HomeViestejäPepper Lewis12.4.2022 - Tulevaisuus on nyt - leivotaanpa leipää

12.4.2022 - Tulevaisuus on nyt - leivotaanpa leipää

TULEVAISUUS ON NYT – LEIVOTAANPA LEIPÄÄ

Kirjoittanut Pepper Lewis (www.pepperkeenlewis.com)
12.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Onko hyödyllistä palata menneisyyteen tai tutkia tulevaisuutta?

Vastaus: Se on joskus hyödyllistä, ei aina. Merkitseekö palaaminen muistamista? Voit muistaa menneisyyden palaamatta siihen. Palaaminen on suoraa ja kokemusperäistä. Voit tehdä tämän itse tai jonkun sellaisen avulla ja opastuksella, johon luotat.

Oletko utelias tietämään, muistatko jonkin menneisyyden tapahtuman oikein? Muistuttiko joku sinua jostain unohtuneesta asiasta tai tehdystä virheestä? Jos se olisi mahdollista, muuttaisitko menneisyyttä eduksesi? On tärkeää tietää, mitä todella haluat, kuten myös että sinulla vakaa aikomus, mikä määrittää ovesi tai tason, jolle pääset.

Voit tehdä tämän itse, jos mielesi sallii sen, käyttämällä mielen kykyä matkustaa ajassa, paikassa ja ulottuvuudessa. Sinun täytyy ehkä taivuttaa vähän aikaa tässä ja "levittää" paikkaa vähän tuossa, mutta oikea aikomus tasoittaa kaikki kuopat. Ehdottaisin menemään suoraan tarkoitettuun muistoon, pysähtymättä tutkimaan niitä monia polkuja, joita olisit voinut tai sinun olisi pitänyt valita. Se muuttaisi ja vääristäisi hienovaraista muistikokonaisuutta, pakottaen sen sisältämään jonkin parempana pidetyn lopputuloksen tiellä, jota ei valittu. Tämä voisi pilata muut asiaan liittyvät kokemukset. Jos tavoitteesi on rukata menneisyyttä vähän, on parempia tapoja tehdä terapeuttisia muutoksia tarinaasi.

Paras tapa palata johonkin menneisyyden tapahtumaan on tehdä se nyt-hetkestä, ymmärtäen, että menneisyys on myös nyt. Aika on oikukas ystävä, joka tarjoaa eri versioita menneisyydestä sekä joukon tulevaisuuden mahdollisuuksia. Esimerkiksi on se menneisyys, joka on kuin kiinteä esine jähmettyneenä aikaan ja paikkaan. On myös menneisyys-tulevaisuus-nyt, nestemäinen virtaus joka on mukautuva ja sopusoinnussa jatkuvasti kehittyvän nyt-hetken kanssa – tiedon virtaava joki joka ei ole paikallaan tai jumissa.

Sinun pitäisi myös tietää, että tietyt metafyysiset lait ohjaavat tuollaisia pyrkimyksiä. Yksi niistä pyytää, että tarkoituksemme on suurempi kuin me itse. Toisin sanoen, tarkoituksemme täytyy jollain tavalla palvella tai hyödyttää muuta kuin itseä. Tämä ei merkitse, että aikomuksesi täytyy olla sukua maailman pelastamiselle, mutta on hyödyllistä pysyä tietoisena ykseydenlaista, mikä varmistaa, että tämä ja kaikki mihin ryhdymme, on jollain tavalla parantavaa ja terapeuttista muille, koska olemme kaikki yhtä. Yksi olento.

Vielä yksi asia. Tämän toiminnan ei pitäisi vahingoittaa tai sekaantua toisen olennon, kulttuurin tai historiallisen merkkitapauksen hyvinvointiin. Sinun ei pitäisi asettaa tai poistaa esteitä tai muulla tavalla estää toisen olennon edistymistä. Suoraan sanottuna, silloin kaadut takapuolellesi, ja tiedät syyn miksi. Luota minuun tässä.

Tulevaisuuden tutkiminen on erilaista. Tarvitaan vain rento, utelias ja joustava mieli. Sulkeutunut tai jäykkä mieli antaa myös tuloksia, mutta näkymätaso olisi merkittävästi pienempi ja vähän heikko. Esimerkiksi, joku voisi löytää itsensä kokemusperäiseltä tasolta, joka on siivouskomeron kokoinen ja rajattu joka puolelta. Vastaavasti se mitä nähdään, voi ilmestyä muodottomassa tilassaan – kaoottisena, epäselvänä tai pikselöityneenä. Kuitenkin on sallittua vaikuttaa tulevaisuuteen halulla ja aikomuksella. Se on luovaa toimintaa, joka käyttää energiaa, jota ei ole vielä käytetty tai polarisoitu.

Valitettavasti olemme supistaneet tämän ylevöittävän toiminnan toivoksi ja toiveajatteluksi. Kykymme ovat surkastuneet käyttämättömyydestä. Kuitenkin kyvyillä ja lihaksilla on taipumusta muistaa funktionsa, silloin kun niitä harjoitetaan.

Oletko pelkästään utelias tietämään, mitä tulevaisuus pitää sisällään, vai on tarkoituksesi vaikuttaa siihen? Vaikuttaminen ei ole manipulointia. Tulevaisuus ei ole vielä, ei nyt, ja joku sanoisi, ettei sitä edes ole, mutta ne jotka ovat kokeneet sen, tietävät oikean asianlaidan. On totta, ettei se ole vielä muodostunut, mutta se on kuitenkin olemassa. Se on olemassa, koska olemme kiinnostuneita elämästä ja sen jatkuvasta olemassaolosta.

Suunnittelen leipoa leipää huomenna. Voin nähdä sekoittavani ainesosia yhteen ja laittavani limpunmuotoisen taikinan uuniin. Pystyn melkein haistamaan ja maistamaan tuon leivän, näkemään sen kultaisen värin. Kaikki eri ainesosat ovat edelleen kaappini hyllyllä, mutta näen ne (melkein) leipänä. Tiedän, että leipää on huomenna, ja minulla on tarpeeksi jakaakseni sitä muiden kanssa. Mitä jos huominen ei saavu tai se ei sisällä minua? Leipä jonka leivoin, on olemassa ajatuksena, jolla on jo muoto. Muut hyötyvät hyvistä aikeistani. Huomenna on leipää jaettavana, ja olen auttanut siinä.

Tämä on tietysti liian pelkistetty tulevaisuuden tapahtuma, mutta tämän esimerkin toimintaosa ei ole kovin erilainen kuin ne lait, jotka hallitsevat ongelmaratkaisua, tai ne lait jotka antavat pääsyn muihin maailmoihin.

Pääsy tulevaisuuteen löytyy myös nyt-hetken kautta. Nyt on vain sitä. Se ei ole paikka. Sitä ei löydy kellon tunti- tai minuuttiviisarin kohdalta. Se ei ole kiinteä. Se pelkästään on. Tulevaisuus on myös siinä. Se on olemassa nyt-hetkessä, koska me olemme nyt-hetkessä. Jos näkeminen on uskomista, ehkä epäonnistut. Jos uskominen on näkemistä, ymmärrät.

Ehdottaisin, että sinulla on jokin suurempi tarkoitus kuin oma kiinnostus, kun käyt tutkimassa tulevaisuutta. Voitko kuvitella tulevaisuuden, joka on ehjempi kuin se, mitä koemme tänä päivänä? Kenties teet sen. Voitko antaa helpottavan tai ystävällisen viestin siitä, mitä tulevaisuudessa on, vaikkei se ole vielä muodossa? Tee se! Kannustan sinua ja kaikkia, joihin luotat, tutkimaan tulevaisuutta aina, kun mahdollista tai tilaisuus on läsnä. Tee tulevaisuudesta nautittavampi itsellesi ja muille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >