HomeViestejäPepper Lewis15.8.2022 - Maanjäristysten estämisen aakkoset

15.8.2022 - Maanjäristysten estämisen aakkoset

MAANJÄRISTYSTEN ESTÄMISEN AAKKOSET

Kirjoittanut Pepper Lewis (www.pepperkeenlewis.com)
15.8.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Voivatko oppaat, opettajat, olennot jne. estää maanjäristyksiä, tulivuodenpurkauksia ja muita luonnonkatastrofeja? Tämä näyttäisi erityisen hyödylliseltä nyt.

Vastaus/Pepper: Olin 12-vuotias, kun kysyin ensimmäisen kerran samaa. Se oli heti ensimmäisen maanjäristyskokemukseni jälkeen 1971. Oltuani jo rakastunut Maaäitiin ihmettelin, miten hän voisi sallia tämän tapahtua. Olin jo vannonut pitäväni huolta maasta ja työstäväni asioita, joita pidin "pikkujuttuna". Näin kaiken mahdollisena estää, ja uskoin, että jossain jollain oli voima/valta tehdä jotain merkittäville ongelmille ja tapahtumille.

Ajattelin sitä jälleen 1994, kun toinen järkyttävä maanjäristys muutti elämäni suuntaa. Tuolla kertaa oli vihainen. Kanavoin jo silloin, parantaen parhaani parantaen ihmisten elämänlaatua. En odottanut mitään suurta palkkiota työstäni, mutta varoitus olisi ollut kiva asia. Aika ajoin esitän edelleen saman kysymyksen eri tavoin ja eri syystä.

Tämä on suosittu kysymys, ja olen iloinen, että teit sen. Tiedän jo vastauksen, mutta se tuntuu kehittyvän, kuten mekin. Vastaus ei ole koskaan ollut sama kahta kertaa, joten en koskaan antaisi mitään yleisvastausta Gaian puolesta tai olettaisi, että tiedän, mitä hän sanoisi. Hyvin monet asiat muuttuvat nyt, erityisesti luonnossa ja elementaaliulottuvuudessa. Tämä on täydellinen aika kysyä taas.

Vastaus/Gaia: Nopea vastaus on kyllä, ei, ehkä ja joskus. Vastaus ei ole koskaan ei koskaan. Täydellisempi vastaus seuraa.

Vaikka ajattelette maata vakaana ja kiinteänä jalkojenne alla, se ei ole. Siltä vain näyttää. Se todellisuus joka näyttää todellisimmalta teille, noudattaa fysiikanlakeja, jotka kuvaavat ominaisuuksia, joiden mukaan fyysiset asiat ovat olemassa. Teoreettinen fysiikka menee askeleen pidemmälle. Se postuloi laajempia mahdollisuuksia, tai miten fysiikka voisi reagoida tai muuttua, ottaen huomioon uudet löydöt tai kriteerit. Metafysiikka menee sen yli. Se tutkii todennäköisyyksiä, jotka ylittävät tavalliset fysiikanlait. Se käyttää mielen neuroplastisuutta kuvittelemaan sallivamman/kattavamman todellisuuden, vähemmän kiinteän. Fysiikan tapaan metafysiikkaa voidaan tutkia ja se voidaan kokea – se on elävää tiedettä.

Vastauksena kysymykseesi, fysiikanlait sanoisivat ei, teoreettinen fysiikka sanoisi ehkä, mutta ei tänään, ja metafysiikka sanoisi joskus, ottaen huomioon oikeat olosuhteet ja joustava ymmärrys todellisuudesta. Mikä vastaus kuvaa parhaiten sinua?

Jatkammeko matkaa? Hyvä! Ajattele seuraavaa: miksi nämä katastrofit estettäisiin tai pitäisi estää?

Jos menisit safarille, odottaisit näkeväsi villieläimiä omassa ympäristössään tekemässä, mikä olisi luontaisinta niille. Jos purjehtisit laivalla, saattaisit odottaa kohtaavasi myrskyävän meren. Jos lähtisit kiipeämään korkeimmalle huipulle, valmistautuisit luonnon haasteisiin.

Kussakin näistä esimerkeistä odottaisitte luonnon olevan luonto. Mielenkiintoista kyllä, sitten kun rakennatte kaupungin ja kodin, jossa elämiseen tarvitaan sähköä, juoksevaa vettä, huuhteleva vessa ja muita moderneja mukavuuksia, todellisuutenne muuttuu ja pian totutte tähän normina – tapana miten asiat ovat nyt ja jatkossa. Kun olosuhteet muuttuvat tai asiat tapahtuvat vastoin tätä todellisuutta, ihmettelette, mikä meni pieleen, kenen vika se oli, kenen tehtävä on korjata se ja miksi sellaista pitäisi tapahtua sinulle. Ei ole vaikeaa hyväksyä, että luonnonkatastrofeja tapahtuu, mutta miksi täällä tai nyt tai sinulle!

Kun painatte katkaisinta, valo syttyy. Väännätte hanaa ja tulee kuumaa vettä, mutta Maa, elementit/luonnonvoimat, "tuntemiskyky", (luonnon) valtakunnat jne. reagoivat luontoon, eivät keinotekoisiin vihjeisiin. Ne vaikuttavat lauhkeilta ja kesytetyiltä todellisuudessanne, mutta ne eivät ole. Totta puhuen, maa on vaarallinen ympäristö ja antaa lyhempiä elämänkaaria kuin monet muut maailmat. Silti odotuslista täällä käymiseen on pitkä. Ne jotka voivat, tekevät varauksia etukäteen.

Elämä maan päällä on sarja kaoottisia hetkiä, jotka on sidottu yhteen kuin helminauhaksi. Jokainen helmi on ainutlaatuinen poikkeus, joka alkoi pikkuärsytyksenä osterissa. Ajan kuluessa osteri on oppinut päällystämään sisäpuolensa helmiäisellä suojatakseen sisävaippaansa. Sitten kun helmet on kiillotettu, pujotettu nauhaan ja solmittu, järjestys palaa taas. Kaulaketju rakennetaan sitten taidokkaasti ja se viehättää silmää, mutta sen luonnollinen tila pysyy kaoottisena. Kaulaketju on fyysinen kuvaus ympäristöstänne: keinotekoisesti järjestetty ulkopuolelta, mutta villi ja kaoottinen sisältä.

Maanjäristykset ja muut luonnonilmiöt ovat sisäisten ja ulkoisten kerrosten kohtaamispaikka. Ne ovat, mitä villieläimet ovat, silloin kun ne eivät poseeraa safarijeepille. Nekin ovat muistutuksia siitä, mikä on todellista.

Liikkeet, muutokset virtauksessa, maan kastuminen ja kuivuminen ovat luonnon syklejä. Hengityksesi tulee ja menee jatkuvana rytminä, joka vaihtelee aktiivisuustasosi mukaan. Mistä tahansa tukoksesta, kuten tukehtuminen ruuanmuruseen, voi tulla nopeasti henkeä uhkaava tilanne. Vastaavasti kaatuminen kylpyammeessa, tai mikä tahansa tapaturmainen, harjoittelematon hetki. Elämä on sarja vaarallisia tapahtumia. Ymmärrät tämän älyllisesti, mutta yllätyksenä se voi olla järkyttävä. Nöyrän mielipiteesi mukaan maanjäristykset saattavat näyttää tarpeettomilta ja vältettävissä olevilta. Nekin ovat kontrollinne ulkopuolella.

Sen tietäminen, että useimmat tapahtumat ovat kontrollinne ulkopuolella, on epämiellyttävä tosiasia, erityisesti jos teidät kasvatettiin uskomaan muuta. Asteikon toisessa päässä on se uskomus, että katastrofaaliset tapahtumat ovat Jumalan tahto tai jonkinlainen rangaistus. Jossain jokaisen tilanteen ja tapahtuman ehdottoman kontrolloinnin ja täyden kontrollittomuuden välillä on valtava, luova alue.

Teillä on todellakin keinoja tehdä päätöksiä yhteistyössä maan ja sen luonnonvoimien kanssa, mukaan luettuna ankara sää, mutta ihmiskunnan ja muiden valtakuntien välillä nähdään vähän yhteistyötä tänä päivänä. Muinainen tieto putoaa historian halkeamiin, ja voi viedä jonkin aikaa, ennen kuin se taas löydetään.

Jokapäiväisessä todellisuudessanne ei ole enää mahdollista siirtää kotianne turvallisempaan ympäristöön, etäälle aktiivisista mannerlaatoista. Nämä ikivanhat soturit ovat törmäilleet toisiinsa aioneita, antaneet ja ottaneet maata, järjestäneet uudelleen mantereita paremmin mielensä mukaisiksi ja sitten vaipuneet pitkään uneen. Ette tietenkään voi nähdä sitä näin, mutta teillä on aitiopaikat joihinkin kauan odotettuihin otteluihin.

On ymmärrettävää, että te ette haluaisi muuttaa sisämaahan himotuista rantamaisemista. Mutta unelman toteutuminen voi johtaa lopullisiin katastrofeihin linnoituksistanne huolimatta. Niin olkoon. Mutta jos varoituksilla ei ole merkitystä, suojelunne on deevojen käsissä. Selvää on, että elämä on mutkikasta ja tulossa mutkikkaammaksi. Sama pätee maahan. Tämä on kompleksista ja haastavaa aikaa kaikille olennoille, sisällä, ulkona ja rajojen ulkopuolella.

Nyt takaisin alkuperäiseen kysymyksesi: voiko Gaia ja/tai muut olennot estää tapahtumia, jotka ovat katastrofaalisia ihmiselämälle. Joskus. Se riippuu tapahtuman alkuperästä ja tarkoituksesta. Silloin kun näitä asioita estetään tapahtumasta, ne voivat tapahtua muualla, tai tulla tapahtumasarjaksi yhden sijasta, tai yhdistyä muihin luonnonvoimiin muodostamaan jotain uutta. Näette tätä tapahtuvan nyt paikoissa ja aikoina, jotka olivat ennen tuntemattomia.

Ajattele nyt. Miten monta kertaa olet kuullut, että jokin suuri tapahtuma oli myöhässä tietyllä maantieteellisellä alueella? Voisiko sitä tosiasiaa, ettei tätä ja muita tapahtumia ole ollut, pitää estämisenä tai interventiona? Näitä tosiasioita otetaan harvoin harkintaan. Pitäisikö meidän olettaa sen olleen vain tuuria?

Tapahtumia ei voi täysin estää, mutta niitä voidaan ehkäistä, rauhoittaa ja osallistua niihin. Teillä ei ole tällä hetkellä tapaa tietää, milloin tämä on mahdollista. Sen muistamiseen/oppimiseen uudestaan liittyy syvää luottamusta ja kunnioitusta luontoa ja niitä voimia kohtaan, jotka komentavat (eivät kontrolloi) niitä. Sen taustalla on myös tiedettä, mutta ei riittävästi tyydyttämään tuollaisten hankkeiden rahoitusta. Tänä päivänä tuo ajatus heitettäisiin näennäistieteen kasaan, hyvän tahdon ja tulevaisuuden ideoiden säilytyspaikkaan.

Yksi tässä kohtaamanne ongelma on, että jotkut maan osat ovat mukautuvampia kuin toiset. Ne taipuvat, silloin kun toiset katkeaisivat. Katsottuna sieltä, missä olette, tulokset näyttäisivät vääristyneiltä. Näyttäisi siltä, kuin tiettyä kansaa tai maata suosittaisiin. Rajat ovat tietysti keinotekoisia rakenteita, eikä niillä ole merkitystä siinä, miten elementit/luonnonvoimat järjestetään.

Kyllä, tapahtumia voi järjestää uudelleen, elementeistä/alkuaineista puhuttaessa. Kiinteistä voidaan tehdä nestettä ja toisinpäin. Ilmavirtaukset voivat olla lämpimiä tai ei. Vettä voidaan pidätellä tai saada se tilapäisesti virtaamaan eri suuntaan. Tätä työtä tehdään jo näyttämöllä ja kulissien takana. Osa tuosta työstä on hyvä asia, mutta suurin osa siitä on enemmän manipuloivaa kuin yhteistyötä. Jos elementeille/luonnonvoimille annettaisiin hetkeksi ääni, ne sanoisivat: "Olemme kumppaneitanne. Miksi kohtelette meitä epäinhimillisesti? Ettekö näe, että laitatte itsenne vaaraan?" Tämä on kovalla työllä ansaittu oppi ihmiskunnalle, joka edelleen kohottaa ja erottaa itsensä luonnosta.

Ihmiskunnan yritykset kontrolloida yhtä ympäristöä laittaa muut vaaraan. Sitä kaikkea ei voi laskea tietämättömyyden piikkiin, ellemme kutsu sitä tahalliseksi tietämättömyydeksi. Silloin kun ennakkotieto sivuutetaan tai hukataan, kyky estää tapahtumia osuu ehkä- tai ei luultavasti -kategoriaan.

Tärkein asia jonka voitte tehdä itsenne ja planeetan hyväksi, on ymmärtää elementtejä/luonnonvoimia – miten ne ovat vuorovaikutuksessa kanssanne? Luokaa kaksisuuntaista kommunikointia valitsemanne elementin tai (luonnon) valtakunnan kanssa. Kuunnelkaa ja oppikaa siltä. Miltä luonnon ennakkovaroitusjärjestelmä näyttää, tuntuu, kuulostaa?

Voitteko käyttää omia luonnollisia kykyjänne estämään tai vähentämään henkilökohtaista ahdinkoa? Voitteko auttaa muita tekemään saman? Jos esitätte näitä kysymyksiä omasta puolestanne, auttaisitteko muita samanlaisessa tilanteessa? Sitä ei voi korostaa liikaa, että tiehen eteenpäin täytyy sisältyä me, monet, kaikki.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >