HomeViestejäPepper Lewis1.3.2022 - Kiihdyttääkö lämpimämpi ilmasto myös henkisyyttä?

1.3.2022 - Kiihdyttääkö lämpimämpi ilmasto myös henkisyyttä?

KIIHDYTTÄÄKÖ LÄMPIMÄMPI ILMASTO MYÖS HENKISYYTTÄ?

Kirjoittanut Pepper Lewis (www.pepperkeenlewis.com)
1.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Mitä ilmastomuutokseen ja planeetan lämpenemiseen tulee, olen kuullut, että kaiken mitä tapahtuu, on tarkoitus tapahtua, lämmön lisääntyminen on välttämätön nostamaan värähtelyjä, ja merenpinnan nouseminen puhdistaa maata. Onko tämä totta? Näinkö pääsemme seuraavalle tasolle, vai onko tämä hölynpölyä – sen ei koskaan ollut tarkoitus tapahtua, se ei ole osa meidän tai Maan henkistä evoluutiota?

Vastaus: Se ei ole täysin totta, muttei se ole pelkkää hölynpölyäkään. Se on teoria – yksi monista joita syntyy nykyään melkein päivittäin. Joidenkin teorioiden taustalla on tiede, toisten taustalla oman alansa tutkijat ja joidenkin taustalla sinun ja minun kaltaiset maallikot. Joissakin teorioissa joista olen kuullut tai lukenut, on melkein tolkkua – tunnen, että mieleni haluaa olla samaa mieltä niiden kanssa. Toisten kohdalla ei niinkään. Kenties sama pätee kaikkiin ihmisiin. Yksi asia on varma: ajattelemme kaikki sitä nyt. En osaa ajatella yhtään ihmistä, joka ei ajattele.

Ymmärrykseni mukaan olemme suuren planeettasyklin lopussa ja alussa, ja siihen osallistuvat aurinko ja kaikki planeetat aurinkokunnassamme. Tämä ei ole ainutlaatuista Maan historiassa tai omassa historiassamme. Me (ihmiskunta) olemme käyneet läpi monta tällaista sykliä, ja muita erilaisia. Siitä on kirjoitettu maan päällä kaikkien nähtäväksi – mannermuutoksia, erämaita jotka olivat meriä ja toisinpäin, ja menneitä tapahtumia joita paljastuu suurista vuorista ja pienemmistä kivistä. Vaikkei näitä olisi käytettävissä, jokin ikivanha ja vaistomainen saa meidät tuntemaan ja reagoimaan eri tavalla tähän aikaan.

Useimmat meistä uskoivat, että nämä asiat tapahtuisivat vähitellen, pieninä lisäyksinä tuhannessa vuodessa. Ei sellaista, mistä meidän pitäisi olla huolissamme, ja on paljon aikaa jollekin (ei minulle) tehdä jotain asialle, korjata se. Mutta se mitä näemme tänä päivänä, kertoo eri tarinaa. Monta vuotta sitten Gaia vihjasi, että Maan tarvitsee vain heilauttaa etusormeaan (kuvainnollisesti) ja Maan pinta muuttuisi – kukkuloista tulisi vuoria ja meret kaataisivat sisältönsä janoisiin erämaihin. Se sanoi tämän julkisessa tapahtumassa. Otimme kaikki sen onkeemme, muttemme silti uskoneet sen tapahtuvan meidän elinaikanamme. Nyt tutkin muita vanhoja viestejä etsien lisävihjeitä.

Kaikki mitä tapahtuu, tapahtuu, joten voisimme sanoa, että sen oli tarkoitus tapahtua. Lämpötilan nousu ei välttämättä nosta värähtelyä – omaamme tai Gaian. Se pakottaa meidät kuitenkin tutkimaan jokapäiväisiä päätöksiämme, koska se tapahtuu nyt, välittömässä tulevaisuudessamme, tämän elämän aikana. Jotkut uskovat, että se tapahtuu meidän vuoksemme, toiset uskovat sen tapahtuvan meille. Nyky-ymmärrykseni on, että ihmiskunnan evoluutio on ehdollista – voimme tehdä jättihypyn eteenpäin ja aivan yhtä helposti heittää kaiken pois ja alkaa alusta. Pidän tästä teoriasta, koska se antaa minulle jotain tekemistä, jotain minkä taakse voin laittaa energiani.

Merenpinta nousee ja laskee jäätiköiden jäätymisen tai sulamisen ja mannerten liikkumisen myötä. Olemme hallitseva laji maan päällä, ja meitä on paljon! Se tekee meistä vastuullisen joistain geofyysisistä tapahtumista tällä planeetalla, mutta ei kaikista. Ajattelemme nyt, että olisimme voineet olla Maan parempia tilanhoitajia, vaikka useimmat meistä osoittavat edelleen sormella eri versioita heistä. Tämä luultavasti jatkuu, mutta voimme tehdä paljon. Meidän ei tarvitse odottaa lisää merkkejä, ennen kuin ainakin ilmaisemme aikomuksen eri toiminnasta, eri suunnasta tai eri ulottuvuudesta. Henkinen kehityksemme ei riipu tästä, mutta uskon, että se antaisi meille iso lisäpotkun.

Kauan sitten dinosaurukset olivat hallitseva laji maan päällä. Niitä oli paljon. Ne eivät olleet vastuussa siitä muutoksesta, joka hävitti ne, mutta niiden koko ei edistänyt Maan ohjelmaa. En koskaan osallistuisi keskusteluun kenenkään kanssa siitä, oliko se meteori joka muutti ikuisiksi ajoiksi dinosaurusten olemassaolon ja Maan tulevaisuuden, vahinko vai määrätty, mutta kokemus kertoo minulle, että asioita joiden on määrä tapahtua, tosiaan tapahtuu.

Ja nyt on meidän vuoromme testata teorioitamme reaaliajassa ajattelemalla ajatuksia ja tekemällä päätöksiä, joista on hyötyä enemmän kuin vain itsellemme. On liian myöhäistä ajatella ns. oman nahkamme pelastamista. Sen sijaan voimme panna töpinäksi ja parantaa olosuhteitamme ja myös kumppaniemme olosuhteita. Perhe ja ystävät luottavat meihin tietoisesti ja tiedostamatta, koska olemme heränneet tähän tilanteeseen ja pystymme reagoimaan. Kasvit, eläimet ja suurin osa luonnosta luottaa meihin – ei siksi, että mokasimme ja meidän täytyy nyt korjata se, vaan koska voimme tehdä sen. Emme ole ainoastaan hallitseva laji maan päällä, vaan olemme myös hereillä, tietoisia ja kykeneviä.

Uskoakseni tulevaisuutemme lepää tällaisessa "seuraavan tason ajattelussa". Näin pääsemme seuraavalle tasolle – se ei ole selviö, automaattista eikä kaikkia varten. Ei ole mitään pakkoa – henkistä tai muuta – joka sanoo, että tämä meidän täytyy tehdä ylittääksemme maaliviivan. Tämä ei ole lippumme taivaaseen tai seuraavaan ulottuvuuteen, vaan se on tie nykyisen ahdinkomme läpi. Ja olemme olleet tässä aiemmin.

Merenpinnan nousu on hyödyllinen joillekin lajeille ja haitallinen muille. Olemme kaikki nähneet kuvia jääkarhuista kamppailemassa ilman jäätä. Tämä ei ole Gaian idea puhdistumisesta. Miljoonat ihmiset siirretään toiseen paikkaan muutaman seuraavan vuoden aikana. Luonnonvarat ehtyvät maailman monissa osissa. Sukupuuttoon kuoleminen jatkuu, selittämättömiä pandemioita tulee ja menee. Maata ei oikeasti tarvitse puhdistaa, mutta meidät täytyy. Ja kun puhdistamme pois sen ajattelutavan, joka on päättymässä, Maakin kohotetaan seuraavaan ulottuvuuteen, tai seuraavalle tasolle, kuten sanot – evoluutiota koko planeetalla.

Siis se mitä olet kuullut, ei ole hölynpölyä (suom. huom. sananmukaisesti "sikapesua"), vaan valopesua. Se on mahtaileva tapa katsoa tilannettamme. Olemme olleet tässä aiemmin. Olemme voittaneet ja hävinneet paikkamme maan päällä monta kertaa. Sivilisaatioita nousee ja kaatuu yhtä usein, kuin meriä nousee ja laskee. Olemme ajattomia olentoja, jotka tutkivat parhaillaan tätä ajattelutapaa täysillä, vaikka se luhistuu päällemme. Ansaitsemme kunnian siitä. Uskon, että pystymme pujottelemaan tiemme tämän sotkeutuneen verkon läpi, jonka kanssa olemme kasvaneet, ja tekemään musiikkia matkan varrella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >