HomeViestejäPepper Lewis19.6.2021 - Tämä päivä on kaikki, mitä meillä on

19.6.2021 - Tämä päivä on kaikki, mitä meillä on

TÄMÄ PÄIVÄ ON KAIKKI, MITÄ MEILLÄ ON

Kirjoittanut Pepper Lewis (www.pepperkeenlewis.com)
19.6.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Olettaen, että tämä päivä on kaikki, mitä meillä on, mikä on ensimmäinen, paras tai ainoa asia, jonka voin tehdä tämän planeetan hyväksi?

Vastaus: Tämä päivä on todella kaikki, mitä meillä on. Oletamme, että olemme täällä huomenna esittämässä saman kysymyksen, mutta tiedämmekö sen varmasti? Viimeisinä kuukausinaan isäni ensimmäiset sanat joka päivä herätessään olivat: "Onko tämä sama paikka vai seuraava paikka?"

Heräämme eri maailmaan joka päivä. Ja mekin olemme erilaisia. Kronologinen aika saa tuntumaan siltä, kun olisimme sama ihminen, kuin olimme eilen. Tämä päivä näyttää paljon eiliseltä, paitsi että se on taas uusi. Oikeasti. Sanon näin, koska nykyään saan paljon kysymyksiä, jotka kuulostavat sinun kysymykseltäsi. Ja sanomaton mieliala sen alla mitä kysytään, on: "Onko Gaiala vielä jokin viimeinen pyyntö (ennen kuin on liian myöhäistä)?"

Ei ole viimeisten riittien aika. Ei ole vielä aika vetää planeetan töpseliä irti. On aikaa, meillä on aikaa. Maailma haluaa tehdä itsensä uudestaan. Voimme auttaa siinä. Planeetta haluaa allokoida resurssit eri tavalla. Voimme auttaa siinäkin. Joku sanoi hiljattain minulle: "Jokaisella joka on joku, on poistumisstrategia – suunnitelma mennä syvälle sisään tai erittäin kauas pois." "Niinkö?" mietiskelin. "Se kai jättää minut ulkopuolelle." Mutta en oikeasti tunne niin. Tunnen, että ainutlaatuisia vastauksia tulee odottamattomista paikoista hyvällä ajoituksella. Ei ihmeitä. Ratkaisuja.

Planeettamme (Gaia) on elinehto yksilölliselle ihmiskokemukselle maan päällä. Meidän tehtävämme on sopeutua muutoksiin, joita tapahtuu, varmistaaksemme oman ja Äiti Maan tulevaisuuden. Tiedämme, että tarvitsemme puhdasta vettä, suojaa, ruokaa ja muita resursseja. Ja tiedämme, että ainakin osa näistä on jatkuvassa muutoksessa tai ne on vaarannettu. Mutta Maa ei ole rikki, emmekä me ole rikki. Silti emme voi jatkaa niin, kuin ennen. Meidän täytyy siivota sotkumme ja auttaa planeettaa auttamaan meitä synnyttämään uusi maailma. Siis, kiitos halukkuudestasi puolustaa Gaiaa!

Ensimmäinen asia jonka voit tehdä planeetan hyväksi, on kertoa sille, että rakastat ja arvostat sitä. Se kuulee kaiken – ei kaikkia rönsyileviä ja häiriintyneitä juttuja, joita sanomme ja teemme, vaan tarkoitukselliset ajatukset ja sanat jotka puhuvat värähtelynä. Käytä ajatuskuvia näyttämään sille, mitä rakastat eniten Maassa, mistä nautit.

Paras asia jonka voit tehdä, on välittää. Välittää ja olla huolissasi siitä, mitä näet ympärilläsi, naapureista, ystävistä, perheestä, työtovereista ja myös vieraista ihmisistä. Meidän täytyy auttaa toisiamme. Huolemme ei voi kohdistua pelkästään itseemme. Jos haluamme Maan paljastavan resurssit, joita on planeetan sydämessä, meidänkin täytyy avata oma sydämemme. Sydämemme ei ole sidottu lompakkoon tai vapaaehtoistoimintaan. Meidän ei tarvitse pelastaa planeettaa. Meidän täytyy pelastaa itsemme. Mielesi ja sydämesi yhdistäminen Gaian sydämeen, on parasta, mitä voit tehdä planeetan ja meidän muiden hyväksi.

Ainoa asia jonka voit tehdä, on olla itsesi. Olet ainutlaatuinen. Olet koko maailmassa ainoa, joka voi olla sinä, tuntea, mitä sinä tunnet, ja tehdä niitä asioita, joita sinä teet. Olet enemmän kuin vain sekoitus välittäjäaineita ja mekaanisia liikkeitä. Olet henki muodossa, taidemuoto ja musiikkisävellys joka on asetettu luonnon rytmiin.

Maa (Gaia) ymmärtää kaiken, mitä käymme läpi. Se tietää. Sen muisti on pidempi ja rakastavampi kuin meidän. Maa ei ole riippuvainen siitä, että tajuamme sen tai heräämme ajoissa, mutta me saattaisimme olla. Tiedemiehet kutsuvat tätä aikaa, meidän aikaamme, antroposeeniksi – ihmisten aikakaudeksi. Siis on meidän tehtävämme – ihmisten – nousta ylös ja näyttää Äiti Maallemme, mihin ihmiset todella kykenevät, kun harmonisoimme sydämemme hänen sydämensä kanssa. Uskon, että teemme sen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >