HomeViestejäTerry Andrews28.5.2024 - Tämänhetkinen tarkoituksemme

28.5.2024 - Tämänhetkinen tarkoituksemme

TÄMÄNHETKINEN TARKOITUKSEMME

Kirjoittanut Terry Andrews (terryandrews.org)
28.5.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan luomisprosessi on yksilöllinen. Jokainen ihminen tekee sitä, löytäen ja tuntien oman tiensä. Ja kun työstämme tätä päivä päivältä, huomaamme sen uuden Maan muotoutuvan, jota luomme. Se alkaa muodostua ympärillemme, ja se näyttäytyy monin tavoin. Tähän sisältyy runsas määrä synkronismia ja intuitiivista inputia, monia maagisia kokemuksia, uudistunutta luovaa voimaa, kyky luoda, mitä tarvitaan, laajentunut havaintotapa ja sen lisääntyvä tietäminen, kuka olet. Sen löytäminen ja sen kanssa harmonisoituminen, kuka olet, tuo sinut omaan voimaasi. Tämä muuttaa elämäämme, kun meistä tulee, kuka meidän on tarkoitus olla. Emme enää kamppaile ja räpiköi, sitten kun olemme ankkuroituneet totuuteemme, ja voimme fokusoitua luomiseen, joka on tämänhetkinen tarkoituksemme.

Aloituskohtamme on itseparantuminen. Parantamisprosessissa alamme rakastaa itseämme ja kohdella itseämme kunnioittavasti. Kun teemme tämän, huomaamme, että ihmiset ympärillämme – myös täysin vieraat – kohtelevat meitä myös tällä tavalla. Kaikki on heijastus siitä, mitä luomme sisällämme, ja näin uusi Maamme muodostuu, sisältä ulospäin. Kun alamme elää rauhassa, rauha ilmestyy maailmaamme.

Ja teemme kaikkea tätä, kun jatkamme niiden valtavien energioiden ruumiillistamista, joita meille tulee kosmoksesta – energioita jotka on suunniteltu transformoimaan meidät ytimeen saakka, jotta voimme kohota uuteen olemistapaamme.

Käymme parhaillaan läpi valtavan määrän parantumista, nuortumista ja solujemme kyllästämistä valolla. Tämä kyllästäminen voi olla erityisen verottavaa, joten on tärkeää levätä, kun voimme. Kun jokainen solu palautuu sisältämään valoa, se löytää taas tarkoituksensa suuremmassa suunnitelmassa. Muisti ja voima palautetaan. Tulemme tasapainoon ja harmoniaan kaiken olevaisen kanssa. Kauneudestamme ja jumaluudestamme tulee näkyvää.

Olemme saavuttaneet merkittävän tason, jolla meissä on nyt riittävästi valoa, että se vaikuttaa muihin suotuisalla tavalla – tavalla joka auttaa heidän omaa transformaatiotaan. Ihmiset huomaavat, että olemme erilaisia, ja kommentoivat tätä tukevalla tavalla. He ovat kiinnostuneita. Työstä jota olemme tehneet, on tullut näkyvää. Astumme eteenpäin valossamme. Tässä seuraavassa vaiheessa näemme, kun transformaatio alkaa ympärillämme olevissa.

Koemme hetkiä, joissa rakkaus valtaa meidät, ja tunnemme tuossa hetkessä niin paljon rakkautta, kuin mitenkään voimme. Salli tämä, kun se on tiesi eteenpäin. Opimme rakastamaan koko olemuksellamme. Olemme rakkaus. Tämä rakkaus oli tukahtunut meissä monin tavoin, ja olemme nyt taas yhdistymässä siihen. Anna tämän kauniin rakkauden levitä. Salli itsesi tuntea kaikki se rakkaus, jota täällä on, kun siirrymme vielä pidemmälle ylösnousemusprosessiin. Tämän rakkauden tunteminen on kotiinpaluumme. Tämä on paluumme siihen, kuka todella olemme, kuka meidän on tarkoitus olla. Ja liity kaikkiin, jotka tekevät tätä, kun yhdistymme uuden Maan luomisessa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >