HomeViestejäPepper Lewis14.7.2011 - Viesti Gaialta

14.7.2011 - Viesti Gaialta

VIESTI GAIALTA

Kanavoinut Pepper Lewis (www.thepeacefulplanet.com )
Uutiskirjeestä 14.7.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

2011, kuten muutkin viime vuodet, jatkaa kaikkien maanpäälliseen elämään liittyvien ajatusten ja asioiden nopeuttamista. Vuosi on nykykalenterillanne mitattuna siirtynyt jo yli puolenvälin, kiihdyttäen samalla kovasti ja kehottaen teitä tekemään saman. Kaikkien asioiden ollessa tasavertaisia pitäisi vuotta olla vielä kuusi kuukautta jäljellä, mutta vaikka kaikki asiat ovat tasavertaisia, ne eivät ole samoja. Kaksi sytytettyä kynttilää ei pala samaa tahtia eivätkä polta samaa määrää sydäntä ja steariinia. Kelloihin ei voi luottaa 100%:sti, vaikka ovatkin luotettavia. Ja samanikäiset ihmiset harvoin näyttävät samalta.

Aika on vertailumitta. Se on opas ja viitekehys tulevien tapahtumien määrittelemiseen. Aikaa voidaan säätää, enimmäkseen muuttamalla kykyänne reagoida itse aikaan. On helpompaa nopeuttaa aikaa ja vaikeampaa hidastaa sitä. Miksi? Koska sitä motivoi vauhti. Yksinkertaisesti ilmaistuna, useimmat ihmiset ovat kiinnostuneempia siitä, mitä huominen tuo, kuin siitä, mitä eilen tapahtui, joten on helpompaa (aika)matkustaa tulevaisuuteen kuin käydä menneisyydessä.

2011 on visionäärinen vuosi, missä voisimme sanoa ajan olevan teidän puolellanne. Sitä vastoin 2012 on profetiallinen vuosi, missä aika ei ole teidän puolellanne, koska vuodet ovat pareittain, niin että toinen toimii toisen bumerangina. Hyvä uutinen on, että tämä merkitsee, että voitte kuvitella suhteellisen tarkasti vuoden eteenpäin (keskikohdasta keskikohtaan) ja sitten elää tuon luomanne ennusteen mukaan. Uskotteko tämän mahdolliseksi?

Pankaa merkille, että elätte parhaillaan profetioita, jotka toiset loivat kauan sitten. Eikö olisi parempi elää sellaista, minkä loitte itsellenne? Visio/ennuste on enemmän resepti ja vähemmän toivelista. Se on hyvä lääke, muttei ehkä maistu makealle. Se saattaa kutsua teidät haastamaan vähän itsenne, mutta tulos saattaa olla oma palkkionsa. Tämä on elää syynä omassa elämässään sen sijaan, että on niiden ajatusten ja asioiden tulos, jotka punottiin historiaanne kauan sitten. Nimittäin tulevaisuus on jotain, minkä voitte valita tänään, kun taas tapahtuu menneisyydessä käymistä tai eilisen eri versioiden elämistä, silloin kun ette paina kaasua. Kaasuttaminen johtaa muutokseen enemmin kuin myöhemmin. Se on impulssi n:nteen/korkeimpaan asteeseen. Oletko valmis? Näin se käy:

1. Käytä mielikuvitustasi kuvitellaksesi uuden version siitä, mikä on todellista. Todellisuus on jotain, missä pystyisit elämään niiden lakien rajoissa, joiden kohteena olet. Toisin sanoen, muista, että se mikä näyttää todelliselta, välttämättömältä tai tärkeältä, voi muuttua hyvin nopeasti, erityisesti kun nopeutumisen lait jatkavat vauhdin ottamista.

2. Salli luonnonvoimien työskennellä kanssasi ja puolestasi. Toisin sanoen, salli muutostuulten puhaltaa, jos niiden täytyy. Jos tunnet intohimoa jostain, lietso tulenliekkejä vatsassa. Anna meren aaltojen ja kuun vetovoiman huuhtoa ylitsesi. Hengitä uutta elämää visioihisi.

3. Vastusta tarvetta vertailla visioitasi toisten kanssa. Tämän tekeminen on niiden muuttamista, ainakin osittain.

4. On luultavaa, että nopeutuminen vaikuttaa elämääsi eri tavoin ei aikoina. Vaikka kaikki asiat ovatkin tasaveroisia, ne eivät ole samoja.

5. Ole tietoinen käynnissä olevasta prosessista ja auta sitä vastustamisen sijasta. Ole hyvää matkaseuraa. Ole valmis kurssimuutokseen tarvittaessa.

6. Opi, tutki, koe, havaitse/löydä ja opeta. Toista.

-Gaia

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >