HomeViestejäPepper Lewis15.4.2011 - Gaia puhuu

15.4.2011 - Gaia puhuu

GAIA PUHUU

Gaiaa kanavoinut Pepper Lewis ( www.thepeacefulplanet.com)
15.4.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät ja Gaian perhe,

Kauan ennen kuin tiedettiin planeettojen kiertoradoista, niiden ajateltiin vaeltelevan taivaalla - ne olivat viimeisiä ja kadotettuja jäänteitä joistain suuresta ja voimakkaasta olennosta. Tiedämme nyt paljon enemmän, kuitenkin tiedämme edelleen hyvin vähän aurinkokunnastamme, omasta maaplaneetastamme ja itsestämme. Gaia sanoo, että näinä päivänä näytämme ikään kuin pidättelevän hengitystä, ja hän ihmettelee, koska oikein päästämme sen ulos. Ei ole epäilystäkään siitä, että paljon asioita tapahtuu lähes jokaisessa elämän taskussa ja kulmassa - fyysinen, tunne-, älyllinen, henkinen ja rakenteellinen elämämme on muuttumassa.

Noin vuosi sitten Gaia kommentoi, että vaikka emme ole koskaan ennen olleet niin paljon elämämme kontrollissa, emme ole koskaan tunteneet olevamme vähemmän kontrollissa. Ja hän sanoi, että meillä oli muutama vuosi aikaa hyväksyä tämä ja muut paradoksit. Kysyin, miten voimme tehdä sen. "Ratsastamalla paradoksilla ikään kuin se olisi aalto", hän sanoi. "Kiihdyttämällä valonnopeuteen". Ajatellessani tuota hetkeä äskettäin kysyin, miten pärjäämme kiihdytysprosessissamme. Gaian vastaus oli: "Hyvin. Mutta on vaikeaa kiihdyttää valonnopeuteen samalla, kun pysähtyy katselemaan taakseen. Kukaan ei tavoittele teitä ja menneisyys on jo kulunut. On aika katsoa eteenpäin toisissaan. Paras tapa saada tulevaisuus kiinni on tästä hetkestä. Voitte vielä päästä sinne menneisyydestä, mutta matka on pidempi." Jaan nämä sanat kanssanne nyt, koska monissa saamissani kirjeissä ilmaistaan huoli siitä, että emme ehkä onnistukaan siinä tai pääse perille ajoissa tai tästä. Kuitenkin Gaia muistuttaa meille (niin usein kuin tarvitsee), että aika on tehty joustavasta valosta ja että olemme oman matkamme kirjoittajia.

Minulta kysytään joskus, millaista on nähdä maailma Gaian "silmin". Rehellisesti sanottuna, se on etuoikeus! Koen itse asiassa maailman Gaian hyvin keskittyneen sydämen kautta. Se on hyvin tasapainoinen paikka, täynnä ehdotonta rakkautta, myötätuntoa ja armoa. Sillä ei ole kiirettä eikä muuta tavoitetta kuin auttaa meitä etenemään, jos sen haluamme tehdä. Gaia ei ole typerä, vanha planeetta ja jos olette joskus osallistuneet seminaariini, tiedätte, ettei ole helppoa lykätä jotain Gaialle kompastumatta itse prosessissa. Niinpä kenties olemme sellaisia, miten hän näkee meidät - innokkaita, tiedonhaluisia, luovia ja rakastavia ja joskus ajattelemattomia, varomattomia tai ylimielisiä. Niistä vakavista ennusteista huolimatta, joita on runsaasti näinä päivinä, näen edelleen ihmiskunnalle tulevaisuuden, johon sisältyy lähde ja resursseja. Lyön edelleen vetoa siitä, että tajuamme, onnistumme, opimme ja korjaamme. Liityttekö seuraan?

-Pepper

Rakas Pepper ja Gaia,
Olen kuullut teidän sanovan, ettemme voi satuttaa maata (Gaiaa). Pidän tästä, mutta mitä jos esimerkiksi tulee kolmas maailmansota ja maat laukaisevat ydinaseita. Tämä voisi tuhota kaiken elämän planeetan monilta alueilta. Eikö tämä satuta maata? Ja koska Gaia ja me olemme yhtä, voisimme tuhota myös itsemme, ainakin fyysisesti. Eikö se satuttaisi myös Gaiaa? Jos emme voi satuttaa Gaiaa tai itseämme, niin miksi meidän pitäisi kantaa huolta öljyn poraamisesta arktisilla alueilla, tuholaismyrkkyjen käyttämisestä viljelykasveihin tai jätteiden heittämisestä jokiin ja meriin? Jos otan toteamuksenne kirjaimellisesti, siitä voisi tulla oikeutus ihmiskunnalle olla muuttamatta käyttäytymistään tai välittämättä muista ihmisistä ja planeetasta. Kuulenko teidät oikein? -Trevor K

"Ihmiskunta ei voi (tietoisesti tai tiedostamatta) aiheuttaa pysyvää vahinkoa maapallolle. Maapallo on itse oppiva ja itsensä parantava "järjestelmä" ja niin on ihmiskuntakin. Tietoisuuteni tietää, mihin ihmiskunta pystyy - pahassa ja hyvässä. Te ette ole ensimmäinen rotu, joka on ajatellut ydinaseita tai kokeillut niitä. Kauemmin sitten kuin voitte muistaa ja useita aikakausia ennen tätä, maapallo tunsi yhden ydinaikakauden, missä pinta räjähti ydinräjähteistä, mitkä laukaistiin avaruudesta. Ei pitäisi olla vaikeaa kuvitella, että monet niistä jotka suojelevat tänä päivänä maapalloa, olivat tuolloin pahantekijöitä, sillä elämä huolehtii sellaisista yksityiskohdista. Tuosta ajasta sanottiin, ettei sitä tapahtuisi, voisi tapahtua uudestaan. Kuitenkin ihmiskunta pidättelee taas hengitystään ja miettii omaa tuhoutumistaan.

Ihmiskunta pystyy vammauttamaan elämän siinä määrin, kuin elämä on kehittynyt. Kuitenkin se järjestettäisiin takaisin. Ihmiskunta pystyy pilaamaan maan pinnan ja elämän monimuotoisuuden. Kuitenkin maa paljastaisi pian erilaisen pinnan ja siihen sopivan "ihon". Gaialle eivät ole vieraita ne vaarat, joilla ihmiskunta leikkii päivittäin, eikä se ole tietämätön niistä varjoajatuksista, jotka nyt ja aina houkuttavat ihmisiä. Se on kolmannen ulottuvuuden "käytävien" tapa, erityisesti seuraavan/uuden aikakauden koittamisen partaalla. Tietäkää, että on älykkyys, mikä ympäröi ja suojelee ajatuksia ja asioita. Tämä jumalainen älykkyys, mikä sijaitsee kaukana maan ulkopuolella, on elänyt ja kestänyt kaikki hetket, yhtä lailla kalliit ja "ahnaat". Varjo on sen kumppani, valo sen heijastus ja totuus sen viestintuoja.

Jos ihmiskunta vahingoittaa tai ei vahingoita toista olentoa tai itseään, se tulee tuntemaan ilmaisunsa lopputuloksen. Sanani eivät ole oikeutus ihmiskunnalle olla muuttamatta käyttäytymistään. Itse asiassa ne ovat kutsu tehdä sen nopeasti ilman syyllisyyttä tai ennakkoluuloja. Ihmiskunnan on parasta katsoa tulevaisuutta toivon ja luovuuden kera ja siirtyä nopeasti korjaamaan ja tekemään uudestaan ne asiat, jotka eivät tue terveyttä ja hyvinvointia. Niin kauan kuin syyllisyyttä ja muita tiheyksiä kannetaan, sitä pidempään vie siirtyä paikkoihin ja tiloihin, joissa on tieto kehittyä ja parantua armollisesti."

-Gaia

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >