HomeViestejäSolaraMarraskuu 2012 - Loppu ja alku

Marraskuu 2012 - Loppu ja alku

LOPPU JA ALKU
 
Ote Solaran tyrskyraportista (www.nvisible.com)
Marraskuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Marraskuu on kuukausi, joka muuttaa kaiken. Monet asiat pyörähtävät ympäri ja kääntyvät nurinpäin. Se mitä tässä kuussa tapahtuu, on melkein sanoinkuvaamatonta. Tämä kuukausi on valtava, kartoittamaton ja ehdottomasti ennustamaton. Se on massiivinen käännekohta.
 
Usein tuntuu siltä, että kävelemme veitsen terällä vanhan ja uuden välillä, missä kaikki on vaarassa. Kuin nuorallakävelijä joka kulkee köyttä pitkin, haluaisimme ottaa jokaisen askeleen varovasti ja tietoisesti, keskittyen tasapainon pitämiseen, mutta siihen ei ole aikaa. Sen sijaan meidän on pudotettava "seiväs" ja juostava eteenpäin sokkona, harmoniassa aitoutemme kanssa ja sydämemme tiedon opastamana.
 
Tämä kuukausi tuo meille monia tilanteita, joissa meidän on toimittava ensin ja ajateltava vasta myöhemmin. On vähemmän ja vähemmän aikaa ajatella. Kun meillä on niin paljon tehtävää, meidän on kehitettävä Zen-mäinen keskittyminen, mikä siirtyy nopeasti tehtävästä toiseen ja taas takaisin, samalla kun lukuiset häiriötekijät haastavat meidät. Jonkinlaisesta toiminnasta tulee jatkuvasti tärkeämpää. Meidän on toimittava nopeasti ja ajateltava vasta myöhemmin. Jos emme tee mitään, meiltä saattaa mennä ohi jotain tärkeää. Meidän on integroitava uskomuksemme niin täysin itseemme, että kykenemme ilmaisemaan niitä nopeasti fyysisyydessä, erityisesti kriisitilanteissa.
 
Tässä kuussa on voimakas tarkistus- ja kurssikorjausteema. Emme korjaa tietoisesti asioita, vaan monet elämämme asiat käyvät läpi voimakkaan tarkastuksen. Tämä tarkastus on sen sivutuote, mitä tapahtuu tässä kuussa monoliittisellä muutostasolla.
 
Odotamme merkittävää syventymistä tässä kuussa. Puhdistamme aioneiden vääristymiä, jotta voimme harmonisoitua todelliseen tilaamme siitä, kuka olemme alun tuolla puolen, jotta voimme tuoda aitouden elämämme kaikkiin osatekijöihin. Joillakin tämä voi ilmentyä ultratäydellisinä myrskyinä, jotka kukistavat meidät sairaudella ja riisuvat pois vastoinkäymis-, kamppailu- ja vääristymäkerroksia. Kun näin tapahtuu, olemme ehkä surullinen, vihainen, pettynyt ja väsynyt. Meitä saatetaan ravistella olemuksemme ytimeen saakka, samalla kun tunnetun maailmamme kaikki ulkoiset rakenteet sortuvat massiivisessa maanjäristyksessä, kunnes vain aidoimmat osamme jäävät jäljelle. Meidät haastetaan tekemään nopeita päätöksiä ja ryhtymään pikaisesti toimeen ajattelematta, mitä teemme, samalla kun mitä suurin intensiivisyys pommitta meitä. Meitä testataan jatkuvasti siinä, että elämme uskomustemme mukaisesti, emmekä vain puhu niistä.
 
Jos emme ole vielä oikealla raiteella, vaihdamme raidetta ja meidät asetetaan aidommalle radallemme marraskuussa. Monet ihmiset jotka ovat olleet epävarmoja siitä, mitä heidän elämässään tapahtuu seuraavaksi, mitä tehdä ja minne mennä, huomaavat yhtäkkiä tietävänsä vastuksia näihin kysymyksiin kiistattoman selvästi.
 
Yhdestoista 11:11-portti aktivoidaan 22.11. Tämä on viimeinen 11:11-aktivointi ja se merkitsee loppua tärkeälle, lähes 21 vuoden matkalle 11:11-oviaukon läpi. Yhdennentoista portin aktivointi avaa ovet uuteen maailmaan, mitä emme voi vielä nähdä, mutta minkä voimme voimakkaasti tuntea. Sillä on jo voimakas vaikutus meihin, koska tämä yksi tapahtuma sisältää sekä alun että lopun, kun spiraalin ympyrä sulkeutuu. Tämä tunne merkittävästä loppuunsaattamisesta johon liittyy massiivinen uusi alku, on kirvelevä. Olemme hyvin lähellä aikakauden loppua. Lähestymme loppuunsaattamista pitkähköllä matkallamme kaksinaisuuden läpi.
 
Osa loppuunsaattamisprosessia on päästäminen irti koko matkastamme. Kaltaisilleni jotka ovat omistaneet elämästään monta vuotta matkallemme 11:11-oviaukon läpi, tämä on valtava asia.
 
Muistamme ja kunnioitamme niitä erityisihmisiä, jotka tulivat yhteen tai kahteen 11:11-porttiaktivointiin esittämään merkittävää osaa ja sitten yhtäkkiä hävisivät. Muistamme 140 ihmisen ahtautuneen pieneen sisäkammioon Isiksen temppelissä Philae-saarella Egyptissä, aktivoimaan aidon rakkauden lootusta, kun egyptiläisten temppelivartijoiden kasvoilla juoksivat kyyneleet ja he sanoivat, että he olivat odottaneet meitä tuhansia vuosia ja olimme jumalia, jotka palaavat. Muistamme tanssineemme koko yön pikkuruisella Tetiaroa-atollilla neljännen portin aikana monien tähtien lentäessä yllämme. Muistamme 11:11-porttiaktivoinnit, jotka melkein murtuivat sisältä, kun yksi olentomme ei ollut riittävän voimakas. Muistamme meitä pommittaneen sateen ja tuulen kuudennen porttiaktivoinnin aikana Irlannissa. Muistamme upean kulkueemme elefanteilla, kameleilla ja hevosilla seitsemänteen porttiaktivointiin Jagmandir-saarella Udaipurissa, Rajashtanissa, Intiassa. Muistamme valkoisten lohikäärmeiden syntymän luonnonvoimatanssin aikana Isla de la Lunalla Titicaca-järvellä, Boliviassa toisessa kahdeksannen portin aktivoinnissa. Muistamme kulkemisen spiraalina lootuksen sydämeen Balilla yhdeksännen portin aikana.
 
Se on ollut suurenmoinen ja hyvin haastava matka, mikä vaati täydellistä sitoutumistamme, ja nyt sen valmistuminen lähenee. Yhdennentoista porttiaktivoinnin aikana näkymätön timantti paljastuu. Tämä on se uusi maailma, mikä syntyy. Se sisältää kaikki tunnetut maailmamme äärettömästi laajemmassa maisemassa. Matkamme loppuunsaattamisesta 11:11-oviaukon läpi tulee ANin* uudestisyntymä. Tänä aikana on monia ihmisiä, jotka yhtäkkiä käsittävät, että he ovat osa suurta ANin perhettä. Ja seuraavaksi tulemme yhteen ankkuroimaan ANin sydämen fyysiseen maapalloon.
 
Kuukauden lopussa olemme hyvin muuttuneita, emme ole samoja kuin ennen. Marraskuu on hämmästyttävä, yllättävä, iloinen, luova ja täynnä valtavaa rakkautta. Se vie meidät täydelliseen paikkaan sisällämme ja ulkopuolellamme. On kotiinpaluun aika, kun palaamme kotiin aitoon itseemme. Tulee valtavia energioita, joita emme ole aiemmin tunteneet, mikä siirtää meidät näkymättömän timantin laajentuneisiin ulottuvuuksiin.
 
Tässä se on … Loppu ja alku …
 
 
*Suom. huom. AN merkitsee mm.: auringon ja kuun pyhä liittyminen yhdeksi olemukseksi ja maskuliini- ja feminiinipolariteettien yhteensulautuminen ykseyteen, mikä tapahtuu omassa olemuksessamme.
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >