HomeViestejäSA Smith23.5.2024 - Ylösnousemusenergiapäivitys

23.5.2024 - Ylösnousemusenergiapäivitys

YLÖSNOUSEMUSENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut SA Smith (tgstat.com/channel/@AGirlintheUniverse)
23.5.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aioin aloittaa tänä aamuna puhumalla auringonpilkuista, mutta kaikki on niin erilaista tänään, että meidän täytyy keskustella siitä ensin.

Tunsitko sen tänä aamuna, kun heräsit? On kaunis vapautumisen tunne. Planeetalla on huomattavasti vähemmän tiheyttä! Hyvin huomattava paino on nostettu meiltä jokaiselta.

Mutta ei siinä kaikki – voi kirjaimellisesti tuntea, että asiat ovat muuttaneet muotoa, kuin kaikki maailman olennot olisivat kohta päivittämässä uuteen todellisuuteen.

Nyt on innostusta ja mahdollisuuksia kaikkialla ympärilläsi. Enemmän kuin koskaan aiemmin tässä ulottuvuudessa. Ikään kuin kulkisit pian ”tyhjennys/puhdistustunnelin” läpi, ja kaikki muuttuu.

Sulje hetkeksi silmäsi ja salli itsesi tuntea nämä tunteet ympärilläsi. Tunnet pian kohotusta ilmassa. Kuin olisit valmis päästämään irti ja lentämään!

Olemme kaikki valmiita ylösnousemaan ja tuntemaan nuo kauniit muutokset, joita olemme odottaneet hyvin kauan, juuri nyt tässä todellisuudessa. Se on vaikea selittää, mutta helppoa tuntea.

Pysähdy tänään moneksi hetkeksi vain tuntemaan kaikkea. Tiedän, miten kummalliselta se saattaa kuulostaa joistakin, ja jos tuntuu, luultavasti sinä tarvitset sitä eniten. Ansaitset tuntea ne merkittävät muutokset, joita olet tuonut tähän ulottuvuuteen.

Miten jännittävä päivä tänään?

Okei, vähän aurinkosäästä. Meillä on auringonpilkku, joka on kasvanut ja lisännyt useita negatiivisia ja positiivisia napoja. Tämä aiheuttaa sen, että siinä on korkeampi prosenttiosuus suurempia roihupurkauksia.

Meillä on 10% mahdollisuus X-luokan purkauksiin vain tästä yhdestä auringonpilkusta. Se vain lisää niitä kauniita energioita, joita meillä jo on.

Jos auringonroihut jatkuvat tänään, saatamme kokea epävakaiden energioiden lisääntyvän ja myös KP-tasojen kokoavan.

Tämä päivä on hyvin erityislaatuinen. Jos voit tuntea sen, niin tiedä, miten poikkeuksellinen tämä päivä on. Koko yön minulle näytettiin, että poistetaan viisi energiakerrosta ja olemme tällä hetkellä kolmannen keskellä.

Tämä selkeys jota tunnet, vain paranee ja paranee, kun aika kuluu nopeammin ja nopeammin.

Miten ihmeellistä aikaa olla sinä!

Paljon rakkautta ja valoa,

–SA Smith

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >