HomeViestejäPepper Lewis19.4.2022 - Gaian viesti maailmalle, noin vuonna 2012

19.4.2022 - Gaian viesti maailmalle, noin vuonna 2012

GAIAN VIESTI MAAILMALLE, NOIN VUONNA 2012

Kanavoinut Pepper Lewis (www.pepperkeenlewis.com)
19.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Seuraavat vuodet on omistettu lisäheräämisellenne, sinnikkäälle ja herpaantumattomalle totuuden tavoittelulle. Olette ryhtyneet maalliseen taianomaisuuden toivossa. Teillä on arpia todistamaan sen. Käyttäkää näitä kokemuksia jalansijana sille, mitä tulee seuraavaksi. Vapaa tahto sallii teidän valita seuraavat askeleet, sen sijaan että ne on valittu teille. Ottakaa aikaa harkita mahdollisuuksia. Ottakaa vaari merkeistä, joita laitetaan eteenne. On joskus parempi odottaa suotuisampia olosuhteita mukavalla tasanteella, kuin ottaa varhaisen nousemisen riski.

Kolme useimmiten esitettyä kysymystä on: Kuka minä olen? Miksi olen täällä? Mikä on tarkoitukseni? Lisään näihin neljännen: Onko minulla merkitystä? Tutkimme näitä kysymyksiä eri perspektiiveistä ja jatkamme niihin vastaamista, kunnes olette täynnä tietämistä.

Ihmisolentona teihin on sisäänrakennettu tiedon saavuttaminen henkilökohtaisen kokemisen kautta, erityisesti kun jokin aihe harmittaa/ärsyttää teitä äärimmäisesti.

Elätte yllättäviä ja tuntemattomia aikoja – ilahduttavaa toisaalta ja pelottavaa toisaalta. Ajattelevat ihmiset alkavat oivaltaa, että olosuhteet ovat saavuttaneet kriittisen tason. Kuitenkin harvat ovat valmistautuneet katsomaan tämän hetken yli, tai etsimään ratkaisuja, jotka palvelevat enemmän kuin yläportaita. Nykymaailma on hajoamassa nopeasti. Uusi maailma yllyttää teitä eteenpäin, vaatii huomionne. Maailmat, kuten aikakaudet, limittyvät usein.

Jossain kohtaa kulttuurin ja yhteiskunnan rappeutumisesta ja mahdollisesta romahtamisesta tulee ilmeistä. Silloin tietonne ja muistinne eivät saa pettää teitä. Kuunnelkaa ääntä, joka puhuu teille suoraan, vetoomus olemuksenne syvemmille aspekteille. Älkää luottako pinnalliseen maailmaan, joka tuo suodatettuja puolitotuuksia, kun teillä on pääsy enempään.

Sallikaa mielikuvituksenne kohentaa henkistä nuotiota, joka syntyi aiemmin. Muistakaa jokin aika, jolloin tunsitte syvästi. Huomatkaa noiden kipinöiden edelleen toimivan. Maailma voi kuitenkin kääntyä uuteen suuntaan. Keskiyön taivas on pimeä, mutta valon säteileminen jatkuu teidän suuntaanne.

Olette lineaarinen ja ulotteinen, horisontaali ja vertikaali, eilinen ja huominen. Teillä on lukuisia elämiä ja ainutlaatuisia kokemuksia. Lopulta löydätte, että olette aina olleet syy/aiheuttaja ja luoja, syyllinen ei-mihinkään, kyvytön vahingoittamaan itseänne tai muita.

Ajattomat periaatteet jotka loivat tämän universumin, ovat erehtymättömiä. Ei ole ollut mitään virheitä. Sama viisaus joka suunnittelee maailmat, kannustaa muuttamaan niitä. Voitte transformoida maailman, jos ette käännä selkäänne sille. Kuulutte tänne. Kuulutte kaikkialle.

Jättäkää kouluinto etsiä olemisen yksi ja ainoa syy. Vaalikaa näitä päiviä, sillä ne ovat viimeisiä ennen ensimmäisiä. Älkää sokaistuko liian vähästä valosta. Nojautukaa tuuleen ja kuunnelkaa sen salaisuuksia.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >