HomeViestejäSolaraHeinäkuu 2010 - Uuden "Yksi olento toiminnassa" - dynamiikan luominen

Heinäkuu 2010 - Uuden "Yksi olento toiminnassa" - dynamiikan luominen

UUDEN "YKSI OLENTO TOIMINNASSA" -DYNAMIIKAN LUOMINEN

Ote Solaran tyrskyraportista (www.nvisible.com )
Heinäkuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Heinäkuu alkaa kohoavalla odotuksen tunteella - ikään kuin jotain ihmeellistä ja syvästi elämää muuttavaa voisi tapahtua koska tahansa. Tänä aikana koemme satunnaisesti syvän ja katkeran surun tunteita. Tätä tapahtuu aina, kun katsomme taaksepäin ja näemme pitkän jonon palavia siltoja takanamme. Niin paljon siitä minkä olemme tunteneet, on kuolemassa pois. Katkera surumme tulee tunteesta, että kaikki muuttuu valtavasti eikä mikään ole koskaan enää samanlaista kuin ennen.

Sillat eivät pala ainoastaan takanamme, vaan jotkut palavat jalkojemme alla. Ei edes odoteta, että pääsemme sillasta yli! Tämä voi olla äärimmäisen huolestuttavaa. Kun maa jalkojen alla palaa, ei ole mitään mukavaa istuinpaikkaa.

Sillat palavat jalkojemme alla vieläkin nopeammin heinäkuussa. Tämä antaa meille lisääntynyttä kiireen tuntua poistua vanhoista tilanteista ja riisua epäaidot itsemme osat mahdollisimman nopeasti.

Olemme luomassa uutta "yksi olento toiminnassa" -dynamiikkaa. Tämän uuden dynamiikan on oltava valmiina, ennen kuin voimme täysin hypätä toimintaan yhtenä olentona synnyttämään uutta ja aitoa. Tämä uusi dynamiikka hyödyntää ensimmäisen ja toisen aallon sekä siltaihmisten ainutlaatuisia taitoja ja kykyjä sen uuden ja paremman synergiatason luomiseksi, mikä tekee kaikista asioista mahdollisia. Jokainen heistä tuo paljon kaivattuja komponentteja.

Ensimmäinen aalto tietää, miten tehdä asioita, sillä on hyödyllistä kokemusta ja tietoa eikä se pelkää vastuuta ja johtajuutta. Toinen aalto tuo raikasta energiaa ja uuden toimintamallin koodattuja suunnitelmia. Siltaihmisillä on tietoa ja kykyjä transformoida vanhoja asioiden tekemistapoja paljon tehokkaammiksi menetelmiksi.

Uudessa dynamiikassa toimimiseksi on oleellista, että opimme luottamaan omaan sisäiseen tietämykseemme ja toimimaan sen mukaisesti sen sijaan, että odotamme toisten kertovan, mitä tehdä. Emme pysty aina saamaan ulkoisia ohjeita, mutta sisäiset ohjeemme ovat aina läsnä.

Johtajan rooli muuttuu myös kovasti. Aiemmin johtaja nimitti meidät rooleihin ja kertoi täsmällisesti, mitä tehdä. Nyt kaikki on tullut virtaavammaksi. Siirrymme nimitetyn johtajan vanhasta auktoriteetista työskentelemään yhdessä tasavertaisina kanssaluojina yhdessä olennossa. Tämän tekemiseksi meidän on tietysti tultava ensin aidoiksi sieluiksi …

Koko heinäkuun on lisääntyvän vauhdin tuntua. Asiat alkavat loksahdella paikoilleen, yksi toisensa perään. Meloneja putoilee levitetyille käsivarsillemme …

Se on kuin pieni lumipallo, joka alkaa kieriä alas korkeaa vuorta pitkin. Kun se kierii, se kerää jääpaloja, puunoksia ja kiviä ja tulee suuremmaksi ja vahvemmaksi. Koko ajan sen vauhti lisääntyy ja se kierii vuorta alas nopeammin ja nopeammin. Vaikka se alkoi vähäpätöisenä lumipallona, nyt siitä on tullut niin suuri ja se kulkee niin nopeasti, ettei sitä voi pysäyttää.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >