HomeViestejäShivrael Shannon Brophy3.6.2024 - Kesäkuun energiapäivitys - uusi todellisuus kiteytyy

3.6.2024 - Kesäkuun energiapäivitys - uusi todellisuus kiteytyy

KESÄKUUN ENERGIAPÄIVITYS – UUSI TODELLISUUS KITEYTYY

Akaasista arkistoa tulkinnut Shivrael Shannon Brophy (www.akashicintuitive.com)
3.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mitä kesäkuun energia on? Akaasinen arkisto puhuu kuvina. Ensimmäinen kuva on käsi, joka selaa tiedostokansioita, jotka ovat ruskeita ja ryppyisiä. Kansioiden ikä viittaa johonkin vanhaan, johonkin menneisyydestä. Muinaisihmiset jotka olivat täällä aiemmin muutoksessa, ovat täällä taas. Heidän/sinun/meidän muistot aktivoituvat nyt.

Muistakaa jumaluutenne, suuruutenne, tarkoituksenne, herääminen.

Olette valon lähettiläitä, jotka tuovat tähtien taajuuksia. Muinaiset muistot ykseydestä/yhtenäisyydestä (muista, kuka olet).

Mitä on seuraavaksi kollektiivilla? Näen sivujen kansiossa muuttuvan keltaisista ja ikääntyneistä uusiksi, valkoisiksi ja raikkaiksi. Tämä kuukausi on transformaatiota, jota symboloivat täysin uudet ja tuoreet akaasiset tiedostot. Siksi kirjoitamme ne uudelleen itseämme ja uusia aikoja varten. Meistä tulee tietoisempi sen vanhoista koodatuista aspekteista, kuka oikeasti olemme, ja menemme eteenpäin uutuuden kokemiseen.

Tämä kuukausi on uusien alkujen aikaa. Erityisen voimakas päivä on 6.6. ja sen uusi kuu Kaksosissa. Silloin voit päiväuneksia korkeimman potentiaalin elämästäsi. Kylvää tulevaisuuden siemeniä. Lisäksi voit kuvitella tämän kollektiiville, kun tunnet hyvyyttä tulevan. Kuvittele, että se on jo täällä.

Näen myös vanhojen tiedostojen palavan, mikä olisi vanhoja tarinoita ja vanhaa tunnejäämää, joka liittyy niihin yksilöllisissä tarinoissamme. Kun Akaasisen arkiston vanhat sivut on poltettu – mikä voisi olla spontaania palamista tai kompostoitumista – uusi tarina voi alkaa. Astumme valtavaan vaiheeseen/lukuun uuden alun kera. Mikä tämän uuden vaiheen tuntu/sävy olisi?

Hopeista ja kultaista valosäihkettä tulee sivulta. Uuden vaiheen taajuudet ovat taianomaisia, yltäkylläisiä, pyhiä ja täynnä valoa, ja jotenkin se on yhteydessä muinaisten itsejemme ydinolemukseen, kun ne ovat nyt aktivoituneet. Yltäkylläisyyttä symboloi 3D-maailmassa arvometallit ja 5D-maailmassa puhdas kultainen valo. Sinusta huolehditaan kummassakin todellisuudessa, ja tänä aikana olemme sillalla näiden kahden välillä.

Mitkä ovat tämän kuukauden teemoja?

Roskien ulos vieminen.
Laatikosta pois pääseminen, uudet ajattelu- ja olemistavat.
Päästäminen enemmän irti logiikasta, mennen intuitiota kohti.
Universumin ja jumaluuden kuunteleminen viestien ja vahvistuksen saamiseksi synkronismina.
Leivänmurut johtavat meidät korkeimman potentiaalinen elämään ja aikajanalle.
Ei ole aikaa, on vain nyt.
Latausten tulkitseminen.
Jumalaisen ajoituksen salliminen – tarvitaan kärsivällisyyttä.
Paljon hyvää onnea, vielä kuitenkaan ymmärtämättä, mitä se kaikki merkitsee.

Voitteko selittää näitä teemoja?

Roskien vieminen ulos

merkitsee irtipäästämistä vanhoista tarinoista, uskomuksista ja tavoista. Ne lukitsevat meidät paikoilleen ja pitävät määritellyssä laatikossa, kuka olemme. Kuukauden alussa 6.6. antaa puhdistuksen, roskien ulosviemisen. Vanhan 3D-toimintamallin kansiot siitä, kuka olemme, jotta voimme aloittaa puhtaalta pöydältä henkilökohtaisen ja kollektiivisen todellisuutemme luomisen. Anteeksianto, antautuminen ja irtipäästäminen sallii ”roskien ulosviemisen”. Roska on pelkästään vääristyneitä uskomuksia, joista pidämme kiinni, koska emme olleet aivan valmiita irrottamaan niistä.

Tulevaisuudessa meillä voi olla ”replikaattoreita”. Kuvittele maailma jossa voimme laittaa koneeseen kaiken, mitä emme halua, ja molekyylit kierrätetään tekemään sen, mitä haluamme. Kuvittele maailma, jossa jokaisella on replikaattori, ja miten roskasta tulisi arvokas hyödyke. Kuvittele, miten puhtaita rannoista tulisi. Replikaattori joka tekee roskasta ruokaa tai tavaraa, jota tarvitsemme, kuten vaatteita, on vertauskuva transformaatiosta. Kaikista tarinoistamme ja kokemuksistamme voidaan päästää irti ja sitten transformoida ne sisällä aarteiksi.

Laatikosta ulospääseminen

Kuva on vuokaavio, jossa on laatikoita ja jos/niin-päätöskartta. Vuokaavio on paperilla, vanha tapa joka on enemmän kaksiulotteinen. Uusi tapa, laatikon ulkopuolella, on moniulotteinen. Korkeamman itsemme, suuremman itsemme kautta saamme intuitiivisesti ymmärryksen. Sydän auttaa meitä päättämään, mihin suuntaan menemme, tehden kaikesta moniulotteisesta ja intuitiivisesta informaatiosta yksinkertaista, ja mieli vain tietää. Toivotamme tervetulleeksi uudet ajattelutavat, tuntien/aistien koko kehollamme, yhdessä universumin opastuksen kanssa.

Pinnan alla on hyvin paljon, mitä emme ole nähneet. Logiikan voi nähdä sileänä paperina, jossa on laatikoita, mikä symboloi binääriajattelua jos/niin-vuokaaviossa. Elämä ei ole kuitenkaan oikeasti sellaista. Intuitio on sen yläpuolella ja tuo holistisen näkökulman, joka ilmestyy sydämeen oivalluksena. Joskus se on kovaääninen ja selvä, kun taas toisilla kerroilla intuitio puhuu kuiskauksena. Lisääntyvä herkkyytemme voidaan tulkita intuitiivisesti tasapainoisella logiikalla – mielemme joka haluaa suojella meitä, ollessa taustalla.

Kun teemme valintoja, kuulemme universumin palautetta, joka tarjoaa jumalaisia viestejä ja vahvistusta. Se tulee äkillisenä tietämisenä, merkkeinä, symboleina ja synkronismina. Vahvistus saattaa tulla silmäkulmastamme hienovaraisesti tai kovaan ääneen ja selkeästi. Kun pyydämme, sitä annetaan, ja siitä tulee äänekkäämpää, kun kiinnitämme huomiota. Nämä leivänmurut, merkit ja viestit, johtavat meidät iloisimpaan elämäämme, ja sitä voitaisiin kutsua korkeimmaksi aikajanaksemme. Muut elävät sillä korkeinta mahdollista elämäänsä, kun värähtelemme tällä taajuudella.

Ole ankkuroitunut läsnäolevaan hetkeen

Kesäkuussa on tunne, että on tässä nyt, lineaarisen ajan ulkopuolella. Aika soljuu, hetki soljuu toiseen hetkeen, lineaarisuuden ulkopuolella. Jotkut hetket kestävät pitkän aikaa, ja toiset hetket menevät ohi nopeasti. Olemme keskellä, sallien ajan kulkea kokemuksemme läpi, kun olemme ankkuroitunut nykyhetkeen.

Korostunut intuitio

Saatat saada latauksia, jotka ymmärrät vähitellen ja joiden merkityksen tulkitset sinulle.

Salli kesäkuussa jumalainen ajoitus kaikelle, mitä haluat ja odotat innolla. Nyt-hetkessä oleminen ilman tulevaisuuden odotuksia, tekee helpommaksi olla kärsivällinen. Uuden tason optimismi sallii kärsivällisyyden.

Hyvä onni kiteytyy kollektiiville

Viimeinen teema on ”paljon hyvää onnea, vielä kuitenkaan ymmärtämättä, mitä kaikkea se merkitsee”. Merkit osoittavat positiiviseen suuntaan, ja tunnet sen, muttet osaa selittää sitä. Asiat alkavat hahmottua todellisuudeksi, mutta et osaa ihan pukea sitä sanoiksi. Anna sen olla ok. Koska tässä kuussa on paljon uutta energiaa ja uusia alkuja, se on syy, että tunnet tuota hyvyyttä tulevan. Et voi nähdä sitä vielä täysin kiteytyneenä.

Kaiken kaikkiaan, tämä kuukausi on unelmoiva ja introspektiivinen, samaan aikaan kommunikoiva itseluottamusenergian kera. Intuitiotasi parannetaan, ja hyvän onnen tunne joka ylittää sanat, tulee nyt tiellesi. Odota syvempää selkeyttä ja optimismia, kun kesäkuu pääsee vauhtiin.

Olkoon niin, sinulle ja kaikille olennoille.

Valaisevin siunauksin,

Shivrael

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >