HomeViestejäSolaraSyyskuu 2010 - Kvanttiläpimurtoja

Syyskuu 2010 - Kvanttiläpimurtoja

KVANTTILÄPIMURTOJA

Ote Solaran tyrskyraportista (www.nvisible.com )
Syyskuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Silloin kun alamme valmistautua lähtöön vanhasta maisemastamme matkustaaksemme tuntemattomaan, alamme nähdä vanhan maisemamme kauneuden. Yhtäkkiä tuntuu hyvin kirvelevältä jättää vanha taakse. Katsomme kaipauksella vanhan maisemamme tuttua aluetta ja huomaamme kaikkien siltojen takanamme palavan. Myös silta jalkojemme alla palaa. Ei ole muuta paikkaa minne mennä kuin tuntematon. Ja koska allamme palavasta sillasta alkaa tulla hyvin kuuma, meidän on parasta kiiruhtaa.

Tänä toimintamallien kiihkeänä muutosaikana meitä pommitetaan jatkuvasti monilla eri energioilla, joita tulee useista suunnista. On hyvin paljon tehtävää, suurin osa siitä irrallisia tehtäviä. Joskus meille on tulossa yksinkertaisesti liikaa "syötettä". Näissä korostuneissa olosuhteissa ei ole mikään yllätys, että monien ihmisten energioita vedetään nyt ympäriinsä. On erittäin helppoa pakahtua ja luiskahtaa velttouden suohon. Tai joutua vedetyksi lukuisiin häiriötekijöihin ja kadottaa fokus siihen, mikä on tärkeää.

Syyskuu on toiminnantäyteinen kuukausi, missä etenemme pysyvästi vanhan viimeistelemisessä ja valmistautumisessa hyppäämään uuteen. Tämä ei ole vain normaalia kiirettä, vaan ytimeen saakka riisutun itsemme "vakavamielistä" toimintaa. Monet pitkään ratkaisemattomat asiat saavat ratkaisunsa. Jotkut meistä laajentavat ylivenyneen ja moniulotteisuuden määritelmää yli kaikkien aiempien rajojen.

Syyskuu on valtavan todellisuustarkistuksen aikaa monille ihmisille. Tämä johtuu siitä, että paljon asioita on "linjoilla" emmekä enää pysty teeskentelemään, että jokin on oikein, silloin kun ei ole. Totuuden miekka leikkaa kaiken, mikä on valheellista, epäaitoa tai epätotta. On ratkaistava ongelmia, mentävä läpi haasteiden ja hajotettava esteitä. Aina kun niitä syntyy, on tärkeää, ettemme romahda ongelmiimme ja haasteisiimme. Vain tehkää mahdollisimman siististi, mitä täytyy tehdä, ja siirtykää eteenpäin.

Syyskuun kvanttiläpimurrot työntävät meitä ulos vanhasta maisemastamme ja tuovat meitä lähemmäs uutta maisemaamme. Joka kerta kun koemme kvanttiläpimurron, se antaa meille täysin uuden tehtävien asioiden listan. Aina kun kvanttiläpimurto tapahtuu, tärkeysjärjestyksemme on välittömästi muutettava. Lukuisia uusia tehtäviä ja toimintoja ilmestyy ja aiemmin näkymättömistä irtipäästettävien asioiden kerroksista tulee näkyviä. Alamme tehdä asioita, mitä emme koskaan ajatelleet tekevämme. Silloin kun vanhoja tunteita, vanhoja laukaisimia ja vanhoja reaktioita tulee esiin, tiedämme nyt, että ne eivät ole todellisia, ja työnnämme ne välittömästi sivuun suurempien totuuksien ja uusien asioiden tekemistapojen edestä.

Nämä kvanttiläpimurrot jatkuvat koko vuoden. Jokaisen läpimurron koko on suoraan yhteydessä siihen laajuuteen, millä olemme paljastuneet aidoksi sieluksi. Jos sallimme itsemme harhautettavan jatkuvasti siitä, mikä on aitoa ja todellista, emme pysty näkemään meloneja, joita meille on tulossa. Jos yritämme edelleen pitää kiinni menneisyydestä, kätemme ovat liian täynnä vastaanottaakseen meloneja. Mutta jos seisomme vahvasti aitona sieluna kädet avoimena ja valmiina syleilemään uutta, niin olemme vapaita ottamaan kiinni melonin toisensa jälkeen.

Aivan kuin täydelliset myrskyt ovat harvinaisia irrallisten tekijöiden asetelmia, jotka yhdistyvät maksimivaikutuksen aikaansaamiseksi, uudet kvanttiläpimurrot jotka tulevat meloneina, ovat myös irrallisten tekijöiden asetelmia. Kuitenkin näiden näennäisen irrallisten tekijöiden yhdistelmä koostuu täydellisestä sekoituksesta, mitä eniten tarvitaan. Tämä on äärimmäisen keskittynyttä ja hyvin voimakasta. Tällä melonien keskittyneellä energialla on massiivisia ja kauaskantoisia vaikutuksia.

Tästä syystä melonit eivät ole pelkästään siunaus tai palkkio, vaan ne tuovat kestäviä läpimurtoja. Jokainen meloni on kypsä ja mehukas, täynnä uuden ja aidon energiaa. Se tuo mukanaan uutta vapautta, uusia mahdollisuuksia, uusia valintoja, uusia vastuita, uutta luovuutta, uusia oivalluksia ja uusia toiminta-alueita.

Ja tietysti meidän täytyy olla aitoja sieluja vastaanottaaksemme melonit, joita meille tulee. Siksi aitona sieluna oleminen on edelleen tärkeysjärjestyksessämme ensimmäisenä riippumatta siitä, mitä muuta tapahtuu.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >