HomeViestejäTerry Andrews5.6.2024 - Kiihtynyt prosessimme

5.6.2024 - Kiihtynyt prosessimme

KIIHTYNYT PROSESSIMME

Kirjoittanut Terry Andrews (terryandrews.org)
5.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energiat jatkuvat laantumatta, ja olemme nyt kiihtyneessä integrointiprosessissa, mikä jättää meille tuskin aikaa tasata hengitystämme. Meitä kumautetaan kosmisilla energioilla, energisoidumme, meidät kaadetaan vuoteeseen, ja sitten elvymme. Saamme asioita tehtyä. Ja sitten tulee seuraava kumautus. Ja prosessi toistuu. On vähän aikaa edes ajatella, mitä tapahtuu – se tapahtuu niin nopeasti.

Olemme tehneet taas ison muutoksen viime viikonloppuna. Sunnuntaina kokemus oli niin uusi, etten ollut varma, miten se ilmaistaan sanoina. Mutta jatkamme tietoisuutemme laajentamista ja rentoutumista sen tietämiseen, että kaikki on hyvin ja olemme ok. Väsymyksestä ja kenties nilkutuksesta huolimatta, meistä on tulossa ehdottomasti uskomaton, uusi itsemme.

Siis muutuimme sunnuntaina, ja maanantaina olin hyvin väsynyt ja mietin, halusinko jatkaa kaikkea tätä, ja tänään tiistaina oli taas lohikäärmeeni selässä sanoen: ”Antaa tulla. Tämä on kaiken sen arvoista, mitä käymme läpi, tehdäksemme, mitä teemme.”

Sunnuntaiaamuna mieleeni putkahti muisto kahdesta ystävästä, mutta se ei ollut muisto tästä elämästä. Ja kuitenkin nuo ystävät olivat täsmälleen, keitä he ovat tässä elämässä, ja minäkin olin sama. Parhaiten voin kuvata sitä rinnakkaiselämäksi. Katsoin tätä muistoa ja yritin saada tolkkua siitä, koska tiesin, etten tunnistanut sitä, ja sitten se alkoi hävitä. Niin tapahtuu usein, kun asioita putkahtaa mieleen muista ulottuvuustiloista.

Kun vesi tulvii, sen näkee muodostavan monia reittejä, ja sitten yhdestä reitistä tulee hallitseva. Tunnen tämän ”muiston” näyttäneen minulle, että valitsemme jatkuvasti, mitä polkua seuraamme, ja annamme muiden polkujen mennä. Tämä näyttää meille ajankohtaisten valintojemme voiman. Valitsemme koko ajan, mitä haluamme saada tapahtumaan, vaikka vain tavallamme ajatella. Voimme valita kirjaimellisesti olla uusi, ja sitä tapahtuu nyt. Valitsemme olla uusi, uudessa energiassa, uudessa Maassa. Ja vedämme fyysistä kehoa mukanamme, koska se on tihein osamme.

Meille näytetään, että olemme luojia ja luomme sen, mitä on ympärillämme. Olemme siirtyneet voimaamme tehdä tämän, ja nyt pystymme luomaan monia asioita. Saamme kuvia asioista, joita tulee tapahtumaan elämässämme, jotta voimme tehdä sitä polkuamme tukevia valintoja.

Tämä on uskomatonta aikaa, ja jatkamme avautumista ja kehittymistä kaikkeen tähän uutuuteen, kuin kauniit kukat jotka ovat olemassa auringon vuoksi ja seuraavat aurinkoa päivän aikana, kääntyen tätä kirkasta palloa kohti vastaanottamaan valoisinta, kaunistavinta ja transformoivinta energiaa, mitä voivat. Mekin olemme kaunistumis- ja transformaatiovaiheessa, siirtyen pyhyyteemme ja suuruuteemme. Olemme kulkijoita kaikki ja yhdistymme tähän internetiin, löytäen muita, jotka ovat myös tällä matkalla, jakaen, kuka olemme ja miksi olemme täällä, ja tuntien onnea ja helpotusta yhteydestä. Seisomme kaikki omassa totuudessamme, ja se on kaunista katsottavaa. Ja olemme kiitollisia löytäessämme muita kaltaisiamme, kun etenemme vauhdilla, joka tuntuu lisääntyvän.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >