-vuosi – uuden todellisuuden ankkuroimisen mestariluku – joka auttaa meitä näkemään selvemmin ja sinkoaa meidät pois kaikesta, mikä on epäaitoa. Tämä vuosi tuo meille rohkeus- ja itseluottamusvyöryn, joka mahdollistaa sen, että lopultakin otamme tarvittavat askeleet päästäksemme pois noista epätyydyttävistä työpaikoista, joita vihaamme, lähteäksemme noista aikansa eläneistä suhteista ja siirtyäksemme päättäväisesti aitoon suuntaamme. Nämä toimet asettavat meidät suuremman aitouden raiteelle ja ovat hyvin vapauttavia.

Tänä vuonna painotetaan voimakkaasti terveyttä – henkilökohtaista terveyttämme sekä planeettamme terveyttä. Hyvin moni asia tarvitsee parannusta! Vuoden 2017 kokemustemme perusteella olemme oppineet, ettemme voi enää sivuttaa fyysistä ja tunnepuolen hyvinvointiamme emmekä voi enää elää jatkuvassa stressi-, järkytys-, reagointi-, suru-, ylityö- ja ylikuormitustilassa. Tunnemme tärkeäksi tuoda positiivisia muutoksia elämäntyyliimme, kitkemällä pois aikansa eläneet käyttäytymistavat ja lisäämällä uusia, aitoja elementtejä. Tämä terveyspainotus tuo meidät kosketuksiin käyttämättömän, aidon potentiaalimme kanssa parantajina. (Olemme kaikki parantajia!) Pystymme nyt hyödyntämään ajattomien aitojen maailmojen ja AN:n energiaa parantaaksemme sen, mikä tarvitsee parantaa, kun synnytämme ihmeellisiä, uusia luomuksia.

Näemme myös suhteemme rahaan mallinnettavan uudelleen tänä vuonna. Meidän täytyy astua ulos kamppailusta ja rahanpuutteesta, mikä on hidastanut meitä, ja siirtyä uudelle tasolle, jolla taloudellinen tuki virtaa vapaasti, jotta voimme löytää uusia ja luovempia tapoja olla taloudellisesti tuettu. Meillä on aina ollut kätkettyjä pankkitilejä, vaikka suurimman osan ajasta olemme unohtaneet niiden olemassaolon. Nämä piilotetut pankkitilit eivät löydy fyysisistä pankeista – ne ovat paljon laajemmalla asteikolla. Ja koko ajan ne ovat mahdollistaneet meille niiden asioiden tekemisen, joita meidän on todellisuudessa tarkoitus tehdä, ilman itsestäänselviä resursseja niiden tekemiseen. Tänä vuonna yhdistymme taas tietoisella tasolla kätkettyihin pankkitileihimme ja lopultakin astumme ulos kaikesta rahaan liittyvästä kamppailusta.

Vuoden 2018 yleiskatsaus

2018 on odottamattoman vuosi. Tänä vuonna on monia yllätyksiä. Lukuisilla odottamattomilla ja usein järkyttävillä tapahtumilla on heijastevaikutus maapallon halki. 2018 on taas hyvin transformoiva vuosi. Olemme vihdoinkin paikassa, jossa megakvanttiläpimurtoja voi tapahtua sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti.

Tämä vuosi vaatii kaiken lahjomattomuutemme, aitoutemme ja mestaruutemme, kun otamme täyden vastuun planeetan tilasta päättäväisellä toiminnalla. Meidän täytyy jatkuvasti keskittyä uuden todellisuusvärähtelyn vahvistamiseen ja rakkauden valitsemiseen pelon sijasta. Meidän täytyy olla koko ajan aito sielu – emme voi olla siinä tilassa vain silloin, kun huvittaa. Aitona oleminen on olemuksemme laajentamista kaiken tunnetun yli, täydellisistä luopumista vanhasta kaksinaisuuteen perustuvasta elämästämme sellaisena, kuin tunnemme sen, ja täysin uuden elämäntavan hyväksymistä osallistuen koko olemuksellamme.

Monet meistä siirtyvät uuteen vuoteen tuntien olonsa jokseenkin piiskatuksi. Muutama viime vuosi on vaatinut suurta ponnistelua, ja on ollut paljon sydämen särkymistä. Sitä emme vielä oivalla, että olemme kuin leipätaikina, joka nousee. Ja me nousemme ...

Mitä enemmän nousemme aitona ja totuudenmukaisena olentona, ottaen samalla vastuun kaiken hyvinvoinnista, sitä helpompi tästä vuodesta tulee. Alamme korjata satoa siemenistä, joita olemme kylväneet kovalla työllämme, ja haasteista, joita olemme kokeneet kuluneiden vuosien aikana. Tämä johtuu siitä, että olemme lopultakin linjassa aidon tarkoituksemme kanssa.

Suuri jakautuminen kaksinaisuuden ja ykseyden välillä tulee huomattavasti suuremmaksi tänä vuonna. Mutta vaikka olisimme edelleen punottuna kaksinaisuuteen, tunnemme toisinaan uuden todellisuuden energiat. Näemme sen ilmentyneenä taivaaseen, ja tunnemme raikkaan, uuden energian, jota emme voi selittää. Jos olemme pääasiallisesti ankkuroituneet uuteen todellisuuteen, tunnemme edelleen, mitä kaksinaisuudessa tapahtuu. Olemme tietoinen kollektiivin ahdistuksesta ja kärsimyksestä, vaikkemme elä siellä enää.

Vaikka rakastaisimme sitä, että planeetalla tapahtuisi massaherääminen, meidän täytyy hyväksyä se tosiasia, että monet ihmiset eivät herää, vaikka mikä olisi. He eivät yksinkertaisesti ole valmiita. Lisäksi on monia rakkaita ihmisiä, jotka ovat osittain hereillä, mutta he eivät ehkä halua käydä läpi sitä väliaikaista epämukavuutta, joka aiheutuu itsensä irrottamisesta täysin kaksinaisuudesta. Niin se vain on.

2018 on täynnä kvanttiläpimurtoja, ja se on täynnä kamalaa kärsimystä. Mikä tahansa voi pyörähtää ympäri silloin, kun vähiten odotamme sitä. (Muista, miten nopeasti Berlinin muuri kaatui!) Kaikki asiat ovat mahdollisia. Meidän on tärkeää muistaa tämä ja olla ajattelematta, että asiat on kirjoitettu kiveen eikä niitä voi muuttaa.

Voimat jotka ovat hallinneet pitkän kaksinaisuuskulkumme aikana, tulevat nyt aina vain epätoivoisemmaksi. Tästä syystä ne ryhtyvät hyvin äärimmäisiin ja dramaattisiin toimenpiteisiin. Maailman hallitukset luovat jatkuvasti kaksinaisuuspohjaisia tapahtumia manipuloimaan meitä. Sitten Pachamama (Äiti Maa) astuu sisään ja järjestää kaiken uudelleen.

Pachamama on merkittävä pelaaja todellisuusjärjestelmämuutoksessamme, ja sillä on voimakas rooli kaksinaisuuden romahtamisessa ja uuden todellisuuden synnyttämisessä. Maamuutosten kiihtyminen jatkuu, kun Pachamaman luonto tekee läsnäolonsa voimakkaasti tunnetuksi ja ravistelee vanhan järjestyksen perustoja, kunnes ne saavuttavat hajoamispisteensä. Kummalliset ja luonnottomat säämallit, hurrikaanit, maanjäristykset, tulvat ja maastopalot ravistelevat jatkuvasti omahyväisyyttämme ja samalla yllyttävät meitä kehittämään vahvemman suhteen luontoon. Älkäämme antako minkään näistä tapahtumista vetää meitä pois kurssista. Pysytään omassa asemassamme valppaina ja aktiivisina hiljaisina tarkkailijoina koko ajan, riippumatta siitä mitä tapahtuu.

Suuren heräämisen tapahtuessa on monia ihmisiä, jotka pitävät uuden käsittelemistä hyvin vaikeana. Joillain ihmisillä saattaa olla niin kiire toimia ja reagoida mullistuksiin, että he kokevat vain kaaosta ja kaksinaisuuden voimistumista, kun taas toisille tämä on merkki poistua kaksinaisuudesta mahdollisimman nopeasti. Monet meistä ovat vankkumattomampia eivätkä lankea yhtä helposti reagointimoodiin. Sen sijaan siirrymme johtoasemiimme ja pidämme rakkauden ja ykseyden valonsädettä yhtenä aitona olentona.

Se on mielenkiintoista, että kun uuden todellisuuden värähtely tulee aina vain voimakkaammaksi, me – heränneet aidot sielut – olemme ainoita, jotka pystyvät käsittelemään nämä voimakkaat uudet energiat, joita tulee planeetalle. Kun ne lisääntyvät vakaasti tänä vuonna, saatamme huomata, että monet ihmiset litistyvät ja heidät tönäistään pois valta-asemastaan pelkästään siksi, etteivät he pysty käsittelemään voimistuneita AN-energioita. Tämä luo aidoille sieluille tilaa astua esiin ja ottaa ohjakset.

2018 on syvällisen muutoksen ja vapauden vuosi. Se on mestaruutemme elämistä selkeän ja päättäväisen toiminnan kautta. Tulevat energiat eivät tue laiskoja, mutta tuovat ihmeellisiä mahdollisuuksia niille, jotka ovat halukkaita ottamaan vastuun ja uskaltavat elää mestaruutensa toiminnan kautta. Avain löytyy sydämemme tietämisen muuttamisesta päättäväiseksi toiminnaksi. Lineaarinen mielemme ei ole enää tehokas. Se on kuin ihmiset, jotka istuvat puhumassa asioiden muuttamisesta, mutteivät tee mitään. Jos alamme oikeasti muuttaa maailmaa ja jos monet ihmiset planeetalla tekisivät tämän, voisimme elää täysin uudessa maailmassa. Edes kaikkien ei tarvitse tehdä tätä, ainoastaan kriittisen massan.

Kyllä, on kaksinaisuuden viime päivät, ja on sotkuista, pelottavaa, surullista, kaoottista ja vaarallista. Mutta on myös se uusi alku, jonka saavuttamiseksi olemme tehneet kovasti työtä elämien ajan. Uusi AN-todellisuus sulautuu kaikkeen, jolla on aito elämä. Surffataanpa sillä massiivisella aallolla, johon meitä on pitkään koulutettu. Ja tehdään se leveä hymy sydämessämme. Keskitytään uuden, aidon maailman synnyttämiseen!

Onnellista aitoa vuotta! Tervetuloa vuoteen 2018!

Aidon sydämen AN-rakkaudella,
Solara

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >