HomeViestejäSolaraElokuu 2010 - Vihdoinkin vapaa

Elokuu 2010 - Vihdoinkin vapaa

VIHDOINKIN VAPAA!

Ote Solaran tyrskyraportista (www.nvisible.com )
Elokuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kuljemme vanhojen ja uusien koordinaattiemme väliä. Loksahdamme lopullisesti uusiin koordinaatteihimme yhdeksännen porttiaktivoinnin tienoilla 25.10. Koordinaattien muuttaminen on vaatinut täydellistä sisäisen ja ulkoisen maisemamme uudelleenkalibrointia. Se on laukaissut valtavan syvän irtipäästämisprosessin.

Jatkuvalla paljastumisellamme aidoksi sieluksi on syvällinen vaikutus kaikkeen, mitä koemme tällä hetkellä. Kaikki mikä on epätodellista tai epäaitoa, työnnetään ulos henkilökohtaisesta matriisistamme. Kaikki mikä ei ole harmoniassa aitoutemme kanssa, riisutaan pois. Irtipäästämisen laajuus on kerrassaan ennenkuulumaton. Se on ällistyttävän perusteellista.

Kulkiessamme kaksinaisuuden läpi olemme olleet kuin jätepuristimia ja sulloneet roskakasoja vuosien ja vuosien ja elämien ajan, kunnes tukahduttujen tunteiden, särkyneiden sydänten, haalistuneiden muistojen, pelkojen, sivuutettujen uskomusten ja kokemusroskan vuoret oli kasattu sisällemme tiukasti tiiviiksi kerroksiksi. Heinäkuussa tunsimme kiireen ottaa asia vakavasti ja viedä irtipäästämisprosessi täysin uudelle tasolle. Kankesimme auki sisäisen jätepuristimemme ruosteisen kannen ja aloimme poistaa tiivistettyä roskaa kerros toisensa jälkeen.

Ensin tämä oli raskasta ja likaista työtä, mikä usein lannisti meidät. Saatoimme tehdä sitä vain lyhyinä pyräyksinä. Joskus se oli niin intensiivistä, että tunnuimme olevan ikään kuin leikkauksessa. Mutta kun lisää kerroksia poistettiin, siitä tuli aina vain helpompaa. Kun olemuksemme keveni tuosta tiiviistä, vanhasta kamasta, menneisyyden irtipäästämisestä tuli itse asiassa energisoivaa ja hauskaa!

Nyt pääsemme supertiiviisiin kerroksiin - niihin jotka olemme kätkeneet niin pohjalle, että olimme unohtaneet niitä olevankaan. Nämä ovat niitä, jotka täytyy eniten poistaa. Näiden vanhojen, tiedostamattomien mallien, toimien, motiivien, pelkojen ja tukahdutettujen tunteiden siivoaminen on ehdottoman välttämätöntä. Emme voi olla enää tiedostamatta, mitä sisällämme on.

Onneksi on täydellinen aika tämän tekemiseen. Se on nyt erilaista, että kaikki vanhentuneet elementit sisällämme ja elämässämme, haluavat todella lähteä pois. Aitoutemme haluaa todella tulla esiin. Kaikki tiivistetty jätteemme tietää, ettei se voi jäädä aidon sielun kehoon. Tästä syystä meille annetaan niin täydellisiä kokemuksia ja kultaisia tilaisuuksia pohjakerrosten ruoppaamiseen.

Tämä on vanhan mammuttimaista loppuunsaattamista. Voimme antaa nyt itsellemme luvan päästää irti menneisyyden, koko matkamme taakasta. Se on ok. Voimme antaa sen mennä. Meidän ei tarvitse kantaa sitä mukanamme enää.

Meidän täytyy yhdistää olemuksemme enemmän kuin koskaan ja asua samanaikaisesti sekä suunnatomassa laajuudessa ja fyysisyyden läsnä olevassa hetkessä. Emme voi enää hyppiä edestakaisin kaksinaisuuden ja ykseyden välillä, koska se on yksinkertaisesti liian tuskallista. On aika elää päivittäin Ultrasuuremmassa todellisuudessa.

Aito sielu tietää, miten suunnistetaan kartan ulkopuolella, mutta kaksinaisuuteen perustuva pienempi itsemme ei tiedä. Siksi hyvin monet ihmiset tuntevat olevansa eksyksissä tällä hetkellä. Koska heidän kaksinaisuuteen perustuva pienempi itsensä ei voi nähdä, mihin ollaan menossa, se saa tuntumaan eksyneeltä ja avuttomalta.

Tällä hetkellä sykkii massiivinen luomistulva laajennetusta "tässä ja nyt" -hetkestä. Se on täydellisen "oikeuden" voimakas aalto, joka linjaa meidät aidoimpaan suuntaamme. Kun uimme tässä voimakkaassa aitouden virtauksessa, kaikki asiat ovat mahdollisia. Tässä kohtaa läpimurrot lisääntyvät ja meloni toisensa jälkeen putoaa levitetyille käsivarsillemme.

Kaikki tapahtuu laajennetussa "tässä ja nyt" -hetkessä. Fyysinen kehomme maan päällä on se paikka, missä olla. Tähän meidän on kiinnitettävä koko huomiomme. Ei toisiin maailmoihin, ei tähtiin, ei menneisiin inkarnaatioihin, vaan laajennettuun "tässä ja nyt" -hetkeen.

AINOA TIE ULOS ON SISÄÄN!

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >