HomeViestejäPepper Lewis13.6.2022 - Elämä on pitkä, mutta aika on lyhyt

13.6.2022 - Elämä on pitkä, mutta aika on lyhyt

ELÄMÄ ON PITKÄ, MUTTA AIKA ON LYHYT

Kirjoittanut Pepper Lewis (www.pepperkeenlewis.com)
13.6.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Gaia sanoo usein: "Elämä on pitkä, mutta aika on lyhyt", mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? Onko se vertauskuva – "älä haaskaa elämääsi", tai "älä hikoile pienten asioiden vuoksi"? Jos aika on oikeasti lyhyt, miten paljon aikaa meillä on? Ja uskallanko kysyä, mitä sitten?

Vastaus: Se on vertauskuva ja varoitus. Sitä on yli 20 vuotta, kun kuulin sen ensimmäisen kerran. Muistan ajatelleeni, että se kuulosti runolliselta, mutten ottanut sitä vakavasti. Ajattelin sen olleen erikoislaatuista siinä Gaian tavassa, jonka useimmat meistä tunnistavat. Kun kuulen sen nyt, se kuulostaa: "Ole valppaana sille, millä on merkitystä. Tämä ei ole harjoitus." Sinun tapaasi kuuntelen, opin ja esitän kysymyksiä. Hymyilen vieraille ihmisille, kiitän baristaa ja palautan kirjastokirjat ajallaan.

Elämä on pitkä, on kiva tapa sanoa, että elämä on ääretön, jatkuvasti kehittyvä, ilman alkua tai loppua. Se kuvaa myös tapaamme tuntea elämästä nuorempana, kun edessämme näyttää olevan kokonainen elämä vaihtoehtoja ja kokemuksia. Aika on lyhyt, on merkki siitä, miten nopeasti aika kuluu. Aika ei anna yhtä monia vaihtoehtoja tai pyydä hyväksyntäämme. Se marssii eteenpäin, kohti rajallista loppua. Ja sitten asiat tulevat kummallisiksi, koska jossain kohtaa aika tuntuu irrelevantilta ja elämä tuntuu liian pitkältä. Luulen Gaian kehottavan meitä olemaan odottamatta loppuun, ennen kuin selvitämme asiat.

Melkein kaikki jotka tunnen – minä mukaan luettuna – haluaisivat tietää, mitä on lähellä ja seuraavaksi. Toinen versio tästä paikasta tai tästä elämästä? Jotain täysin erilaista? Luulen, että enimmäkseen haluamme tietää, että elämällämme on jokin merkitys ja merkitystä jollekin meidän lisäksemme. Sillä tietysti on, mutta emme aina tiedä tai tunne sitä. Se voi tulla myöhemmin, kun alamme kokea asiat sellaisena, kuin ne ovat, ei sellaisena, millaiseksi kuvittelemme ne, tai millaisia muut kertovat niiden olevan.

Nyt kun olemme maailmojen välissä, kokien yhden kuolemaa ja toisen syntymää, elämän merkityksessä ja ajan kulumisessa on uutta painetta/kiireentuntua. Olen lukenut joitain Gaian aiempia viestejä eri asenteella, etsien vinkkejä, jotka ovat ehkä menneet minulta ohi.

Olen laittanut asioitani järjestykseen, kuten on tapana sanoa. Olen antanut ihania esineitä, joita olen kerännyt vuosien saatossa, uusille hoitajille, jotka ilmaisevat kiinnostusta niihin. Olen lähettänyt valokuva-albumilaatikoita muille perheenjäsenille. En tee tätä, koska uskon lopun olevan lähellä – täysin päinvastoin. Tunnen ensimmäisiä vihjeitä uudesta alusta. Eteenpäin mentäessä haluaisin tuntea oloni kevyemmäksi, vähemmän liiallisuuden tai menneisyyden rasittamaksi. Teen tilaa uudelle.

Miten paljon aikaa meillä on? Ymmärrykseni mukaan, meillä on alle 40 vuotta aikaa panna asiamme kuntoon tuntemamme elämän jatkumiseksi. Kenties vähemmän. Olemme ihmisolentoja, joilla on enemmän yhteistä, kuin myönnämme. Aika on todella lyhyt, ja on paljon tekemistä lyhyenä aikana. Jos emme tajua sitä nyt, tuhannella lisävuodella ei ole vaikutusta.

Vuosikymmenen puolivälissä ja myöhemmin haasteet ovat suurempia, henkilökohtaisesti ja globaalisti. Meidän täytyy kehittyä nyt nopeasti, ja niin myös Maan. Kaikki mitä tapahtuu, ei ole meidän vikamme, mutta monet päätöksemme ovat olleet virheellisiä. Elämme vääristyneessä maailmassa, ja korjauksia tarvitaan. Ei ole sattumaa, että Maa käy läpi syklistä transformaatiota, joka vaikuttaa meihin. Totuus on, että olemme oikeasti tässä yhdessä.

Mitä sitten? En osaa vastata siihen vielä, mutta emme ole yksin halutessamme parempaa maailmaa, kuin tämä nykyinen, itsellemme ja tuleville sukupolville. Ympärillämme on apua, ja olen toiveikas. On hyvä viedä varoitukset sydämeen, kun sydän on muun muassa uskomaton kuuntelulaite. Sydämeni kertoo minulle, että meillä on vielä aikaa sitoutua ponnisteluihimme, sopeutua uusiin tilanteisiin, tutkia uusia ideoita, muistaa ja palauttaa sisäinen opastus ja ottaa merkittäviä askelia suotuisaa ja syrjimätöntä tulevaisuutta kohti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >