HomeViestejäPepper Lewis20.12.2022 - Täältä tullaan, Jurassic Park

20.12.2022 - Täältä tullaan, Jurassic Park

TÄÄLTÄ TULLAAN, JURASSIC PARK

Kirjoittanut Pepper Keen Lewis (pepperlewis.com
20.12.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Olen dinofiili (ihminen joka rakastaa ja tutkii dinosauruksia). Viime aikoina on löydetty myös dinosauruksen fossiilisia sikiöitä. Jossain seuraavassa löydöissä voisi olla kudosta tai DNA:ta. Tiedän, että on suurempiakin ongelmia ajateltavana, mutta onko pienintäkään mahdollisuutta, että dinosaurukset voitaisiin herättää henkiin?

Vastaus (Pepper): Vau! Voin rehellisesti sanoa, etten ole koskaan ennen saanut tällaista kysymystä. Kiitos siitä! En ole koskaan edes ajatellut tätä, muuten kuin katsomalla Jurassic Park -elokuvia. Myönnän olevani sanaton. Onneksi tiedän, kenen puoleen voin kääntyä saadakseni paremman vastauksen.

Vastaus (Gaia): Kuuntele tarkkaan, ole hyvä. Mikään ei ole koskaan kuollut sukupuuttoon. Tavallaan se mitä dinosaurukset olivat, niiden ydinolemus, elää edelleen. Sukupuuttoon kuolleita tai ei, mutta ne ovat suositumpia kuin koskaan. Muut sukupuuttoon kuolleet olennot eivät ole olleet yhtä onnekkaita. Niiden koko, laajat todisteet niiden aiemmasta olemassaolosta ja niiden äkillinen häviäminen inspiroivat meitä pohtimaan aiempia aikoja.

On hyvä muistuttaa, että Maa on palvellut monia olentoja ja jatkaa sitä edelleen. Dinosaurukset eivät omistaneet tai kontrolloineet Maata, mutta jonkin aikaa Maa oli enimmäkseen niiden. Silti niiden päivät olivat luetut jo kauan ennen tuota sukupuuttoon kuolemista. Ne olivat kehittyneet tietyissä rajoissa, mutta eivät voineet sopeutua enempään. Niiden koosta oli tullut haitta, sekä naaras- että urospuolisista yksilöistä steriilejä, ja niiden raajat halvaantuivat ja surkastuivat. Vesi ja ilma tukivat paremmin sammakkoeläimiä ja pretoja (siivekkäitä dinosauruksia), mutta suurten dinosaurusten aika loppuisi pian.

Miksi? Koska ne eivät pystyneet kehittymään pidemmälle. Niitä ei voinut kohottaa (aihe josta puhumme yksityiskohtaisemmin pian). Niitä ei voinut nostaa, parantaa tai auttaa. Jos olet seurannut tarkkaan, ajattelet ehkä, miksi niitä tarvitsisi auttaa siinä. Eikö evoluutio vain tapahdu? Kuka tai mikä ei voinut auttaa niitä? Totuus on, ettei evoluutio tapahdu itsestään. Joskus sitä ei voi tapahtua. Dinosauruksia eläisi maan päällä lyhytaikaisesti, mutta Maata suunniteltiin jo olemaan erilaisessa tulevaisuudessa.

Kutsuiko Gaia tuon asteroidin? Päättikö anima mundi (maailman sielu), että massasukupuuton oli aika tapahtua? Vastaus on vähemmän henkilökohtainen, mutta täsmällisempi. Taivaankappaleissa, mukaan luettuna Maa, vierailee viestintuojia, silloin kun kutsutaan tai lähetetään. Viisaus joka on laajempaa kuin aurinkokunta, mutta ei niin laajaa kuin galaksi, kohottaa tai elävöittää ajoittain maailmoja, jotka kykenevät ylläpitämään tai kehittämään olentoja. Kun näitä pääprinsiippejä ladataan, niistä tulee tuhansia kertoja tehokkaampia, mikä saa aikaan kaikenlaista tekemistä, purkamista, luomista ja tuhoamista. Pääprinsiipit eivät ole jumalia, mutta luomismyyttikerronnassa ne on nimetty sillä tavalla.

Kosmologisesti puhuttaessa, olemme pysäyttäneet pölyhiukkasen Maan historian sivulla. Mutta sillä sattuu olemaan merkitystä ajankohtaisemmalle sivulle – sille jossa ihmiskunta harkitsee omaa kykyään nousta syvyydestään ja nostaa ulottuvuuttaan.

Kiehtovaa ja ajankohtaista on ihmiskunnan tämänhetkinen kiinnostus kääntää asteroideja poispäin Maasta – laskettua sattumaa vai tavallisen ylittävää tietoa? Hienoinen kiertotie jota olemme kulkeneet, ei ollut tarkoitettu viemään meitä kauemmas kysymyksestäsi. Päinvastoin, se on suunniteltu laajentamaan perspektiiviäsi niistä olennoista, joista pidät, ja siitä tärkeästä roolista, jota ne ovat esittäneet.

Nyt sitten, riittääkö ihmisten kiinnostus ja orgaaninen dinosaurusmateriaali saamaan dinosaurukset palaamaan? Ei. Miksi? Koska dinosauruksille ei ole edelleenkään paikkaa siinä evoluutiossa, joka parhaillaan tapahtuu. Ilman paikkaa tai tarkoitusta elää avaruusajassa/tila-ajassa, orgaaninen materiaali on vain materiaalia – se ei ole elämää. Se on savea, elotonta materiaalia. Sitä ei voi nostaa, edes tiedostamattomuuteen.

On sanottu paljon dinosaurusten aivojen koosta, mutta se ei ollut mikään ongelma. Nostaminen tai kohottaminen on evoluution välttämätön komponentti. Jos olentoa ei voi nostaa/parantaa (prosessi johon liittyy sisäisiä ja ulkoisia voimia), sen toimintakautta lyhennetään ja lopulta se päättyy. Tämä pätee sekä olentoihin että maailmoihin.

Jonkin lajin sukupuuttoon liittyy monia tekijöitä. Kuten jo tiedät, jotkut ovat yksinomaan ihmiskunnalle. Toisiin sisältyy universumi, joka on erittäin kaunis, mutta myös puolueeton ja viisas.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >