HomeViestejäTerry Andrews14.6.2024 - Ympyrään astuminen

14.6.2024 - Ympyrään astuminen

YMPYRÄÄN ASTUMINEN

Kirjoittanut Terry Andrews (terryandrews.org)
14.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Etenemme vakaasti ja kiistatta. Voimme nähdä hypyt, joita teemme, emmekä palaa taaksepäin. Vasta muutama vuosi sitten otimme pari askelta eteenpäin ja sitten palasimme vähän taaksepäin, mutta se on loppunut. Nyt liikutaan vain eteenpäin.

Energeettisesti yhdistymme ja syöksymme eteenpäin kollektiivina, ja tämä on uskomattoman voimakasta. Tunnet tämän rakkautena sisälläsi – rakkautena joka toisinaan valtaa sinut täysin transformoivalla ja syvällä sydämessä tuntuvalla tavalla. Se muuttaa meidät.

Olemme matkalla kotiin, menossa uuteen Maahan, ja se on nyt aistittavaa. Näemme sen ja tunnemme sen, ja ennen kaikkea tiedämme sen. Sitä ei pysäytetä, mikä tapahtuu. Niistä haasteista huolimatta, joita kaikki tunnemme, meillä on joka päivä kokemuksia, jotka näyttävät meille, miten uskomattomassa ajassa olemme. Ilmassa on taikuutta. Ota hetki nauttiaksesi tästä ja tunnustaaksesi, mitä olemme tehneet – me kaikki – laittamalla sydämemme ja sielumme tähän.

Kyllä, näemme niitä, joilla ei ole aavistustakaan. Tarjoamme oman panoksemme ja kerromme auringonpurkauksista ja avaruussäästä ja aikakauden vaihtumisesta. Kylvämme siemeniä, vaikka jotkut ihmiset eivät voi sisäistää näitä uusia asioita. Jaamme, levitämme valoa, ja pidämme rakkautta. Kovin kaukana ei ole se hetki, jolloin vauhti/liikevoima saavuttaa huippunsa ja kaikesta tästä valosta, jota on virrannut sisään, tulee uusi taajuus, ja se kantaa meidät kaikki korkeampiin värähtelyihin pysyvästi.

Tiedämme, että se on tulossa. Olemme valmiita. Ja jatkamme sitkeästi. Tämä ei pysähdy. Tulipalot sammutetaan nopeasti, ja jatkamme rakkauden valitsemista. Jatkamme uuden tietoisuuden valitsemista. Teemme sen, mitä tarvitsee tehdä.

Näemme monien asioiden loksahtavan paikoilleen omassa elämässämme. Ihmettelemme, mitä pitää tehdä jossain tilanteessa, ja vaivaton vastaus ilmestyy. Muista, että kun pidämme fokuksemme korkeammissa taajuuksissa, siirrymme harmoniaan ja asiat toimivat meitä tukevalla tavalla.

Salli itsellesi aikaa yhdistyä tämän liikkeen voimaan, joka tapahtuu nyt. Tulemme näkemään suuria muutoksia tämän vuoksi. Emme voi ennustaa, miten kaikki tämä tapahtuu, koska kaikki vaikuttaa kaikkeen, joten meidän on tärkeää pitää oman taajuutemme energia, tämän uuden tietoisuuden energia, rakkauden energia. Vaikka jatkat omaa parantumisprosessiasi, voit pitää kauniita, uusia valotaajuuksia kaikille.

Olemme edelleen väsyneitä, meillä on vaikeuksia nukkua, ja kuitenkin näemme suurenmoista valoa taivaalla, linnut kommunikoivat kanssamme, villieläimet ovat vuorovaikutuksessa uudella tavalla. Joku mainitsee jotain videolla, jota katsomme, ja uusi palapelinpala putoaa paikoilleen. Se on täysin eri tarina, kuin meille kerrottiin.

Tässä kuussa tulee sisään uutta valoa sydänkeskuksen kautta – hyvin vaaleaa sinistä. Tällä viikolla tuli viesti, kun sitä virtasi sisään. Sininen, ikuisuuden väri. Tämä on alku. Siirrä fokuksesi elämään, jota aloitat. Luotte ympyrän. Lineaarinen aika on ohi. Lineaarisessa ajassa menitte pisteestä a pisteeseen b ja pisteeseen c, mutta ette koskaan saapuneet perille, minne olitte matkalla. Ette olleet koskaan valmis. Pyritte aina ja yrititte tehdä paremmin. Ympyrä on eheys. Olet tuon ympyrän keskellä, ja kaikki tulee esiin sinusta ja palaa sinuun. Olet valmis. Olet maailmasi luoja. Valta on sinun.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >