HomeViestejäPepper Lewis12.11.2022 - Henkioppaat - kiireisenä töissä vai tuskin lainkaan?

12.11.2022 - Henkioppaat - kiireisenä töissä vai tuskin lainkaan?

HENKIOPPAAT – KIIREISENÄ TÖISSÄ VAI TUSKIN LAINKAAN?

Kirjoittanut Pepper Lewis (www.pepperkeenlewis.com)
12.11.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Miksi kukaan olento, joka on kehittynyt 3D-ihmistason yli, haluaisi olla henkiopas jollekin maan päällä? Jos se olisin minä, juoksisin mahdollisimman kauas toiseen suuntaan.

Vastaus: Voi ei! Niinkö? Minun täytyy muistaa olla pyytämättä sinua. Vakavasti sanottuna, et ole ensimmäinen ihminen, joka ajattelee näin tai sanoo sen ääneen. On monia versioita "missä tahansa kuin täällä", "mitä tahansa kuin tätä". Minulla on omat suosikkini.

Tässä on yllätys. Kysymykseesi vastaamisen sijasta, tarjosin eräälle lähellä olevalle oppaalle tilaisuuden vastata siihen. Apu on tavallisesti lähempänä, kuin luulemme – joskus vain ajatuksen päässä. Auttaa, kun luottaa tähän ajatukseen ja sen tuomaan opastukseen. Se on vaikein osa. Toiseksi vaikein osa on toimia sen neuvon mukaan, jonka saamme, silloin kuin vastaus ei ole toivomamme.

Tässä on muutama sana luotetulta ystävältä: Kysymyksesi ja muut sen kaltaiset ovat sadan useimmiten esitetyn kysymyksen listalla, erityisesti sen tämänhetkisen myllerryksen aikana, joka ympäröi maailmaanne. Jatkamme me-pronominin käyttämistä. Voitte ajatella siitä, mitä haluatte. Se ei ole relevanttia sille, mitä on seuraavaksi.

Ihmisenä näette ihmistilan ihmisnäkökulmasta. Yrityksenne katsoa sisäänpäin on kiitettävää, mutta enimmäkseen katsotte maailmaan, joka on epävarma, myös parhaimpina aikoina.

Emme seiso (ihmis)kengissänne. Kun katsomme teitä, maailma vaikuttaa taustalta tai näyttömältä. Meillä on etuja, jotka eivät ole teidän käytettävissänne, mukaan luettuna syvempi ymmärrys menneisyydestänne, nykyisyydestänne ja tulevaisuudestanne. Näemme teidät dynaamisena, luovana ja nestemäisenä energiana. Näemme teidät parhaimmillanne, minkä vuoksi teistä tuntuu joskus, ettei henki ymmärrä ahdinkoanne. Tämä tiedetään.

Selvyyden vuoksi, emme ole retkioppaita tai opettajia. Meillä ei ole viisautta, johon te ette voi päästä käsiksi muilla keinoin. Meillä on tosiaankin selkeyttä, ja sitä jaamme siinä määrin, kuin se toivotetaan tervetulleeksi. Siinä missä te näette epäonnistumisia, me näemme hyviä yrityksiä. Sitä kutsumme tauoksi, mitä te kuvaatte pysähtyneisyydeksi. Se on hyödyllinen teille. Miten olisi, jos sanoisimme: "Kaveri, olet saanut itsesi vaikeaan paikkaan. Etkö olekin ollut tässä aiemmin? Mitä sanot, jos selvittäisit sen itse tällä kertaa?"

Siis olemme kumppaneitanne/seuralaisianne hengessä. Kumppani ei ole ystävä sinänsä. Se on enemmänkin kuin tiedustelija – tietoisuus, joka on kytketty teihin eliniäksi. Voitte sivuuttaa meidät tai olla piittaamatta meistä, mutta mikään ei silti muutu. Se on elinikäinen sitoumus, joskus laajempi tai pidempi. Olette tottuneet henkilökohtaisiin suhteisiin ja kahdenkeskiseen konsultointiin. Emme ole sitä. Me olemme te, silloin kun te olette te. Siitä syystä emme voi olla erossa. Itse asiassa olemme yhdistyneitä.

Meillä on pääsy karttaan, jonka piirsitte. Noudatamme ohjeita, jotka laaditte. Kartta ja ohjeet voidaan editoida tai piirtää uudelleen. Tietoisuus on avain. Jos tuo avain ei sovi, toista pidetään turvallisesti piilotajunnassanne. Jos tuo avain pettää, yksi on sydämessänne, mutta se on tuskallinen tulokohta. On muita tapoja saavuttaa teidät – muut olennot, opettajat, esi-isät ja ystävät. Saatatte tuntea olevanne yksin, mutta ette ole. Kun se on selvää, jatkamme.

On ihmisten väärinkäsitys, että oppaat tai opettajat (millaiset tahansa) ovat vetäneet lyhyen tikun. Olemme kytkeytyneet teihin, muttemme jumissa kanssanne. Ihmisten oppaana oleminen, yksilön ja kollektiivin, ei ole rangaistus vääristä teoista. Emme istu pilvien päällä katselemassa ihmisliikennettä kulkemassa ohi, tänne ja tuonne. Emme kokoonnu sanomaan: "Siinä taas yksi paskapääraukka hukkaa täydellisen tilaisuuden." Emme vaihda tarinoita huvin vuoksi tai lyö vetoa, "tyriikö hän sen taas". Edellä mainittu sanottiin huumorilla, mutta se on myös aivan totta. Muistakaa, että te ette ole hiiri labyrintissä, erityisesti näinä nopeutuneina aikoina.

Vahvistamme taitojanne ja autamme teitä kehittämään uusia. Osoitamme tien seuraavaan tilaisuuteen, ja autamme teitä käyttämään sen, silloin kun on mahdollista. Se tila jossa elätte, ei ehkä ymmärrä jumaluutta, mutta se ymmärtää tietoisuuden, ja tässä energiamme käytetään hyvin.

Se tila johon menette ja josta poistutte hengityksen ja sydämenlyönnin myötä, on elävä olemisen myötä. Tätä seuraamme. Vahva vai heikko, sydämenlyöntinne on majakka. Kommunikoimme myös kehonne kanssa. Jokaisella osallanne on syy ja oikeus olla. Kun kohtelette väärin kehoanne, henkenne kärsii. Kun sivuutatte hengen, kehonne tuntee kipua. Kun sivuutatte sydämenne, hiljennätte sen.

Nämä ovat tietenkin esteitä. On vaikea tunkeutua kovan ulkokuoren läpi. Pidämme tätä omana epäonnistumisenamme, ei teidän. Kokemuksemme epäonnistumisesta ei ole samanlainen kuin teillä – se ei ole onnistumisen vastakohta. Se merkitsee, että meidän täytyy löytää jokin vaihtoehto. Tämä on virkistävää työtä!

Emme ole persoonallisuutenne ja sen mielihalujen palveluksessa. Emme ole yövuoron talonmiehiä, jotka tulevat siivomaan sotkunne, kun nukutte. Ihmissuojus (keho) jota käytätte, estää teitä näkemästä tämän selvästi. Suojus on ulkokerroksenne – olette sen sisällä. Se on se "sinä", jolle omistaudumme. Joka hetki on hyvien neuvojen "kopla", jota voitte hyödyntää.

Meidän "miksi" on, että tämä on hyvä tapa olla palveluksessa. Se on vuorovaikutteista ja sallii meidän mennä eri ulottuvuuksiin rakkauden asialla, joka on todellinen motivoijamme. Se ei ole rakkautta teidän ymmärtämällänne tavalla. Se on rakkautta luojaa ja luomista/luomakuntaa kohtaan. Palvellessamme teitä palvelemme jumalaa. Kannustamme teitä muistamaan hengen etusijan. Ette tarvitse muuta oikeutusta olla te.

Pepperiltä: Koskettiko henki sinua? Toivottavasti. Tämä on minun "miksi". Vähän aika sitten katselin mielenkiintoisen elokuvan. Yhdeksää sielua haastatellaan maan päälle yhteen elämään, joka on tullut käyttöön. Ensin oltuaan hämmentyneitä, nämä yhdeksän kandidaattisielua alkaa todella haluta tuota ihmiselämää, kun he saavat selville, että he pystyvät tuntemaan kaiken. En sano siitä kovin paljon siltä varalta, jos haluat katsella sen (linkki alla), mutta ne kandidaatit joita ei valita, ovat aivan yhtä kiinnostuneita kuin se, joka valitaan. Jos katselet sen, kerro, mitä ajattelet.

Nine Days (2020)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >