HomeViestejäPepper Lewis22.7.2020 - Ovatko selvänäkijät totta?

22.7.2020 - Ovatko selvänäkijät totta?

OVATKO SELVÄNÄKIJÄT TOTTA?

Kirjoittanut Pepper Lewis (www.pepperkeenlewis.com)
22.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Kysymykseni koskee selvänäkijöitä. Minulle on vuosien saatossa kerrottu (ja luvattu) monia asioita. Muutama asia tapahtui täsmälleen kerrotun mukaisesti, mutta suurin osa ei. Ovatko selvänäkijät luotettava informaatiolähde? Paljon sielun etsimisen jälkeen mietin, kannattaako mihinkään luottaa.
 
Vastaus:
Käytämme sanaa "selvänäkijä" kuvaamaan ihmisiä, joilla on luontainen (tai kehitetty) kyky aistia, mitä muut eivät pysty tai ala aistimaan. Sanon "eivät ala", koska useimmat ihmiset eivät yritä kehittää näitä kykyjä. Se ei ole kenenkään vika. Meille ei ole opetettu, että on muita tapoja havaita maailma, joka ylittää sen, mikä on fyysisesti ilmeistä. Ajan kuluessa herkkyytemme havaita ulottuvuuksia vähenee – vähän tai paljon, riippuen uskomuksistamme tai siitä, miten elämämme on muotoutunut. Voi viedä vuosia muuttaa mielemme jostain, erityisesti sellaisesta mikä on subjektiivista ja todistamatonta.
 
Tässä on eräs mielenkiintoinen fakta, jonka haluan jakaa kanssasi. Monien vuosien saatossa olen huomannut, että ihmisillä jotka ovat tyytymättömimpiä siihen, mitä selvänäkijät sanovat ja tekevät, on luonnostaan alikehittyneet omat kyvyt! Voisiko tämä koskea sinua? Ihmiset joilla on oma lehmä ojassa informaatiossa, jota he saavat selvänäkijöiltä, kysyvät usein, miten pääsee kosketuksiin omien kykyjensä kanssa. Sama pätee niihin, joilla on ongelmia puhua selvänäkijöiden kanssa, jotka antavat luotettavaa informaatiota, mutta jotka toimittavat sen täysin piittaamatta toisten ahdingosta. Aistivaraiset kyvyt ja hyvät tavat eivät aina kulje käsi kädessä.
 
Vaikka hyvillä selvänäkijöillä on hyvin kehittyneet aistimiskyvyt, heillä ei ole "ylimääräisiä" aistikykyjä. Tuo "ylimääräisyys" näkyy heidän tavassaan käyttää, mitä heillä on. Monilla ihmisillä on psyykkisiä kykyjä, mutta vain pieni prosenttiosuus heistä tarjoaa palvelujaan ammattimaisesti. Muinaisaikoina selvänäkijät olivat myös parantajia ja luontaisia filosofeja. Useimmat olivat hyvin koulutettuja ihmisiä, joilla oli aito kiinnostus auttaa muita. Miten nämä hyvää tarkoittavat yksiöt menettivät korkean asemansa? Hyvin tämän päivän tapaan, ennenkuulumaton ja nopeutunut muutos pyyhkäisi muinaismaailman yli. Tuon ajan parhaat johtajat ja ajattelijat eivät pystyneet suojelemaan suurta yleisöä lisääntyvien uhkien todennäköisyydeltä – heidän luotetuimmat näkijänsä eivät pystyneet turvaamaan tulevaisuutta.
 
Kyvyt ovat kuin kumppaneita. Ne kulkevat mukanamme – ne eivät oikeastaan kuulu meille, mutta pääsemme niihin käsiksi. Mikään ei oikeastaan kuulu meille, vaikka väittäisimme omistavamme sen. Kaikki on lainattua – laina niin pitkäksi aikaa, kun kuljemme tässä maailmassa. "Vanhat mestarit" joutuivat epäsuosioon. He eivät pystyneet enää näkemään kauas. Heidän kykynsä kuolivat sen sijaan, että ne olisi välitetty seuraavalle sukupolvelle. Voisiko sama tapahtua tänä päivänä? Löydetäänkö aistinvaraisissa ammateissa uusia ilmaisumuotoja? Toivon niin. Meidän täytyy, osana heräävää tietoisuuttamme, kehittää aistitietoisuuttamme ja lisätä sen toimivuutta.
 
Siis, pitäisikö sinun uskoa selvänäkijöitä? Se riippuu siitä, millaista informaatiota etsit ja miten paljon vastuuta olet valmis ottamaan omasta elämästäsi. Eräs selvänäkijä kertoi minulle kerran, että hänestä tuntui vähän kuin itsepalvelupesulalta – kaikki kävelivät sisään likapyykki perässään ja halusivat lähteä ulos sädehtivän, uuden tulevaisuuden kanssa? Ja kuka heitä voi syyttää siitä? Haluamme kaikki tulevaisuutemme olevan kirkkaampi kuin menneisyys. Rehellisten selvänäkijöiden ja parantajien täytyy työskennellä sen kanssa, mitä tuomme heille. He voivat auttaa meitä kulkemaan eteenpäin selkeyden, arvokkuuden, tarkoituksen ja vision kera. Mutta meidän täytyy varoa laittamasta sanoja heidän suuhunsa tai pakottamasta heitä lupaamaan jotain suotuisaa lopputulosta. Luotettavimmat selvänäkijät ymmärtävät, että todellinen asiakas on meidän sielumme, vaikka henkilöitsemme ilmestyi tapaamiseen ja maksoi laskun.
 
Lopuksi, voin tuntea, että olet uupunut ja pettynyt. Olet parhaasi mukaan yrittänyt selvittää asioita, odottaa parempia aikoja ja saada takaisin toivon ja luottamuksen – vain horjuaksesi ja ihmetelläksesi, miksi vaivautua. Käännymme selvänäkijöiden ja muiden välittäjien puoleen, kun emme löydä omaa tietämme. Joskus auttajista tulee osa ongelmaa – kudomme heidät omaan kuvioomme. Siihen aineeseen josta meidät on tehty, kannattaa uskoa. Mutta kaikkeen sellaiseen mikä tuudittaa meidät uskomaan, että se (tai he) on vastaus, ei luultavasti kannata. Parhaimmillaan se voi antaa vain väliaikaista lohtua. Lopulta löydämme itsemme esittämästä taas samat kysymykset eri tavalla ja huomaamme, että meillä oli vastaukset kaiken aikaa. Tiedämme myös, miksi ylipäätään teimme tuon matkan ja mikä teki siitä hyödyllisen. Tosiaines on sisällä. Sinä olet siellä. Sinä olet se.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >