HomeViestejäSolaraKesäkuu 2010 - Koordinaattien vaihtaminen

Kesäkuu 2010 - Koordinaattien vaihtaminen

KOORDINAATTIEN VAIHTAMINEN

Ote Solaran tyrskyraportista (www.nvisible.com )
Kesäkuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Toukokuussa kun kuljimme täyttä vauhtia vanhojen koordinaattiemme osoittamalla kurssilla, koordinaattimme vaihtuivat dramaattisesti täysin uusiin, jotka ovat linjassa uuden toimintamallimme kanssa. Tämä dramaattinen koordinaattimuutos tapahtui lempeästi: ei tullut mitään yhtäkkistä shokkia tai huomattavaa hetkeä.

Vain kuvitelkaa, mitä tapahtuisi, jos lentokone joka kulkee 900 km/h taivaalla, yhtäkkiä saa uudet koordinaatit. Tämä heittäisi sen navigointijärjestelmän täydelliseen kaaokseen, koska vanhoja koordinaatteja ei enää ole. Jos pilotti yrittäisi jatkaa vanhan kurssin soveltamista uusiin koordinaatteihin, siinä ei olisi mitään järkeä. Vanha kurssimme olisi nyt väärä kurssi.

Silloin kun koordinaatit vaihtuvat, ehdottomasti kaikki on kalibroitava uudelleen uusiin koordinaatteihin. Heti kun lentokoneessa on uudet koordinaatit, autopilotti tekee äkkinäisen muutoksen ja korjaa kurssiaan. Autopilotti edustaa meitä aitona sieluna. Tämä on osamme, joka tietää, minne olemme menossa. Ilman autopilotin kurssikorjausta lentokone joutuisi vapaaseen pudotukseen. Lentokoneen ollessa automaattiohjauksessa, se tekee suuren kaarroksen löytääkseen uuden kurssinsa ja sopeutuakseen siihen. Olemme tekemässä tällä hetkellä tätä suurta kaarrosta sopeutuaksemme uusien koordinaattiemme kurssiin. 

Toukokuun voimakas koordinaattivaihdos on muuttanut meitä syvästi, paljon enemmän kuin tällä hetkellä käsitämme. Tämän vuoksi tapahtuu merkittävää sisäistä integroitumista. Tämä tekee unistamme erityisen aktiivisia. Kun integroimme uusia energioita, tunnemme tarvetta uudelleenkalibroida kaikkea sekä sisäisessä että ulkoisessa maisemassamme. Meitä uudelleenkalibroidaan aitouden värähtelyyn ydintasolla. Tämä siirtää meidät uuteen asemaan sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Loppuunsaattamisajat eivät ole täynnä sellaisia optimiolosuhteita, joita luulemme etsivämme. Sen sijaan ne ovat täynnä epävarmuutta ja kaaosta ja ne ovat hyvin rauhattomia. Ne ovat täynnä järkyttäviä tapahtumia, jotka jatkuvasti vetävät maton altamme. Vain katsokaa tätä vuotta. Jokainen kuukausi on tuonut järkyttäviä tapahtumia maailmaan. Monet ovat tulleet luonnonkatastrofin muodossa, kun taas toisia on motivoinut politiikka tai talous.

Vaikka kiireisenä etsimme tyyneyden, turvallisuuden, rakastettuna olemisen ja hyvinvoinnin optimiolosuhteita, emme usein näe, että täysin erilaiset optimiolosuhteet ovat itse asiassa täällä juuri nyt. Nämä ovat optimiolosuhteet massiiviseen muutokseen, kaikkien harhakuvien riisumiseen, syvään sisäiseen transformaatioon, kvanttiläpimurtoihin, todelliseksi tulemiseen ja aidoksi sieluksi paljastumiseen.

Uuden navigoinnin oleellinen tekijä on kyky tehdä asioita spontaanisti käyttäen koko mestaruuttamme sekä kyky muuttaa tarvittaessa suuntaa sekunnin varoitusajalla. Meidän on pystyttävä toimimaan tyynesti ja kykenevästi myös huonoimmissa olosuhteissa. Emme voi odottaa toisten astuvaan kuvaan mukaan tai olosuhteiden muuttuvan sellaisiksi, joita pidämme parempana. Me vain surffaamme edessämme olevalla aallolla koko olemuksellamme, vilpittömänä ja sydän täysin avoimena. Teemme, mitä tarvitaan, silloin kun tarvitaan. Aitona sieluna …

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >