HomeViestejäSolaraToukokuu 2010 - Toimintamallin vaihtaminen

Toukokuu 2010 - Toimintamallin vaihtaminen

TOIMINTAMALLIN VAIHTAMINEN

Ote Solaran tyrskyraportista (www.nvisible.com )
Toukokuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tähän asti 2010 on ollut kerrassaan hurja ja ennakoimaton vuosi. Se on vienyt meidät niin kauas "kartan ulkopuolisille" alueille, ettemme tienneet niitä edes olevan. Se on esitellyt meille sarjan järkyttäviä tapahtumia ja nollakenttiä. Se on vaikuttanut voimakkaasti siihen, kuka luulimme olevamme. Se on jatkuvasti irrottanut meitä siitä tavasta, miten asiat olivat ennen. Se on työntänyt meidät kyseenalaistamaan kaiken. Se on särkenyt kaikki lineaariset havaintotavat. Se on korvannut logiikan oikeuden tunteella. Se on syventänyt mittaamattomasti rakkauttamme. Ja mikä tärkeintä, se on vahvasti töninyt meitä paljastumaan täysin aidoksi sieluksi.

Toukokuussa murtaudumme toiselle puolelle. MUA tai uusi alku, mikä laitettiin liikkeelle kahdeksannessa porttiaktivoinnissa viime kesäkuussa, tulee hyvin näkyväksi ja voimakkaasti tuntuvaksi. Aloitamme täysin uuden syklin. Muutoksen tuulet hämmentävät esiin uuden raikkaita tuulahduksia, kunnes niistä tulee navakoita tuulia, jotka synnyttävät aiemmin kuvittelemattomissa olleita muutoksia, punottuna yhteen kvanttiläpimurtojen kanssa. Suuri seikkailumme tulee esiin…

Musta joutsen on hyvin harvinainen, odottamaton tapahtuma, millä on syvällinen vaikutus, joka muuttaa kaiken. Niillä on suuri vaikutus, niitä on vaikeaa ennustaa ja ne ovat äärimmäisen harvinaisia tapahtumia, jotka ovat normaalien odotusten ulkopuolella. "Musta joutsen" -tapahtumat eivät ole välttämättä nollakenttiä, vaikka joskus voivat olla. Ne eivät ole aina katastrofeja, mutta tuovat aina merkittävää muutosta. Tavallisesti ne pirstovat vanhan esittelemällä jotain ehdottoman uutta, mikä tulee tuntemattoman kartalta.

Tuhkapilvi Islannin tulivuoresta, mikä on peittänyt suuren osan Eurooppaa viikon ajan huhtikuussa, on uskomaton esimerkki mustasta joutsenesta. Se ilmestyi ilman mitään varoitusta ja oli ennenkuulumaton siinä, että se yhtäkkiä häiritsi normaaleja toimintoja. Koska se oli täysin odottamaton, sitä ei ole voitu suunnitella etukäteen. Se sai aikaan äärimmäisen matkustuskaaoksen ja jätti melkein miljoona ihmistä sattumanvaraisiin paikkoihin ympäri maailmaa.

Olemme nyt ajassa, missä "musta joutsen" -tapahtumat lisääntyvät ja ilmentävät sellaista, mitä aiemmin ajattelimme mahdottomaksi. Mustia joutsenia voi tapahtua koska tahansa - emme tiedä, missä tai milloin niitä tapahtuu tai miten ne vaikuttavat meihin. Emme voi ennustaa niitä, mutta voimme oppia jatkuvasti odottamaan odottamatonta.

Lähestyvä toimintamallimuutoksemme alkoi tammikuussa 1992, 11:11-oven avaamisella. Sitä on helpointa kuvata matkanamme kaksinaisuuden ykseyteen. Mutta se on paljon muutakin. Vanha tuttu maailmamme on käännetty nurinpäin. Ajan perusluonnetta on dramaattisesti muutettu, kun siirrymme lineaarisesta ajasta ikuiseen nyt-aikaan. Sellaiset vanhat käsityksemme kuin erillisyys ja etäisyys, ovat myös häviämässä. Tämä vuosi siirtää meidät toimintamallimuutoksemme huomattavalle, uudelle tasolle.

Toukokuu tuo meille raikkaan, uuden energian voimakkaan "ruiskeen", minkä synnyttävät muutoksen tuulet. Olemme tunteneet näiden muutosten lähestyvän useita vuosia, mutta nyt ne ovat viimeinkin täällä ja ne ovat jo valtavia! Taskut ja poimut syvässä avaruudessa avautuvat ja tuovat uuden energian luovia aaltoja, joita emme ole tunteneet aiemmin. Tämä energisoi meidät tekemään merkittäviä muutoksia elämässämme, jotta olemme valmiita asumaan täysin uudessa toimintamallissa vuoden 2011 loppuun mennessä. Lähestyvän toimintamallimuutoksen vuoksi monia asioita joita on tehty tietyllä tavalla hyvin pitkään, ei voi tehdä niin enää.

Tällä hetkellä vaaditaan eniten sitä, että vahvistamme päätöstämme olla aito sielu. Mitä enemmän meistä tulee aito sielu, sitä vahvemmaksi tulee päätöksemme viimeistellä mahdollisimman monia merkittäviä asioita niin pian kuin mahdollista. Aitona sieluna oleminen antaa meille tarvittavaa vahvuutta, kestävyyttä, päättäväisyyttä ja keskittyneisyyttä. Ja se täyttää meidät rakkaudella.

Aidot sielut eivät ole lapsia, he ovat vastuullisia aikuisia. Ja tällä hetkellä planeetalla tarvitaan eniten vastuullisia, kykeneviä aikuisia - ei tiukkoja ja sulkeutuneita aikuista, jollaisia olemme nähneet vanhemmissa, politiikoissa, opettajissa, lääkäreissä jne., vaan hurjan luovia, kiinnittymättömiä aikuisia, jotka eivät pelkää olla kykeneviä ja ottaa vastuuta.

Toukokuu on mielenkiintoinen läpimurtokuukausi, missä uudet suuntamme tulevat selkeämmiksi. Tässä kuussa on seikkailun tuntua, millaista emme ole tunteneet pitkään aikaan. Jotkut tekijät loksahtavat paikoilleen hämmästyttävän oikein. Uuden ja aidon raikas tuuli voimistuu. Saamme kirkkaita välähdyksiä siitä, mitä on tulossa. Kuljemme lisääntyvässä määrin niinä aitoina sieluina, joita olemme. Ja jokaisella askeleella tunnemme suurempaa varmuutta ja kasvavaa luottamusta.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >