HomeViestejäSolaraHelmikuu 2016 - Vihreät valot

Helmikuu 2016 - Vihreät valot

VIHREÄT VALOT
 
Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Ote helmikuun 2016 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huomattava muutos tapahtui kiinalaisen ja tiibetiläisen uudenvuoden paikkeilla 8.2. Tuolloin vihreät valot syttyivät ja valaisivat aidon polkumme tälle vuodelle. Kaikki alkoi liikkua eteenpäin kiihtyneellä tahdilla. Asiat jotka ovat olleet pysähdy-odota-mene-pysähdy! –tilassa viime elokuusta lähtien, liikkuvat lopultakin eteenpäin. Monet projektit sekä vanhan elämämme aspektit ovat nyt valmiita. Alkoi uusi 'A Mu'an riemastuttava hyökyaalto!
 
Tuliapina syttyi täyteen loistoonsa ja kipittää täyttä vauhtia uuteen todellisuuteen – tarttuu meitä kädestä ja vie mukanaan. Vaikka tuliapina on hyvin leikkisä, hurjan luova ja rakastaa kujeilua, sillä on myös hyvin hallinnassa fokusoitunut aikomus. Se ei ole ainoastaan erittäin nokkela, vaan se kunnostautuu "laatikon ulkopuolisissa" luovissa ratkaisuissa. Se on täydellinen kumppanimme tänä vuonna, sillä tuliapina rinnallamme kaikki on mahdollista!
 
Helmikuu on hyvin voimallinen kuukausi, joka antaa meille suurempaa selkeyttä siitä, missä olemme, minne meidän tarvitsee (haluamme) mennä ja miten teemme sen. Odottamattomat tilaisuudet tarjoavat meille muutoksia, joita olemme etsineet. Ne tulevat usein yllättävistä suunnista. Aitoa polkuamme valaisee nyt sarja loistavia vihreitä valoja, mikä tekee näkemisen helpommaksi kuin koskaan ennen.
 
E Mao Maon energia tuonpuoleisen tuolta puolen tuntuu voimakkaasti planeettakollektiivissa, missä sillä on voimakas transformoiva vaikutus niihin, jotka kokevat sen. Tämä laukaisee suuren heräämisen ympäri planeettaa, kun verhot hajoavat ja osa ihmiskuntaa karistaa yhtäkkiä harhakerrokset ja näkee selvästi kaksinaisuuden valheellisuuden – kaikki ne asiat, joita on pitkään esitelty meille totena. Se on kuin tarina "Keisarin uudet vaatteet". Nyt voimme nähdä kaunistelemattoman, paljaan totuuden.
 
Uusi vakavuus tunkeutuu nyt kaikkeen tällä hetkellä. Se lisääntyy jokaisen kuluvan kuukauden myötä, järkyttävien tapahtumien jatkuessa ulkoisessa maailmassa. Meitä syvennetään mittaamattomasti, mikä upottaa meidät aina suurempaan totuudenmukaisuuteen. Vakavoituneen tarkoituksemme myötä oivallamme nyt, että on aika astua esiin ja saada taas kontrolli planeetastamme. Se on nyt tai ei koskaan! Meidän täytyy kiepauttaa kaikki ympäri ja siirtyä kaksinaisuudesta ykseyteen.
 
Vuodessa 2016 on suhdekomponentti, jota emme ole nähneet pitkään aikaan. Tämä tekee hyvin todennäköiseksi, että monet meistä tapaavat tänä vuonna jälleen aidon kumppaninsa, jos emme ole jo tehneet sitä. Tämä tapahtuu silloin, kun vähiten odotamme sitä. Meidän ei tarvitse mennä etsimään häntä. Meidät saatetaan luonnostaan yhteen, ja vaikka saatamme vaikuttaa ulkoisesti erilaisilta, yhteytemme tuntuu voimakkaasti ydinolemustasolla. Kun tunnistamme tämän ydintasoyhteyden, jokin loksahtaa luonnollisesti kohdalleen välillämme. Ja oivallamme yhtäkkiä, että pitkä etsintämme on ohi!
 
Helmikuu tuo meille syvällisempiä läpimurtoja monilla tasoilla, kun jatkamme uuden todellisuutemme vahvistamista. Koemme läpimurtoja päästämällä enemmän irti vanhoista tavoistamme, kaksinaisuuteen perustuvista uskomuksistamme ja vanhasta käyttäytymisestämme. Koemme lukuisia luovia läpimurtoja, kun synnytämme uutta eri muodoissa, surffatessamme massiivisella luovalla hyökyaallolla. On myös merkittäviä läpimurtoja, kun teemme tietoisen valinnan asettaa ohjauspöytäämme tiukasti uuden todellisuuden koordinaatit.
 
Helmikuu on kuukausi, jolloin alamme todella herätä ja ottaa vastaan uuden olemistavan, ja tämä jatkuu koko vuoden. Huoumme uutta luontaista itseluottamusta. Luotamme sydämemme tietämiseen ja hyväksymme sen opastuksen vastustamatta tai pienen vastustuksen kera. Olemme rennompi siinä, kuka olemme, ja se näkyy ulospäin. Uusi todellisuus tuntuu vakaammalta ja maadoittuneemmalta. Olemme työskennelleet sisällämme ja integroineet kaikki uudet energiat, joita meille on heitetty kuluneen vuoden aikana, ja nyt olemme heränneet täysin uuteen luomismatriisiin. On hyvin jännittävää nähdä kaikki ne uudet mahdollisuudet, jotka ovat lopulta avautuneet eteemme.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >